|
تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید ))))
|
|
۱۷:۴۶, ۲۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۳ ۲۰:۰۳ توسط ذره بین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان مومن تالاری سلام!!!! یک خبر ناب!! ایا میدانید از 27 مرداد اگر چله ای را شروع کنیم به چه روز مبارکی میرسیم؟؟؟ 4 مهرماه سالروز ازدواج امام علی (علیه السلام) و حضرت زهرا(سلام الله علیها) ، بهترین همسران عالم . یک چله ناب با یک پایان ناب ...میخواهیم به یاری خدا چله ای ناب بگیریم ... چله ای همراه با معنویات . چله ای مملو از خدایی شدن .. پاک شدن و به فضل خدا غنی شدن. *** دوستان محترم اگر میبینید دعاهای مان از سقف های پرگناه خانه های دنیایی مان بالا نمیرودمشکل رحمت خدا نیست مشکل از غبار دل ما است.مشکل از نالایقی ما در دریافت نعمات پاک الهیست.. چند سال است که از خدای منان همسران پاک طلب میکنیم و هنوز در تجردیم؟؟؟!!!! یک لحظه به این فکر کنید که خدای منان دعای شما را مستجاب فرموده و تنها منتظر ایجاد لیاقت و امادگی در شماست تا این گوهر ناب خود را مایع ارامش شماست به شما عطا فرماید. اما امان از نا لایقی مان!!!! خدای منان آن لحظه که همسر شما را در رحم مادری قرار دادو آن را به زندگی این جهان سوق داد دعای شما را مستجاب فرموده بود.همسران ما اینک در جایی از این کره خاکی در حال زندگی اند.. این را که باور میکنیم!!! ****** نسل امروز بدن اغراق در سختترین شرایط دنیایی زندگی میکند.به قول بزرگواریاگر جوان دیروز قوزک پیر زنی را میدید تحریک میشد اما امروز چه؟؟؟ سخت است من هم جوان امروزم،با تمام احساسات و شهوات یک انسان.میروی به خیابان که کمی از هوای پاک فضای سبز لذت ببری ... چه میبینی؟؟؟ مشت های گره شده... در اغوش کشیدن های عاشقانه و مهیج ... آه خدایا دلم لرزید ...از شر نفس سرکشم به تو پناه میبرم . می ایی پشت کامپیوترت . آه امروز دلم شعر میخواهد ، پیش به سوی وبلاگ گردی ... سرچ میکنی"عاشقانه ها" چه تصاویری در لا به لای این عاشقانه ها به من چشمک نمیزنند. آه خدایا دلم لرزید ...از شر نفس سرکشم به تو پناه میبرم . به دانشگاه قدم مینهم و خوشحالم از اینکه جهت کسب علم آموزی و سفارش موکد رسول خدا گام هایم پیش میروند ...نرمی بال فرشتگان زیر پایم حس میشود..آه کسی گویا مرا صدا کرد ، بر میگردم... یک پسر است یک هم کلاسی ... صرفا جهته آشنایی..مدت نامعلوم ..حد ارتباط نامعلوم .. برای همیشه خط قرمز را به روی گرگان طمع کار میبندم آه خدایا دلم لرزید ...از شر نفس سرکشم به تو پناه میبرم .خدایا چه سخت دنیاییست.. چه چیزی در وجود این بنده نا لایق دیده ای که آن را لایق زندگی در این جهان پر از سیاهی یافته ای؟؟؟خدایا من به عجز خویش در برابر تمایلات دنیایی معترفم ...خدایا ای بی همتا ای بزرگ ای شکوه ای ارحم الراحمین اگر تو دستم را نگیری و مرا از فضل خویش غنی نفرمایی ... مرا دیگر توان مقاوت نیست ...میترسم از فردایی که دامنم به گناهی که تو مرا نهی کرده ای آلوده شودالهی من از فردای تاریک میترسم و آن را بسیار بسیار قریب و نزدیک میبینم ...الهی اگر دامانم آلوده به گناه شد با چه رویی به سوی تو باز گردم؟؟؟الهی اگر شیرینی گناه مرا در خود مست کرد و شیرینی نگاه تو را از یاد برم ...چه درد آور است چه درد آور است جنگ میکنم هر روز با این نفس سرکش و ترسان از مغلوب شدنم ... الهی مغلوب شدن نزدیک است ..اگر قوایم را به فضل خود مجهز نفرمایی دیوارهای دژبانی های قلبم را زده اند ...مغلوب شدن نزدیک است ...الهی در استجابت تضرعمان تعجیل فرما ... ****** اینک بیایید با هم قول بنهیم ... قولی که ما را لایق دریافت فضل الهی گرداند 1. دعا بعد از نماز مغرب برای دوستان مجرد هم تالاری به مدت چهل روز 2. چهل شب قرائت زیات عاشورا 3. دعا برای آمرزش گناهان همسر اینده خویش و دعا جهت حفظ و مصونیت ایشان از گناه بعد از قرائت هر روزه زیارت عاشورا 4. چهل روز (فقط چهل روز دوستان ) بیایید پارویی بکشیم به این سقف تاریک گناه. اگر نفستان سرکشی کرد به او این وعده را بدهید که فقط و فقط چهل روز است ... چهل روز تحمل کنید...به او بگویید چهل روز به زودی تمام میشودبه او بگویید چهل روز به امید فضل خدا از شر تو به خدا پناه میبرم. خدا این اخرین پناه من...الهی امروز روزگار چهل روز به تو پناه میبرم و اگر پناهم ندهی فردا در صحرای محشر فریاد شکایت سر میدهم ...الهی مگر میشود گامی به سوی تو آیم و تو در پی فراهم کردن هیزم های جهنمم پیش روی؟؟؟ تمام گناههایی که فکر میکنم بخاطر نداشتن همسر است را چهل روز ترک کرده و در برابر هوای نفسانی خویش به خدا پناه میبرم دیدن فیلم های با جزئی ترین صحنات ممنوع دیدن عکس ها تصاویر مهیج چه از نظر جنسی چه عشقی و عاطفی که مرا تحریک میکند ممنوع خواندن رمان ، اشعار عاشقانه مهیج ممنوع هر گونه فکر به دختر و پسر نامحرم (و تصور او به عنوان همسر آینده) ممنوع (اگر عنان فکر را رها کنید به جاهای تنگ و تاریکی میرود) نگاه کردن به نامحرم که ترس از به گناه افتادن به شما دست میدهد ممنوع هر گونه ارتباط چه مجازی چه حقیقی با دختر و یا پسر نامحرم که باعث لرزیدن دل شما یا خطای ذهن شما میشود در این چها روز ممنوع . خدای نکرده خدای نکرده گناه استمناع ممنوع فکر کردن در این چهل روز به شخص و کیس خاص ازدواجی ممنوع (تنها از خدا بخواهید هر آنکه که تو صلاح میبینی...) آیا فکر میکنید خدا از احوال بندگان آاگاه نیست؟؟ وعده خدایی شدنمان... از 27 مرداد 1393 الی 4 مهر ماه 1393 ان شا الله [size=large]1. ذره بین 2......؟ . . . . . . . . . 40؟
[color=#1e90ff][font=Tahoma]امام صادق(علیه السلام) میفرماید: "دعا، قضای الهی را بر میگرداند، اگر چه قضای الهی محکم شده باشد. از این رو زیاد دعا کن که آن کلید هر رحمت و بر آوردن هر حاجت است".
از امام کاظم (علیه السلام) نقل شده : "بر شما باد به دعا کردن زیرا دعا و درخواست از خدا بلائی را که از مرحلهقدر و قضا گذشته و جز امضای آن نمانده (یعنی تمامی اسباب آن فراهم شده، ولی هنور در خارج وجود پیدا نکرده) بر میگرداند". امام صادق (علیه السلام) میفرماید: "خدا را بخوان و دعا کن و مگو کار گذشته است!". از فضل و رحمت خدا نا امید نشید... مگه میشه خدا بگه و شما با خلوص نیت بگید چشم بعد فریاد شما رو کائنات بشنود و نگویند چشم؟؟ جمله شهید مطهری رو بشنوید [align=START]استاد مطهری میگوید: "از نظر جهان بینی الهی، جهان هم شنواست و هم بینا،ندا و فریاد جاندارها را میشنود و به آنها پاسخ میدهد. به همین جهت دعا یکی از علل این جهان است که در سرنوشت انسان مؤثر است. جلو جریان هایی را میگیرد و یا جریان هایی به وجود میآورد. به عبارت دیگر، دعا یکی از مظاهر قضا و قدر است که در سرنوشت حادثه ای میتواند مؤثر باشد یا جلو قضا و قدری را بگیرد". [/align]
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۶, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
1- ذره بین 2- محمد تراست 3- محسن110 4- نرگس مهدوی 5-حوریه سادات 6-صبا 7-فدایی ولایت 8-دوست نرگس مهدوی 9- Wachowski 10- sarallah 11 - ساجد 12.rahashode 13-amirhq21 14-شیدا 15-سیمرغ 16-حضرت عشق 17-help me التماس دعا... به دوستانی که در اخرین ساعات اومدن به جمع 12 نفره ما افزوده شدن خوش آمد میگم
![]() |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
ان شاء الله ...
1- ذره بین 2- محمد تراست 3- محسن110 4- نرگس مهدوی 5-حوریه سادات 6-صبا 7-فدایی ولایت 8-دوست نرگس مهدوی 9- Wachowski 10- sarallah 11 - ساجد 12.rahashode 13-amirhq21 14-شیدا 15-سیمرغ 16-حضرت عشق 17-help me 18.boghz التماس دعا
|
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
امروز 27 مرداد است ... 40 روز مانده به صورتی ترین اتفاق عالم...
همسرم ای تنها آرامش دهنده من . ... اصلا برای خود هیچ. صورتم غمگین است. میدانی برای که؟ برای تو... کجای این جهان در کدامین خیابان گام بر میداری؟ لعنت بر آن ابلیسی که در تو امید دارد.. کجایی ای محبوب من؟ ای که من افریده شده ام برای ارامش تو، کجایی؟؟ میدانی! امانت داری برای زیبا ترین هدیه خدا تنگم امده، بیا تمام انچه پروردگارم از محبت و عشق در سینه ام برای تو به ودیعه نهاده را تحویلت دهم... ای ستون زندگی من ... ای کوه مقاومت !بیا بیا که دیوارهای نازک زندگی من داربست های قلب تو را میطلبند... بیا اینک جوانیم ، اینک که جوانیم در کنارت ای محبوب به محبوبمان رسیم. سفر که میکنم به سوی یار جاده که لغزنده میشود... طناب دور کمرم که سست میشود ... با خود می گویم ای کاش که دستان تو بود ای کاش که دستان قدرتمند تو بود تا اهرمی میگشت برای بالا امدنم. لبخندان من برای تو و تبسم پر شکوه تو برای من ... در این جاده ی سخت ادم شدن، ادم و هوایی میگشتیم... سخت در کنار هم که مبادا الوده شود دستی به ان میوه ممنوعه... همسرم ای زیباترین زیباترین و زیباترین محبوب دنیایی و بهشتی ... عاشقانه های من همیشه و همیشه تنها برای توست ... ای محبوب دور از نظر ... منتظرت میمانم و برای امدنت دعا میکنم... |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
هر که دارد توکل و مهارت زندگی بسم ا... |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۲۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۸ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله الحمن الرحیم پروردگارا، روا مدار که سر به دنبال هوس بگذارم و در ظلمات جهل و ضلال ، از چراغ هدایت به دور افتم و بیغوله را از شاهراه باز نشناسم. روا مدار که به خواب غفلت فرو افتم و کیفر غفلت خویش بینم. روا مدار که به خاطر هوس خویش ، پای بطلان بر عنوان حق گذارم و باطل را بر حق برگزینم. (صحیفه ی سجادیه) سلام انشاءالله چهل روز سر شار از تذهیب نفس و بندگی پیش رومونه. انشاءالله به خدا ثابت میکنیم که لیاقت این رو داریم که در کنار کسی باشیم که خودش میپسنده تا بتونییم همدیگر رو برای رسیدن به کمال و محبوب و معبود همراهی کنیم. انشاءالله چهل روز دیگه کسی شده باشیم که الان آرزوش رو داریم. موقع دعا علاوه بر دوستان تالاری برای عاقبت به خیری تموم جوونها و به خصوص نوجوونا دعا کنید. التماس دعا.
|
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۲۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۲۰:۲۵ توسط یااباصالح.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
توکل بر خدا
سلام به همه دوستان ٬من هم خواهان شرکت در این چله هستم....یا علی |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
1- ذره بین 2- محمد تراست 3- محسن110 4- نرگس مهدوی 5-حوریه سادات 6-صبا 7-فدایی ولایت 8-دوست نرگس مهدوی 9- Wachowski 10- sarallah 11 - ساجد 12.rahashode 13-amirhq21 14-شیدا 15-سیمرغ 16-حضرت عشق 17-help me 18.boghz 19. یا ابا صالح [b]خانم نسرین شما هم هستید؟؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۵۸, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() قبول باشه انشاءالله. لذت بخش بود نه؟
|
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۲۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
۲۰ حدیث زیبا و مفید در مورد ازدواج
هم برای مجرد های عزیز خوب هست و هم برای متاهل های گرامی ![]() ۱ ) پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) : هر گاه مرد به زن خود آبی بنوشاند ، پاداش برد . (کنز العمال . ح۴۴۴۳۵) ۲ ) پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) : به زن خود خدمت نکند ، مگر صدیق یا شهید یا مردی که خداوند خیر دنیا و آخرت او را بخواهد . (بحار الانوار . ج۱۰۴ ۰ص۱۳۲) ۳ ) پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) : هر زنی که شوهرش را هفت روز خدمت کند ، خداوند هفت در دوزخ را به رزی او ببندد و هشت در بهشت را به رویش بگشاید ، تا از هر در که بخواهد وارد شود و هیچ زنی نیست که جرعه ای آب به شوهرش بنوشاند مگر آنکه این عمل او برایش بهتر از یکسال عبادت باشد که روزهایش را روزه و شب هایش را به عبادت سپری کند . (إرشاد القلوب . ص۱۷۵) ۴ ) پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) : بدانید که خداوند عزوجل و رسولش بیزارند از کسی که به زنش ستم می کند تا آنکه زن طلاق خلع بگیرد . (ثواب العمال . ص ۳۳۹ ) ۵ ) پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) : مراسم ازدواج را آشکار برگزار کنید و خواستگاری را پنهان . (کنز العمال . ح۴۴۵۳۲) ۶ ) پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) : هر که به اعتماد خدا و به امید ثواب ازدواج کند بر خدا لازم است که او را یاری کند . (نهج الفصاحه ، ح۲۷۸) ۷ ) امام رضا (علیه السلام) : با کسی که اخلاقش بد است وصلت نکنید . (وسائل الشیعه . ج۵ . ص۱۰) ۸ ) امام باقر (علیه السلام) : با کسی که از اخلاق و دینش رضایت دارید ازدواج کنید ، خودداری شما از وصلت با او باعث فتنه و فساد بزرگ در جامعه می شود . (اصول کافی . ج۵ . ص۳۴۷) ۹ ) پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) : از خوشبختی و سعادت مرد این است که زن با فضیلت و شایسته ای نصیبش گردد . (اصول کافی . ج۵ . ص۳۲۷) ۱۰ ) امام صادق (علیه السلام) : هر زنی که به شوهر خود بگوید که از تو خیری ندیده ام عمل چنین زنی هیچ گشته و باطل می شود . (وسائل الشیعه . ج۱۴ . ص۱۱۵) ۱۱ ) امام باقر (علیه السلام) : چرا مومن زن نگیرد ، که شاید خدا به او فرزندی دهد که زمین را به «لااله الاالله»سنگین سازد . (مکارم الاخلاق . ص۵۷۳) ۱۲ ) پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) : هر که قدرت بر ازدواج داشته باشد و ازدواج نکند از من نیست . (مکارم الاخلاق . ص؟) ۱۳ ) امام رضا (علیه السلام) : اگر در باره ازدواج و دامادی آیتی محکم و سنتی پیروی شده (از رسول خدا(صل الله علیه و آله)) هم نبود ، باز موضوع نیکی به خویشاوندان و مانوس شدن با بیگانه که خداوند در این امر قرار داده است ؛ انگیزه ای بود که خردمند صاحبدل به ازدواج رغبت کند و عاقل درست اندیش به آن بشتابد . (مکارم الاخلاق . ص۴۴۹) ۱۴ ) پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) : بهترین ازدواج ها آن است که آسان تر انجام بگیرد . (نهج الفصاحه ، ح۲۴۸) ۱۵ ) پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) : سه چیز است که در آن شوخی نیست : طلاق ، نکاح و آزاد کردن بنده . (نهج الفصاحه ، ح۲۵۸) ۱۶ ) امام صادق (علیه السلام) : افراد با ایمانی که ازدواج می کنند با این عمل نصف دین خود را از خطر مصون می دارند . (اصول کافی . ج۵ . ص۳۲۹) ۱۷ ) پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) : بهترین امت من در درجه اول کسانی هستند که ازدواج کرده اند و مردان و زنان بدون همسر در مرتبه آخر قرار دارند . (مسترک الوسائل . ج۲ . ص۵۳۱) ۱۸ ) پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) : آن کس که دختر خود را به ازدواج مرد فاسقی در آورد با این عمل از او قطع رحم نموده است . (محجت البیضاء . ج۳ .ص۹۴) ۱۹ ) امام صادق (علیه السلام) : از دعا های رسول خدا (صل الله علیه و آله) این بود که خدایا به تو پناه می برم از زنی که مرا پیر می کند قبل از آنکه زمان پیری ام فرا رسد . (اصول کافی . ج۵ . ص۳۲۶) ۲۰ ) پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) : ای جوان زود ازدواج کن و از زنا بپر هیز زیرا که زنا ریشه های ایمان را از دلت می برد . (مکارم الاخلاق . ص۹۶) |
|||
|
|
۲۰:۴۸, ۳۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۸ توسط ذره بین.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
دوستان خوش میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صحنه تاپیک رو ترک نکنید... دوسان با مراقبه های هر روزه خوشید؟ چه قدر به نفستون مسلط شدید؟ عاشورا خوانی خوش میگذره؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چله دوم ... (((مجردها بشتابید))) | mahpare | 174 | 52,292 |