|
عالم خواب
|
|
۱۰:۰۴, ۱۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۱۹:۵۴ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام خدمت دوستان گرامی چندتا سوال داشتم: تا حالا براتون پیش اومده که در عالم خواب چیزی رو ببینید خیلی هم خوشحال شید،چیزی بوده که همیشه دلتون میخواست داشته باشید(مثلا فلان ماشین ،جواهر،پول،...حالا هر چی،سوالای کنکور :دی) بعد دستتون گرفتین،اون وقت که بیدار شدین خوب مسلما دیدین که هیچی تو دستتون نیست،و ناراحت شدین؟ 2-تا حالا شده در عالم خواب بدونید خواب هستید؟ اون وقت روی عملکرد شما تاثیر داشته در خواب؟ 3-به نظرتون چه چیزی رو میشه از عالم خواب اورد این طرف؟ ممنون میشم اگه نظراتتون رو مطرح کنید.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۷, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من چند تا سوال دارم
چرا هر وقت یکی شما رو از خواب بیدار می کنه، شما جای حساس خواب هستین؟ شده تو حالتی(من بهش می گم عالم هپروت) برید، تو این عالم واقعی باشید اما تو شکل یه فلج و نفهم. می بینید و نمی فهمید. می شنوید و نمی فهمید. شده همچین حالتی؟ تو خواب شما چقدر اختیار دارید؟ من بعضی وقت ها موقع خواب و توی خواب می خوام یه جایی رو نگاه کنم و گردنم خم نمی شه، چشمم نمی چرخه و پاهام راه نمی افته. عالم خواب همیشه رازآلود خواهد بود. چون روح از بدن خارج می شه و در عالم بدون ابعاد مادی می گرده من فقط وقتی تو عالم خواب می فهمم که خوابم که یه خواب تکراری دیده باشم. یعنی من رفته باشم تو یه خیابون تو خواب چند هفته پیش. بعد توی خواب دیشب اگه دوباره برم اونجا می فهمم که دارم خواب می بینم. ******** یه سوال دیگه. بعضی خواب ها تا ابد تو ذهن آدم می مونن. بعضی خواب ها اصلا یاد آدم نمی یاد. اونی که تو ذهن آدم می مونه رویای صادقه هست؟ |
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
ایول بحث جالبیه ولی میدونید بعضی ها هستند که خواب هاشون دقیق تعبیر میشه و واسم عجیبه! مثلا پدر خودم باور کنید مثلا هر چند ماه یه بار خواب میبینه و معمولا خوابشو اول به من میگه تا تعبیرشو پیدا کنم البته بعضی خواب هاشو باید تعبیرشو پیدا کنی و تقریبا خود خوابه نشون میده چه اتفاقی خواهد افتاد ولی بعضی خواب هاش واضح منظورشو میرسونه چندین بار اینجوری شده اتفاقای مهم هم خواب میبینه! |
|||
|
|
۰:۲۷, ۱۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۳ ۰:۲۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۴/مهر/۹۳ ۱۰:۰۴)یاســین نوشته است:نه ![]() (۱۴/مهر/۹۳ ۱۰:۰۴)یاســین نوشته است:بله ![]() حالت خاصیه...باید تجربش کنید. این روش برای اکثر مردم جواب میده : http://www.wikihow.com/Lucid-Dream ولی گشتم ترجمه ش رو پیدا نکردم ![]() در ضمن بهش «رویای شفاف» میگن... . (۱۴/مهر/۹۳ ۱۰:۰۴)یاســین نوشته است:تا منظور از «چیز» چی باشه... . جسم که مسلما نه. بسیاری از مفاهیم رو هم نه.چون وقتی قالب مثالی به قالب مادی تبدیل میشه،باید بسیاری از چیز هایی که دیده رو به زبان قابل فهم برای ذهن تبدیل کنه...برای همین قاطی میکنه! ![]() برای همینه که خواب ها رو یادمون میره. ولی احساسات رو معمولا میشه منتقل کرد و به خاطر سپرد. * درباره ی رویاهای شفاف،ویکی پدیا هم مطلب خوبی داره. البته یه مقالک فارسی هم داره که چیز خاصی ننوشته توش! |
|||
|
|
۰:۳۲, ۱۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۴/مهر/۹۳ ۱۰:۰۴)یاســین نوشته است: سلام یاسین جون برای سوال اولت.... بله خواب زیاد دیدم.....جواب بعضی از سوالامم گرفتم... مثلا درباره اینکه ما وقتی غیبت میکنیم چه اتفاقی میوفته .....یا اون دنیا اعمال ما چهجوری ظاهر میشن.... .... در موارد مادی نه... ....................................... سوال دومت......هم بله....میدونم خوابه ......نمیدونم تا حالا به تاثیرش توجه نکردم... ....................................... سوال سوم.....منظورت چیه؟؟ |
|||
|
|
۰:۴۱, ۱۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۳ ۰:۴۱ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۴/مهر/۹۳ ۱۰:۰۴)یاســین نوشته است: تا حالا براتون پیش اومده که در عالم خواب چیزی رو ببینید خیلی هم خوشحال شید،چیزی بوده که همیشه دلتون میخواست داشته باشید(مثلا فلان ماشین ،جواهر،پول،...حالا هر چی،سوالای کنکور :دی) بعد دستتون گرفتین،اون وقت که بیدار شدین خوب مسلما دیدین که هیچی تو دستتون نیست،و ناراحت شدین؟تقریبا (۱۴/مهر/۹۳ ۱۰:۰۴)یاســین نوشته است: 2-تا حالا شده در عالم خواب بدونید خواب هستید؟ اون وقت روی عملکرد شما تاثیر داشته در خواب؟هم خوب شده هم بد بعله مثلا خواستم داد بزنم بعد نمی تونستم ، بعد توی خواب هم حس خفگی و این که نتونم حرف بزنم بهم دست داده (۱۴/مهر/۹۳ ۱۰:۰۴)یاســین نوشته است: 3-به نظرتون چه چیزی رو میشه از عالم خواب اورد این طرف؟اطلاعات ، خصوصا اطلاعات آینده یاد مرگ یادآوری یکسری خاطرات ایده های بکر! یک دفعه یک قصر عجیب و غریبی توی خواب دیدم که توی بیداری حتی توی فیلم ها هم مثالش رو ندیده بودم یک برج بلند بود که هتل بود ، از طبقه بالای برج در یک void آبشاری نزول می کرد که واقعا زیبا و خیره کننده بود.فرض کنید توی یک هتل چندین طبقه همچین آبشاری ساخته بشه ف معرکه است ، جذاب و توریست پسنده. رنگ ها شاد و زیبا بودند ، ترکیب زیبایی از رنگ های نیلی و کهربایی که چشم رو مجذوب می کرد فقط حیف که نمی شه از توی خواب عکس گرفت ، من هم متسفانه با این که نقاشیم خوبه رئال هست سبک نقاشیم ، وقتی بخوام از خیالم نقاشی بکشم خیالم در همون لحظه پریشان و آشفته میشه و مثل یک دود محو میشه ، باز بی خیال که میشم خیالم بر می گرده. |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۱۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۳ ۱۲:۲۷ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام
از همه دوستانی که در بحث شرکت کردن بسیار ممنونم. چند روز پیش یه چیزی شنیدم که خیلی برام جالب بود،منتها مسئله خواب اینقدر مبهم و گسترده و خیلی جاها مبناش فقط تجربه شخصیه،خیلی ماها نمیتونیم قانون کلی ازش استخراج کنیم البته ادمایی که عوالم رو میشناسن و .... مسلما بیشتر از ماها میدونن.مثلا داریم بعضی علما اینقدر بر خودشون احاطه داشتن که حتی در خواب هم گناه نمیکردن یا حتی در عالم خواب هم کسب معرفت میکنن. حالا جایی که ادم تکلیف نداره اما رعایت میکنه،خوب واقعا یه چیزی هست.البته اگه بدونی خوابه. هر چقدر ادمیزاد توجه اش رو به دنیا و زینت های دنیا مشغول نکنه،کیفیت مفهومی خواباش بیشتر میشه یه جورایی روحش ازادتره. حالا اون چیزی که شنیده بودم چی بود؟ میگه زندگی ما مثل خواب میمونه،وقتی در خواب هستیم اغلب نمیدونیم خوابیم،درواقع یه جورایی نسبت به عالم بیداری غفلت داریم، فردی وسط اتاق خوابیده یه عده هم دورش نشستن،بعد تو خواب دوستاش بهش میگن فلان کار ناشایست رو انجام نده یه عده دارن نگاهت میکنن،بعد شخصی که خوابیده بگه نه من که نمیبینم پس اونا وجود ندارن.در واقع زندگیه ما همینه بخاطر غفلت هایی که عارض شده ما نمیفهمیم در محضر شاهدین بودن یعنی چی. بیشتر رو این تمثیل فکر کنید. عالم های دیگه به عالم ما محیط هستن،یعنی اینطوری نیست که دنیای ما تموم شه تازه قیامت شروع شه.اول و دوم زمانی نیستن.همین الان قیامت وجود داره فقط پرده ها باید کشیده شه که از امیرالمومنین علیه السلام روایت داریم(نقل به مضمون) که اگه الان پرده ها کنار زده شه من همینی که الان هم دارم میبینم رویت میکنم.اما برای ما خیلی فرق میکنه. در برنامه سمت خدا میگفت همین الان که ما کار خوب یا بد میکنیم،همین الان درجاتمون دائم داره تغییر میکنه،پرده ها کنار بره داریم واقعا گوشت برادر مرده یا اتش میخوریم،حالا اون فردی که روحش متعالی تره،عمل رو با تمام زشتی ایش میبینه. ایه هم داریم که جهنم همین الان بر کافرین محیطه. حالا اون مطلب جالبه رو هنوز نگفتم،بحثم رفت جای دیگه خواب و زندگی مثل همند،وقتی خواب هستیم نمیدونیم دنیای دیگه هم وجود داره و وقتی از خواب پا میشیم هیچی نمیتونیم با خودمون بیاریم این دنیا.یبار خواب دیدم که یه لباسی که دنبالش بودم پیدا کردم،اون موقع میدونستم خواب هستم لباس رو محکم تو دستم گرفتم که بیارم این دنیا(نمیدونم چرا فکر میکردم میشه) .بعد که بیدار شدم دیدم مسلما هیچی نیس و ناراحت شدم. حالا زندگیای ما هم همینه،نمیدونیم کی میمیریم(کی از خواب بلند میشیم)،اما اینجا حالا بسته به ادمش ،خونه،برج ،ماشین،همه دلبستگیا رو دور خودمون جمع کردیم،همانطور که از عالم خواب چیزی نمیتونیم بیاریم،از این دنیا هم چیزی نمیبریم.بعد طرف میمیره،یهو چشمش به اون عالم باز میشه،میبینه تمام چیزایی که عمر صرف کرده جمع کرده،خوابی بیش نبوده،منتها خواب دنیا طولانی تر از عالم خوابه.همانطور که من لباس رو نتوستم بیارم ناراحت شدم،هر چی تعداد این وسائل و موارد بیشتر شه ادم ناراحت تر میشه. حتی بعضی میگن که فشار قبر بریده شدن انسان از تمام این دلبستگیاس. حالا واقعا ادم به اینا عمیق فکر کنه دیگه واسه این دنیا اینقدر حرص نمیزنه،مثلا برامون خنده داره که یه ادمی همش فکر و ذکرش تو خواب این باشه که پول رو پول بزاره،ثم ماذا؟ یه نکته جالب دیگه که پرنیان گفت،تو عالم خواب گاهی یه چیزایی به ادم نشون میدن که واسه ماها که اول خطیم اگه تامل کنیم به نکاتی دست پیدا میکنیم. مثلا خواب بلا دیدن،خواب قیامت رو دیدن،عقاب گناهان ،بالاخره در همون ظرفیت محدودش میتونه تلنگر باشه واسه مون. یا به قول اقای دلخسته چیزایی میبینیم که ادم میفهمه اینا مال این دنیا نیست یا میتونه حتی یه ایده بکر باشه. مثلا خوراکی های عالم خواب خوشمزه تره چون محدودیت جسمانی و مادی اجازه نمیده از یه حدی بیشتر لذت ببریم.همین میتونه یه چشمه باشه برای درک دنیاهای بعدی. یا عدم درک زمان ،حس بی زمانی. البته خیلی هاشم مجهوله مثل سوالای اقای بیدل |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۱۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
«وَ اعْلَمُوا أَنَّ الدُّنْيا حُلْوُها وَ مُرُّها حُلْمٌ وَ الاِْنْتِباهُ فِی الاْخِرَةِ.»
بدانيد كه دنيا شيرينی و تلخی اش رؤيايی بيش نيست، و آگاهی و بيداری واقعی در آخرت است. حدیث از امام حسین علیه السلام بود فیلم اینسپشن با وجود برخی موارد انحرافی عقیدتی ولی همین حدیث رو به صورت کاربردی نشون داد شاید یکی از علل زود گذشتن زمان هم همین باشه چه صد سال چه یک سال جفتش بصورت آنی میگذره چون خوابیم |
|||
|
|
۰:۳۷, ۱۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
به شدت از محیطی که توش زندگی می کنم ناراضیم (آپارتمان و ساختمونای زیاد و... ) واسه همین هم بیشتر خواب طبیعت و کویر و جنگل و ... رو می بینم .
کم پیش میاد متوجه بشم خواب هستم اما وقتی متوجه خواب بودنم تو خواب می شم . شروع می کنم به بازی کردن با محیط اطرافم و تغییر محیط و کاوش کردن اون که متاسفانه هیچ وقت به خوبی و خوشی تموم نمیشه . ![]() در مورد سوال سوم هم بگم بیشتر مواقع هم خواب هام رو فراموش می کنم . اما اگه یادم بمونه شدیدا درگیرشون می شم :| به عنوان نمونه خواب های من پنج دسته بندی کلی داره : ۱.در مورد دنیا و آرزوهای دنیایی که معلومه کار کیه و از کجا آب می خوره .۲.در مورد شرایط کلی زندگیم و وضعیت روحیم و ... که معمولا به عنوان یه خواب خوب برای توجه به اشتباهاتم تو بیداری است . ۳. در مورد آخرت و زندگی بعد از مرگ و مسائل دینی ، همراهی با اقوام و دوستان فوت شده و ظهور آقا و دیدن رهبر و ... ۴.فلش بک به جاهایی که قبلا توشون بودم و یا بزرگ شدم و حتی در مواردی هم مرور خاطرات قدیمی ! ۵.و این آخری که خیلی هم عجیبه و کم پیش میاد خواب های دنباله دار و خواب هایی که دوست دارم خواب ببینم و می بینمشون و یا خواب هایی که با بیداری هم مخلوط می شن ( مثلا تو یه مورد تو خواب یه آمپول گاوی بهم زدن بی معرفتا تا دو ساعت بعد از بیداری جاش درد می کرد ) پ.ن : این پنج تا دسته گاهی وقتا با هم قاطی می شن و گاهی وقتا هم جدا هستن . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: %D8%A8%D8%B3%D9%85_%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87_.png]](http://s5.picofile.com/file/8142835300/%D8%A8%D8%B3%D9%85_%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87_.png)