کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پوشش متفاوت دو خانوم در برنامه ی زنده ی تلویزیون
۱۹:۲۲, ۴/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱:۰۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #1
آواتار
پخش زنده مصاحبه با دو زن یک خانواده که به خاطر پوشش نامرسوم آنها که حتی چشم هایشان به خاطر حجاب سخت آنها دیده نمی شد، به سرعت در شبکه های اجتماعی جلب توجه کرد.

به گزارش انصاف نیوز، در برنامه این هفته «زنده باد زندگی» با اجرای محمدجعفر خسروی که هدف این قسمت آن «ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی» عنوان شده بود، خانواده یک روحانی به نام محمد صادقی 43 ساله، شامل همسر، دختر و دامادش و نیز دو پسر کودک و یک نوه اش حضور داشتند.

[تصویر: 388264_942.jpg]

زهرا، یکی از دختر خانواده در 12 سالگی عقد کرده و در 14 سالگی ازدواج کرده و 16 سالگی صاحب فرزند شده است. داماد خانواده نیز طلبه است و در بخشی از این برنامه شرکت کرد.

پوشش کامل سیاه رنگ همسر آقای صادقی و دخترش زهرا در این برنامه زنده تلویزیونی، بسیار جلب توجه کرد؛ حجاب مادر به گونه ای بود که چشم ها به سختی دیده می شد و نوک انگشت ها نیز پیدا بود. اما دختر او که دستکش سیاه در دست داشت، حتی چشمانش هم دیده نمیشد.

[تصویر: 388265_237.jpg]
یکی از پرسش های مجری از صادقی، درباره تماشای تلویزیون در خانه بود که صادقی گفت تلویزیون نمی بینند، اما به جای آن از اینترنت استفاده می کنند.

سه تصویری که از این برنامه مشاهده می شود نشان می دهد این برنامه به صورت سیاه و سفید پخش شد؛ این در حالی است که برنامه های قبل و بعد از آن به صورت رنگی از شبکه ی دو پخش شده است.

[تصویر: 388266_176.jpg]

============

برخی نکات از برنامه که یادمه رو بگم که ان شاءالله قضاوت غیر منصفانه ای نشه :
  • سن داماد ایشون هنگام ازدواج 22 سال بوده و 10 سال با دخترشون اختلاف سنی داشتند.
  • حاج آقا و همسرشون هم مبلغ هستند و برای تبلیغ به شهرستان ها میروند و حاج آقا گفتن که تو این برنامه بعد از یک هفته دارند فرزندانشون رو میبینند.
  • حاج آقا در مورد پوشش همسرشون گفتن که ، زنان ایرانی قبل از اسلام هم پوشیه میزدند.
  • خانوم گفتن که تا حالا هیچ نامحرمی چهره ایشون رو ندیدند و تا حالا سر سفره با نامحرم ننشسته اند.
  • اين خانواده گفتن كه تقريبا هيچوقت نماز شب شان ترك نميشه و حاج آقا گفتن كه امشب هم به خاطر برنامه نميرسن نماز شب شان را بخوانند.
  • گفتند كه با توجه به فرمايش مقام معظم رهبري درباره افزايش جمعيت امسال صاحب فرزند ديگري شده اند.
  • در آخر هم همه ی خانواده به عنوان صحبت آخر تاکید زیادی بر تبعیت از ولایت داشتند.

بعضی از پرسش های مجری برنامه :

1. سوال در مورد محل سکونت و قیمت منزل این خانواه بود که گفته شد ساکن قم هستند و قیمت منزلشون حدود 300 میلیون است و همه ی خانواده در همان خانه زندگی میکنند.
  2. سوال در مورد نحوه خواستگاری و آشنایی حاج آقا و همسرشون بود ، که گفتن از طریق مادرشون و بدون دیدن چهره همسرشون و فقط با شنیدن صفات همسرشون ایشون رو پسندیدند و خانوم هم گفتن که برای خواستگاری پدر خودشون صیغه 2 ساعته خوندن ولی باز هم حاج آقا سرشون در طول زمان صیغه پایین بوده و چهره ایشون رو قبل از عقد ندیده اند.
  3. سوال دیگر در مورد علت انتخاب همچین پوششی بود و حدود پوشش گفته شده در قرآن و رساله مراجع بود ، که ایشون گفتن اون حدود حداقل میزان پوششی است که باید رعایت شود.
  4. سوال بعدی در مورد این بود که مگر یک دختر 12 ساله به بلوغ میرسه ، که گفته شد هم از نظر فیزیولوژیکی و هم شرعی و عقلی به بلوغ میرسند.
  5. سوال آخری که پرسیده شد که در مورد تفریح فرزندان در کودکی بود ، که گفته شد پدرشان همبازی ایشان بودند .
  6. حاج آقا در مورد سوالی که در مورد میزان دوست داشتن همسرشون پرسیده شد ، گفتن که همسرشون رو بیش از فرزندانشون دوست دارند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، Memory-X ، شیدا ، عبدالرحمن ، حضرت عشق ، میم.حسین.الف ، I AM SHIA ، 59-11(یامهدی) ، ساقی ، ghoran ، faateme-313 ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، Ali#59 ، علی املشی ، چكامه* ، Justice Bringer ، ali0077 ، hamediran ، ضدایلو

آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۸, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #171
آواتار
الان یعنی پوشیه زدن امر به معروف کردنه؟!Huh
نرگس جان معلومه که اون حرفا اعتقاد من نیست ومن نمی گم یه دختر ساپورتی خق داره که تو جامعه من باشه به من باشه با اجازتون یه آرپیچی می گیرم دستم واز دمBig Grinدیگه بقیه اش سانسور...
حالا واقعا می شه این کار و کرد نمی شه که زور بیاریم مثه حرکت جالب گشت ارشاد ...ای خدا یه تاپیک زده بشه درباره گشت ارشاد من یه ذره دادوبیداد کنمAngry
البته بگم همین گشت ارشاد خیلی پتانسیل مثبت داره ولی فک کنم از قصد اون قسمت رو به کار نمی اندازن...
یه موقع هایی من بچه مذهبی باید از خودگذشتگی کنم از یه چیز خوب بگذرم تا همون مورد درجه پایین ترش جا بیفته ومردم قبول کنن...ببینید مثلا من نمی گم توی قم و مشهد این کار رو نکنن اتفاقا اونا بیشتر باید این کار رو بکنند چون شهر دستشونه از خودگذشتگی هم لازم نیست ولی تهران الان مشکلاتش زیاده بخدا همین چادری ها یسری هاشون حجابشون داره دودش تو چشم ما میره چادریه ولی آرایش داره چادریه ولی یه وجب موهاش بیرونه چادریه ولی چادرش یا داره جارو می زنه یا تو هوا مثه شنله...فک کنم ما بریم تو کار امربه معروف هم شکلای خودمون فعلا بهتر باشه حداقل چادری های مملکت یک دست بشن یکی پوشیه نزنه یکی زیر چادر ساپورت بپوشه....این تناقض ها رو اول حل کنیم...
ان شالله به دوره ای میرسیم همه با ایمان تمام پوشیه هم قبول می کنن منتها با علم و ایمان
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، ضدایلو
۱۹:۰۸, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #172
آواتار
نقل قول: اگه بخوایم تعادل رو این جوری در نظر بگیریم که منم با اجازتون یه خانم مانتویی رو رد میکنم حتی اگه حجابش کامل باشه!
همه ی ما باور داریم که یه خانم هرچی بیشتر پوشیده تر باشه عفت و ارزشش بیشتره! پس چرا قبول پوشش یک خانم به این صورت انقدر برامون سخته؟!

افرین روی نکته ی خوبی دست گذاشتی
نه عزیزم من اعتقاد ندارم که هر خانومی پوشیده تر باشه عفتش کامل تره ابدا
مثل این میمونه که بگی هرکی نماز بیشتر میخونه ایمانش بیشتره
یا نه هر خانومی که کمتر بیرون میره محجوب تره
در صورتی حجاب اومد تا زن رو با شکل درست تو جامعه راه بده نه اینکه مثل برخی ها …
یا اصلا در خود ایران قبل از اسلام اگر گردی رت رن مشخص میشد اون رو گردن میزدند اسلام اومد نگفت افرین
گفت عزیزم تعادل نگفت این کار شما اسلام و حجاب کامل تره
گفت گردی صورت طوری نیس
به این میگن تعادل
تازه هم اقایون یه مختصر حجابی را باید داشته باشید چرا نمیایید مثل خود پیامبر الگو بگیرید و از لباس های بلند که مثل لباس زیر عبا استفاده کنید
البته ما توقعی نداریم شما همین که شلوار فاق کوتاه نپوشید خیلیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، Hadith ، میم.حسین.الف ، Eve ، مجتبی110 ، ضدایلو
۲۱:۳۳, ۱۳/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۳ ۲۱:۳۶ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #173
آواتار
(۱۳/مهر/۹۳ ۱۸:۵۸)رکن الهدی نوشته است:  الان یعنی پوشیه زدن امر به معروف کردنه؟!Huh
نرگس جان معلومه که اون حرفا اعتقاد من نیست ومن نمی گم یه دختر ساپورتی خق داره که تو جامعه من باشه به من باشه با
من مثال امر به معروف رو برای این آوردم که گفتید طرف دوست داره ساپورت بپوشه
خوب به ما امر به معروف واجبه
پوشیه زدن هم از شعائر هست ، شعائر هم اگر خوب اجرا بشند گسترش پیدا می کنند
ببینید ، وقتی مثلا یک سری آدم روز عید غدیر شیرینی می دند ، سال بعد این امر گسترش پیدا می کنه و رفته رفته قابل صدور می شه
البته اگر بد اجرا بشه ، مثلا بریزند وسط خیابون ترافیک ایجاد کنند نتیجه معکوس می ده
حجاب هم همین طوره ، اگر فردا یک دختر خانمی ببینی اطرافش چند نفر متخصص خوش اخلاق و مثبت هستند که پوشیه می زنند ، پوشیه هم که نزنند ، حداقل چند سانتی متر حجابشون جابجا میشه ، فردا توی دلشون گرم میشه
البته اگر همین خانم ها برند بداخلاقی کنند ، یا مثلا یک سری آدم مغرض برای تخریب وجهه حجاب بیان با پوشیه دزدی ، کلا پوشیه میشه مظهر دزدی ، چون درصد دزد های پوشیه زن از خوش اخلاق های پوشیه زن بیشتر می شه ، این حجاب تخریب میشه.این حجاب هم که تخریب بشه ، نوع نگاه به حجاب عوض میشه.

(۱۳/مهر/۹۳ ۱۹:۰۸)فانوس *7* نوشته است:  نه عزیزم من اعتقاد ندارم که هر خانومی پوشیده تر باشه عفتش کامل تره ابدا
مثل این میمونه که بگی هرکی نماز بیشتر میخونه ایمانش بیشتره
یا نه هر خانومی که کمتر بیرون میره محجوب تره
نوع تحلیل شما هم اشتباهه
درسته هر کس نماز بیشتر بخونه لزوما ایمانش بیشتر نیست ، اما اگر کسی که با ایمان هست نماز بیشتر و با حال بیشتر و تفکر بیشتر بخونه با ایمان تر خواهد شد.
درسته هر خانمی که کمتر بیرون میره محجوب تر از دیگر خانم ها نیست ، اما همون خانم از این که بیشتر بیرون بره بیشتر محجوب خواهد بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، نرگس مهدوی ، ضدایلو
۲۱:۴۲, ۱۳/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۳ ۲۱:۵۱ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #174
آواتار
خوب مثل اینکه همچنان منظور بنده رو متوجه نشدین. فقط قبل از اینکه سرم رو به دیوار بزنم و از بحث کردن انصراف بدم این آخرین پست رو هم میذارمBig Grin

نقل قول:الان یعنی پوشیه زدن امر به معروف کردنه؟![تصویر: huh.png]
نه فکر میکنم که منظور جناب دل خسته این بود که نهی یه خانم از ساپورت پوشیدن نهی از منکره بعدشم بازم میگم با زور و اجبار مخالفم به قول شما اگه اجبار جواب میداد گشت ارشاد این کار رو بهتر از من و شما انجام میدادSmile

نقل قول:افرین روی نکته ی خوبی دست گذاشتی
نه عزیزم من اعتقاد ندارم که هر خانومی پوشیده تر باشه عفتش کامل تره ابدا
خواهش میکنمBig Grin ما به اعتقاد شما احترام میذاریم Smile
فقط یه چیزی فکر میکنم درست نباشه که نماز رو با حجاب مقایسه کنید چون چارچوب نماز کاملا مشخصه و من و شما حق دخالت نداریم ولی اگه منظور شما از
نقل قول:مثل این میمونه که بگی هرکی نماز بیشتر میخونه ایمانش بیشتره

نماز مستحبیه خوب کاملا هم همین طوره بالاخره اونی که نماز مستحبی میخونه ایمانش یه فرقی با منی که نماز یومیه ام رو هم به زور میخونم داره دیگه.
نقل قول:یا نه هر خانومی که کمتر بیرون میره محجوب تره
اصلا نمیشه عمومیت داد ولی خوب میشه مواردی هم پیدا کرد که این امر صادق باشه. (نگفتم واجبه که افراط کرده باشم ها!)

نقل قول:یا اصلا در خود ایران قبل از اسلام اگر گردی رت رن مشخص میشد اون رو گردن میزدند اسلام اومد نگفت افرین
گفت عزیزم تعادل نگفت این کار شما اسلام و حجاب کامل تره
گفت گردی صورت طوری نیس
به این میگن تعادل
درسته اسلام دین تعادله ولی من فکر میکنم که اسلام اینجا خط قرمز حجاب رو مشخص کرده که شما میتونید با یه پوشش متعادل بهش عمل کنید ولی درست هم نیست که کسی رو ک میخواد این تعادل رو با پوشیه زدن ایجاد کنه افراطی بخونیم.

حرف زیاده ولی وقت کمSad. ولی به عنوان حرف آخر بهتره که در محدوده ای که اسلام اجازه داده هم دیگه رو اهل افراط یا تفریط نخونیم. نمیدونم چرا هرچی بیشتر سعی میکنم منظورم رو برسونم ناموفق تر میشم. ولی اینو میگم که همه ی بانوانی که در محدوده ی دین پوشش متعادل خودشون رو انتخاب میکنن رو چشم من جا دارن و همونطور که به خودم اجازه نمیدم برم به یه خانم مانتویی که پوشش صحیحی دارن بگم چادر سرشون کنن، به یه خانمی هم که دوست داره پوشیه بزنه نمگیم که پوشیتو در بیار چون من دوست ندارم. یه ذره با انعطاف به موضوع فکر کردن فکر کنم خیال هممون رو راحت کنه.

میبخشید که حرفای من یکم شبیه جناب دل خسته شد. الان پست ایشون رو دیدم.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، میم.حسین.الف ، فانوس *7* ، ضدایلو
۲۲:۴۳, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #175
آواتار
افرین
بیایید اجازه بدیم در محدوده ی دین اختیار باسه میخاد پوشیه بزنه برنه حکمی برتی نقضش نداریم
ار طرف دیگه هم کسی میخاد مانتو بپوشه با حدود اسلامی بپوشه حکمی برای نقضش نداریم
بیایید به این ضوع فکر کنیم که چرا اسلام حدود حجاب رو مشخص کرده تما به نوعش ازادی داده

راستی من منظورم از ۵۰ رکعت نماز خوندن این بود که کسایی که تمام وقتشو زو قرف نماز خوندن می کنن عبادت نمی کنند تحجر دارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، میم.حسین.الف ، نرگس مهدوی ، Eve ، رکن الهدی ، ضدایلو
۸:۴۸, ۱۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #176

عفت در زن و مرد باعث میشه که حجاب بالابره!اما حجاب باعث نمیشه که عفت بالا بره!
منظورم از این جمله:
صرفا هر خانومی چادری هست نمیشه گفت عفت هم داره!ولی اکثرا دارن!
یا هر مردی که یقه بسته هست عفت داره!که اکثرا هستن!
ولی کسی که عفتش بالا بره عموما ظاهرشم با باطنش یکی میشه!
عفت پایین بیاد=حجابم پایین میاد...
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، ضدایلو ، نرگس مهدوی
۱۵:۰۸, ۱۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #177
آواتار
کاملا حرفتون درسته

اما نباید حجاب رو محدود به یه نوع پوشش کرد و بالا پایین رفتنش را طبق اون سنجید