کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تدفین شهدا در دانشگاه
۱۵:۳۹, ۲۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۳ ۱۳:۲۱ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
" آیا تدفین شهدا در دانشگاه کار درستی است؟؟ بنا بر چه دلایلی؟؟"
چون این حرکت نمادین و جهت دار(جهت دار انقلابی) یه سلسه مراتب داره که باید ادامه داده بشه اما انجام نمی شه و کار خراب می شه
به قول استاد حکیمی اگه قراره تو دانشگاه یه قبر شهید گذاشته بشه پس برن توی شهرداری ها و اصناف و استانداری ها و وزارت خانه ها هم این کار رو بکنن.
اگه این قبور پاک نقش مهمی در انذار و یادآوری رو ایفا می کنن خیلی هم خوب و فکر درستی هست.
اما بیشتر از یک دانشجو، این مسئول و مدیر و مدبر هستند که به انذار نیاز دارند...
بگذریم
ربطی به این فیلم نداره. فیلم خوبی هست. مخصوصا اون حاجی گرینوف نسل جدیدش. موقع بیرون رفتن در می زنه!!!
باز هم بگذریم
کارت دانشجویی من رو امروز صادر کردنBig Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، حوریه سادات ، پارمیس

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۳۹, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #11

یه چیزی بگم الان کلی در مقابلم جبهه میگیرند

کلا یکم میانه روی اعتدال خوبه اما متاسفانه همیشه افراط و تفریط گریبانگیرمونه یادمه چند سال پیش شهید گمنام اوردند دانشگامون برای تدفین بعد مراسم تدفین دیگه بچه های بسیج شزوع کردند
مراسم اول
دوم
سوم
چهارم
پنجم.............تا دهم شهدا هرشب مراسم همراه با شام و خرج های الکی بعد ده شب ام خیالشون راحت نشد دیگه شب چهلم و...........
بعضی وقتا به اسم شهدا کاری میکنند که ادم میمونه چی بگه والا شهدای ما هم به این کارا راضی نیستی برا خودشون بساط جور کرده بودند این فقط یه نمونه شه

کسی که از دور میبینه از بچه هایی که قشر مذهبی نیستند و زبان شکایت گله دارند من نوعی چه دفاعی میتونم بکنم در مقابل این قشر از عکس العمل چنین ادمایی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، حوریه سادات ، پارمیس
۱۱:۰۱, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
والا اون دانشگاهی که من رفتم ،تازه من وردی ده سال پیشم که هنوز وضع جامعه این نبود،اوضاع دانشگاه مون افتضاح بود،نمیگم که قبح گناه شکسته نشه،اما الان برای من دانشگاه تنها جایی که نیست جای اموختن علم هست.
نمیگم همه دانشجوها اما اکثرا همینه.
حیف شهدا نیست دانشگاه دفن شن؟
حداقل یه جاهایی بزارن که ادمای عادی مثل ما بتونن برن زیارت،ما رو که تو دانشگاه ها راه نمیدن
اما حیفه شهید
حتی تو مسجد هم دفن کنن خیلی بهتره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، السا ، Banoo
۱۲:۳۴, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!(قسمت سوم)
یک: من این تاپیک رو نزدم. ارسال هام رو دیپورت کردن
دو: چند ساعت نبودم پای کامپیوتر اگه کسی منتظر جواب بود شرمنده... آخه گواهینامه داشتم می گرفتم
سه: فکر نکنم این مسئله آنچنان فلسفی و فقهی باشه. حرف حدیث و آیه هم نیست که نیازی به راوی حدیث باشه.
چهار: انشا ها رو هم توی کلاس های انشا بخونید. ما دفتر نمره نداریم.
پنج:دانشگاه محل ساختن یک دانشجو از هر نظر هست. حالا قراره با درس و مشق و جزوه دهی باشه یا با فاتحه و جامعه کبیره و ذکر مصیب.
بگذریم.
اینکه دانشجو تحت تاثیر اون فضای معنوی قرار می گیره رو قبول دارم
مثال هم نمی خوام برامون بزنید. به اندازه کافی دیده ام.
من مخالف تدفین شهدا در دانشگاه نیستم.
چیزی که بد جا افتاده، هدف از تدفین شهدا در دانشگاه هست.
این مسئله به منزله این هست که یه اسلحه پر از فشنگ بدیم به افراطی های دانشگاه
دلیلش چی هست؟
دلیلش اینه که حق مطلب ادا نمی شه
حق مطلب اینجا چی هست؟
حق مطلب در این وضعیت تحکیم رابطه میان دانشجو(قشر سودمند جامعه) و شهدا(اسطوره های جامعه) هست.
اما بدتر خراب می کنن. افراطی ها خراب می کنن.
نمونه اش رو بدون قبر شهید هم مشاهده شده. حتی تو این تالار.
چطوری؟
یه کاری می کنن که فکر می کنن درسته. بعد برای اثبات کار غلطشون میان این کار رو به شهدا نسبت می دن و ...
شهدا رو واسه خودشون می کنن و خودشون از صد میلیون بعثی بدتر هستن.
بگذریم.
این دلیل من بود. ولی دلیل استاد حکیمی خیلی بهتر و محکم تر هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 59-11(یامهدی)
۱۴:۲۰, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
نقل قول:
چگونه می توانیم در شهرمان بمانیم و
فقط درس بخوانیم.

کدام پسر دانشجویی
می داند هویزه کجاست؟ چه کسی در هویزه جنگیده؟

واقعا که.
درس خوندن برای پیشرفت وطنت و برای دینی که بهش اعتقاد داری کمتر از جهاد کردن نیست. اون موقع جوان ها با تفنگ رفتن جنگیدن، الان باید با درس خوندنشون...
یعنی نگاه ما به یه دانشجو اینجوریه باید بره دستش یه کلاشینکف بگیره بره میدون تیر؟ یا 365 روز سال رو تو راهیان نور باشه ؟ تو پادگان ها پرسه بزنه؟
اگه جنگی بشه همین دانشجویی که میگی نمیدونه هویزه کجاست یا کی تو هویزه جنگیده ! میره که برا وطن و دینش بجنگه.
الان وقت علم آموزیه. نه کلاش گرفتن تو دست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 1441361 ، پارمیس
۱۷:۵۳, ۲۶/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۳ ۱۸:۰۶ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

آقای Kol :
اون حرفی رو که نقل قول کردید، حرف یک شهیده، شهید احدی : رتبه ی یک کنکور پزشکی سال 64
یعنی زمانی که لازم بود درسش رو خوند اونم با چه موفقیتی، اون موقع هم که لازم بود، به قول شما کلاش برداشت رفت تو جبهه ها.

بله که درس خوندن کمتر از جهاد نیست. خود مقام معظم رهبری فرمودند که :
امروز جهاد علمی و سازندگی روز دیگر سکه ی ایثار و شهادت طلبیست.

یعنی اگه یه روز همین شهید احدی ها، شهید بلورچی ها، شهید وزوایی ها (که همگی اینها از نخبه های علمی و تحصیلی بودند) و ... تفنگ گذاشتن رو دوششان و از مرزها و شهرامون دفاع کردن، الان خط مقدم جبهه ها مون به داخل دانشگاههامون کشده شده. با این تفاوت که شکل جنگ، ظاهرش رو از حالت سخت بودن به جنگ نرم تغییر داده.

والله هیچ جا گفته نشده که الان که خبری از جنگ سخت نیست، دانشجو اسلحه برداره 365 روز بره میدون تیر یا راهیان نور!!!!
حتی محرمی که انقدر برای ماها با ارزشه، نیومدیم 365 روز سال رو علم به پا کنیم و دسته های سینه زنی تو خیابونا راه بندازیم.
ما می گیم شعائر و حرمتها بمونه در کنارش کارمون رو هم انجام بدیم. ما الگومونو از حضرت زینب (سلام الله علیها) می گیریم. تو کربلا نمی مونیم با ایشون با شام می ریم تا بدونیم چرا حضرت کشته شد، چه اهدافی رو داشتن، چرا قیام کردن.
یعنی اینکه کل سال رو نیستیم توی راهیان . یه بار یا دوبار در سال می ریم و از نزدیک فضا رو می بینیم. اینکه رزمنده هامون کجا بودن، چرا بودن و چی کار کردن، وقتی که شارژ شدیم و فهمیدیم، برمی گردیم به شهرامون تا تو زندگیامون پیادش کنیم.

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، یاســین ، عبدالرحیم ، 59-11(یامهدی) ، Farzaneh ، m.hossein ، بیداری اندیشه
۱۷:۵۵, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
من واقعا استدلالی از دوستانی که می گن نباید شهدا رو بیاریم تو دانشگاه جاشون همون قبرستونه ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا مشکلش چیه ؟بعله یه عده هستن که همیشه افراط کنن فرقی هم نداره اینوری یا اونوری بعد راهش اینه که ببریم تو مسجد خاکشون کنیم....پس من جوون که بهم میگن کل زندگیت رو مدیون این ادمایی باید برم مسجد زیارتشون اگه تو دانشگاه باشه حرمت دانشگاه می ره زیر سوال یا شهدا؟
به نظر من حرمت هیچ کدوم زیر سوال نمی ره چون یه روز همین ها تو همون دانشگاه بودن از همون جاههم راهی جبهه شدن پس باید بفهمیم هدف ما از دانشگاه اومدن چیه ....اره باید از اون جا راهیه جبهه ی مبارزه با دشمن بشیم حالا چه جنگ مسلحانه چه جنگ نرم....الان تو دانشگاهها مجسمه های اسطوره ها مملکت نصب هستن واسه چی ؟واسه چی اونا اسطوره ان مثلا با داشتن شاهنامه ادبیات مملکت رو زنده نگه داشته اونوقت کسی که خاک و ناموس مملکت رو حفظ کرده اسطوره نیست....به قول فیلم معراجی ها سرباز زمان ساسانی اونم مجسمه اش شرف داره به پیکرهای پاک شهدامون!!!!!!!!!1تو دانشگاه هم باید فضای معنوی باشه باید یه جا باشه که من وقتی زدم تو جاده خاکی وقتی از کنارشون رد شدم تنم بلرزه بگم کجای کارم........
به جای این که بیایم شهدا رو حذف کنیم افراط و تفریط رو ازبین ببریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 59-11(یامهدی) ، یاســین
۱۰:۱۳, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
هرچند از میان نزدیک به ۱۷۰ دانشگاه که تاکنون افتخار حضور شهدای گمنام را داشته‌اند تنها دو دانشگاه و آن هم بنا به مسائل سیاسی و بر اثر فشار‌ها و تحریک‌های خارج از دانشگاه، به چنین تشنجی دچار شدند، اما همین اندک هم فرصت خوبیست به این موضوع بیشتر پرداخته شود.

بازخوانی پاسخ تشکل های دانشجویی دانشگاه امیر کبیر به شبهات در اتفاقات چند سال پیش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مصباح ، رکن الهدی ، m.hossein
۰:۵۵, ۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

امروز این عکسا رو دیدم. برام خیلی خیلی جالب بود اینکه کشورهای دیگه با کشته شدگان گمنامشون چه برخوردی رو دارن. با اینکه دفن توی دانشگاه نیست ولی دفن در بهترین و پربازدیدترین نقاط شهرشونه.
دیدنشون خالی از لطف نیست :

[تصویر: 834854_266.jpg]
مقبره سرباز گمنام در میدان مرکزی هنگ‌کنگ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

[تصویر: 834856_130.jpg]
مقبره سرباز گمنام لندن

[تصویر: 834849_956.jpg]
میدان 28 سرباز گمنام قزاقستانی در پارک مرکزی شهر

[تصویر: 834847_956.jpg]
میدان سرباز گمنام بلاروس

[تصویر: 834852_651.jpg]

[تصویر: 834850_655.jpg]
[تصویر: 834853_997.jpg]
مقبره سرباز گمنام در میدان شارل دوگل پاریس فرانسه

[تصویر: 834855_177.jpg]
مقبره سرباز گمنام در اوتاوا و تجمع مردم در روز یادآوری از جنگجویان در روز ملی جنگ

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، N.Mahdavian ، یاســین ، رکن الهدی ، Banoo
۱۲:۱۲, ۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
آقای مصباح مساله اینجاست که اونا توی کشورهای دیگه با این کار نیت و مقصد خاصی رو دنبال نمیکنن.
ولی اینجا چرا.
متاسفانه اینجا خیلی ها از اسم شهدا خرج میکنن.
۱۲:۲۹, ۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
من نظرم در مورد حرف هایی که تو پست اول این تاپیک زدم عوض شده
درسته که از این مسئله داره سواستفاده می شه
اما این امر(تدفین شهدا) در ذات خودش هیچ اشکالی نداره
به جای پاک کردن صورت مسئله که تدفین شهداست بیایم و جلوی سواستفاده هاش رو بگیریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی