کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خرید از فروشگاه های مطمئن،حفظ ثروت در مسیر موثر(مشهد مقدس)
۱۹:۴۴, ۲۰/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۳ ۱۹:۵۲ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلامدر این مبحث به بررسی روش های انتقال ثروت به مسیر های موثر می پردازیم:

روش های انتقال ثروت به مسیرهای موثر

در یکی از پست ها به این نتیجه رسیدیم که باید در کنار این که به دنبال جذب سرمایه برای اهداف متعالی و جهاد اقتصادی هستیم ، سعی کنیم در جهتی گام برداریم که این سرمایه از دسترس ما خارج نشه و به بیان دیگه اسراف نشه.
لذا این مبحث رو زدم
اما این مبحث چیه و هدف من از طرح این مبحث؟
می دونیم که سرمایه ما بچه حزب اللهی ها (اگر من افتخارش رو داشته باشم)اندکه و سرمایه دشمن بسیار ، ما مثل چشمه ای هستیم که آبش زلاله ، اما می خواد با یک سیل خروشان از کثیفی ها مقابله کنه ، لذا همین آب اندک باقیمونده از چشمه رو نباید به سیلاب دشمن بریزیم.باید علاوه و قبل از تصفیه و جذب این سیلاب سعی کنیم سرمایه مون رو دست به دست کنیم و از دست ندیم ، لذا پیشنهاد من این هست که هر یک از دوستان در شهری که هست ، فروشگاه ها یا محل های مناسب برای خرج کردن سرمایه رو گزارش کنه تا دوستان بتونند سرمایه هاشون رو در جای مناسب خرج کنند.
فقط قانون ما این هست که سعی کنید تا جای ممکن فقط جاهای مطمئن رو گزارش کنید و از تبلیغ صرف خود داری کنید.

اما خودم شروع می کنم
آجیل و خشکبار برادران حسینی
احتمالا خیلی از مشهدی ها میشناسنش ، اما باز هم گفتنش بد نیست ، خصوصا برای دوستانی که برای زیارت تشریف می آرن.شنیده ها از چند نفر نزدیکان:
  • برادران حسینی هر ساله خرج جهاز چندین زوج رو متقبل می شند.
  • بسیار در انتخاب کارمندان دقت می کنند و سعی می کنند افراد خوب و معتقد رو انتخاب کنند.
  • به برخی از کارمندان قدیمی اونجا خانه دادند و رفته رفته به صورت قسطی از حقوقشون کم کردند.
  • زمان خرید اگر آجیل مشکلی داشته باشه،مثلادرصدی تلخ یا کغ داشته باشه به مشتری اعلام می کنند.
  • رشد خوبی در مسائل اقتصادی داشتند و در عرض چند سال قطبی شدند در مشهد.
  • آجیل های تازه و با کیفیتی دارند و تنوع خوبی هم دارند
این هم وبگاه آجیل و خشکبار بردران حسینی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، Aryha ، یاســین ، یا زهرا ، Tolou ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]