|
قلب باید پاک باشد
|
|
۹:۰۱, ۱۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان عزیز،یه سؤالی دارم. به نظر شما اینکه میگن قلب پاک باشد نماز نخونی مهم نیست،درسته؟ البته من دوتا جواب برای اشتباه بودن این حرف دارم: 1) قران سوره مبارکه مدثر { مَا سلَككمْ فى سقَرَ(42) قَالُوا لَمْ نَك مِنَ الْمُصلِّينَ(43) } خداوند می فرماید: وقتی بهشتیان از جهنیمان می پرسند،که چه چیزی باعث شد که شما در قعر جهنم (سقَرَ) جای بگیرید.آن ها در پاسخ می گویند: چون ما از نمازگزاران نبوديم. 2) روایت در حدیث می خوانیم:« مَن ترک الصلاة متعمّدا فقد کفر» هر کس از روی عمد نماز را ترک کند،کافر است. خوشحال می شم جواب شمارو هم بدونم. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۱, ۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۳ ۱۸:۲۵ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۶/شهریور/۹۳ ۱۷:۲۶)masoudmoosavy نوشته است: مگه در قران نوشته شده چه شکلی نماز بخونین؟؟ یا مگه مثلا با ختم قران به این نتیجه میرسه؟؟ (۲۱/شهریور/۹۳ ۱۸:۵۶)رکن الهدی نوشته است: قلبشون به خودشونم اثبات شده...الان می گن فلان حکم که تو قران نیومده مثه همین رکعت های نماز یاچادر به عنوان حجاب ویا حتی خطبه عقد واین چیزایی که از تو جامعه هست همشون از چندتا کتاب گرفته شده که شاید واصن حتما تحریف شده است خانوم چیزی به اسم چادر در قران نیومده. حالا اونا چه درست میگن چه اشتباه ولی تمام اینایی که نام بردید واقعا در قران نیومده. |
|||
|
۲۱:۴۹, ۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۳ ۱۸:۲۱)کوروش کبیر نوشته است: خانوم چیزی به اسم چادر در قران نیومده.شما که خودتون جواب خودتونو دادید ![]() (۶/دی/۹۳ ۱۸:۲۱)کوروش کبیر نوشته است: مگه در قران نوشته شده چه شکلی نماز بخونین؟؟درست هست همین که گفتید ! ما باید ببینیم روشی که پیشوایانمون استفاده می کردند چه بوده تا ازش استفاده کنیم . در مورد حجاب خانم فاطمه زهرا توی نت هم هست می تونید بگردید و ببینید . حالا دقیقا شکل چادر امروزی ما نیست ولی پوشانندگیش یکسان هست . |
|||
|
|
۱:۴۷, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
به گفته مقام معظم رهبری: اولین راه پیوند دل با خدا، ترک گناه است؛ بعد از ترک گناه، انجام واجبات، و از همه ی واجبات مهم تر، نماز است. «و اعلم انّ کلّ شیء من عملک تبع لصلاتک» «همهی کار انسان تابع نماز است» نماز را به وقت بخوانید، با توجه و با حضور قلب بخوانید. حضور قلب یعنی بدانید که دارید با یکی حرف میزنید؛ بدانید یک مخاطبی دارید که دارید با او حرف میزنید. این حالت را اگر در خودتان تمرین کردید، اگر توانستید [در ایام جوانی] این تمرکز را ایجاد کنید، تا آخر عمر این برای شما میماند. اگر حالا نتوانستید - همان طور که گفتم - بیست سال بعد سخت است، بیست سال بعدش سختتر است؛ بعد از آن، کسی اگر از قبل نکرده باشد، خیلی خیلی سخت است. از حالا عادت کنید این تمرکز را در حال نماز در خودتان ایجاد کنید و به وجود بیاورید. آن وقت این آن صلاتی است که: «تنهی عن الفحشاء و المنکر» ، "تنهی" یعنی شما را نهی میکند؛ معنایش این نیست که مانعی جلوی شما میگذارد که شما دیگر نمیتوانید گناه کنید؛ نه، یعنی دائم به شما میگوید گناه نکن. خوب، روزی چند نوبت از درون دلِ انسان به او بگویند گناه نکن، گناه نکن، انسان گناه نمیکند. این نماز است. پس ترک نماز گناه است کسی که گناه کند قلب پاک ندارد...
|
|||
|
|
۵:۱۲, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۶/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۳)Detector نوشته است: سلام تلاش بی وقفه شیطان رو کاملا احساس می کنم... در از بین بردن حال و حافظه و خاطره نمازهای خوب. کسی که ده دقیقه خواب من رو اسباب تیره کردن قلب و ذهنم می کنه و یک لحظه نمی تونه ریسک کنه برای رها بودنم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |