|
✦✦ حمله ی زامبی ها✦✦
|
|
۰:۲۲, ۲۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۳ ۰:۲۷ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
. سلام امروز میخوام یه مسیله ای رو بگم.درسته این توضیحاتی که ابتدا میگم تا حدودی ربطی به این بخش نداره ولی برای من چند خط آخر مهمه که به این بخش مربوط میشه . طبق آخرین پروژه های سینمایی در هالیوود که همون زدن مهدویت و تشییع هست ؛ به موضوعی با عنوان زامبی ها برخورد میکنیم . زامبی چیست؟؟ مرده ی متحرک ، یا مرده ای که از قبر بلند شده . این موضوع یه بحث کاملا آخر الزمانی هست که با اعتقادات ما بدجوری گره خورده . متاسفم که باید اینهارو بگم : در فیلم های هالیوود ، منظور از زامبی ها مسلمانان بویژه شیعیان هستند. کسانی که تو آخرالزمان پیداشون میشه ===>رجعت کنندگان که از قبرمیان بیرون ؛ درست مثل زامبی ها. هدف زامبی ها رفتن به اورشلیم هست===>آزاد کردن قدس توسط مسلمین . هرکسی رو که گاز میگیرن مثل خودشون میشه ===>دوری از مسلمانان به دلیل رشد سریع اسلام . انسانی که مورد حمله ی زامبی قرار گرفته ، در چه زمانی به زامبی تبدیل میشه ؟ ===>12 ثانیه ؛ عدد امام دوازدهم ، حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) منجی مردم دنیا کی هست ؟==>یه آمریکایی زامبی ها چه طور نابود میشن؟===> با بمب شیمیایی پس ای مردم دنیا ؛ از آمریکا ممنون باشید بابت داشتن سلاح شیمیایی ! معادله ی پیچیده ای نیست ؛ تغییر نگرش مردم نسبت به اسلام و شیعیان و آمدن منجی . شاید دیگه خودشون فهمیدن که دیگه حنای 11 سپتامبر ، پیش مردمشون رنگی نداره ! بچه ها خواهش میکنم ، بیاین یه کاری بکنیم ، هرکی در حد توان خودش! یه برنامه ای ، حرفی ، مطلبی ، آقا اصلا هیچ کار بلد نیستیم ، از خودمون شروع کنیم ! نذارین بمیریم و حسرت دیدار به دلمون بمونه . خودمون رو بسازیم ، که خودسازی اولین قدم تو این راهه پر فراز و نشیبه! تصور اینکه آقامون هر لحظه دارن میبینن جهل مردم دنیا رو ، جیگرو آتیش میزنه ! اونوقته که منه بچه شیعه میشم خاری توچشم و استخوونی گلو ! دارن با سینما و فیلم و بازی ، حتی جوون ها وبچه های خودمون رو هم همراه میکنن ! بیاید آدم بشیم دیگه ! |
|||
|
|
۰:۳۶, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|
۰:۵۸, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یه بار تو این تالار یه تاریخچه مناسب از زامبی و زامبی فیلم ها دیدم
اگه لینکش رو پیدا کردم می یارم اینجا چیزی که باعث تعجب من شده اینه که ماهیت زامبی به ماهیت طنز هست. نمی دونم چرا تو دهه اخیر به زامبی به عنوان یه تهدید توی هالیوود عنوان شده؟ نمی شه زامبی رو به راحتی به رجعت نسبت داد و بعد اون هم بگیم رجعت شیعیان هست. مخصوصا فیلم هایی که کل آمریکا توش آلوده می شن. مگه آمریکا شیعه هست؟ بگذریم زامبی ماهیت لازم برای بحث رو نداره چون زامبی یه ایده طنز بوده که قرار بوده توی فیلم های طنز استفاده بشه. تو هر فیلمی هم یه ایدئولوژی رو مطرح می کنن و سناریو کار به کلی خراب می شه به کلی دارم حرف می زنم. یه جا راه حل ویروس فلج اطفال هست(WWZ) تو یه فیلم دیگه راه حلش، تلاوت جملات انجیل هست(REC2012) جای دیگه راه حلش، قربانی کردن یک مذکر پاک هست(The last exorcism 2010) جای دیگه راه حلش، فرنطینه هست(REC 2007,2010) جای دیگه راه حلش استفاده از باروت گلوله هست(Resident Evil,Zomb,Walking dead,the broken america) و ... بگذریم اگه قرار بود زامبی رو شیعه نشون بدن. حداقل یه قوت عمل و یه هجمه توش وجود داشت. اگه دارن این کار رو می کنن که واقعاً احمق هستن. چون ماهیت زامبی یه ماهیت طنز هست |
|||
|
|
۱:۵۵, ۲۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۳ ۲:۰۰ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۷/شهریور/۹۳ ۰:۵۸)Bidel.s نوشته است: یه بار تو این تالار یه تاریخچه مناسب از زامبی و زامبی فیلم ها دیدم من شخصا سینمای دنیارو دنبال میکنم و خیلی از تحلیلهای مندراوردی افراطگراهارو و حتی تعادلپیشگان رو هم قبول ندارم ولی ی سری مسائل رو نمیشه کتمان کرد . این چیزی که توی عنوان تاپیک آورده شده، عینا توی فیلم World War z میشه دید . حالا اگر زامبی رو شیعیان توی این فیلم معنی نکنیم، بدون شک، تمام دشمنان آمریکا و اسرائیل + ملل بی طرف زابی هستن و ناپاک و اسرائیل ناجی بشریت و منزه . ی قسمت از فیلم هست که براد پیت (نقش اول - مامور یافتن داروی احتمالیه مواجه با زامبیها) وارد اسرائیل میشه که ی دیوار بین خودش و دنیا کشیده برای محافظت (که همه میدونیم داستانش از چه قراره، اضافهگویی نمیکنم) و وقتی همه چیز خوب و خوشهريال ی دختر مسلمان که اسرائیلیها بهش پناه دادن (!) شروع میکنه از خوشحالی آواز قی کردن و زامبیها هم که به سر وصدا حساسن به سمت شهر حملهور میشن و ... نکات ریز و درشت بسیاری داره و از قضا نقدشم توی خود انجمن هست . من اصراری ندارم که همهی زامبیهای هالیوود مسلمان و ایرانی هستن؛ اما اینو توی ذهنتون داشته باشین، که هدف اینه که اول چند سال با عرضهی ی مطلبی (مثل زامبیها) اونو توی ذهن مخاطبشون جا میدن، بعد ازش استفاده میکنن . الان قشر وسیعی از جوونای ما درگیر فیلمهای هالیوودی هستن و درصد بالایی از همین قشر وسیع، به جرات میگم، هیچ اطلاعی از این قضایا ندارن . سینما بزرگترین ابزار جنگ نرم هست، دست کم نگیریدش ؛ |
|||
|
|
۲:۰۳, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان
سپاس گذارم بابت نظرهاتون و به نظرهاتون احترام میزارم . من دوست دارم بیشتر به قسمت مشکی رنگ حرفام توجه کنید ، اگه تاکیدم روی زامبی ها بود تو این بخش تاپیک نمیزدم. |
|||
|
|
۹:۰۰, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اینکه الآن دارن از زامبی به عنوان شیعه استفاده می کنن درسته
توی WWZ هم اینطوری بود ولی جاهای دیگه اینطوری نشد اولاً که WWZ توی ذهن مخاطب نتونست هضم بشه. یه پروسه 215 میلیون دلاری که ناموفق بود ولی پروسه های موفق اینجوری نیستن مجموعه های Resident Evil که اینطوری نبودن(فراماسونری بودن اما ضد اسلامی صریح نبودن) بگذریم. نقل قول: دوستانشما تو قسمت سیاه گفتین که هالیوود توی فیلم هاش یه آمریکایی رو منجی بشر نشون می ده اول از همه باید گفت که فرض کنید یه آمریکایی هستین قراره فیلم بسازین که توش یه نفر جهان رو نجات بده ملیت این فرد چی باشه؟ ایرانی؟ اسرائیلی؟ آلمانی؟ فرانسوی؟ تونسی؟ یا آمریکایی؟ مسلماً آمریکایی. چون که شما رو ملیت خودتون غیرت دارید. الآن من می خوام شروع کنم یه داستان بنویسم درمورد یه جمعی که از دست داعش فرار می کنن. به نظرتون آخر داستان این افراد رو چه کسانی باید نجات بدن؟ سربازان آمریکایی؟ کرد ها؟ خیر! نیروی های ایرانی! من نمی یام پول به حساب بقیه بی هوا بریزم. نمی گم دلیل بالا فقط هست. ولی باز هم دلیل با هست و باید اون رو هم در نظر داشت. با این حال فرقی به حال ما نمی کنه. ما نباید بگذاریم این فیلم ها در ذهن ما تاثیر خودش رو بگذاره |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
ای اقا کجای کاری ماهم معتاد فیلم و سریال شدیم اگر بخواد کار درست بشه باید اصلا فیلم و سریال اونم از نوع خارجی رو کنار گذاشت تا مشکل حل بشه در کل فقط طنز تو فیلمها خوبه و ژانرهای دیگه مشکل داره ولی خب شخصا روزانه 2 تا فیلم میگردم از تلویزیون خودمون پیدا کنم اونم خارجی نمیدونم چرا روانم اینجوری شده حتما باید فیلم ببینم شاید ماله تنهایی چون وقتی با اقوام هستم اصلا مهم نیست چه فیلمی داره واقعا ذائقه سازی کردن خیلی مهمه این ذائقه |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من خودم عاشق درام های هالیوودی هستم
نمی دونم چرا! شاید به خاطر اینکه آمریکا رو خیلی کثیف نشون می ده فیلم هایی مثل Down یا حتی همین فیلم زامبی The Broken America یا فیلم های دیگه مثل Gimme Shelter,the bling ring,spring breakers, mom's without love و ... |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
یه سوال :
زامبی ها عقل دارن یا نه؟؟؟؟ |