|
بازی رایان ای انجام میدی کــــــــــــــــه چـــــی
|
|
۲۳:۱۴, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ما تا به کی باید سرباز امریکا توی بازی های رایانه ای باشیم ؟ چرا باید به ما ماموریت بدهند؟ چرا انقدر امریکا داره پول خرج میکنه برای ساخت بازی های رایانه ای ؟ چرا ما باید عمر و جوانی امان را باید سر این کار بگذاریم؟ چرا باید هزینه کینم تا ببریم یا ببازیم ؟ برد باخت مجازی چه چیزی را به ما میدهد ؟ ایا در این کار لذتی وجود دارد ؟ ایا این لذت برای شما پول ثروت قدرت وجه اجتماعی می اورد ؟ ایا ما با بازی کردن و تلف کردن وقت خود اعمال صالحی برای خودمان جمع میکنیم ؟ ایا نشستن های طولانی برای جسم ما لازم است ؟ ایا بازی های رایانه ای بهترین تفریح است ؟ایا بازی های رایانه ای سالم ترین تفریح است؟تاثیرات روانی این بازی ها چیه ؟؟؟؟تا به الان به این ها فکر کردین ؟؟؟؟؟؟؟ ایا جواب های برای این سوال های من دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا بازی های رایانه ای ارزش اش رو داره ؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱:۰۷, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
نه برادر من جواب همه سوالای شما رو که دادم منو سوق داد به سمت این که بازی های رایانه ای واقعا افتضاحه و بدرد نخور . اما یه چیزیو توجه نکردی شما این یه بدرد نخور موجوده . نمیتونی هم به این سادگیا حذفش کنی. یه حقیقتیه تو زندگی این عصر . عصر دیجیتال .
به جای اینکه بخوای جلوی این جریان واسی هم خودتو خسته کنی هم جریانه به تلاطم بندازی بیا تو مسیر یکم مسیرو کجش کن بره اون سمتی که باید بره . اگه میتونی قدرتشو داری بازی سازی بلدی فلسفه ی کنترل ذهنو استادی برو بازی بساز 8 سال دفاع مقدسو نشون بده یه سری حقیت های پنهانو توش بگو کاری کن پلیر با یه شهید واقعی انس بگیره . نمیخوای برو سمت امیال و ارزو هامون . بازی بساز قدس و ازاد کن بازی بساز قسمتی از دوران پس از ظهور . بازی بساز جنگهای قبل از ظهور و .. اگه هم که نه نمیتونی بازی بسازی بشین یه گوشه خودتو درگیر بازی های غربی نکن بزار بازی سازای تازه کار ایرانی که دارن بازی های فوق العاده ای تو همه سبک میسازن کارشونو بکنن . شمام بر. سمتی که قدرتشو داری اونجا فعالیت کن به امام زمانت خیر برسون . هرجوری که میتونی ببین استعدادت تو چیه حرفه ات چیه اونو وقف امام زمانت کن و اونجا اگه نظری داری بگو نه کنار گود بازی سازی وایسیو بگی لنگش کن |
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اگه هم که نه نمیتونی بازی بسازی بشین یه گوشه خودتو درگیر بازی های غربی نکن بزار بازی سازای تازه کار ایرانی که دارن بازی های فوق العاده ای تو همه سبک میسازن کارشونو بکنن . شمام بر. سمتی که قدرتشو داری اونجا فعالیت کن به امام زمانت خیر برسون . هرجوری که میتونی ببین استعدادت تو چیه حرفه ات چیه اونو وقف امام زمانت کن و اونجا اگه نظری داری بگو نه کنار گود بازی سازی وایسیو بگی لنگش کن
[/quote] سلام یکمی زود قضاوت کردی من متوجه هستم میدونم تازه من در حال نوشتن سناریو و داستان 2 بازی محیج و کاملا ایرانی اسلامی هستم اولین بازی استراتژیک است که سبک زندگی را به ما اموزش میده (شهر زیبای من ) و بازی دوم هم در مورد 8 سال دفاع مقدس است خلاصه من اونجوری که شما فکر می کنید نیستم من روش خودم رو دارم اول با چند تا پرسش طرف رو بیدار کن بعد از بیداری با چند تا روش اون رو به سمت درست هدایت اش کن ببین دوست و هم سنگر من ما داریم توی یه جبه علیه دشمن میجنگیم من هواسم هست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |