|
نظرتون در مورد کلیپ اثبات وجود خدا در 3 دقیقه
|
|
۱۰:۱۹, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۲۱ توسط pelaq.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
راستش نمیدونستم این تاپیکو کجا بزنم حالا مدیران هر جا صلاح میدونن انتقال بدن یا حذف کنن ![]() من یه کلیپ ساختم با عنوان اثبات وجود خدا در 3 دقیقه میخواستم ببینم نظر شما بزرگواران در این مورد چیه؟ این هم از کلیپ. منبع: پلاک |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
باعرض سلام. ممنون از زحمتی که کشیدید.
ولی باید عرض کنم که بنده یا محتوای این کلیپ مخالفم. اشکالات زیادی دارد. حالا الان وقت ندارم. اگر خدا عمری داد فردا در خدمتتان هستم. یا علی مدد. |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خب در ابتدا از پلاک گرامی خواهش میکنم خدا را برامون تعریف کنه. خدا چیست؟
|
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول: با سلام. با تشکر از زحمتی که بابت درست کردن این کلیپ کشیدین ولی به نظر میاد شما مغالطه کردین تا اینکه بخواین استدلال بیارین ! این خدایی که توی کلیپ تون معرفی کردین کاملا مادیه ولی شما بر اساس ایه قران میگین که مادی نیست ولی وجود داره , پس در این صورت اینکه میگین ذهن انسان راجع به چیزهایی فکر میکنه که وجود مادی دارن غلطه ! مورد بعدی اینکه میخواین خدا رو زیر مجموعه ی وجود تعریف کنید , یعنی این وجود داشتن و نداشتنه که خدای شما رو تعریف میکنه ( منظورم از وجود این اصطلاحی نیست که در فلسفه اسلامی هست ) در حالی که این خداست که خالقه وجوده . در واقع اینی که معرفی میکنید خدا نیست , دارین یه مفهوم رو اثبات وجود میکنید البته با مغالطه . در پناه حق |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
تشکر از دوستان بابت نظرات
خیلی خیلی ممنون ![]() اما من در صدد پاسخ به کسانی هستم که می گویند خدا وجود ندارد. و پاسخ این است که چیزی که وجود ندارد اصلا امکان این که به فکر و به زبان ما بیاید را ندارد چه مادی چه غیر مادی. بحث سر مادی بودن خدا نیست و اصلا بحث فلسفی نیست. مغالطه و سفسطه ای هم در کار نیست. این سوالیست بی جواب برای کسانی که وجود خدا را انکار میکنند. من تخصص فلسفی ندارم که بخواهم در کلیپ بحث فلسفی وارد کنم سوالیست ساده که من فقط منتظر پاسخ ان از سوی کسانی هستم که خدا را انکار میکنند. هدفم از اورد کلیپ در این تاپیک این بود که از شما بزرگواران هم این سوال پرسیده بشود تا ضعف سوال پیدا شود. که تا کنون چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی کسی پاسخی به من نداده است. |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
منم از دوستان یه سوال داشتم
اصلا میشه اثبات کرد چیزی وجود نداره؟ |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۲۴/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۹ توسط Wachowski.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خب دوست عزیز همین که سوالات شما رو میشه به راحتی رد کرد خودش دلیلی بر نبودن خداست
![]() فرض میکنیم شخصی با این کلیپ باور مند به وجود خدا بشه و بعدش که متوجه میشه باوری غلط داشته خیلی راحت به موضع قبلی خودش یعنی نبودن خدا برمیگرده ! خداوند صفاتی داره و شما باید از طریق اون صفات خدا رو به مخاطب بشناسونید : خالق رب قادر . . . مثلا همین کلیپ رو که میپرسین اگه جواب بدین یعنی خدا وجود نداره و اگه جواب ندین یعنی خدا وجود داره رو به این شکل تبدیل کنید : یه ویدئو تهیه کنید از نقاشی کردن پیکره انسان و بگین مخاطب عزیز ایا میتونید دلیلی بیارین که این پیکره انسان به خودی خود بوجود اومده؟ یا اینکه نقاش این نقش رو کشیده ؟ مخاطبی که دنبال حقیقته خیلی راحت میگه نقاشی حتما توسط نقاش کشیده شده و بدون دلیل پیکره انسان روی بو نقاشی بوجود نیومده و در این لحظه شما ازش میپرسین : چطور یه نقاشی ساده از بدن انسان رو حتما باید یه نقاش بوجود بیاره ولی بدن انسان با این همه پیچیدگی بدون خداوند خلق شده ؟ به همین راحتی میتونید خالق بودن خداوند رو اثبات کنید و بعد هم کم کم میرید سراغ مباحث بعدی ! خواستین کارتون اسلامی هم بشه اخر کلیپ میگین این یه حدیث از امام صادق(علیه السلام) بوده که در کتاب توحید مفضل میتونید کامل ترش رو بخونید . نقل قول: این مطلب نیازمند اینه که اول منظور خودمون از وجود رو بیان کنیم که داریم راجع به وجودِ حقیقی یا وجود واقعی و یا وجود خیالی اون صحبت میکنیم ... سوال تون خیلی گُنگه |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
نه پلاک عزیز داریم جواب می دهیم دیگه.
در این جا نمیخواهیم بحث های غامض فلسفی کنیم ولی باید بهرحال اشکال استدلال شما دربیاد. برای ساده کردن کار من یک دیالوگی برقرار کنم. در ادامه بحث شما: 1: چیزی که وجود ندارد اصلا امکان این که به فکر و به زبان ما بیاید را ندارد چه مادی چه غیر مادی. 2: ولی من در مورد ققنوس فکر میکنم در حالی که ققنوس وجود ندارد. 1: ققنوس مفهومی مرکب از پرنده و ... است که شما با آمیخته کردن آنها به آن فکر میکنی یعنی در حقیقت داری به گونه ای پرنده فکر میکنی. 2: حالا یه سوال. خود خدا چی؟ شما زمانی که درمورد خدا فکر میکنی چی به ذهنتون میاد؟ آقای پلاک شما نفر یک هستی ادامه می دهید دیالوگ را؟ |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۴/شهریور/۹۳ ۱۵:۵۵)یاســین نوشته است: منم از دوستان یه سوال داشتم صد در صد نقل قول:این سوالیست بی جواب برای کسانی که وجود خدا را انکار میکنند.شر وجود نداره. نیستی وجود نداره. حتی به گفته خودتون دقت کنین: مثل و مانند خدا وجود نداره! حالا من موندم چه طور سوالیست بی جواب برای کسانی که می دونن خدا وجود نداره؟ |
|||
|
۲۰:۴۱, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سعی نکنید خدا رو با علم ثابت کنید
همین عبارت های "خود به خودی" توسط نظریه های دارویسنیم رد می شن یا از روش دیگه ای استفاده کنید یا از روشی استفاده کنید که خود خدا گفت: فبای الا ربکما تکذبان
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اثبات وجود خدا از طریق برهان فطرت | دوست حقیقت | 27 | 8,455 |