کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیلم «فیلسوف های احمق»!!!
۱۴:۱۲, ۵/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۴۱ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
فیلم سینمایی «فیسلوفهای احمق» به کارگردانی سعید چاری و تهیه کنندگی هادی مشکات که اولین جوابیه رسمی به فیلم‌های ضد ایرانی ساخته شده در سینمای هالیوود، که فیلمبرداری‌اش سال گذشته آغاز شده بود، پس از مدتی توقف بار دیگر به جریان افتاد.این فیلم با زبانی کمدی و طنز به حواشی فیلمهایی مانند آرگو، گلاب، و... می‌پردازد که فیلمبرداری‌ آن با مدیریت فیلمبرداری حسین ملکی با ضبط سکانس‌های مربوط به انفجار برج‌های مرکز تجاری آمریکا در مرکز خرید دنیای نور رسالت کلید خورد.سعید چاری کارگردان این فیلم سینمایی گفت ما سال گذشته بخش‌هایی از این فیلم را که در زمستان اتفاق افتاده بود ضبط کردیم ولی چون بخشهای زیادی از اتفاقات و حوادث فیلم مانند حوادث 11 سپتامبر و حمله به افغانستان و برخی از جنگهای خشایار شاه در نیمه دوم سال اتفاق افتاده است مجبور شدیم بخاطر پوشش و لباس مناسب فیلمبرداری را متوقف کنیم و اکنون قصد داریم تا کار را به پایان برسانیم.[تصویر: 995838_432.jpg]
وی افزود: ما در این فیلم با زبانی کمدی به پشت صحنه این فیلم‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای می‌پردازیم و تمام حوادث و وقایع فیلم نیز بر مبنای واقعیت است.[تصویر: 995840_880.jpg]چاری اضافه کرد: بازیگران مطرح سینما در این فیلم با گریم‌های بسیار خاص در نقش‌های جرج بوش، اریل شارون، نتانیاهو، اسامه بن لادن، راکفلر، کیسینجر، تری جونز کشیش، خشایار شاه، محمدرضا شاه، مایکل مور،جان استیوارت، بن افلک و... بازی می‌کنند و چون هر 10 دقیقه فضای فیلم به یکباره عوض می‌شود مدام بازیگران فیلم تغیر می‌کنند.[تصویر: 995839_696.jpg]فیلمنامه این کار را ثنا صادقی نوشته است که در خلاصه داستانش آمده پس از وقایع 11 سپتامبر جرج بوش و امریکا به افغانستان و سپس به عراق لشکر کشی می‌کنند و حمله نظامی می‌کند اما از آنجا که اعتقاد دارند حمله نظامی به ایران جواب نمی‌دهد و خطرناک است جنگ نرم راه می‌اندازند و با ساخت فیلمهای ضد ایرانی و تاسیس شبکه‌های مختلف صیهونیستی اقدام به مقابله فرهنگی می‌کنند.برخی از عوامل این فیلم عبارتند از: کارگردان: سعید چاری، تهیه کننده: هادی مشکات، مجری طرح: محمد آزادی مهربانی، مدیر فیلمبرداری: حسین ملکی، فیلمنامه: ثنا صادقی، طراح گریم: کاظم شیرازی، صدابردار: مهرداد دادگری.
منبع: تسنیم

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، سرباز ولایت ، Hadith ، rezamohammadi ، در جستجوی سختی ، mohammad reza ، مرتضی اقبالی ، Mohammad Trust ، azade ، انتصـار ، شهیدطیبه واعظی ، فدايي ولايت ، سیمرغ ، MohammadSadra ، رکن الهدی ، Admirer ، آفتاب ، شهرام ، hamediran ، میم.حسین.الف ، MohammadMeraj ، محمدهادی ، مجتبی110 ، amirak ، مجید املشی ، السا
۱۹:۲۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۲۲ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #2
آواتار
حالا چرا گفته فیلسوفان احمق؟؟؟؟
سیاستمداران احمق میگفت خب.کی گقته اینها فیلسوف بودن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مجتبی110 ، بیداری12
۱۷:۵۰, ۱۷/آبان/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
ثنا صادقی نویسنده ی فیلمنامه "فیلسوف های احمق" گفت: طرح فیلسوف های احمق" از سعید چاری بود و با توجه به اینکه من همیشه با تماشای فیلم های توهین آمیز ناراحت می شدم از چنین طرحی استقبال کردم و باید بگویم که بارها فیلمنامه این اثر را بازنویسی کردیم.
وی افزود: با توجه به اینکه فیلمهای توهین آمیز دیگری ساخته و دیگر اینکه اتفاقات سیاسی مختلفی روی داد بارها و بارها فیلمنامه را بازنویسی کردیم. حدود دو سالی است که مشغول نگارش و بازنویسی فیلمنامه فیلسوف های احمق هستیم و اتفاقات اخیر که مبنی بر توافق و مذاکرات هسته ای است نیز باعث شده توجه دیگری به فیلمنامه داشته باشیم که به مذاکرات شعب ابیطالب نیز گره می خورد. ما این قسمت مذاکرات هسته ای را یا به طور کامل حذف می کنیم یا چند سکانسی را به فیلمنامه اضافه میکنیم.
صادقی عنوان کرد: این فیلمنامه اولین همکاری من با سعید چاری نیست و باید بگویم که همکاری های مختلف با او باعث شده ذهنیت من با او نزدیک باشد و به طور کامل با هم تعامل داشته باشیم.
این نویسنده ادامه داد: بازیگرهای انتخاب شده برای "فیلسوف های احمق" بازیگران خوب و جدی هستند که کمک می کنند کار یک فیلم کمدی صرف نباشد و بتوانیم حرفهای جدی خود را در قالب شوخی بیان کنیم. این را هم باید بگویم که چنین پروژه هایی باید دلی باشند و این نکته در این فیلم رعایت شده است.
صادقی تصریح کرد: من همیشه با تماشای فیلم های توهین آمیزی مثل "آرگو" و "سیصد" ناراحت می شدم و به همین دلیل فیلمنامه این اثر را از ته دلم نوشتم.
وی افزود: به واقع باید بگویم چنین پروژه هایی را کسانی انجام می دهند که اعتقاد داشته باشند. در جریان انجام این کار عده ای به دلایل مختلف مثل تفاوت دیدگاه ها یا ترس از به خطر افتادن گرین کارت آمریکا با ما حاضر به همکاری نشدند اما همه عوامل این فیلم از عمق وجودشان به این مسائل اعتقاد داشتند.
صادقی خاطر نشان کرد: در نگارش این کار یک سری از شخصیت ها وجود داشتند که فارغ از مسائل سیاسی، من به انگیزه های آنها توجه کردم برای مثال انگیزه های شارون و نتانیاهو و یا افرادی که در داخل به نوعی گرایش به غربی ها داشتند. برای من مهم بود و سعی کردم زیاد به بعد سیاسی آنها توجهی نداشته باشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا