کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آيا بخت گشايي صحت دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۰:۴۸, ۱۶/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۴ توسط صبا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه دوستان بزرگوارم Heart

من يه چند وقتيه كه يه موضوعي كلا ذهنم رو درگير كرده ،ميخوام عنوان كنم كه با همفكري شما عزيزان به يه جمع بندي درست برسم،ان شاءالله

درست اواسط ماه شعبان يكي از دوستان نزديكم باهام تماس گرفت و گفت:كه به توصيه دوستي براي اينكه بفهمه چرا ازدواج نميكنه بره سر كتاب باز كنه ،اونهم كه از اين موضوع چند وقتي بود كه كلافه شده بود به حرف دوست خودش گوش كرد و آدرس يكي از اين كساي كه اين كار رو انجام ميدن گرفته بود و رفته بود پيشش..............
نهايت ماجرا ، اون خانم سركتاب باز كن گفته بود كه بخت شما رو بستن ،ازش يه مبلغي گرفته بود و بهش دعاي گشايش بخت داده بود...........

حالا سردرگمي من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1. بستن بخت درسته؟
2. دعاي گشايش بخت داريم ؟
3.به چه كسي بايد براي اينكار مراجعه كرد در صورت مثبت بودن دو سوال قبل؟

دوستاي گلم لطفا با دليل از منبع معتبر جواب بديد
ممنون از اينكه مشاركت ميكنيدHeart
ممنون از اينكه كمكم ميكنيدHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، soora ، مجنون العباس ، شیدا
۱۱:۱۷, ۱۶/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۳ ۱۱:۲۲ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله
..
..
نقل قول:2. دعاي گشايش بخت داريم ؟
.
توصیه آیت الله بهجت برای باز شدن بخت دختران
.
شخصی از آیت الله العظمی بهجت (قدس سره) می پرسد دختری هست که خواستگار ندارد و در خانه است، چه کار کند تا شوهر خوب و مناسب برایش پیدا شود ؟

فرمودند : نماز جعفر طیار را بخواند و بعد از آن دعایی را که در زاد المعاد علامه مجلسی هست بخواند، و بعد هم به سجده برود و حاجتش را بخواهد و حتما سعی کند که اشک بریزد ولو به اندازه یک مقداری که چشمش تر بشود ان شاء الله حاجتش برآورده خواهد شد.

.
فیلم

.
.
اما دعائی که در زاد المعاد گفته شده به نقل از امام جعفر صادق (علیه السلام) وارد شده که فرمود:
.
«يَا مُفَضَّلُ كُلَّمَا كَانَتْ عِنْدَكَ حَاجَةٌ ضَرُورِيَّةٌ، صَلِّ صَلَاةَ جَعْفَرٍ وَ اقْرَأْ هَذَا الدُّعَاءَ وَ اطْلُبْ حَوَائِجَكَ مِنَ اللَّهِ تَعَالَى فَإِنَّهَا تُقْضَى إِنْ شَاءَ اللَّهُ تَعَالَى‏ » «ای مفضل هر گاه تو را حاجتی ضروری بوده باشد نماز جعفر را بجای آور، بعد این دعا را بخوان و حوائج خود را از خدا طلب کن که براورده میشود انشاء الله تعالی»
.
و متن آن دعا چنانكه در مفاتيح الجنان نيز نقل شده به اين صورت است كه:
.
« اللَّهُمَّ إِنِّي أَفْتَتِحُ الْقَوْلَ بِحَمْدِكَ، وَ أَنْطِقُ بِالثَّنَاءِ عَلَيْكَ، وَ أُمَجِّدُكَ وَ لَا غَايَةَ لِمَدْحِكَ، وَ أُثْنِي عَلَيْكَ وَ مَنْ يَبْلُغُ غَايَةَ ثَنَائِكَ وَ أَمَدَ مَجْدِكَ، وَ أَنَّى لِخَلِيقَتِكَ كُنْهُ مَعْرِفَةِ مَجْدِكَ، وَ أَيَّ زَمَنٍ لَمْ تَكُنْ مَمْدُوحاً بِفَضْلِكَ، مَوْصُوفاً بِمَجْدِكَ عَوَّاداً عَلَى الْمُذْنِبِينَ بِحِلْمِكَ، تَخَلَّفَ سُكَّانُ أَرْضِكَ عَنْ طَاعَتِكَ فَكُنْتَ عَلَيْهِمْ عَطُوفاً بِجُودِكَ، جَوَاداً بِفَضْلِكَ عَوَّاداً بِكَرَمِكَ، يَا لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ الْمَنَّانُ ذُو الْجَلَالِ وَ الْإِكْرَامِ. ‏»
.
زاد المعاد علامه مجلسی(رحمة الله علیه)، ص 523
.
ترجمه: خدایا من به حسن ستایش تو افتتاح سخن می کنم و زبان به ثنای تو می گشایم و مجد و بزرگواری تو را مدح می گویم در صورتی که مدح و ثنای تو را حد و نهایت نیست و کیست که به منتهای مجد و ثنای تو برسد و مخلوق تو را کجا یارای آنکه به کنه معرفت و مجد و بزرگی تو رسد. چه زمانی هست که تو ممدوح به فضل و احسان، موصوف به مجد و کرامت نبوده باشی؟ تو بر گنهکاران به حلم و بردباری بسیار احسان کنی و هر چه ساکنان زمین از اطاعتت سرپیچی کنند باز تو بر آنها مهربان خواهید بود و به فضل و احسان بخشش خواهید کرد و به کرم عطا خواهید فرمود ای که به جز تو خدایی نیست که نعمت دهنده و صاحب جلال و کرامتی.

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، صبا ، m.hossein ، sarallah ، انتصـار ، مجنون العباس ، شیدا ، میرزا احمد ، aaaaa ، azade ، زینب خانوم
۹:۵۳, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
دوستان عزيزHeart

واقعا من از سردرگمي نجات يافتمBig Grin

خدا به همتون خير بدهHeart

ممنون از اين همه همكاري ومشاركت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۱۱:۳۹, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۹:۲۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #4
آواتار
کسی منکر علوم غریبه نیست.

خب همین توصیه ایت الله بهجت و همین نماز پر فیض نشان دهنده یک ارتباطاتی اون بالا بالا ها هست.

ولی وقتی دین اسلام هست چرا پناه ببریم به این مکانها و ادمهای خدا نشناس؟؟؟؟ نگید چرا اینو میگم که اگه خدا شناس بودن برا خودشون دکان باز نمیکردن. تازه اگر این ادم ها علومی هم داشه باشن مطمئن باشید یا شیطانیهه یا اگر نباشه که از ایت الله بهجت بیشتر نمیدونن.

رفتن به همچین مکانهایی خطر داره . نه خطر جسمی و ظاهری بلکه خطرهاییی علوم غریبه ای.
یقینا اسراری در عالم هست. یقینا رموزاتی هست اما توصیه های اسلامی اینه که مدام با بردن نام اعظم و بسم الله الرحمن الرحیم گفتن و خواندن چهار قل زندگی خودتون رو از این دامها نجات بدید که خانمان سوزه. نه اینکه پناه ببرید به این کارها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبا ، یا زهرا
۱۲:۱۶, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام خانم مرهم عزيزمHeart

جملات من كاملا سوالي بوده.........................

ممنون كه وقت گذاشتيد و جواب داديد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم
۱۹:۲۶, ۳۰/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #6
آواتار
[تصویر: akshaye-khandedar-054.jpg]
درباره این موضوع خیلی حرف دارم...
اما دلم میخواد شما هم توی بحث شرکت کنین...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، صبا
۹:۰۴, ۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۱۰:۵۸ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #7
آواتار
مامان بزرگ من طی یک عملیات کاملاً خودسرانه، وقتی من 22 سالم بود، رفته بود برای من سرکتاب باز کرده بود و اومده بود به مامانم گفته بود که بخت دخترت رو بستن...
بعد هم طی باز یک عملیات دیگه رفته بود از یارو پرسیده بود چی کار کنه، اونم گفته بود قبل از خواب و حمام و مواقع تنهایی چهار قل رو بخونه
البته ایشون از کسانی بودن که دفتر یکی از مراجع بهش معرفی کرده بودن...
یعنی اون آقای دعا نویس، آدم سالمی بود و صرفاً برای دفع دعا کمک میکرد و خودش دعایی نمی نوشت...
بگذریم...
بعدها مامان بزرگم تعریف میکرد که اونجا چی شده!
میگه ازش اسم من و اسم مامانم رو پرسیده و بعد سرکتاب باز کرده...
من نمیدونم مثلاً زهرا دختر زینب توی دنیا فقط همین یه دونه است که اگه سرکتاب باز کرد، جواب مال همون آدم بیاد؟؟؟
علی ایها الحال...
به قول آقای مرادی، فکر نمیکنین، اجنه خودشون کار و زندگی دارن؟
اگه تمام دخترها فکر کنن که یکی بختشون رو بسته که واویلاست....
اما خوب این فکر، فکریه که کمتر کسی جرأت به زبون آوردنش رو داره، در حالی که این فکر مثل خوره میخوردش...
از اینجای حرفم خطاب به همه دختر خانومهاییه که از این فکرها میکنن!
شماها قبل از استحمام و خواب و مواقع تنهایی حتماً 4 قل رو بخونین...
هر چی دعا معا واسه تون نوشته باشن، نابود میشه...
میگن روی انگشتر حضرت سلیمان (علیه السلام) نوشته بوده "سبحان الذی الجم الجن بالکلام"
یعنی منزه است کسی که اجنه رو با کلام لگام زد...
من مطمئنم اون کلام، چیزی جز آیات قرآن نیست...
بذارین روح و روانتون با این 4 قل مانوس بشه...
شریک شما هم یه گوشه ای توی همین کره داره دنبال شما میگرده...
خوب دقت کنین!
خدا میخواد به شما و اون یه درسهایی رو بده که وقتی به هم رسیدین، قدر هم رو بدونین...
زیاد مقاومت نکنین در مقابل درسهایی که خدا میخواد بهتون بده...
چون اگه دوستتون داشته باشه، اگه درس یاد نگیرین، درس رو یه جور دیگه یادتون میده...
من زنی رو میشناسم که من باب چهره و قد و بالا، شبیه زن ملوان زبله، اما همسرش شبیه محمدرضا پگاهه و برای زنش هم میمیره...
من زنی رو میشناسم که لکنت شدید داره، اما همسرش بسیار خوش قد و بالا و خوش تیپه، اما برای زنش جون میده...
این که یه مردی از شما خوشش بیاد، به خاطر چهره و بی عیب و نقص بودن شما نیست...
اون جفت شما، شما رو همونجوری که هستین باید بخواد...
نه چون شبیه آنجلینا جولی هستین که این به نظرم بدترین توهینه...
یعنی من از اون مدل خاطره خوبی دارم، تو رو هم گرفتم که خاطراتم با اون زنده بشه...
کتاب مشهور ربکا رو خوندین؟
مرده یه زن همه چی تموم داشته، اما عاشق یه دختر ساده و معمولی میشه...
سعی نکنین همه چی تموم باشین تا جفتتون شما رو پیدا کنه...
شماها پاک باشین و سراغ اینجور چیزها، حتی برای دفع دعا هم نرین...
خدا خودش شاهد همه اعماله...
مطمئن باشین خدا براتون بهترین رو در نظر میگیره و توی یه فرصت مناسب بهتون میده...
این که فکر کنین، نکنه منو جادو جمبل کردن که به عشقم نمیرسم، اشتباهه...
شاید به نفعتون نیست که نمیرسین...
خلاصه این که خودتون رو دست این ادعیه ندین...
4 قل بخونین و همیشه نادعلی با خودتون داشته باشین و حفظش کنین و اوقات بیکاری یاسین بخونین و ...
خلاصه شما واسه خدا دست به کار شین و با خدا درددل کنین، خدا شما رو ول نمیکنه...

امیدوارم همه خوشبخت و سعادتمند بشین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبا ، رهگذر.
۱۰:۰۳, ۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۱۲:۲۴ توسط صبا.)
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام زينب خانم بزرگوارHeart

بنده ام حرف زياد دارم و سوال HuhHuhHuhHuh

من هستم

زينب خانوم عزيزمHeart

ممنون بابت جواب اساسي تون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، رهگذر.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا