|
کمپین تحریم کالاهای اسرائیلی
|
|
۱۰:۲۷, ۱۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من تازه در تالار عضو شدم البته قبلا مطالب و مستند ها رو میخوندم و میدیدم. بیشتر به خاطر این پیشنهاد و کمک گرفتن از شما بزرگواران عضو شدم. دوستان من به فکر زدن کمپین تحریم کالاهای اسرائیلی هستم. تا افراد بیان اونجا و یک تعهد نامه امضا کنند که تا جایی که امکان داشته باشند و ضرری به حیاتشون نزنه از کالاهایی که به هر نحو منتسب به اسرائیل هست و یا سودش به اسرائیل میرسه رو تحریم کنند. همون طور که میدونین تو کشور های دیگر حرکت های خوبی انجام شده ولی تا اونجایی که من تحقیق کردم تو ایران که در خط مقدم و از سردمداران مبارزه با اسرائیل است متاسفانه یا کاری انجام نشده یا کارهای ضعیف و در ابعاد کمی انجام شده. من برخی از سایت های مهدوی پیام دادم ولی خوب به قول استاد رائفی پور کسی نیومد بگه خرت به چند من. حالا چون دیدم بچه های اینجا اهل عمل هستند و کارهایی قشنگی بیرون دادن تصمیم گرفتم این قضیه رو اینجا مطرح کنم. تا ببینیم شما دوستان نظرتون چی هست. که اگر موافقید راجع به جزئیاتش صحبت کنیم. |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۱۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۹:۰۵, ۱۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام مدیر جان ممنون
بله اون بیانیه ی خوبی هست ولی من منظورم این هست که یک صفحه جداگانه برای این کار راه اندازی بشه و امضا جمع آوری کنه. و با همت اعضا تبلیغات گسترده ای براش انجام بشه و تو فضای مجازی شناخته بشه و به اصطلاح سر و صدا کنه مردمی که توجیه نیستن توجیه بشن. به خصوص بعد از جنگ اخیر، که میشه استفاده رسانه ای کرد ازش. حالا میتونه این کار با تالار باشه یا تو سایت یکی از اعضا یا حتی تو سایت خودم یا یه سایت جداگانه راه بندازیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد صهیونیستی روی کالاهای اسلامی | 1441361 | 6 | 3,557 |