|
╗> آخرین در زندگی <╚
|
|
۱۹:۱۷, ۳۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۳ ۱۹:۱۸ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام یــــــــــــــــــزدان امام سجّاد عليه السلام :
« إذا صَلَّيتَ فَصَلِّ صَلاةَ مُوَدِّعٍ » « هرگاه نماز مى گزارى ، [چنان باش كه گويى] نماز آخرين را به جاى مى آورى » از لحاظ اعتقاد، من به این حدیث اعتقاد کامل دارم . اما، اصولا مشکل این هست که این اعتقاد من، به عمل تبدیل نمیشه . تا بحال شده فکر کنین، نماز آخرتون رو چطور میخواین بخونین؟؟ فکر کردن به این موضوع هم خلوص من رو توی نماز بالا میبره . حالا میخوام این موضوع رو به زندگی تعمیم بدم . اگر ما توی تصمیمگیریهامون این طرز تفکر رو وارد کنیم چطور میشه؟؟ شکی درش نیست که اون عمل رو اونطور که باید (فقط برای خدا و به شرط رضای خدا) انجام میدیم . انسان بودن و بالاتر از اون مؤمن بودن در تفسیر همین ی جمله هست : - همهی اعمال در جهت رضای خدا و خواست او - من همونطور که گفتم به این مطلب اعتقاد کامل دارم، ولی ضعف من بوده و هست که نمیتونم اونو وارد مجرای زندگیم کنم. قصدم از ایجاد این موضوع این هست که اولا دوستان نظرشون رو در رابطه با وارد کردن این تفکر که « اعمال یومیه رو طوری انجام بدیم، که انگار آخرین روزمون هست» بیان کنن و دوما بتونیم از راهنماییهای دوستان عزیز توی این راه استفاده کنیم . (بنده تاپیک مرتبطی توی تالار ندیدم، اگر که هست، بنده رو در جریان بذارن دوستان) عرضی نیست؛ بسمالله ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |