کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی
۲۰:۳۹, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
  • مگر هدف ما از رفتن به خدمت سربازی آمادگی برای رویارویی با دشمانان دین و امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نیست؟
  • مگر هدف طلاب در حوزه ها آمادگی برای خدمت به امام زمان در صلح و جنگ نیست؟
  • مگر بزرگان سپاه ائمه ما علیه السلام اعالم زمان خودشون و مجتعهدین بزرگ نبودند؟
  • مگر در چند سال دفاع مقدس ما فرماندهان روحانی و حداقل حوزه رفته نبودند (امثال شهید محمود کاوه)
پس چرا طلاب ما از رفتن به خدمت سربازی معاف هستند؟ مگر نباید اون ها سعی کنند جزو 313 فرمانده امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نیستند؟
چرا خیلی از روحانی های ما چاق و فربه هستند، به طوری که در راه رفتن هم دچار مشکل هستند؟
چرا وقتی به یک طلبه می گن ظهر بیا فلان جا ، میگه من به خاطر خواب ظهر اومدم طلبه شدم
این ها خلاف رویه بزرگان دینی ما بوده
طلاب ما باید ورزش کار باشند
باید ماهر به فنون رزم زمان خود باشند
باید در هر لحظه آماده نبرد نهایی آخرالزمان باشند
جالبه به یکی از طلاب گفتم که از فامیل هست ، گفت امام زمان می آد یک دست می کشه ما با فنون رزمی آشنا می شیم
مگر فیلم ماتریکسه!
زمان ائمه علیهم السلام هم این طور بوده؟ اگر این طور بوده جرا برای ورزش های رزمی ارزش خاصی قائل بودند؟ اگر این طور بوده چرا قبل جنگ ها برای جنگ کسب امادگی نظامی می کردند؟
چرا ائمه ما علیهم السلام سرآمد هنرهای رزمی زمان خودشون بودند؟
چرا حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام که از اعاظم علمای زمان خودشون بودند ، قوی ترین و ماهر ترین رزم جوی عرب بودند؟
چرا امیرالمومنین علیه السلام رو همه به قدرت بدنی و تکنیک های نظامی می شناختند؟
چرا فرماندهان و نمایندگان ائمه ما علیهم السلام همچون مالک اشتر از برترین رزم جو ها بودند؟
و چرا مسئولین ما طلاب رو معاف می کنند از چیزی که برای طلاب واجب تره تا برای دانشجویان؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، انتصـار ، Ali#59 ، علائم ظهور ، A L I ، Anti gods ، میم.حسین.الف ، sarallah ، السا ، m.hossein ، مجتبی110 ، MohammadSadra ، Kol ، mohammadhadi ، Havbb 110 ، Muhammad-Ali ، Eve ، میکا ، soshiant ، vahrakan ، amirak

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۳۳, ۲۰/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۳ ۱۸:۴۶ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #31
آواتار
کار به شمایل مولا علی نداریم و محل بحث نیست!
و دوستان اشتباها روحانیون را با ایشان قیاس کردند!
بحث مقتضیات زمان و اطوار شخص روحانیست!
گاهی می بینی یک روحانی یا طلبه اینقدر سرش تو پژوهش و درس هست وقت نداره جز ورزش برای سلامتی و در حد ضرورتش بیشتر از این وقت برا ورزش بذاره! در مسائلی نظیر ورزش و مسادل نظامی به همون ضرورت اکتفا می کنند و در همون حد رو خودشون کار می کنند و اگر تعدادی نمی کنند دلیل بر این نیست که با یه تاپیک زدن همه افراد طلبه و روحانی رو کوبید و خداب نشون داد!
هیچ کس منکر ورزش و سلامتی نیست!
من خودم تو دوره طرح ولایتی که می رفتم یه استاد روحانی داشتیم که استاد یکی از رشته های رزمی هم بودن!
البته ورزش برای سلامتی با ورزش حرفه ای بحثش جداست،گمونم توی تاپیکی هم بحثش انجام شده بود.
در بحث نظامی هم کم نیستند طلابی در گردان های رزمی فعالیت می کنند و اینکه گردان های رزمی تبلیغی هم وجود داره!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۲۱:۲۸, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
الان مسئله سر چاق بودن یا لاغر بودن طلبه هاست؟؟

آیا طلبه شخصی متفاوت از بنده و شماست؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ADAM ، حضرت عشق
۲۱:۴۴, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۰/مهر/۹۳ ۱۶:۵۶)حضرت عشق نوشته است:  جایی خوندید که حضرت اکثر روزهای سال رو روزه بودن؟
خیلی چیزها رو ما دلایلش رو نمی دونیم ولی خب دلیلی هم نداره چون نمی دونیم ردش کنیم!
حضرت از لحاظ کاری هم بسیار فعال بودند ولی این که نان جوین می خوردند برای همه روزها که نبوده! شاید حضرت گوشت هم نوش جان می کردند!
فک کنم کتاب دینی ولی در کل بحث رو ادامه نمی دم چون از اصل خارج میشیم
۲۱:۵۰, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #34
آواتار
ما که هرچی از سربازی شنیدیم ربطی به جنگ سخت نداشته
می گفتن مرد می شی و غرور بی جایت فرو میریزه و با سختی ها آشنا می شی و ...
کاری هایی بهت می دن که تو خونه انجام نمی دادی و ...
نمی دونم این جنگ سخت رو از کجای سربازی در آوردین
به سوال من هم جواب ندادین.
بگذریم
من موندم چرا راضی نیستین که ما طلبه ها رو به ائمه قیاس بدیم
در حالی که طلبه ها رو مذهبی ترین قشر این جامعه می دونیم
چرا نباید سعی کنن خودشون رو شبیه به ائمه کنن؟
چطور بحث حجاب می شه همه می گن، دختر خانم ها باید خودشون رو شبیه بنت نبی بکنن
اینجا می رسه می گین قیاس اشتباهی هست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، Kol ، دل خسته
۰:۱۶, ۲۱/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۳ ۰:۲۰ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۲۰/مهر/۹۳ ۱:۵۰)حضرت عشق نوشته است:  دل خسته جان بيشتر تحقيق كن و سعي كن اطلاعات و اخبار صحيح رو اطلاع رساني كني!
طلبه ها هم خدمت دارن!
هيچ قيدي در قانون معافيت از خدمت سربازي به عنوان طلبه بودن وجود نداره! (فتبصر)
سلام
طبق قانون بانک ها هم ربا ندارند و همه چیز اسلامی هست ، منتها ضمانت اجرایی نداره این قانون
شما تا به حال دیدی روحانی که خدمت رفته باشه؟ خیلی معدود هستند ، راه در رو داره ، گفتم راهش رو کافیه هی ادامه تحصیل بدن یا مدرس باشند و .... تا به یکی از انواع معافیت دست پیدا کنند.
بنده اطرافم روحانی کم نبوده ، اینی که میگم هست.
منطقی هست ، وقتی ملت برای معافی سربازی می رند حوزه ، خوب اگر لازم بود خدمت کنند که نمی رفتند

(۲۰/مهر/۹۳ ۲۱:۲۸)السا نوشته است:  الان مسئله سر چاق بودن یا لاغر بودن طلبه هاست؟؟

آیا طلبه شخصی متفاوت از بنده و شماست؟؟
بله که هست
طلبه ها وظیفه اشون محافظت از دین الهی است ، پس باید مزین به اخلاق و ظاهر اسلامی باشند.در دین ما هم توصیه شده به کم خوری و کم خوابی و عبادت بسیار
وقتی طلاب ما فربه هستند ، یک آدم فقیر می تونه از یک روحانی که بهش توصیه می کنه کم بخور ، قناعت کن و ... حرف شنوی داشته باشه؟
اینی که می گم دیدم ها ، می گه برو عمو تو خودت شکمت سیره نمی دونی شب با شکم گرسنه خوابیدن یعنی چی ، شرمنده زن و بچه شدن یعنی چی.

(۲۰/مهر/۹۳ ۲۱:۵۰)Bidel.s نوشته است:  ما که هرچی از سربازی شنیدیم ربطی به جنگ سخت نداشته

جنگ سخت نیست ، آماگی برای جنگ سخت هست که خودش از مصادیق جنگ نرمه
[/quote]
بله صحیح می فرمایید
بعد هم من فقط مثال از ائمه علیهم السلام نیاوردم
مگر عمار حمال نبود؟
مگر مالک اشتر استاد هنر های رزمی نبود.
مگر همه این ها توی جنگ ها بسیار از کفار رو به درک واصل نمی کردند؟
۰:۲۱, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #36
آواتار
جناب بیدل!
نه اینکه راضی نیستم! قیاس در دین باطله!
چون علوم ائمه (علیه السلام) علمی نبود که بخواهند اینجور مثل ما بخونند و بنویسند!
آخوند باید برود و زحمت بکشد تا به علم دست پیداکند و به این علمش باید عمل کنه!و الا با جاهل هیچ فرقی نخواهد کرد!
اینکه ائمه رو به عنوان الگو قرار بدیم با اینکه بخواهیم با خودمون قیاسشون کنیم جداست!
بله طلاب چون ادعای مذهبی بودن (به هر نحوی) دارن باید پیرو خدا ورسول و جانشینان رسول الله (علیهم السلام) باشند!
کسی نگفت طلاب نباید از ائمه (علیه السلام) پیروی کنند!
بحث حجاب هم مثل همین بحث پیروی هست! منتها ما بیاییم همه جوره خانم ها رو بخواهیم با ایشون با اون درجات عالیه قیاس کنیم این امر باطلی خواهد بود!
معنای قیاس رو با پیروی از الگوها اشتباه گرفتید!
۰:۲۷, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #37
آواتار
درسته ائمه علیهم السلام نیاز به تحصیل مثل ما نداشتند ، اما به خواب نیاز داشتند ، خسته می شدند ، همین طور تعلیم می دادند ، وقت سر خاروندن نداشتند که فکر کنیم بی کار بودند می رفتند کار کردن.
۰:۳۷, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #38
آواتار
نقل قول:جناب بیدل!
نه اینکه راضی نیستم! قیاس در دین باطله!
چون علوم ائمه (علیه السلام) علمی نبود که بخواهند اینجور مثل ما بخونند و بنویسند!
آخوند باید برود و زحمت بکشد تا به علم دست پیداکند و به این علمش باید عمل کنه!و الا با جاهل هیچ فرقی نخواهد کرد!
اینکه ائمه رو به عنوان الگو قرار بدیم با اینکه بخواهیم با خودمون قیاسشون کنیم جداست!
بله طلاب چون ادعای مذهبی بودن (به هر نحوی) دارن باید پیرو خدا ورسول و جانشینان رسول الله (علیهم السلام) باشند!
کسی نگفت طلاب نباید از ائمه (علیه السلام) پیروی کنند!
بحث حجاب هم مثل همین بحث پیروی هست! منتها ما بیاییم همه جوره خانم ها رو بخواهیم با ایشون با اون درجات عالیه قیاس کنیم این امر باطلی خواهد بود!
معنای قیاس رو با پیروی از الگوها اشتباه گرفتید!
حالا شما اسمش رو بگذارید الگو قرار دادن
چطور الگو قرار دادن بنت نبی در هنگام حجاب خوبه
اما اینجور مواقع خوب نیست؟
۰:۵۲, ۲۱/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۳ ۱:۰۱ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #39
آواتار
(۲۱/مهر/۹۳ ۰:۱۶)دل خسته نوشته است:  سلام
طبق قانون بانک ها هم ربا ندارند و همه چیز اسلامی هست ، منتها ضمانت اجرایی نداره این قانون
شما تا به حال دیدی روحانی که خدمت رفته باشه؟ خیلی معدود هستند ، راه در رو داره ، گفتم راهش رو کافیه هی ادامه تحصیل بدن یا مدرس باشند و .... تا به یکی از انواع معافیت دست پیدا کنند.
بنده اطرافم روحانی کم نبوده ، اینی که میگم هست.
منطقی هست ، وقتی ملت برای معافی سربازی می رند حوزه ، خوب اگر لازم بود خدمت کنند که نمی رفتند

بله که هست
طلبه ها وظیفه اشون محافظت از دین الهی است ، پس باید مزین به اخلاق و ظاهر اسلامی باشند.در دین ما هم توصیه شده به کم خوری و کم خوابی و عبادت بسیار
وقتی طلاب ما فربه هستند ، یک آدم فقیر می تونه از یک روحانی که بهش توصیه می کنه کم بخور ، قناعت کن و ... حرف شنوی داشته باشه؟
اینی که می گم دیدم ها ، می گه برو عمو تو خودت شکمت سیره نمی دونی شب با شکم گرسنه خوابیدن یعنی چی ، شرمنده زن و بچه شدن یعنی چی.

جنگ سخت نیست ، آماگی برای جنگ سخت هست که خودش از مصادیق جنگ نرمه
بله صحیح می فرمایید
بعد هم من فقط مثال از ائمه علیهم السلام نیاوردم
مگر عمار حمال نبود؟
مگر مالک اشتر استاد هنر های رزمی نبود.
مگر همه این ها توی جنگ ها بسیار از کفار رو به درک واصل نمی کردند؟
[/quote]
برادر من!
من میگم نره شما میگه بدوش!
شما چندتا روحانی و یا طلبه ای که مشککل دارند رو داری می بینی و بعد حکم می کنی که همه شون خدمت نمی رن و چاق هستند و ...!
آره بعضی ها هم هستند که برای فرار از خدمت میرن حوزه ولی این رو بدونید که با حرکت اشتباه یه سری افراد نمیتونید همه افراد اون جامعه رو تخریب شخصیت کنید!
خب حالا اینکه چند تا آخوند دیدی که چاق هستند دلیل میشه که ...!
بابا منطق کجا رفته!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب برید تو حوزه ها خیلی طلبه های لاغر هم می بینید، بعد دیدن این صحنه حتما می گید که همه طلاب چرا لاغرند و صورت های دراز دارن و ...!
خب شما میگی عمار و مقداد و سلمان و مالک اینطور بودند!
من هم میگم بروید و به آماری که تو چند تا پست قبلی در مورد آمار طلاب شهید دادم رو مطالعه کنید!
برادر من 12 برابر آمار کمی نیست!
خب مسلما حالا هم خیلی ها هستند که طلبه اند و آمادگی برای جنگ سخت رو هم دارند و دارن کار علمی خودشون رو هم انجام میدن!
شما عینک عیب بینی به چشم زدی و فقط افرادی رو که عیب دارند رو می بینی!
من میگم شما چرا از چند نفر داری نتیجه برای همه افراد جامعه روحانیت می گیری برادر من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

(۲۱/مهر/۹۳ ۰:۳۷)Bidel.s نوشته است:  حالا شما اسمش رو بگذارید الگو قرار دادن
چطور الگو قرار دادن بنت نبی در هنگام حجاب خوبه
اما اینجور مواقع خوب نیست؟
عمو جان متنی رو که نقل قول گذاشتی رو خوب بخون!
ای بابا! یک حرفو چند بار آدم بگه!
طلاب هم باید این ها رو به عنوان الگو بپذیرند و از ایشان پیروی کنند!(هزار بار)

(۲۱/مهر/۹۳ ۰:۲۷)دل خسته نوشته است:  درسته ائمه علیهم السلام نیاز به تحصیل مثل ما نداشتند ، اما به خواب نیاز داشتند ، خسته می شدند ، همین طور تعلیم می دادند ، وقت سر خاروندن نداشتند که فکر کنیم بی کار بودند می رفتند کار کردن.
زندگی ایشان در طول روز تقسیم بندی شده بود!
نه اینکه یه ریز درس بدن! کسی نگفت ائمه (صلوات الله علیهم) بیکار بودن بیخود حرفی رو نسبت ندید!
علما هم یه ریز مشغول درس دادن نیستند! در طول روز کار مؤمن باید تقسیم بندی داشته باشه!
تعلیم و تفریح سالم(مثل: ورزش) و عبادت و ...!
۱:۱۰, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #40
آواتار
سلام
طلاب شهید مال زمان جنگ بودند ، نه زمان الآن
من دارم می گم این قضیه دور زدن خدمت یک امر رایج هست ، شما برو تحقیق کن
بچه های همین تالار ، چند نفر تا بحال توی آموزشی با یک طلبه طرف بودند ؟ اصلا برید از چند تا روحانی کم سن و سال تر بپرسید ببینید رفتند خدمت یا نه؟
وقتی من این مبحث رو باز کردم خیلی ها تایید کردند حرف من رو ، چون اکثر طلاب نمی رند خدمت ، چون تحصیلشون تعطیل نمیشه.من کی گفتم طلبه = معاف؟ نه خیر ، اما طلبه بودن = راحت بودن معافی ، خودم می گم یک مدت دنبالش بودم ، میشه.

بحث چاقی رو هم چرا این قدر Bold کردید ، من به عنوان یک موضوع جنبی مثال زدم ، دلیلش هم این هست که روحانی چاق زیاد هست و بین مردم راه افتاده این امر ، کی گفته همشون چاق هستند؟ خیلی هاشون هم خدمت رفتند هم ورزشکار هستند هم کار می کنند ، من دارم یک مشکل رو گوشزد می کنم ، نمی خواید بپذیرید نپذیرید ، اما این تصور هست و دلیلش هم مشخصه.

حرف من این هست که این امور باید برای روحانی ها بشه جزو امور اجباری و واجب ، یعنی باید جوری بشه که هر کی می خواد بره حوزه ، بیشتر از این که به فکر راحتی باشه ، به فکر سختیش باشه و با عشق بره دنبالش ، نه جهت فرار از سربازی و سوء استفاده و ... .
یک زمانی طلبه بودن سخت بود ، یکی چیزی فراتر از سخت ، بدبختی بود ، بیچارگی بود ، از این افراد بود که امثال مرحوم امام خمینی پدید اومد ، و روحانیت + راحتی = روحانیت بی بخار و بی سود.
درسته جمهوری اسلامی بر حسب وظیفه راه رو باز کرده و مشکلات رو برداشته ، لیکن در حال حاضر بیشتر از حد شده.باید راه تحصیلات حوزوی سخت باشه ، گزینش سخت باشه ، به هر کسی هم راحت و در یک مدت کوتاهی لباس ندند.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]