کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقدی بر بازی The Elder Scrolls V: Skyrim
۲:۱۷, ۱۱/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۳ ۲۱:۴۲ توسط Hidaren. علت ویرایش: افزودن تصاویر)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه ی دوستان

سعی کردم در متن زیر نقدی بر بازی The Elder Scrolls V: Skyrim داشته باشم چون دیدم در این فروم یک نقد بود با موضوع ازدواج در این بازی که به نظرم قرار دادن این نکات در زیر اون با موضوع اصلی اون مبحث فاصله ی زیادی داره لذا ترجیح دادم جدا مطرحش کنم تا بحثی جدید باز بشه.

قبل از هر چیز دو نکته رو یاد آور میشم که ما می تونیم مثل لقمان از بی ادبان ادب بیاموزیم و هم اینکه طبق ضرب المثل فارسی عدو شود سبب خیر اگر خدا بخواهد عمل کنیم. به همین خاطر به این بازی با دیدی غیر تعصبی و بی طرفنه نگاه کردم نکات مثبت و منفی پیدا کردم و با دید تعصبی علیه بازی بهش نگاه کردم نکاتی ریز تر و دقیق تر در طرح شیطانی بازی دیدم و باز هم با نگاهی تعصبی جانب دارانه نگاه کردم و نکات مثبت بیشتری دیدم که منفی ها افق دیدم رو نسبت به هدف سازنده بست داد و مثبت ها باعث شد نکاتی ببینم که برام یادآور شدن و نکات خوبی که نمی دونستم و یاد گرفتم، در هر دو صورت کارم چیزی بود که سازنده دلش نمی خواست باشه.

سعی کردم در زیر بخشی از نکات بازی رو تا اونجایی که ذهنم یاری می کنه قرار بدم و همچنین سعی می کنم مدارک تصویری از درون بازی هم بذارم تا ببینید امیدوارم مورد استفاده باشه و همینجا هم اعلام می کنم اگر جایی اشتباه برداشت کردم و ادمین های این فروم خواستن ویرایش کنن خواش می کنم در پرانتز موارد اشتباهم رو قرار بدن تا هم خودم و هم خواننده ها متوجه بشن که مشکل استلالی من کجا بوده تا این مشکلم رو رفع کنم و خواننده ها هم دچارش نشن.

اینم بعضی از نکات:

در این بازی نبردی بین مردم کشوری به اسم skyrim در گرفته که در آن انسان ها همدیگر رو می کشن آن هم در غالب دو گروه rebellion یا شورشی و imperials یا وفاداران امپراطوری که بازیکن می تونه به انتخاب یکی از این دو دسته باشه ==> اختیار انتخاب

وقتی کسی به یکی از این دو دسته ملحق میشه راه پیوستن به دسته ی دیگه به کل منتفی میشه ==> نفی امکان توبه

در هر گروهی که باشی با انجام ماموریت هایی خاص منجبر به پیروزی گروه انتخابی خود میشی و اگر Rebellion باشی در آخر می فهمی که انتخابت صحیح بوده و اینکه در لحظه ی کشتن فرمانده ی Imperials ها اون فرمانده میگه که talmor یا همون امپراطوری elf ها یا اجنه در پی ایجاد هرج و مرج بین انسان ها بودن و این ماموریت من بود و موفق هم شدم و کشور شما ضعیف شده و آماده ی نابودیه و این به ما می آموزه که کسانی که قدرت را در دست دارن و تبلیغات فراوانی هم علیه طرف مقابل انجام میدن می تونن دشمنان بشریت باشن وهمچنین این نکته رو القا می کنه که برای رسیدن به هدف شورش کن و قوانین کشور رو زیر پا بذار که این یکی منفیه.

در این بازی 8 خدا توسط همه ی موجودات پرستش میشه ولی گروه Rebellion اعتقاد به وجود خدای 9می داره که زمانی یک انسان بوده و به خاطر فتح کردن تمام دنیا و قدرتمند شدن تبدیل به یک خدا شده و باید پرستش بشه و اینجاست که این عقیده ترویج میشه که هر انسانی می تواند یک خدا باشد.

در مورد خدایان این بازی میشه به این نکته هم توجه کرد که در DLC سوم این بازی که تحت عنوان Dragonborn یا اژدهازاده منتشر شد شما باید برای نابودی اولین dragonborn به اسم Miraak به سرمزینی سفر کنید به اسمSolestiem و در اونجا جلوی میراک رو که قصد خروج از Oblivion یا برزخ رو داره رو بگیرید و در طول انجام این ماموریت متوجه میشید که میراک عمری چندین هزار ساله داره و اینکه برای زنده موندن به یک Daederic Prince -یا همان شیاطینی که قصد ایجاد هرج و مرج در دنیا دارن - پناه برده و عمری هزاران ساله پیدا کرده و همچنین قدرتی رو بدست آورده که می تونه اذهان مردم و سایر موجودات رو کنترل کنه ==> این یعنی برای بدست آوردن قدرت و عمر طولانی(میشه کفگ منظور شهرتی باشه که در قرن ها نام انسان زنده بمونه) به شیاطین متوسل شدن. این نکته منفیه
این نکته هم بیان می کنه که راهکار پروژه ی کنترل ذهن -که در مستند ظهور در موردش بحث شده- یکی از آموزه های شیطانی است که به توسط شیاطین به افراد منتخبش داده میشه.
در طول انجام ماموریت شکست دادن میراک شما باید قدرت کنترل ذهن داشته باشید و برای اینکار باید به همان موجود شیطانی که به میراک آموزش داده متوسل بشید و به اون موود ابراز وفاداری بکنید و این دقیقا همون کاریه که طبق کلیپ ضبط شده ی الکس جونز معترضان بوهمین گروو در بیرون از بوهمین گروو انجام میدن، این معترضان معتقدن که افراد درون بوهمین گروو با استفاده از جادوی سیاه به اهدافشون میرسن ما باید با استفاده از جادوی سفید اونا رو متوقف کنیم و ما هم طبق آموزه های دینیمون می دونیم که جادو از ابزار شیطانه و هر دو گروه در گمراهی هستن.

در DLC سوم یا همون Dragonborn انسان هایی وجود دارن که فقط به وجود یک خدا اعتقاد دارن که All maker خطابش می کنن یعنی سازنده ی همه چیز یا سازنده ی هستی و این گروه در اغلیت و در یک دهکده زندگی می کنن و در طول بازی شاهد یاری رساندن این خدا به طور مستقیم به یکی از پیروانشه تیمجاست که میشه نتیجه گرفت که حقیقت واقعی در مورد دنیا در دست اغلیتیه که از قدرت کمتر برخوردارن و اینکه گمراهان در اکثریت اند(وضع کنونی دنیای ما ابر قدرت ها گمراه و در راس قدرت جهانی و خئاگرست ها و خداجو های خقیقی در اغلیت هستن).

در کشور skyrim معابدی برای شیاطین یا Daederic prince ها وجود داره مثل Boethiah که یک شیطان قدرتمند و بیرحمه که برای انتخاب پیروانش آنها رو مجبور میکنه کسی رو که بهشون اعتماد کامل داره رو بکشن آن هم در معبد خودش به نوعی براش قربانی بشه و بعد از پیوستن به جمع خادمینش همه ی خادمانشو به جان هم مینداره و تنها کسی که زنده بمونه رو به عنوان قهرمان خودش انتخاب می کنه و این قهرمان باید زرهی رو به دست بیاره که نشان از خدمتگذاری شخص پوشاننده اش به خودشه و این زره رو باید از تن قهرمان قبلی که خیانت کرده و به اربابش پشت کرده برون آورد اونم بعد از کشتنش==> اینجاست که یاد سخنرانی جان اف کندی می افتیم که گفت گروهی از افراد شرور در راس کارند که دنیا رو در دست دارن، اشتباهاتشون دفن میشه نه اینکه در رسانه ها اعلام بشه و فراریانش ساکت میشن نه دستگیر. در ضمن این نکته هم میشه دریافت که خادمین شیطان نشان های خاصی دارن که به دستور شیطان ازشون استفاده می کنن و همچنین اینکه شیطان خادمینشو در صورت اشتباه و خیانت مجازات می کنه(از طریق ترس سلطه یافتن) و اینکه شیطان ماهیت خیانتکارانه داره.

در DLC سوم همچنین گروهی وجود دارن که شروع به پرستش خدایان جدیدی کردن، خدایانی که در نسخه ی اول بازی و در کشور skyrim به عنوان Daederic prince شناخته میشدن مثل Boethiah که در بالا در موردشون صحبت شد و این نشان از ترویج پرستش شیاطین داره و اینکه مردم به اشتباه خدایان رو می پرستیدن و خدایان واقعی همان کسانی هستن که شیاطین شناخته میشن، به نوعی نمادی از کار الیستر کرولی.

در این بازی 8 خدا وجود داشته و خدای 9هم که همان خدایی جدید و مورد قبول انسان های شورشی است قرار داره و طبق مستند ظهور و در بحث رمز گشایی 911 فهمیدیم که 9 نشان از 9 حلقه ی زنجیره ی ماسون هاست و شما با پذیرش راه درست که خدای 9 ام است یک فراماسون میشوید و در صورت عدم پدیرش خدای 9ام به خدمت اجنه در می آیید. در هر دو صورت می خواد بگه که ما به شیطان خدمت می کنیم ولی در دو جبهه ی جدا ولی در آخر هدف یکی است.

یه چند تا نکته ی مثبت:
در این بازی شما می تونید برای خودتون اشتغال زایی کنید مثلا آهنگری، کیمیاگر و ... نکته ی مثبت اینه که شما برای پیشرفت در کارتون باید تلاش کنید و ا عبور از هر سطح سطح بعدی سخت تر میشه و این میگه اگر می خوایی به حایی برسی تلاش کن و اگر می خوایی در کارت پیشرفت کنی باید تلاش مضاعف داشه باشی.

در این بازی باید اژدهایی باستانی به اسم Alduin رو بکشی که سعی در نابودی دنیا داره و اینکه در زمان باستان 3 اژدهازاده که قدرتمندترین اژدهازادگان بشریت بون در مواجهه باهاش مغرور میشن و همین غرورشون باعث شکستشون میشه و به ناچار alduin رو در زمان به جلو می فرستن به امید اینکه در آینده شخصی اونو نابود کنه و اون شخص تو هستی که آخرین و تنها اژدها زاده ای و در دورانی وجود داری که افراد اندکی باور به بقا دارن و سایر افراد مطلع معتقدن که کارشون دیگه تمومه ولی تو موفق میشی شکستش بدی و اونو بکشی:
1.غرور می تونه انسان رو از ارش به فرش بکشه.
2. همیشه امید وجود داره و میشه قدرقدرت ترین ها رو با قدم گذاشتن در راه درست شکست داد.

در این بازی برای ازدواج کردن باید به در معبد یکی از خدایان به اسم Mara یا خدای عشق اینکار انجام بشه:
1.ازدواج امری مقدس و خداییه(نکته مثبت)
2.در این بازی میشه با هم جنس خود هم ازدواج کرد و اینکار در معبد مارا انجام میشه که اینکار سازندگان به نوعی توجیح با کلاه شرعی دوختن برای ازدواج همجنس بازانه.(نکته منفی)
3. اگر دقت کنید تنهای خدای محجبه هم ماراست که لباسی بلند و روسری بلندی هم داره(ناخواسته عشق رو در عدم بدن نمایی زن معرفی کردن(البته این نتیجه گیری منه شاید یکی تونست هدفی از درون این کارشون بیرون بکشه که چشم من ندیده)).

یه نکته یادم اومد برگردیم به نبرد داخلی بین دو گروه شورشی ها و امپراطوری ها در این جنگ هر کدوم از طرفین در صدد بدست آوردن یک تاج(Jagged Crown) هستن تاجی که پوست و استخوان اژدها ساخته شده و این تاج توسط پادشاهان قدیم پوشیده میشده و هر گروه برای بدست آوردن مشروعیت دنبال این تاج هستن، اینو داشه باشید تا یه نکته ی دیگه هم بگم، اونم اینه که در بخشی از بازی در ماموریتی شما مامور میشید تا اژدهایی به نام Parthurnaax که شخصیتی مثبت در بازی هست رو بخاطر اینکه در زمان باستان از Alduin اطاعت می کرده بکشید و این در حالیه که این اژدها در زمان باستان به انسان ها کمک کرد تا alduin رو شکست بدن و بعد ها توسط پادشاهان و گروهی به اسم Grey beards محافظت میشد و میشه گفت انسان ها به نوعی حکومت هاشون رو مدیون اون هستن.
خب حالا به وحی 13 عهد جدید میریم:
من در کنار شنهای ساحل دریا ایستادم و دیدم دیوی از دریا بیرون آمد در حالی که هفت سر و ده شاخ داشت، که ده تاج روی شاخ هایش بود و روی سرش اسم کفر بود،و دیوی که دیدم شبیه پلنگ بود و پاهایش شبیه پاهای خرس و دهانش شبیه دهان شیر بود و اژدها تاج و تخت عظیمش را به او داده بود. و ...
حالا به نکته اش پی بردین اژدها (Parthurnaxx) به انسان ها در تشکیل حکومتشان کمک کرد یا بهتر بگیم تاج و تخت را به انسان ها داد و این تاج در این بازی از استخوان و پوست اژدهاست و اگر از مقابل بهش نگاه کنید 13 زائده استخوانی قابل دیدنه که از پوست بیرون زده اینم لینک عکس این تاج از سایت دانشنامه ی بازی ببینید:
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/The_Jagged_Crown_(Item)?file=Bonecrowngo.png

در این بازی افرادی وجود دارن با اسم Grey Beards یا همون ریش خاکستری ها که در بلندی های مرتقع ترین قله ی دنیا زندگی می کنن و این افراد در آنجا سرشون به کار خودشونه و به مشکلات دنیای پایین کوه کاری ندارن و از دنیا خیلی جدا هستن و همچنین توسط همه ی افراد محترم حساب میشن و مورد احترام همه کسی هستن.
با این گروه می خواد اینو بگه اگه می خوایی محترم باشی سرت تو کار خودت باشه به ما کاری نداشته باش نه سوال بپرس نه اقدامی بکن فقط نفس بکش، بخور، بخواب، بیدار شو، بعد از چند سال هم بمیر.

چند تا چیزم سریع میگم رد میشم میرم دیگه متن خیلی طولانی شده خواننده ها رو زده می کنه برا همین خلاصه می گم:
در این بازی 3 گروه قدرتمند وجود داره:
1.Companions یا همون همرزمان که برای افتخار و قدرت می جنگن ودر ازای کمکشون کمی پول هم میگیرن ولی در اصل werewolf هستن و کسی جز خودش از باطنشون خبر نداره.
2.Dark Brotherhood انجمن برادری سیاه که گروهی از قاتلین حرفه ای هستن که روی درب مخفیگاشهون یک جمجمه به همراه اسکلت قرار داره و به نوعی تداعی کننده ی انجمن برادری سیاه هست که پرستکات بوش درش عضو بوده و خودتون می دونید چیه دیگه.
3. Thieft Guildانجمن سارقان که در زیر زمین های یک شهر مخفی میشن ولی در میان سیاست مدار ها و سرباز ها و افراد رده بالا نفوذ دارن و همین کار باعث شده که اون شهر رو اینا کنترل کنن.
از میان گروه های بالایی گروه 2 و 3 با هم تعامل دارن و همکاری می کنن.

در این بازی شخصی وجود داره که یکی از بازماندگان خاندانیه که اعضای اصلی انجمن مخفی Mythic Dawn بودن و با احضار شیاطین به دنیا دنیا رو به لبه ی پرتگاه نابودی کشوندن و علامتشون یک خورشیده در حال تابشه.

در مواقعی که به مقبره های قدیمی درون کوهستان ها و یا در زیر زمین میرید به کررات شاهد محراب هایی(Altars) هستیم که در روی اونها اجساد و وسایل شکنجه قرار داره و بعضا در حالتی قرار گرفتن که در فرم قربانی شده قرار دارن.

برای برخی اطلاعات بیشتر به تصاویر زیر نگاه کنید:

تصاویر زیر مربوط به College of winterhold می باشد که مرکز آموزش فنون جادو در بازی است
[تصویر: u0vvesyvjby7eye5rkug.jpg]

[تصویر: h0726hghvpgu25abh9xz.jpg]

[تصویر: b4owtwu8s1wth15rcadh.jpg]

تصاویر زیر مربوط به معبد Boethiah می باشد

[تصویر: ttcr6hn7snnysiqb1ysq.jpg]

[تصویر: hdg1zd4hvcrepdv92gkr.jpg]

[تصویر: 6iui1z5xt3tv26vxjprb.jpg]

[تصویر: oqujyloyhhems02by4zb.jpg]

تصاویر زیر مربوط به خانه ای است متروک که در آن اقدام به پرستش یک شیطان می شده:
[تصویر: 4153pjs8iwkz48ms98e7.jpg]

[تصویر: e6p59r5u3kxjqo0gra2l.jpg]

[تصویر: dj597obckzmo53qftjy3.jpg]

[تصویر: hcrbr0qb4hy5p25vetu8.jpg]

[تصویر: e3tb0s5n0offxkuh2ekw.jpg]

تصاویر زیر هم از بخش های مختلف گرفته شده:

[تصویر: nay2d3mqud8o3ezgbn7d.jpg]

[تصویر: yvjqcuc55omdkbii5p2d.jpg]

[تصویر: dwy8ccdj57mflrh53hj0.jpg]

[تصویر: htl6xmt1s1ha9pm0b62i.jpg]

[تصویر: 4dtd8eji7kd66cg6spxz.jpg]

[تصویر: brhs6tn09ggzpyp33itq.jpg]

[تصویر: gk2519aocqwf1u31575f.jpg]

[تصویر: n7yfclg659290mvjzrp2.jpg]

[تصویر: r9j5pxkastvcqylhmndq.jpg]

اینم از این تصاویر ولی با این حال من به دلیل کمبود وقت فقط تونستم بعضی از بخش ها رو قرار بدم، برخی بخش ها هم باید طبق روال بازی طی بشن تا بشه به اون مناطق ورود کرد.

بازم می گم ما می تونیم از درون همین بازی ها هم نکات آموزنده ی مثبت هم پیدا کنیم این فقط بستگی به دید کسی که بازی می کنه داره ولی با این حال این بازی در برخی از جاهاش سعی در به چالش کشیدن ذهن مخاطب در مورد حقیقت وجود خدا و توانایی های یک انسان و همچنین به تفکر واداشتن مخاطب در مورد انتخاب پیمودن راه تاریک و پرستش شیطان و از بین بردن انزجار از جادو و جادگری و ... دارد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، Detector ، PWLG ، Woodi2020 ، علی املشی ، MohammadMeraj ، ghoran ، میم.حسین.الف ، mofa ، ANTI satan ، fahim

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۲, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
[تصویر: 6iui1z5xt3tv26vxjprb.jpg]

بسم الله الرحمن الرحیم

مارپیچ سفید رنگ وسط تصویر نماد گیت هست
لینک زیر رو بخونید خالی از لطف نیست

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hidaren
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]