|
لبیک یا جعفر بن محمد لبیک!
|
|
۲:۰۹, ۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۲:۱۱ توسط rezamohammadi.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم در کتاب شریف کافی جلد 8 به روایتی برخوردم از امام جعفر بن محمد صادق (علیه السلام) که بخاطر جمله شخصی که وقتی امام رو دید گفت:« لبیک یا جعفر بن محمد لبیک» آشفته خاطر شد. حال به نظر شما استفاده از لبیک یا خمینی و یا لبیک یا خامنه ای چقدر می تواند به جا و درست باشد؟؟ در مورد شخصیت امام راحل و مقام معظم رهبری تردیدی نیست اما قول امام صادق موسس مکتب و مذهب امامیه رو چگونه تفسیر کنیم؟؟ و اینک اصل روایت: عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ ابْنِ مَحْبُوبٍ عَنْ مَالِكِ بْنِ عَطِيَّةَ عَنْ بَعْضِ أَصْحَابِ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: خَرَجَ إِلَيْنَا أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع وَ هُوَ مُغْضَبٌ فَقَالَ إِنِّي خَرَجْتُ آنِفاً فِي حَاجَةٍ فَتَعَرَّضَ لِي بَعْضُ سُودَانِ الْمَدِينَةِ فَهَتَفَ بِي لَبَّيْكَ يَا جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ لَبَّيْكَ فَرَجَعْتُ عَوْدِي عَلَى بَدْئِي إِلَى مَنْزِلِي خَائِفاً ذَعِراً مِمَّا قَالَ حَتَّى سَجَدْتُ فِي مَسْجِدِي لِرَبِّي وَ عَفَّرْتُ لَهُ وَجْهِي وَ ذَلَّلْتُ لَهُ نَفْسِي وَ بَرِئْتُ إِلَيْهِ مِمَّا هَتَفَ بِي وَ لَوْ أَنَّ عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ عَدَا مَا قَالَ اللَّهُ فِيهِ إِذاً لَصَمَّ صَمّاً لَا يَسْمَعُ بَعْدَهُ أَبَداً وَ عَمِيَ عَمًى لَا يُبْصِرُ بَعْدَهُ أَبَداً وَ خَرِسَ خَرْساً لَا يَتَكَلَّمُ بَعْدَهُ أَبَداً ثُمَّ قَالَ لَعَنَ اللَّهُ أَبَا الْخَطَّابِ وَ قَتَلَهُ بِالْحَدِيدِ. مالك بن عطيه گويد يكى از اصحاب حضرت صادق نقل كرد كه روزى امام عليه السّلام آمد با خشم فرمود من ساعتى قبل كارى داشتم از منزل خارج شدم يكى از سودانيهاى مدينه فرياد زد (لبيك يا جعفر بن محمّد لبيك) با ترس و وحشت از اين سخنى كه او گفت فورى بمنزل برگشتم و بسجده رفته و صورت بخاك ماليدم براى خدا و اظهار كوچكى و خوارى نمودم عرض كردم خدايا من بيزار و متنفرم از آن حرفى كه سودانى گفت. اگر عيسى بن مريم بدش می آمد از حرفى كه خداوند به او گفت (« أَ أَنْتَ قُلْتَ لِلنَّاسِ اتَّخِذُونِي وَ أُمِّي إِلهَيْنِ» تو بمردم گفتى من و مادرم را دو خدا بگيريد؟)چنان از گوش كر و از چشم كور و از زبان لال ميشد كه ديگر نه ميشنويد و نه ميديد و نه سخن ميگفت خدا ابو الخطاب را لعنت كند و او را بضربه آهن بكشد. یا حق
|
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
توی تیتر ذکر کنید که تایپیک سوالیه...من فکر کردم که مربوط به همین روز شهادت حضرته.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| لبیک یا حسین یعنی | ghoran | 0 | 1,456 |
۴/آبان/۹۴ ۱۷:۰۹ آخرین ارسال: ghoran |
|
| السلام علیک یا جعفر بن محمد الصادق.... پای درس تو آموختم که. | عمار رهبری | 4 | 1,750 |
۱۷/اسفند/۹۳ ۲۱:۳۳ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| لطفا همه محبان این عشاق نامه را باما بخواند....لبیک یاحسین | یاران مهدی | 3 | 1,907 |
۲۰/آذر/۹۰ ۱۹:۵۰ آخرین ارسال: یاران مهدی |
|