|
رفتار میهنپرستانه رضا کیانیان
|
|
۱۴:۲۴, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رضا کیانیان به تازگی پیشنهاد حضور در سریال ضدایرانی «میهن / Homeland» را رد کرد؛ پیشنهادی که مشابهش به برخی از بازیگران ایرانی در سالهای گذشته داده شده بود و بسیاری از ایشان به این پیشنهادها «نه» نگفتند و فرصت حضور بینالمللی را ولو با پذیرش نقشی که چهره ایرانیها را تروریست، وندالیست و... به تصویر میکشد، از دست ندادهاند؛ اما در واکنش به این حرکت مثبت، چه واکنشی را دیدیدم؟
به گزارش «تابناک»، «هرگز دوست ندارم در اثری بازی کنم که به ملتم توهین کرده باشد»؛ این مهمترین بخش از سخنان رضا کیانیان درباره علت رد حضور در سریال ضدایرانی «میهن / Homeland» است؛ سریالی که فانتزیهای تروریستی را روایت میکند که بخش بسیاری از آن به ایران و مسئولان ارشد سیاسی، نظامی و امنیتی ایران مرتبط میشود. ![]() کیانیان از بازیگران باجایگاهی تثبیت شده در سینمای ایران است و نیاز به کسب اعتبار داخلی با نقشآفرینی در چنین سریالهایی در ایران و به قولش نزد این مردم نازنین ندارد؛ اما چه چهره فرهنگی است که دیده شدن در سطح جهان برایش جذابیت نداشته باشد و برای دستیابی به این افق تازه ریسک نکند؟ بیگمان بسیاری از هنرمندان کشورمان در پی چنین فضایی هستند و مسأله تنها بر سر قیمتی است که باید پرداخت کنند. بسیاری از هنرمندان در سالهای اخیر در ازای چنین پیشنهادهایی ـ که از قضا مبهم و تنها در حد یک دعوتنامه بوده ـ نه نگفتهاند و موافقتشان را به سرعت اعلام کردهاند و برخی از ایشان نیز به واسطه همین نقشآفرینیها از کشورشان دل کندهاند و ساکن دیگر کشورها شدهاند و نه تنها فضای درونی کشور را از دست دادهاند، بلکه در فضای جهانی نیز نتوانستهاند موفقیت ویژهای داشته باشند و بهایی که پرداختند، بیش از انتظار بوده است. این هزینهها زمانی به اوج خود رسیده که اثر یاد شده، دارای مضامینی ضدایرانی یا ضداسلامی بوده و کشور یا اعتقادات مردم ایران را آماج گرفته باشد. در این صورت، راه برگشتی برای بازیگر نامبرده نیز نمیماند و میدان تنگتر از حد تصور میشود؛ اما چه باک که بسیاری برایشان جهانی شدن حتی به قیمت دل کندن از خاک و پشت کردن به وطن ارزش دارد. با این حال هرگاه چنین مواردی پیش آمده، موج بزرگ نه صرفاً علیه این بازیگران، بلکه حتی علیه کل سینمای ایران شکل گرفته و به بدترین شکل ممکن به اهالی سینمای کشورمان و بیش از همه، به بازیگری که چنین خطایی داشته و در چنین اثری نقشآفرینی کرده حملاتی شده است؛ رویکردی که بخشی از آن طبیعی است، ولی بخشی از آنکه به افراط میانجامد، پذیرفته نیست. در این میان انتظار میرفت با توجه به رویکرد میهنپرستانه رضا کیانیان، درباره او رفتاری متفاوت در پیش گرفته شود و اگر در قبال حضور چشم بسته برخی بازیگران در مجموعههای تلویزیونی یا فیلمهای سینمایی بینالمللی نقدهایی مطرح و تنبیهاتی در نظر گرفته میشود، درباره رفتار میهنپرستانه رضا کیانیان نیز قدردانی شود، ولی گویا این سوی ماجرا خبری نیست و خبری از نگاه اثباتی و همراهی با چنین چهرههایی وجود ندارد! هماکنون میپرسیم، حقیقتاً چند رسانه و روزنامه این رویداد را تیتر یک کردند و یا به طور ویژه به این رفتار مهم کیانیان واکنش مثبت نشان دادند و چرا این رفتار ارزشمند این بازیگر توانمند دیده نشد؟ «تابناک» به سهم خود از این حرکت کیانیان ـ که جزو رخدادهای نادر در سینمای ایران است ـ قدردانی میکند و این امید را دارد که شاهد گسترش این روحیه وطنپرستی به دور از نگاه کاسبکارانه باشیم که او داشت و در پی برجسته کردن این اتفاق نیز تا زمان پیگیری رسانهها نبود. |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
باسمه تعالی
رضا کیانیان در فیلم زیبای آژانس شیشه ای بازی کرده خوب کرده که این صالحات باقیات و پشتوانه ارزشمند معنوی را به یک دنیای پوچ نفروخته .
|
|||
|
|
۴:۰۲, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تیتر رو تصحیح کنید بهتره کاری به محتواش ندارم که راسته یا دروغ یا نیتش چی بوده میهن پرستی معنی نداره میهن دوستی معنی داره و خوبه اونم ایران نه مثلا یه کشوری که حاکمش ظالمه و نفع به کشور نفع به کفره (نظر شخصی بود) در ضمن رضا کیانیان موقعیتش تو ایران خوبه چرا باید بره اونطرف؟ افرادی که رفتن عمدتا رو هوا بودند و به هر دلیلی (پول،انتقام،شهرت و ..) البته پیش فرض میگیرم که نیتش همون وطن دوستی بوده |
|||
|
|
۹:۵۹, ۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۰۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۳ ۴:۰۲)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم میهن پرستی با میهن دوستی چه تفاوتی داره؟ http://www.loghatnaameh.org/dehkhodaword...4f-fa.html مثل اینکه لغت نامه دهخدا فی*ل*تره ![]() http://ww.vajehyab.com/moein/پرستیدن |
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
میهن پرستی به معنی معیار قرار دادن میهن هست.
میهن پرستی نوعی هست که افراد اینچنینی سکولار هستند. تصور من اینه که آقای کیانیان میهن پرست نیستن. البته! هیچ وقت نباید گفت چون فلان فیلم رو بازی کرده پس عقایدش هم اونجوری بوده. نظر من اینه که آقای کیانیان میهن دوست هستن(در یک کلام بگم که با غیرت هستن) معروف بودن این آقا تو ایران هم دلیل نمی شه شهرت جهانی رو پس بزنه |
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۱۱:۲۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۳ ۱۱:۰۵)Bidel.s نوشته است: میهن پرستی به معنی معیار قرار دادن میهن هست.برادر من اصن فرقی وجود نداره بین میهن پرست با میهن دوست!! شما داری ظاهر کلمه رو نگاه میکنه. پرستیدن توی این اصطلاح به معنی همون دوست داشتنه، نشنیدین این آهنگ های زاغارت قدیمی رو که میخوندن : من تو رو میپرستم؟! ![]() ![]() منظورش این نبوده که من تو رو عبادت میکنم،منظورش این بوده که تو رو دوست میدارم! :| http://ww.vajehyab.com/moein/پرستیدن |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:منظورش این نبوده که من تو رو عبادت میکنم،منظورش این بوده که تو رو دوست میدارم! :|وقتی میگه من تو رو می پرستم یعنی من تو رو عبادت می کنم عبادت به معنی نماز نیست فقط یعنی اینکه بنده چیزی باشی مفهوم بنده بودن که دیگه معلومه جایز هست که انسان رو بنده ی میهن(یا بهتره بگم مردم اون میهن) کنیم. این یعنی همون سکولاریسم. هر چیزی غیر اون مردم غیر قابل قبول خواهد بود. اما میهن دوستی بدین معنی نیست. یعنی فقط دوست داره(همونی که شما می گی) |
|||
|
۱۲:۰۹, ۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۱۲:۳۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۹)Bidel.s نوشته است: وقتی میگه من تو رو می پرستم ![]() پرستیدن معانی متفاوت داره...توی کنه کلمه اگه تحقیق زبان شناسی انجام بدی میبینی که ریشه ش از دوست داشتنه. توی اصطلاح میهن پرستی،منظور از پرستیدن عبادت نیست،دوست داشتنه! اشتباه شما اینجاست : (۳/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۹)Bidel.s نوشته است: وقتی میگه من تو رو می پرستمجمله این معنی رو نمیده.مثل خیلی از کلمات که دو تا معنی دارند. |
|||
|
|
۱۲:۲۱, ۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۱۲:۲۲ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بین علما اختلاف افتاد !
مشکل چیه ؟ آقا گفته شده که پرستیدن به معنای دوست داشتن هم هست ، شما این معناش رو برداشت کنید. من چیکارکنم که زبان فارسی همچین ضعف ها و نقص هایی داره ؟! حوصله ندارم در مورد اینجور مسائل ساده بحث کنم سرتون درد میکنه ها ایشون وطن رو می دوسته ، دوست میداره |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اصلا بنده و عبادت رو ولش
من کلی حرف می زنم. یه میهن پرست همیشه کنار میهنش هست حتی اگه میهنش باطل باشه اما یه میهن دوست تا وقتی کنار میهنش هست که حق باقی مونده باشه الله اعلم من اینجوری این دو تا رو به کار می برم. حالا اگه یکی هستن باشه. یکی هستن من که فکر می کردم یکی نیستن. الله اعلم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حرف هایی که کیانیان در تلویزیون زد! | neyestan23 | 7 | 3,909 |
۲۸/اسفند/۹۲ ۹:۱۹ آخرین ارسال: Ali#59 |
|

![[تصویر: 412399_825.jpg]](http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1393/6/2/412399_825.jpg)