|
استیون هاوکینگ : خدایی در کار نیست!
|
|
۰:۲۸, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
استیون هاوکینگ، کیهانشناس و فیزیکدان نظری برجسته بریتانیایی، در اظهار نظری جنجالی و جدید با قطعیت و یقین اعلام کرد که «خدایی وجود ندارد».
به گزارش وبسایت «سینت»، سابق بر این و بر پایه نوشتههای پیشین هاوکینگ تصور بر این بود که این نابغه جهان معاصر در پهنه اندیشه خود روزنهای هر چند کوچک را برای وجود نوعی الوهیت باقی گذاشته است. با این همه، این پژوهشگر و نویسنده سرشناس اینک در اظهار نظری تازه، در گفتوگو با نشریه «ال موندو» چاپ اسپانیا تصریح کرده است که به باور وی «ال موندو حاصل پدیدههای علمی قابل توضیح است». توضیح آن که «ال موندو» در زبان اسپانیایی به معنای «جهان» است. آقای هاوکینگ این بار آشکارتر از همیشه در پیشگاه جهانیان میگوید که پیدایش جهان هستی نتیجه اعجاز و آفرینش به دست یک وجود برتر نیست. این کیهانشناس نابغه در بخشی از مصاحبه فوق با «ال موندو» گفت: «طبیعی است که پیش از درک دانش به خلق هستی به دست یک خداوندگار باور داشته باشیم. اما اکنون و در این عصر، دانش توضیحی مجابکنندهتر در اختیار ما قرار میدهد.» خبرنگار «ال موندو» در ادامه باز از نظریه پیشینِ هاوکینگ در کتاب «تاریخچه مختصر زمان» مبنی بر «کمک دانش به درک اندیشه خداوندگار توسط بشر» پرسیده است. هاوکینگ در پاسخ توضیح داد: «منظور من در آنجا این بود که اگر بر همه چیز عالم شویم، به درک اندیشه خداوند نیز نائل خواهیم آمد، با این قید که اساساً خدایی وجود داشته باشد، که این چنین نیست. من خداناباور هستم.» هاوکینگ در ادامه افزود: «دین به معجزه باور دارد، اما چنین رخدادهایی با علم ناسازگارند.» بهرغم باور این دانشمند پرآوازه بسیاری در سراسر جهان همچنان به وجود خدا باور دارند. برای نمونه، بسیاری با تدقیق در چشم آدمی به تفکر فرو میروند که اگر نبود وجودِ یک خداوند دانا و توانا پدید آمدن «این گلوله چربی» را چگونه میتوان از دیدگاه علمی توضیح داد. با این همه هاوکینگ بیاعتنا به چنین نظراتی چندی بود که در عالم اندیشه به سوی اعلام حکم قاطع خود در باب نیستی خدا حرکت میکرد. هاوکینگ – که مدیر مرکز کیهانشناسی نظری دانشگاه کمبریج در بریتانیا نیز هست – طی یک سخنرانی معروف در سال گذشته توضیح داد که جهان هستی چگونه بدون وجود خدا به وجود آمده است: «خدا پیش از این خلقت مقدس چه میکرده؟ آیا در تدارک دوزخ برای مردمی بوده که چنین پرسشهایی دارند؟» فیزیکدان نظری بریتانیایی همچنین به «ال موندو» گفت: «به نظر من، ورای دسترس ذهن بشر هیچ بُعدی از واقعیت وجود ندارد.» استیون هاوکینگ پیشتر در سال گذشته نیز در حاشیه اکران فیلم مستندی درباره زندگی خود گفته بود که حیات پس از مرگ «افسانه» است؛ وی در عین حال زندگی ابدی بشر را از طریق «کپی کردن مغز بر روی رایانه» ممکن دانسته بود. این نخستین بار نیست که هاوکینگ در دنیای رسانهها حضور پیدا میکند. پیشتر کتاب او به نام «تاریخچه مختصر زمان» جزء پرفروشترینها شده است و شخص هاوکینگ نیز در سریالهای تلویزیونی «پیشتازان فضا»، «خانواده سیمپسون» و سریال کمدی «بیگبنگ تئوری» در نقش خود ظاهر شده است منبع + |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۵, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۲:۲۷)Ali#59 نوشته است: درصدش زیر صفره که شما همچین عدد اعشاری رو با تخیلتون بسازید و بعدا درست در بیاد!من که نمی گم تخیلاته! منم می گم درسته! بالاخره از قرآن و حدیث دراومده! واسه اینه که می گم این کتاب فوق العادست! اما من میگم ادعای سرقت علمی تخیلاته! ********************************** در کل، حال می کنیما! لقمه رو آماده گذاشتن تو دهانمون ![]() خدا رو شکر که پیروی شیعه هستیم! تنها و تنها و تنها مذهب در جهان که گفتمان فلسفی و عقلی داره!تنها مذهبی که وقتی می گن داروین، با حدیث جوابشون رو می دیم! وقتی می گن مهابانگ، حدیث واسشون رو می کنیم! |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خوب ایجا بحث زیاد ی علمی شده!
خلاصه بگم: از این خل و چل ها در طول تاریخ زیاد بودن ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خودشون هم از این تغییر عقایدشون آخر به پوچی میرسن
واقعا خداروشکر ما شیعه هستیم ....حتی اگر به اسم |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۲:۳۵)مجتبی110 نوشته است: من که نمی گم تخیلاته! منم می گم درسته! بالاخره از قرآن و حدیث دراومده! واسه اینه که می گم این کتاب فوق العادست!سلام شما اون ها رو نشناختید جهان غرب با دزدی های علمی رشد کردند ، و الا یک مشت مردم کثیف قرون وسطایی بوگندو که حموم رفتن رو حروم می دونستند عقلشون به این چیزا نمی رسید اومدند از غفلت و حسن نیت ما استفاده کردند ، کتب ما رو بردند ، بهره بردند ، به نام خودشون ثبت کردند ، بعد می بیام بگیم اون ها خالق علم بودند و .... این ها می آند نتیجه رو می گیرند از کتب دینی ما ، براش قانون می سازند الآن مثلا قانون نسبیت انیشین خیلی علمی بود و از راه علم به دست اومده بود؟ نظریه بود ، مخالف هم کم نداشت ، تست کردند دیدند درست می گه.خیلی قوانین دنیا همین طوریه قوانین فیزیک تجربی هستند ، که بعد با علم اثبات می شند. |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۷:۵۰)دل خسته نوشته است: سلامچرا اونا رو می شناسم! اما داستان سُرا های خودمون رو بیشتر می شناسم! (۱۱/مهر/۹۳ ۱۷:۵۰)دل خسته نوشته است: جهان غرب با دزدی های علمی رشد کردند ، و الا یک مشت مردم کثیف قرون وسطایی بوگندو که حموم رفتن رو حروم می دونستند عقلشون به این چیزا نمی رسیدتا حدودی قبول دارم اما الان دارم در مورد همین مورد خاص صحبت می کنم! "کلی" صحبت نکردم! (۱۱/مهر/۹۳ ۱۷:۵۰)دل خسته نوشته است: این ها می آند نتیجه رو می گیرند از کتب دینی ما ، براش قانون می سازندخب مگه مرض دارن! نظریه رو تغییر بدن بعد واسش قانون بسازن، که حرف دانشمندای اسلام رو هم نقض کنه و به نفعمون تموم نشه! |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۸:۴۱)مجتبی110 نوشته است: خب مگه مرض دارن! نظریه رو تغییر بدن بعد واسش قانون بسازن، که حرف دانشمندای اسلام رو هم نقض کنه و به نفعمون تموم نشه!خوب چون نمی تونند! اگر یک نظریه اشکال داشته باشه بعد مدتی رو میشه ، مثل نظریه بطلمیوس پس می رند سراغ سورس هایی که مطمئن هستند خطا نمی کنند در ضمن اگر نظریه خلاف بدند خودشون به عقب رونده می شند. |
|||
|
|
۱:۴۷, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۸:۴۹)دل خسته نوشته است: خوب چون نمی تونند!آهان یعنی تو مجامع علمی نشستن قرآن و نهج البلاغه می خونن ( و از ما هم به این کتب مومن ترند) و نظریه استخراج می کنن بعد می شینن واسش راه حل درست می کنن! اوهوم .... روشن شدم الان!!
|
|||
|
|
۲:۰۵, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بله از ما هم مومن ترند
از دوستان با یک واسطه نقل می کرد ، توی آمریکا ، یک سرباز آمریکایی می گفته من هر روز صبح که بیدار میشم ، یک تیر هوایی می زنم ، اگر تفنگم عمل کرد ، می فهمم امام زمان شما نیومده ، اگر عمل نکرد پستم رو ترک می کنم فرار می کنم یعنی اون سرباز آمریکایی حدیث از کار افتادن سلاح ها زمان ظهور رو می دونه و باور داره ، ما باور نداریم اون ها کتب ما رو می خونند،می دونند هم حق با کی هست ، منتها پیرو ابلیسی هستند که می دونست باید سجده کنه ، به معاد و توحید اعتقاد داشت ، به علم و حکمت خدا اعتقاد داشت ،اما علیه خدا عمل می کرد چرا این ها دوربین نصب کردند جای مسجدالحرام امام زمان ما رو بکشند؟ چرا دور رمی جمله ما حصار می کشند؟ چرا نمی گذارند امام زمان ظهور کنه ؟ (زمان ظهور ابلیس می میره) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

هستیم! تنها و تنها و تنها مذهب در جهان که گفتمان فلسفی و عقلی داره!

اوهوم ....
روشن شدم الان!!