|
" قافیه را نبازیم "
|
|
۱۱:۳۰, ۲۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۲۱:۰۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() السلام علي المهدي الذي يملا الارض قسطاً و عدلاً ... درود بر مهدي ، زنده كننده قرآن و نجات دهنده انسان سلام بر همه شیعیان و محبان و منتظران با توکل به خداوند بزرگ و منان و توسل به اهلبیت علیهم السلام بنا دارم آخرین تایپک و نوشته ام را که برداشتی از یک کتاب ارزشمند و اضافاتی از حقیر در این تالار بزرگ و ارزشی اسلامی ایجاد نمایم ابتدا از بابت اینکه این تایپک طولانی خواهد بود عذر می خوام لطفاً کم و کاستی ها را بر حقیر عفو نمایید . خیر و سعادت و سلامت دنیا و آخرت نصیب شما و خانواده های محترمتان باد ان شاءالله ![]() بسم رب المهدی علیه السلام در فراز و نشیب های این روزگار پرآشوب ، آنگاه که از همه جا و همه کس ناامید می شوید ، هرزمان که در امر دین یا دنیای خویش حیران و سردرگم می مانید ؛ وقتی تمام راه ها و همه ی درها را به روی خود بسته می بینید؛ اگر با مشکلی مواجه شده اید و نمی توانید آن را حتی با نزدیک ترین کسان و یا صمیمی ترین آشنایان و دوستان خویش در میان بگذارید ؛ هنگامی که در برخی تنگناها حتی پس از مشورت با دیگران هنوز مردد هستید و نمی دانید بالاخره چه باید بکنید؛ وقتی مشکلات از هر سو شما را احاطه می کند ، حتی اگر از در و دیوار بر شما بلا و مصیبت بارید ؛ حتی اگر به زعم خویش به دردی بی درمان مبتلا شده اید ، در اوج تنهایی ، در نهایت یأس و ناامیدی و در بن بست ها و گردنه های صعب العبور زندگی ، یگانه مرجعی که دست شما را می گیرد ، راه را به شما نشان می دهد ، شما را از سرگردانی و حیرت بیرون می آورد ؛ قادر است هر مشکلی را مرتفع نموده و شما را به ساحل نجات و آرامش برساند کهف الامان ، صاحب زمان ، لنگر زمین و آسمان ، پناه بی پناهان ، دستگیر درماندگان ، فریادرس بیچارگان ، امید ناامیدان ، زنده ی روزگاران ، بهار دل ها ، ارام بخش جان ها ، یوسف حضرت زهرا سلام الله علیها صاحب عصر و زمان حضرت بقیه الله صلوات الله علیها می باشند . زیرا به اعتقاد شیعه ، اراده ی حق بر این امر تعلق گرفته است که همه ی خیرات ، برکات ، نعمت ها ، موهبت ها و عطایای الهی به واسطه ی ائمه معصومین علیهم السلام به خلق افاضه گردد .از این رو هر خیری که در این زمان به ما می رسد و هر بلا و مکروهی که از ما دفع می گردد همه و همه به میمنت وجود مقدس حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه می باشد که آن حضرت خود فرموده اند: أنا خاتم الاوصیاء ، بی یدفع الله البلاء عن أهلی و شیعتی (بحار الانوار ج51 ص30) من پایان دهنده (و نگین) جانشینان پیامبرانم و خداوند به وسیله من (گرفتاری و) بلا را از خویشان و شیعیانم برطرف می کند . ادامه دارد ان شاءالله... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۴۰, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
دنیا می خواهی؟ امام زمان صلوات الله علیه . آخرت می خواهی؟ امام زمان صلوات الله علیه ، چه زیبا خاتم الانبیاء محمد مصطفی صلوات الله علیه فرمود : « القلب علی ثلاثه انواع : قلب مشغول بالدنیا و قلب مشغول بالعقبی و قلب مشغول بالمولی . اما القلب مشغول بالدنیا ، فله الشده والبلاء. واما القلب المشغول بالعقبی ، فله الدرجات العلی . واما القلب المشغول بالمولی ، فله الدنیا و العقبی والمولی .» (الاثنی عشریه ،ب 3) قلب سه نوع است : یا به دنیا مشغول است و یا به آخرت و یا به مولا . اگر با دنیا همساز شد ، سختی و وبال به او می رسد و اگر طالب آخرت شد درجات عالیه را کسب خواهد کرد و چنان چه مولا را بطلبد دنیا و آخرت و مولا را خواهد داشت . |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
جوانمرد تر از امام زمان علیه السلام در عالم وجود ندارد و آن حضرت هر کس را که به ایشان پناهنده شود نجات خواهد بخشید . رسم جوانمردان آن است که حتی دشمن خویش را پناه داده و حمایت می کنند . خداوند در قرآن کریم خطاب به پیامبر صلی الله علیه واله وسلم می فرماید :« و ان احد من المشرکین استجارک فاجره » ان احد من سوره توبه آیه 6 هرگاه یکی از مشرکین به تو پناهنده شد ، او را پناه ده و پذیرا باش . علامه مجلسی (رحمة الله علیه) در بحار الانوار داستان مرد عربی را نقل می کند که به حرم شاه مردان ، امیرالمومنان حضرت علی علیه السلام پناهنده شده بود و سربازان سردار سنقر او را با زور از ضریح جدا کردند . در حالی که فریاد می زد و می گفت : یا ابالحسن ؛ من عرب هستم و شما هم عرب هستید و رسم عرب آن است که اگر کسی به او پناه آورد و دخیل او گردد ، او را می پذیرد و پناهش می دهد حتی اگر قاتل پسر و یا کشنده ی پدرش باشد ...هم اکنون من دخیل تو هستم و به شما پناه آورده ام. نیمه های شب بود که سردار سنقر وحشت زده از خواب پرید و به اطرافیانش گفت : در خواب حضرت علی علیه السلام را دیدم که با چهره ای غضب ناک در حالی که شمشیری برهنه به دست دارد به سوی من می آید و می فرماید : به خدا سوگند ؛ اگر پناهنده به مرا هم اکنون آزاد نکنی سر از بدنت جدا خواهم کرد فوراً دستور داد مرد عرب را آزاد کردند ؛ لباس های فاخر بر او پوشاندند . آن گاه خود با هدایای زیاد برای عذر خواهی به حرم مولا آمد . یا صاحب الزمان " [/font] شما که بیگانگان را دستگیری / کجا وا میگذاری آشنا را / دخیل یا اباصالح المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ارواحنا لک الفداء [font=Arial]
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 37516476183980272375.jpg]](http://www.uploadax.com/images/37516476183980272375.jpg)
![[تصویر: 1305416453.gif]](http://night-skin.com/blogcode/tasvir-zibasazi/upimg/uploads/1305416453.gif)

![[تصویر: shaban10.bmp]](http://publicrelations.tums.ac.ir/UserFiles/Image/foto/FARHANGI/shaban10.bmp)