|
ختم صلوات برای شفای پدر مجنون الحسین
|
|
۰:۲۰, ۲۵/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۳ ۱۰:۵۳ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
ختم صلوات برای سلامتی امام زمان عج و وبه نیت شفای پدر مجنون الحسین وتمامی بیماران لطفا برای شفای پدرشون و ارامش مجنون الحسین و خانوادشون دعا کنید ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۴۵, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
سلام
تسلیت میگم خواهرم خوش به سعادتشون ان شاء الله که قرین رحمت الهی باشند و خدا به شما بازماندگان صبر جزیل عنایت کنه. |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام خدمت تمامی بزرگواران هفته گذشته شب جمعه درکربلا نایب الزیاره همه بزرگواران بودم البته اگه قابل باشم به مجنون الحسین به این یارباوفا وقدیمی به این خواهرعزیزم که درروزهای سختی ام همیشه کنارم بود قول داده بودم که ازبین الحرمین زنگ بزنم که خودش بادل شکسته خدمت آقاسیدالشهدا وآقاابوالفضل العباس عرض ارادت وحاجت داشته باشند..... ولی وقتی به مجنون الحسین زنگ زدم وایشون فکرمیکردند چون به بنده پیام دادند پیامشون به من رسیده درحالی که بنده غافل ازهمه جابودم وباکلی اشتیاق زنگ زدم وتنها صدای گریه ای روشنیدم که بهم گفت ........زهراباباپر کشید رفت همین الان به خاک سپردیمش واومدیم براش توحرم امام حسین نماز شب اول قبربخون به شدت متاثرشدم وشوکه ولی صلاح وحکمت بنده ها روتنهاخدا میدونه وبس............. عزیزدل خواهر امیدوارم پدرعزیزت میهمان سفره آقااباعبدالله باشند.......... میخوانم فاتحه ای هدیه به روح اموات وهدیه به روح پدرمجنون الحسین عزیزم ![]() صلوات |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۲۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۱:۳۳ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
من شرمنده هستم
لطفا من رو ببخشید من تقریبا اواخر شهریور نذر کرده بودم که برای ادایش 1500 صلوات برای پدر گرامی جناب مجنون الحسین بفرستم بعد ادای نذر سریعاً 1500 صلوات رو فرستادم. امیدوارم صلوات یک غیر مسلمان رو قبول کنید اما حواس پرتی امانم نداد بیام بگم شرمنده |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
مجنون الحسین عزیز
تسلیت میگم...
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
خدا رحمتشون کنه
با سید الشهدا محشور بشن ان شاا... خدا صبرتون بده |
|||
|
|
۰:۲۳, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم خدمت خواهر بزرگوار خانم مجنون الحسین ، ان شاءالله که این سنگینی بار از دست دادن پدر مهربان و دوست داشتنی ،با یاد آوری آنچه بر بی بی زینب کبری (سلام الله علیها) گذشت التیام بخش قلب شما و خانواده داغدار باشد . همیشه آخرین کلام همان چیزی است که سالها در دل گذشته و بر زبان جاری شده و چه زیباست که شکر خدایی بر زبان جاری شود و عشق ارباب در دل . خدایش رحمتش نماید و قرین و همنشین امیر المومنین علی ولی الله و اولاد برحقش (صلوات الله علیهم اجمعین) نماید ،ان شاءالله .. موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۵:۳۷, ۲۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۶:۳۳ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
باسلام به دوست عزیزم سرکارخانم مجنون الحسین
خداشاهده اسم تاپیک رادیدم آمدم برای نثارصلوات برای سلامتی پدرتان که باپیام تسلیت مواجه شدم. بسیارناراحت شدم انشالله بقای عمرشما باشه وبا محمدوآل اومحشرباشند. هدیه به روح این پدر مهربان فاتحه وصلوات. |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۲۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۳ ۸:۴۲)مجنون الحسین نوشته است: "انا لله و انا الیه راجعون" سلام دوستان مومن و همدل فردا چهلمین روز از پرواز معصومانه و ملکوتی پدر مهربونم هست . . برای شادی همه سفر کرده ها از شیعیان و محبین امیرالمومنین علیه السلام ......الفاتحه مع الصلوات |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۲۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۳ ۱۷:۳۵ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام بنده تا به امروز از این موضوع خبر نداشتم و خیلی شرمنده ی دوست و هم سفرِ عزیزم شدم. بسیار ناراحت شدم از این خبر . . . من که سعادت نداشتم پدرشون رو ببینم ولی تعریف هایی در موردشون از زبان خودشون در سفر کربلا شنیدم . مرد بزرگواری بودند . . . خدا رحمتشون کنه. (البته چنین افرادی آمرزیده شده اند) بازم تسلیت میگم. الفاتحه مع الصلوات . . . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |