|
بحث با وهابیون حاضر در تالار : متعه
|
|
۱۰:۴۹, ۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۲۳:۳۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام همه اهل تشیع و تسنن حاضر در اینجا.
این تاپیک برای بحث با همه حضرات وهابی حاضر در تالار هستش. و من باب بحث متعه هست . جای دیگه ای نرید. خانم عایشه یا هر کاربر دیگه ای. همینجا بحث میکنیم. فقط خدا شاهده بخواید مغالطه کنید یا به جای جواب دادن سفسطه کنید ، جوری پوزتون رو میمالونم به خاک که روی سر بلند کردن توی هیچ تالاری رو نداشته باشید. کاملا منطقی . چون یقین دارم دیگه استفاده از مغز در آیین شما حرام اعلام نشده. بعد میام توی هر تالار دیگه ای که هستید این تاپیکو لینک میکنم آبرو واستون نمیذارم. از همین الان گربه رو دم حجله کشتم. میخوام ثابت کنم زنان و دختران ما فاحشه نیستند. زنان و دختران شما فاحشه ند که طبق حکم مراجع گرامیتون باید جهاد نکاح داشته باشن تا یه وقت عقده جنسی گوشه دل مجاهدینتون نماسه! مردان و پسران ما بی عفت نیستن. مردان و پسران شما بی عفتن ، که به حکم مفتی هاتون که مفت نمی ارزن ، لاطی شدن تا به هدف مقدس و پاکشون ! برسند. حالا بیا بحث کنیم: بچرخ تا بچرخیم. اینجا فقط خودم بحث میکنم . یه وقت نگن دارید نامردی میکنید. و الله اگه کم آوردم خودم میام وهابی میشم. و السلام علی من اتبع الهدی. |
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
مگه وهابی ها اینترنت هم می رن؟
|
|||
|
|
۱۰:۵۷, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بنا به حکم ضرورت جهت حمله های وحشیانه به ما ظاهرا بله ، میرن . و اگرنه اینا باید با شمشییر بجنگن. کلاشینکوف حرامه. توصیه میکنم تا حد امکان از کیبورد و موس استفاده نکنید ، نجس هستن. بدعتن. زمان پیغمبر نبودن که.
|
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
در این مورد بحث های زیادی شده است که در همین تالار هم بوده. لذا به علت اینکه فعلا نه کاربر اهل سنتی داریم و نه برنامه ای برای مناظره این تاپیک بسته می شود.
یا علی مدد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |