|
بازی های دورهمی
|
|
۱:۴۵, ۱۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من یه جستوجویی تو نت انجام میدادم که یه بازی خوب و دسته جمعی پیدا کنم که مناسب سنم هم باشه و بشه تو شبایی که با رفقا بیرون دورهم هستیم انجام داد اما متاسفانه هیچ!!!!!!! ![]() ![]() برای همین گفتم تو این بخش یه چنین تاپیکی بزنم تا اگه کسی بازی سراغ داره که سرگرم کننده هست برامون بنویسه تا هم ما استفاده کنیم و هم این بازی ها هم جمع آوری بشه ممنون .................................................................................................. خودمم چراغ اول روشن میکنم بسم الله بازی چشمک ![]() تعداد افراد: از 6 نفر تا ... وسایل مورد نیاز: یک خودکار و یه برگ کاغذ نحوه بازی: کاغذ را به تعداد افراد به قسمت های کوچک (اندازه بند انگشت) و مساوی تقسیم میکنم و روی فقط یک برگ یه علامتی میزنیم و بعد برگ هارو مثل هم تا میکنیم افراد به شکل دایره دور هم می نشینند و بعد برگه هارو درون ظرفی میریزیم و هرکس یه برگه میگیرد و باز میکند یکی از افراد برگه علامت خورده دستش میرسد و او به اصطلاح چشمک میشود او باید طوری که کسی نفهمد به یکی از افراد چشمک بزند نفر مقابل که چشمک خورده میتواند برگه خود را بندازد وسط یا نگه دارد همینطور تعداد افرادی که برگه را می اندازند زیاد میشود تا فقط دو نفر میمانند که برگه دستشان است یکی چشمک و دیگری فرد بازنده!!! حالا تک تک افراد برای مجازاتش باید محکم به پشت دست آن فرد بزنند نکته: هرکس اگر در حین بازی فهمید که چشمک کیست میتواند برگه اش را بندازد و بگوید اگر درست گفت که چشمک بخاطر سهل انگاریش در چشمک زدن باید مانند قبل مجازات شود و اگر فرد چشمک را اشتباه گفت باید خودش بخاطر تشخیص اشتباه مجازات شود و آن دور بازی با مجازات تمام میشود و دور بعدی شروع میشود تبصره: اگر فرد مطلع به کسی شک داشته باشد میتواند اورا تهدید کند و بلند بگوید: فلانی اگه به من چشمک نزنی میگم تویی هاااااااااااا و این کار فقط جنبه تهدید دارد و کسی مجازات نمیشود و درستی یا نادرستی تهدید هم مشخص نمیشود و بازی تا انتها ادامه می یابد بازی خیلی قشنگیه پیشنهاد میکنم امتحان کنید ![]() منتظر حضور گرمتان هستم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۲, ۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نحوه بازی: افراد بازی بصورت حلقه دور هم مینشینند یکی از بچه ها که بچه شوخ طبعی هم هست مسئول انجام حرکاتی خنده دار هست ![]() ![]() بقیه بچه هام اگر خندشون گرفت باید جوری بخندند که دندونشون معلوم نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین کسی که خندید و دندونش معلوم شد مورد محبت بچه ها قرار میگیره میتونه طریقه محبت زدن پشت دست طرف باشه یا خوردن مقدار زیادی آب و یا هرچیز دیگه البته تمام لذت این بازی به کیفیت انجام حرکات مسئول هست که باید تبهر خاصی داشته باشه پایان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |