|
کمپین ترک اعتیاد(1) ◄حتی شما دوست عزیز !
|
|
۱۹:۲۸, ۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۰۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() اساسا فکر میکنید چند دقیقه از هر بار که به اینترنت وصل میشید ، در حالت پِرتی میگذره و به عبارتی ولگردی میکنید؟ تا حالا فکر کردید؟ چرا ما باید تایم زیادی از روزمون رو در دنیایی بگذرونیم که به معنای واقعی وجود نداره؟
اما بالاخره این وضعیت تا کی؟ خواستم تنها شروع کنم ، اما گفتم یه حرکت جمعی قطعا تاثیر بیشتری داره و این شد که قراره طی یه دوره که آخرش معلوم نیست ، به صورت کاملا دوستانه و خودمونی ، نرم نرم و یواش یواش وقت های پِرتمونو حذف کنیم و از زمانمون استفاده ی بهتری داشته باشیم تا اون دنیا شرمنده خدامون نشیم که چرا بجای پرورش توانایی ها و استعداد ها ، بی خود و بی جهت ساعت ها و وقت با ارزشمونو بیهوده پشت نت گذروندیم! توی این دوره قرار نیست نیاز به اینترنتو قطع کنیم ، فقط قراره یه خورده مدیریت زمان حضور توی نت رو یاد بگیریم تا بتونیم کنترلش کنیم قدم اول ◄ محدودیت روزانه زمان حضور در اینترنت (دوره 3 روزه) بعنوان قدم اول ، باید زمان کلی استفاده از اینترنت رو کم کرد . فعلا هم کاری به تایم های پِرت نداریم.
قدم اول فقط سه روزه! پس این دوره ی ساده و آسون رو از دست ندید! 1-فدایی ولایت 2- ![]() درصورتی که تا 3 روز آینده به 5 نفر نرسیم ، تعطیل میشه هاااا ![]() از ما گفتن بود
|
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوستان این یکی رو دیگه ترک نمی کنن
شکست این کمپین رو همینجا اعلام می کنم .![]() (اگه دوستان کتابخون شدن این یکی رو هم ترک می کنن ![]() )
|
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بابا اینهمه جنگولک بازی درآوردم اینهمه رنگ و وارنگ کردم مطلبو
![]() ![]() ینی یه نفر هم نیست؟؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
آخه مشکل اینجاست کسایی که اینجا هستن از اینترنت برای ولگردی استفاده نمی کنن.
اکثراً اگه اینترنت میان کاری دارن و یه سر دو در تالار میان نیگا می کنن می رن. من خودم مرورگرم بازه همینجوری تو تالار هست. خودم می رم و کارای دیگه مثل نوشتن و نوشتن و نوشتن(یکی نیستن! هر کدوم یه جور نوشته!) رو انجام می دم. |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۴۰)Bidel.s نوشته است: آخه مشکل اینجاست کسایی که اینجا هستن از اینترنت برای ولگردی استفاده نمی کنن. نه دیگه ، اتفاقا اکثرا برعکس اینی هستن که شما میفرمایید خبر ندارید!
|
|||
|
۲۳:۱۰, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:نه دیگه ، اتفاقا اکثرا برعکس اینی هستن که شما میفرماییدمن یه بار تاپیک معرفی اجمالی رو خوندم اکثراً مهندس کامپیوتر بودن مهندس کامپیوتر مگه ول می چرخه تو اینترنت؟ اگه ول می چرخه که باید ببندش به دیوار اینقده بزنشش که فرق مودم اینترنت رو با ماهی تابه ای که خورده تو سرش نفهمه |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من وقتی خیلی ذهنم درگیر میشه و دارم با لپ تاپ کار میکنم و به نت نیاز دارم هر از گاهی میام توی تالار ببینم مطلب جدیدی که کوتاه باشه و به دردم بخوره هست و بعد میرم...
اما گاهی این ماندن طولانی میشه که خوب نیست ٰاتفاقا امروز داشتم به همین موضوع فکر میکردم. پس من هم هستم --- شاید علت اینکه کسی نیومده انتخاب موضوعتون باشه،هر چند میشد حدس زد که موضوع چیه اما به هر حال من،خودم الان بازش کردم با اینکه قبلا هم دیده بودمش.. استفاده از رنگ بندی تون و نوع نوشته تون خوب بود.. 1-فدایی ولایت 2-آزاده |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۲۳:۵۱ توسط Kol.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
1-فدایی ولایت 2-آزاده 3- کُول ----------- بچه ها میشه کمپین هایی مثل ترک سیگار هم بزارید )))
|
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
من که پایه هستم اخه بخاطراینترنت کارهای مهممو میذارک کنار
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 06135530807995459748.png]](http://www.axgig.com/images/06135530807995459748.png)

شکست این کمپین رو همینجا اعلام می کنم .
خبر ندارید! 
)))