کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پوشش متفاوت دو خانوم در برنامه ی زنده ی تلویزیون
۱۹:۲۲, ۴/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱:۰۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #1
آواتار
پخش زنده مصاحبه با دو زن یک خانواده که به خاطر پوشش نامرسوم آنها که حتی چشم هایشان به خاطر حجاب سخت آنها دیده نمی شد، به سرعت در شبکه های اجتماعی جلب توجه کرد.

به گزارش انصاف نیوز، در برنامه این هفته «زنده باد زندگی» با اجرای محمدجعفر خسروی که هدف این قسمت آن «ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی» عنوان شده بود، خانواده یک روحانی به نام محمد صادقی 43 ساله، شامل همسر، دختر و دامادش و نیز دو پسر کودک و یک نوه اش حضور داشتند.

[تصویر: 388264_942.jpg]

زهرا، یکی از دختر خانواده در 12 سالگی عقد کرده و در 14 سالگی ازدواج کرده و 16 سالگی صاحب فرزند شده است. داماد خانواده نیز طلبه است و در بخشی از این برنامه شرکت کرد.

پوشش کامل سیاه رنگ همسر آقای صادقی و دخترش زهرا در این برنامه زنده تلویزیونی، بسیار جلب توجه کرد؛ حجاب مادر به گونه ای بود که چشم ها به سختی دیده می شد و نوک انگشت ها نیز پیدا بود. اما دختر او که دستکش سیاه در دست داشت، حتی چشمانش هم دیده نمیشد.

[تصویر: 388265_237.jpg]
یکی از پرسش های مجری از صادقی، درباره تماشای تلویزیون در خانه بود که صادقی گفت تلویزیون نمی بینند، اما به جای آن از اینترنت استفاده می کنند.

سه تصویری که از این برنامه مشاهده می شود نشان می دهد این برنامه به صورت سیاه و سفید پخش شد؛ این در حالی است که برنامه های قبل و بعد از آن به صورت رنگی از شبکه ی دو پخش شده است.

[تصویر: 388266_176.jpg]

============

برخی نکات از برنامه که یادمه رو بگم که ان شاءالله قضاوت غیر منصفانه ای نشه :
  • سن داماد ایشون هنگام ازدواج 22 سال بوده و 10 سال با دخترشون اختلاف سنی داشتند.
  • حاج آقا و همسرشون هم مبلغ هستند و برای تبلیغ به شهرستان ها میروند و حاج آقا گفتن که تو این برنامه بعد از یک هفته دارند فرزندانشون رو میبینند.
  • حاج آقا در مورد پوشش همسرشون گفتن که ، زنان ایرانی قبل از اسلام هم پوشیه میزدند.
  • خانوم گفتن که تا حالا هیچ نامحرمی چهره ایشون رو ندیدند و تا حالا سر سفره با نامحرم ننشسته اند.
  • اين خانواده گفتن كه تقريبا هيچوقت نماز شب شان ترك نميشه و حاج آقا گفتن كه امشب هم به خاطر برنامه نميرسن نماز شب شان را بخوانند.
  • گفتند كه با توجه به فرمايش مقام معظم رهبري درباره افزايش جمعيت امسال صاحب فرزند ديگري شده اند.
  • در آخر هم همه ی خانواده به عنوان صحبت آخر تاکید زیادی بر تبعیت از ولایت داشتند.

بعضی از پرسش های مجری برنامه :

1. سوال در مورد محل سکونت و قیمت منزل این خانواه بود که گفته شد ساکن قم هستند و قیمت منزلشون حدود 300 میلیون است و همه ی خانواده در همان خانه زندگی میکنند.
  2. سوال در مورد نحوه خواستگاری و آشنایی حاج آقا و همسرشون بود ، که گفتن از طریق مادرشون و بدون دیدن چهره همسرشون و فقط با شنیدن صفات همسرشون ایشون رو پسندیدند و خانوم هم گفتن که برای خواستگاری پدر خودشون صیغه 2 ساعته خوندن ولی باز هم حاج آقا سرشون در طول زمان صیغه پایین بوده و چهره ایشون رو قبل از عقد ندیده اند.
  3. سوال دیگر در مورد علت انتخاب همچین پوششی بود و حدود پوشش گفته شده در قرآن و رساله مراجع بود ، که ایشون گفتن اون حدود حداقل میزان پوششی است که باید رعایت شود.
  4. سوال بعدی در مورد این بود که مگر یک دختر 12 ساله به بلوغ میرسه ، که گفته شد هم از نظر فیزیولوژیکی و هم شرعی و عقلی به بلوغ میرسند.
  5. سوال آخری که پرسیده شد که در مورد تفریح فرزندان در کودکی بود ، که گفته شد پدرشان همبازی ایشان بودند .
  6. حاج آقا در مورد سوالی که در مورد میزان دوست داشتن همسرشون پرسیده شد ، گفتن که همسرشون رو بیش از فرزندانشون دوست دارند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، Memory-X ، شیدا ، عبدالرحمن ، حضرت عشق ، میم.حسین.الف ، I AM SHIA ، 59-11(یامهدی) ، ساقی ، ghoran ، faateme-313 ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، Ali#59 ، علی املشی ، چكامه* ، Justice Bringer ، ali0077 ، hamediran ، ضدایلو

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۱, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
من دیگه تا ته مغزم سوخت
الآن دوباره باید استدلال های مسخره ام رو روی کنم؟ باشه
کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!(قسمت هفتم: به معنای واقعی کلمه)
ما آیه داریم
ما حدیث داریم
قرآن و عترت داریم.
اسلام یعنی همین(ای کی یو سان وارد می شودBig Grin)
حوصله نقل قول ندارم
هر کی هر چی گفته خودش بخونه شاید جوابش رو گرفت:
1- فلسفه حجاب دیده نشدن نیست. فلسفه حجاب مصونیت هست. فلسفه حجاب، فلسفه بادی گارد های رهبر هست. به رهبر مصونیت نسبی می دن. ولی هیچ وقت نمی گن آقا! شما اگه می خوای مصون بمونی از خونه بیرون نیا! یا اگه بیرون می یای ما شما رو با سپر تراوا بیرون می بریم! می گن ما تا حد نیاز شما رو ساپورت می کنیم. شما هم باید به دستورات ما گوش بدین تا مصون بمونید.
چادر می گه من این خانم رو مصون می کنم(نسبی)، نه اینکه نمی گذارم کسی ببیندش
2- ما آیه داریم که انذار! انذار! چرا بشارت کنارش نبود؟ چرا علمای ما اسلام رو شبیه به دین درد کردن؟ چرا از مهضل حرف می زنن؟
چون که انذار! انذار!
واحیرتا! فلانی! یه وقت این کار رو نکنی که جهنم رو شاخته! فلانی! نبینم غلط اضافی کرده باشی!
یه معلم می یاد سر کلاس نمی گه برای پاس کردن حرف از نمره 20 نمی زنه
می گه باید حداقل 12 بیارید.
چرا این آقا که با عنوان "زندگی اسلامی" اومد سعی نکرد 12 رو نشون بده؟ الگو ما 12 هست. هر کی از 12 بالا رفت که خوش به حالش
دیگه به ما ربطی نداره اونی که از 12 بالاتر رفت یا نرفت چی شد. فقط باید 12 رو حفظ کنیم.
بالاتر از اون زوری نباید باشه
چیزی که خیلی مهمه.
بحث درباره ماهیت سینما و تلوزیون هست.
این فرد به عنوان نماینده قشر مذهبی اومد
یعنی اگه می خوای مذهبی باشی باید پوشیه بزنی
گفتن دیگه نداره. اصراری بر صحیح بودن حرفم ندارم
خطاب به کسی که من رو منتظر ولی عصر خوند. وای به حال اون جامعه شیعه ای که یه غیر شیعه و غیر مسلمان بگه منتظر ولی عصر |:
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، میم.حسین.الف ، Memory-X ، رکن الهدی
۲۳:۴۳, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
سلام
دوستان به نظر میاد خلط مبحث شده
اکثر دوستانی که با این حجاب مخالف بودن بخاطر این بود که در برنامه ذکر شد سبک زندگی اسلامی
من خودم اگه حق انتخاب داشتم پوشیه رو ترجیح میدادم اما متاسفانه در جامعه فعلی جالب نیست
اگرم قراره سبک زندگی اسلامی رو معرفی کنیم برای عموم مسلما نباید مستحبات رو در نظر بگیریم
این واقعا حالت تدافعی داشت حتی برای من که دوست دارم پوشیه بزنم

برای کف جامعه،برای سطح عمومی جامعه همون واجبات کفایت میکنه

اینطوری باید بگن نماز شب هم بخونید و ...
حتی ازدواج دختر
بعله خیلی خوبه زود ازدواج کردن
اما الان که سن ازدواج رفته بالا
18-19 رو هم نشون بدن برای ازدواج واقعا مناسبه
حالا بیارن رو 19 بعد تلاش کنن ببرن رو 12

اگه خانواده ای رو نشون میداد که حجابشون در حد گردی صورت بود،با بچه های موفق
حتی خانم در خانه کسب و کار و اشتغال داشت
کلی اطلاعات تربیتی بلد بود،تو مسجد محلشون فعال بود
در گفتگو بهم خیلی احترام میزاشتن
و ......

کدوم تبلیغاتی تر بود
همیشه از خودی میخوریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، انتصـار ، میم.حسین.الف ، Bidel.s ، مجتبی110 ، Havbb 110 ، Hadith ، boghz ، Memory-X ، رکن الهدی ، 59-11(یامهدی) ، zahra11
۰:۲۱, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
(۴/مهر/۹۳ ۲۳:۱۶)میثم.ح نوشته است:  سلام
به نظر من این نوع پوشش تو شهرهایی مثل تهران ممکنه موجب انگشت نما شدن فرد بشه(لباس شهرت)که طبق نظر اکثر مراجع هم حرام هست.
والسلام

نظر مراجع
http://www.ahkam.porsemani.ir/node/2294
سلام
طبق نظر تمام مراجع لباس شهرت غیر از مستحبات دین هست.یعنی مثلا اگر یک روز لباس پیامبر بشه لباس شهرت ، این قضیه منتفی هست و استحبابش از بین نمی ره.یعنی اگر زدن سبیل بشه نشان وهابی ها ، زدن سبیل اشکال نداره ، چون سنت پیامبر بوده.
دوستان بهتره به جای جر و بحث برند کتابی که بارها لینکش رو گذاشتم و نظر تمام مراجع رایج رو جمع آوری کرده به نام روابط زن و مرد در اسلام رو بخونند ، بعد نظر بدند ، نمیشه که هر کس نظر خودش رو بدون استدلال بگه.
اصلا شما فرض کنید اون خانم به نظر مرجعش عمل کرده که گفته اگر بدونی کسی با نظر منفی بهت نگاه می کنه باید صورتت رو هم بپوشونی ، دیده برنامه سراسری هست احتمال نظر منفی کم نیست.
پدرم تعریف می کردند ، زمان قدیم ، حتی لات ها هم غیرت داشتند
چند تا لات بودند ، دوست لاتشون یک بچه داشته که می شناختنش ، یک روز خانم دوستشون با بچه می آد توی خیابون ، این ها می فهمند زن دوستشون کی بوده ، با دوستشون قطع رابطه می کنند که تو بی غیرتی ، کاری کردی که زنت رو ما بشناسیم ، قدیم لات ها هم این طوری بودند ، غیرتی بودند ، اون موقع می یان می گید حجابی که صورت زن دیده نشه خلاف سنت های دینی و ملی هست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، انتصـار ، حضرت عشق ، 59-11(یامهدی)
۰:۲۲, ۵/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱:۰۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #44

(۴/مهر/۹۳ ۲۳:۴۳)یاســین نوشته است:  اگه خانواده ای رو نشون میداد که حجابشون در حد گردی صورت بود،با بچه های موفق
حتی خانم در خانه کسب و کار و اشتغال داشت
کلی اطلاعات تربیتی بلد بود،تو مسجد محلشون فعال بود
در گفتگو بهم خیلی احترام میزاشتن
و ......

کدوم تبلیغاتی تر بود
همیشه از خودی میخوریم
مثال عینیش وحید شمسایی!!

یک چهره ای هست که بطور پیش فرض همه دوستش دارن چون یک چهره ی ملی و قهرمان ملی هست!

حالا میارنش تو تلویزیون با یک تیر سه تا نشون می زنن!
[تصویر: siufn6qs_535.jpg]

حجاب که تو عکس گویاست!! این از هدف اول!!

تعداد فرزندانش هم هدف دوم!!

سن ازدواجشون هم (وحید 21 سالگی ازدواج کرده) هدف سوم!!

باز هم تاکید می کنم وحید شمسایی یک چهره ملی و دوست داشتنیه بنابراین هر سه می خوره به هدفش!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، شیدا ، میم.حسین.الف ، انتصـار ، Havbb 110 ، Eve ، السا ، Wachowski ، حضرت عشق ، عبدالرحمن ، یاســین ، Hadith ، عبداللهی ، boghz ، Memory-X ، رکن الهدی ، mohammadhadi ، 59-11(یامهدی)
۰:۴۰, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #45

همیشه سعی کردم در ادبیاتم آنچه را که به آن جهل دارم با اطمینان نگویم مباد خلق الله را به دنبال خودم به گمراهی بکشم و خانم محترم من از شما سوال کرد آیا فتوا صادر کرده اید ؟ نه به کنایه گفتم نه منظور دار بود سوالم بود چون من جاهل و نادان در اولین مرتبه که پست شمارا مطالعه کردم در ذهنم چینین مسئله شکل گرفت . این ایراد از من است اما برای حصول اطمینان بیشتر سوال کردم . باعث عصبانیت و ناراحتی شما شدم عذر می خواهم هدف این بود که نگاهی منطقی داشته باشیم تا نتیجه ای عقلانی و کامل بدست بیاید اگر من ها و شما ها و ماها بنیان عقایدمان را درست شکل دهیم می توانیم در جهت دینمان قدمی برداریم و دشمن را رسوا کنیم در غیر اینصورت خود زنی کرده ایم . مسئله اگر کج سیلقه صدا سیما و حواشی این برنامه بود و استفاده نابجا از این امر باشد قابل بحث است اما متاسفانه مسئله ما شده اصل این قضیه که حجاب این خانواده باشد مورد دار است . و من میگم نه اینطور نیست حجابشان مورد دار نیست . امیدوار سوتفاهم ها را مرتفع کنیم همه ما در یک جبهه هستیم
نقل قول:خطاب به کسی که من رو منتظر ولی عصر خوند. وای به حال اون جامعه شیعه ای که یه غیر شیعه و غیر مسلمان بگه منتظر ولی عصر |:
ظاهرا نوع ادبیات من مشکل دارد و باعث سو تفاهم می شود برای همین نقل قول را آوردم و صراحتا اعلام می کنم منظور شما متوجه نشدم امکانش هست طوری بگید که این بنده ناچیز(کسی که شمارا منتظر می خواند) هم متوجه شود ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، 59-11(یامهدی)
۰:۵۵, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
نقل قول:همیشه سعی کردم در ادبیاتم آنچه را که به آن جهل دارم با اطمینان نگویم مباد خلق الله را به دنبال خودم به گمراهی بکشم و خانم محترم من از شما سوال کرد آیا فتوا صادر کرده اید ؟ نه به کنایه گفتم نه منظور دار بود سوالم بود چون من جاهل و نادان در اولین مرتبه که پست شمارا مطالعه کردم در ذهنم چینین مسئله شکل گرفت . این ایراد از من است اما برای حصول اطمینان بیشتر سوال کردم . باعث عصبانیت و ناراحتی شما شدم عذر می خواهم هدف این بود که نگاهی منطقی داشته باشیم تا نتیجه ای عقلانی و کامل بدست بیاید اگر من ها و شما ها و ماها بنیان عقایدمان را درست شکل دهیم می توانیم در جهت دینمان قدمی برداریم و دشمن را رسوا کنیم در غیر اینصورت خود زنی کرده ایم . مسئله اگر کج سیلقه صدا سیما و حواشی این برنامه بود و استفاده نابجا از این امر باشد قابل بحث است اما متاسفانه مسئله ما شده اصل این قضیه که حجاب این خانواده باشد مورد دار است . و من میگم نه اینطور نیست حجابشان مورد دار نیست . امیدوار سوتفاهم ها را مرتفع کنیم همه ما در یک جبهه هستیم
حرف شما درست
من نمی گم کار اینا غلطه
سجاده جلو اما پهن کردن هم مربوط به این خانواده نیود. مربوط به صدا و سیما بود
اشکال به صدا و سیما وارده
نقل قول:ظاهرا نوع ادبیات من مشکل دارد و باعث سو تفاهم می شود برای همین نقل قول را آوردم و صراحتا اعلام می کنم منظور شما متوجه نشدم امکانش هست طوری بگید که این بنده ناچیز(کسی که شمارا منتظر می خواند) هم متوجه شود ؟
اول اینکه خودتون رو "حقیر" خطاب نکنید. من مورمور می شم.
چیزی که می گم به تاپیک ربط نداره.
وقتی یه نفر به شما می گه منتظر چه حسی پیدا می کنید؟ هیچ کس من رو منتظر صدا نمی کنه. چون خودم ازش می خوام که من رو خطاب نکنه. چون:
1- اصلا مسلمون نیستم
2- مسولیت داره این لقب.
باز اگه ناراحت شدین شرمنده
توی این تالار اولین بار بود من رو جزو شیعه ها حساب کرده بودن که برای من سنگین هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، انتصـار
۱:۵۶, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
(۵/مهر/۹۳ ۰:۲۲)مجتبی110 نوشته است:  مثال عینیش وحید شمسایی!!

یک چهره ای هست که بطور پیش فرض همه دوستش دارن چون یک چهره ی ملی و قهرمان ملی هست!

حالا میارنش تو تلویزیون با یک تیر سه تا نشون می زنن!
[تصویر: siufn6qs_535.jpg]

حجاب که تو عکس گویاست!! این از هدف اول!!

تعداد فرزندانش هم هدف دوم!!

سن ازدواجشون هم (وحید 21 سالگی ازدواج کرده) هدف سوم!!

باز هم تاکید می کنم وحید شمسایی یک چهره ملی و دوست داشتنیه بنابراین هر سه می خوره به هدفش!

قطعا اثر تبلیغی وحید بیشتر بود

چون با همین قصد بود

ولی برنامه فوق دقیقا اثر معکوس داشته

فیلم سیاه و سفید میدونید چه اثری داره تو جنگ نرم؟

بعدنا با تبلیغات بهتر هم حجاب تغییر میکنه و هم تراکم حضور زن در جامعه

فعلا سیه روی شود هر که در او غش باشد تا ظهور
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، انتصـار ، یاســین ، مجتبی110 ، 59-11(یامهدی)
۷:۰۷, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #48
آواتار
خوب دوستان!
وحید شمسایی پولش از پارو بالا میره.
در حد علی دایی نیست، اما خوب فوتبالیسته و اونم با این همه افتخار، معلومه که اوضاع مالیش باید خوب باشه.
ضمن این که درست نیست هی زن و بچه این بیچاره رو تو بوق و کرنا کنن که واسه بقیه الگو بشن.
بدبختی یه آدم معروف دیگه هم تو ایران پیدا نمیشه که اهل حجاب و ... باشه که بیارنش به عنوان نمونه شماره 2.
علی ایها الحال....
صدا و سیما میخواد به بقیه بگه ازدواج کردن و بچه دار شدن، لزومی نداره بعد از فوق لیسانس و یه دونه ای باشه.
میخواد بگه بچه زیاد، حتی اگه اوضاع مالیتون زیاد خوب نیست و حقوقتون در حد طلبگیه، بازم میشه.
میخواد بگه هستن آدمایی که حجابشون اینطوریه، اما شوهر به زن وفاداره.
این فرق داره با اون اسلام متحجر که همه زن ها و اندرونیش رو این شکلی می فرسته بیرون.
البته اینم بگم که به نظر من این حجاب واسه تهران مناسب نیست.
واسه قم یا مشهد عااالیه.
اما من این خانم یا صداوسیما رو نقد یا نهی نمیکنم.
ایشون این انتخاب رو کردن، منم به انتخابشون احترام میذارم.
من دوست داشتم آقای وافی رو بیارن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 59-11(یامهدی)
۹:۰۱, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
سلام
ببخشید اقای دلخسته
میشه نظر مراجع در مورد استحباب رو بیارید
کلی که از مرجع نظر نمیپرسند در استفتا باید قشنگ جزییات مطرح شه
مثلا سرمه کشیدن از مستحباته
الان کدوم مردی حاضره تو ایران سرمه بکشه؟
ببخشید،هزار بار معذرت میخوام،من اگه مردی رو ببینم که تو خیابابون سرمه کشیده اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که تعادل جنسیتی نداره یا سه نقطه است.
اتفاقا عرف روی بعضی مسائل تاثیر داره،(نه رو واجبات از رو مستحبات گاهی مجبوریم کوتاه بیایم)
اما باید روی تمام اینا فرهنگ سازی شه که متاسفانه نمیشه
انجام بعضی کارا بی تدبیریه(حالا منظورم اصلا مسئله تاپیک نیستا کلی عرض کردم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Hadith ، شهیدطیبه واعظی ، زینب خانوم ، مجتبی110 ، boghz ، رکن الهدی ، 59-11(یامهدی) ، میم.حسین.الف ، zahra11
۹:۴۹, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #50

با ديدن اين تصاوير آنهم به صورت سياه و سفيد ، آدم ياد داعش و طالبان مي افتد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، Mohammad Trust
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]