کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سافن(سامانه اعتباری فاقد نظارت)
۱۳:۵۸, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
14.00
سلام به همه دوستان
قبلاً گفتم و اینبار اومدم که رسماً حرفشو بزنم. چون احساس می کنم تنهایی نمی تونم و می خوام یکی کمکم کنه
یه سوال دارم. کاربرد اصلی بانک چیه؟
سپرده گذاری؟ سرمایه گذاری؟ وام دهی؟
سپرده گذاری چیه؟ اعتباری هست که به بانک امانت داده می شه و در عوض رسید معتبر دریافت می شه تا با اون رسید معتبر به معاش روزانه بپردازه.
اینطور که متوجه شدم این اعتبار در اصل پشتوانه رسید هاست. پشتوانه رسید های در دست ما هم یه گنجینه ملی هست. متوجه شدم که رسید هایی که به ما داده می شه به حکم ذره ای از این گنجینه هست و ارزش داره. سرمایه ای هست که در دست همه ی ما هست. تکلیف بر ما هست که نگذاریم ارزش این گنجینه به شکل غیرمجاز و فوق ضابطه به سایر تعلق بگیره. کاری که ممکنه بانک ها انجام بدن و تصور می کنم که داره انجام می شه
فکری که من کردم اینه که تا می تونیم سرمایه هامون رو جلو چشمامون نگه داریم. منظورم اینه که سپرده هامون جایی نره که نفهمیم داره چی می شه. یا اینکه اصلا این سرمایه نابود شده یا نه.
همونطور که گفتم مهمترین مشکل پدیده سپرده گذاری هست.
از اسم تاپیک معلومه که طرحی دارم. اسم این طرح سافن هست. مخفف عبارت «سامانه اعتباری فاقد نظارت» این سامانه اعتباری در اصل برداشتی از الگو داد و ستد سنتی هست. یک مرحله میانی بین داد و ستد پایا پای و پدیده حواله که سکه های قیمتی(طلا) در جامعه رایج بوده. ویژگی های خاصی داشت:
1-

میزان سکه های موجود در جامعه نامعلوم بود. زیرا ضراب خانه ها نظارت نمی شدند.
2-

ارزش پول رایج به کلان بودنش بود(خیلی مهم)
همچنین مشکلاتی داشت:
1-

در مبادلات کلان مشکل ساز بود
2-

امنیت لازم رو نداشت
من اومدم الگویی طراحی کردم که در اون بشه فایل های قیمتی و دقیقا به کاربرد سکه های قیمتی تولید بشه و ازش استفاده کرد. خودمون می دونیم که تامین امنیت فایل ساده است و همچنین اینکه قابلیت حمل و انتقال با شیوه های الکترونیکی و حقیقی رو داره.
این مسئله باعث می شه که پول شما جلو چشمتون باشه در حالی که حواله ای در کار نیست. همون سرمایه هست و مجازیه.
رک بگم اینه که پول حقیقی مستقیماً و بدون رسید و سپرده گذاری تبدیل به پول مجازی می شه.
این طرح در صورت اپیدمی سبب سلب عرفی یه مسئولیت از بانک می شه.
یه سوال داشتم. اگه نقطه نظر من مشکلی داره لطفا بهم بگین تا تصحیحش کنم چون باید روی طرح اعمالش کنم تا شکست نخوره.
می خوام دستگاه سامانه رو بسازم و کارش زیاده. این دستگاه باعث می شه که شما تو دستت سکه طلا داشته باشی که وزنی نداره و امنیت داره. خودم فکر می کنم این نوع پول می تونه مشکلات ذکر شده رو حل کنه. اما اومدم که مشورت کنم.
آیا این طرح می تونه مشکلات ذکر شده رو حل کنه؟
این طرح رو برای ثبت به ثبت املاک دادم اما قبولش نکردن. به خوارزمی هم دادم و منتظر جوابش هستم. از طرفی می خوام یه حامی برای این طرح پیدا کنیم. دنبال یه تشکل معتبر می گردم که با بانکداری مبارزه می کنه می خوام ازشون توی این طرح کمک بگیرم. کسی اینجا می تونه منو کمک کنه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aaaaa ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا