|
مستند در آغوش یاران
|
|
۷:۴۳, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مستند "در آغوش یاران" با افشای جزئیات تکان دهنده ای از فساد و سوء استفاده جنسی توسط فرقه مسعود رجوی، پشت پرده های جدیدی از توحش و تجاوز سازمان منافقین را به تصویر میکشد.
در این مستند تکان دهنده، سه تن از اعضای سابق سازمان منافقین که اینک در اروپا زندگی می کنند، با بیان خاطرات خود از چگونگی پیوستن به این سازمان، راز طلاق ها، ازدواج های اجباری و استثمار جنسی زنان توسط مسعود و مریم رجوی را افشا کرده اند. این مستند پنجشنبه 20 شهریور ساعت 23:30 از شبکه سه سیما پخش شد. ضمنا به علت برخی مطالب بیان شده در این مستند، شبکه سه در تیزر اطلاع رسانی این مستند علامت" 14 –" را حک کرده است که به معنای محدودیت سنی تماشای این برنامه برای مخاطبان زیر 14 سال است . لینک دانلود واسه اونایی که ندیدن. برام این مستند خیلی جالب بود. من خودم با منافقین مراوده داشتم و میدونستم که خونه تیمی دارن و هر هفته به صلاحدید سرکرده هاشون، زن و شوهرهاشون عوض میشد... اما این که خود مسعود رجوی یک بیمار جنسی باشه و در این بین مریم رجوی هم کمکش کنه، واقعاً برام حیرت آور بود. توصیه میکنم اگه سن و سالتون یکم بالاست، حتماً این مستند رو دانلود کنین و ببینین. |
|||
|
|
۸:۳۶, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یکی از بهترین مستندهایی بود ک دیدم در این زمینه
ب نظرتون چطوری توی این سازمان میموندن، بدون اینکه ب رسانه ای دسترسی داشته باشن، نه تلویزیونی، نه اینترنتی، نه آزادی فکر و اندیشه ای ؟؟ ی مشت افکار جویده شده و جهت دار رو فقط بهشون میدادن و با تکرار می کردن تو مغزشون برام جالب بود ک مگه اینها یکی نیستن مثل من و شما؟ ![]() پس چطوری این شرایط رو تحمل می کنن؟؟ یعنی عقلشون ازشون نمی پرسه ک چرا من نباید ازدواج کنم اما تمام زنهای اینجا باید ب عقد مسعود رجوی در بیان؟؟ نباید بپرسن ک چرا من نباید ب رسانه ها دسترسی داشته باشم و خودم راجع بهشون فکر کنم ؟؟ و ....
|
|||
|
|
۹:۲۳, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
جالبیش این که همین امروز هم توی پاریس اردوگاهی هست که آدما از توش 25 ساله بیرون نیومدن...
اگه راست میگن درها رو باز کنن، ببینن کی میمونه پیش این منحرف های جنسی! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |