|
بچه شیعه بیا گوش کن ... غزه یا بقیع؟
|
|
۲:۰۶, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم حالا من ي سوال دارم:
گفتن قراره یه جسارتی به حرم حضرت زینب بشه داری خودتو میزنی میکشی... اما اینا میگن تو یه تاریخی زدن حرم ائمه رو درب و داغون کردن اما چرا خودتو نمیکشی؟؟ چرا نمیگید بقیع رو تخریب کردن؟... *** نظام جمهوري اسلامي ايران ديروز(سالروز تخريب بقيع) تو رسانه هاش عزاي عموميبراي بقيع نبود. چرا نبود؟؟؟؟ براي بقيع توسرشون نمي زنن... عزاي عمومي نميگيرن بعد براي غزه عزاي ميگيرن.چرا؟؟؟؟؟ بناست.....گفتن كه مي خوان جسارت كنن به حرم حضرت زينب داريد خودتون مي كشيد...اون وقت بقيع....حرم ائمه رو ي تاريخ زدن تخريب كردنكاري نميكنيد؟ چرا خودتون رو نمي كشيد؟؟؟ *** [/font]اصل و اساس تو شیعه امامشه.. اساس در تشیع امامشه درسته یا نه؟ امام شما کجاست؟ -غائبه مرده؟ -نه به دنیا نیومده؟ -نه پس کجاست؟ غایبه یعنی چی؟ رفته جزیره برمودا رفته داره کف دریا خوش میگذرونه؟یا تو تو بیابونا میگرده؟! یا شاید تو کوهه میچرخه؟ -حضرت امیر میگه غیبت تو بین خودتونه شما نمیشناسیدش... خب این چرا اینجوریه؟ منتظر چیه؟ بناست چه اتفاقی بیافته؟ -بناست زمینه هاش به وجود بیایند تا این اقا قیام کنه... زمینه اش چیه؟ -هر وقت خدا بخواهد یه روز یه ثانیه و یه دقیقه معلوم کرده امام زمان یه هو میگه من اومدم اگه اینه خدا وکیلی بگید ما بریم پی کار خودمون شما هزار ساله مردمو مچل کردید که امامتون رفته غیبت که یه زمان خاص ... بعید میبینم اینجور باشه یعنی امام زمانتون مونده همه چیز از همه خرابتر بشه بعد بیاد؟؟ . . . . . . . . شیعه ها امام زمانم اگه بیاد اول نمیتونه روضه حضرت زهرا(سلام الله علیها) بخونه .. الان وقتش نیست ... نیست.. نیست... ما جگرمون خونه ... آقا جان شرمنده ایم ![]() ![]() ![]() ««««««««««««««حتما حتما حتما دانلود کنید»»»»»»»»»»»» پ.ن:سخنراني حجت الاسلام خادمي [font=Tahoma]
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |