|
بحث در مورد لعن و سب آل سعود
|
|
۱:۱۲, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اگر چه شیاطین حرامزاده سعودی با اعدام شیخ ، ما رو از وجود این گوهر ناب دور می کنند ولی در عمل بهترین کار رو برای اسلام انجام میدن
البته یه سری اتفاقات هم باید در پِیِش بیفته >>تبلیغ در هر صورت خونشون حتما گیراست شایدم عمر حکومت شیاطین حرامزاده وهابی به این کار قد نده آدم از فردای خودش خبر نداره http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13...#pid306031 |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۹, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:حرام زاده یعنی به دنیا امده از راه حرام لغت نامه ای بحث میکنی؟ الان تو عموم مردم حرامزاده همون زنازاده است. هیشکی از حرامزاده " به دنیا آمده از راه حرام " رو برداشت نمیکنه. تو دیکشنری انگلیسی هم معنی Bastard رو نوشته حرامزاده... نقل قول:در هر صورت ممکنه یکی دوباره باشه برای گول زدن شیعیان علیه شیعه حرف میزنه، میگید حرامزاده. صلوات میفرسته میگید میخواد گول بزنه. تکلیفو مشخص کنید |
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۲۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۳ ۱:۱۴ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
ارسال به دلیل داشتن صحنه های خشن و لحن بد ویرایش شد(پوزش از همه بزرگان)
چکیده اش این بود که سروران گرامی عداوت و خصومت شخصی نداشته باشید اگر احساس کردید خطایی سر زده اولا مطمئن بشید تا مبادا خودتان در تشخیص خطا مرتکب خطا بشید دوما قیل و قال و جار زدن عمومی نداره مردونه یواشکی و بدون حمله و هجوم در گوشی و محترمانه بگو به این دلیل به اون دلیل اشتباهه . منش مسلمونی اینه این روشی که سهوا پیش گرفتید خیلی جالب و درست نیست ضمنا طوری حرف نزید که انگار وکیل مدافع آل سعود و ملکه هستید حالا همچین واژه حرومزاده نا متناسب نیست یه جورایی مصداق دشنام نیست بیشتر شبیه توصیف و یا شرح حالشونه (خیلیاشون قابل اثباته) ولی بد دهنییم نمی کنیم که عیبه |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۳ ۲۰:۳۹)Kol نوشته است: لغت نامه ای بحث میکنی؟ الان تو عموم مردم حرامزاده همون زنازاده است. هیشکی از حرامزاده " به دنیا آمده از راه حرام " رو برداشت نمیکنه. تو دیکشنری انگلیسی هم معنی Bastard رو نوشته حرامزاده...ما هم بر اساس عموم مردم حکم نمیدیم ، بر اساس آیات و روایات حکم می دیم نقل قول:قال رسول الله صلی الله علیه واله: |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۳ ۲۰:۴۳)hossein.afrad نوشته است: اصلا همه حرافای شما درست متین منطقی (بیگ لایک) این روش مطرح کردن درسته ؟ نه انصافا درسته ؟جسارتا درسته! ![]() مثل اون تایپیک آقای رائفی دیگه... . قرار نیست امر به معروف و نهی از منکر کنیم که :| داریم بحث میکنیم...تالار گفتمانه مثلا : ) الان این چند مدتی که چنین مطلبی تو تالار ارسال شده،ما باید توی خصوصی با جناب عبدالرحمن بحث میکردیم!
|
|||
|
|
۰:۴۶, ۲۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
اگه شما میگید رئوف بودن به آل سعود و ملکه و مغضوب به عبدالرحمن درسته که خب حتما درسته دیگه
پس اینجا بحث بر سر "من" هستش نه اصلاح همدیگه ویادگرفتن ولی یه نگاهی به این جور مباحث بکنید . دائما داره احدایث و سیره معصومین و آیات قرآن مقابل هم قرار میگره (البته این ظاهریه و قطعا به خاطر بیان نابجا و بدون تفسیر اشخاص نه ذات حق آنها) حالا چی باعث میشه که شما جدل کردن و تخریب هم دین هاتونو به امر به معروف ارجع بدونید ؟!؟!؟! یادتون مونده که آل صعود حکم اعدام شخصی رو صادر کردن ؟ یا دارید به این فکر میکنید چطوری خودتونو ثابت کنیدو حرفتونو به کرسی بشونید ولی این سوال بد جور ذهنمو درگیر کرده آخه پدر آمورزیده شما که انقد تیزی گه بین همه پاسخها و کلیت حرف عبدارحمن دشنامو کشیدی بیرون چطور اثار بد این رفتارو با کیفیت فول اچ دی نمی بینی . واقعا از ظرافت و بعضیا در عجبم |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۲۶/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۳ ۱۱:۲۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۳ ۰:۴۶)hossein.afrad نوشته است: اگه شما میگید رئوف بودن به آل سعود و ملکه و مغضوب به عبدالرحمن درسته که خب حتما درسته دیگهنخیر...اشتباه متوجه شدید! اینجا جای گفتگوهه. داریم راجع به یک موضوعی بحث میکنیم! نصف گفتگوهای این فروم از یک انتقاد شروع میشه...اگه قرار باشه هر انتقادی شخصا و خصوصی (مثل ما به ازای بیرونیش) گفته بشه،نصف تایپیکای این تالار هم رو هواست! ![]() فکر میکنم واضح باشه؟؟ درباره ی آل سعود من یک جمله دیگه بیشتر ندارم : مادر و پدر معاویه رو همه میشناختن،کل خاندانش بین اعراب معروف بودند! اما امام علی (علیه السلام) اجازه فحاشی به اون و اعوانش رو ندادند. حالا شما اصلا میدونید اسم مادر ملک عبدالله چیه؟! ![]() ![]() ![]() حالا از کل آل سعود بگذریم (که توی دشمن اهل بیت بودن همشون هم بحث هست...) |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۲۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
من از این حرفا اینجور برداشت کردم که از بین این همه آدم فقط شیعه ها حلال زادن.
بقیه حرومی اند. یعنی فقط میتونم بگم که شیطان خیلی شخص موفقی بوده که تونسته 6 میلیارد حرام زاده تولید کنه . قابل ستایش هست این کار. --------------------- هر چی که باشه ، این وهابی ها هم دارن تو این زمین با ما زندگی میکنن. آیا این در منزلت یک شیعه که خودشو مرید علی میدونه، بیاد فحش بده و بگه حرام زاده؟ پیامبر به کفار فحش میداد میگفت حرامزاده؟؟ |
|||
|
۲۳:۱۳, ۲۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۳ ۲۰:۰۵)Kol نوشته است: من از این حرفا اینجور برداشت کردم که از بین این همه آدم فقط شیعه ها حلال زادن.سلام الآن مثلا یک مسیحی بغض امیرالمومنین علیه السلام در دلش داره؟در ضمن بغض دو نوع داره ، از روی اطلاع و از روی عدم اطلاع فکر می کنم مراد مورد اوله مثلا یکی از روی نفهمی و بی اطلاعی فحش بده فرق داره با اونی که از روی غرض فحش میده. |
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۲۶/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۳ ۱:۰۱ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۳ ۲۰:۳۹)Kol نوشته است: لغت نامه ای بحث میکنی؟ الان تو عموم مردم حرامزاده همون زنازاده است. هیشکی از حرامزاده " به دنیا آمده از راه حرام " رو برداشت نمیکنه. تو دیکشنری انگلیسی هم معنی Bastard رو نوشته حرامزاده...سلام فرموديد تكليفتون رو مشخص كنيم تكليفتون مشخصه - اين خودشما هستيد كه بايد تكليفتون رو مشخص كنيد نه كس ديگه ببينيد اين كلمه حرامزاده منهاي زنازاده براي كساني داراي اعتبار و ملاك هست كه قيد و بندي به نام دين داشته باشند و براي افرادبي قيد و بند اصلاً هيچ گونه بار منفي يا مثبتي نداره - پس لطفاًبه كل دنيا ارتباطش نديد (6 ميليارد ) فرض مثال به يه كافر و غير مسلمان بگي خوردن شراب و مردار و كشتن بيگناه ظلم به محرومان ووو حرامه بهت ميخنده - خوب حقم داره چون دين نداره تا بدونه چي حلاله چي حرومه واما اينكه فرموديد حرام زاده همون زنازاده است كاملاً غلط و اشباهه و فكر نكنم كسي چنين برداشتي از اين كلمات داشته باشه و در ضمن لزومي نداره يه خارجي ،انگليسي يا امريكايي بياد از كلمه حرومزاده به دنيا اومده از راه حروم را برداشت كنه يا نكنه فداي سرت مهم اينه كه اون سعودي حرومزاده بفهمه كه حرومزاده هست البته ميدونه خودش اگه نمي دونه بهش برسونيد كه تو حرامزادگي تكه و اما فرمودي عليه شيعه ...... اول ببين شيعه كدام شخصيت باارزش هست تا بعد ببين كدام ملعون در باره شيعه چگونه حرف زده يه بار يكي مثل من سراپا تقصير ادعا مي كنم شيعه ام و يكي هم بهم حرف ميزنه و توهيني مي كنه خوب باد هواست بذار هر چه دلش خواست بگه خيالي نيست اما يه وقت يه مادر سيلي خورده و پهلو شكسته اي هست كه شيعه مرتضي علي عليه السلام هست و ملعوني مياد ميگه آن بانوي دوعالم نعوذ بالله زبانم لال ربانم لال د ر و غ گ و اونوقت خطاب لفظ حرامزادگي به اون گوينده كمترين و اقل پاسخ به اوست و بقيه اش ... اما فرموديد صلوات ميفرسته .... گوينده هر چي گفت مهم نيست شنونده بايد عاقل باشه - اطلاعات بيشتر شبكه هاي ماهواره اي وصال - كلمه و ديگر شبكه هاي وهابي من هرگز قصد روشن كردن تكليف براي كسي نبودم هدفم درس پس دادن به اساتيد محترم تالار بود كه متاسفانه در اين گونه مواقع سكوت مي كنند و جو آرام تالار به مشاجره و درگيري هاي لفظي كشيده ميشه در موارد زيادي موفق و سلامت باشيد يا علي عليه السلام (۲۶/مهر/۹۳ ۱۱:۲۱)Ali#59 نوشته است: نخیر...اشتباه متوجه شدید!سلام بر شما بله اينجا جاي گفتگو هست - قبول اما برخي از گفتگو ها جا و مكان خاصي مي طلبه علي جان فقط اي كاش قبل از اينكه اين جمله را بفرماييد كمي بيشتر تامل و تفكر مي كرديد كلمه حرامزاده را هم ميشه فحش حساب كرد و هم صفت شخص منتهي به جاي خودش و براي بكار بردن اين كلمه لزومي نداره كه حتماً بيام مادر ملك عبد الشيطان را هم بشناسيم همين كه پادشاه يه كشوري در حق مردم شيعيان و محبان اهلبيت عليهم السلام اينچنين ظلم مي كنه ( نمي دونم اصلاً اطلاع داري كه قسمتهاي شيعه نشين عربستان چه حال و روزي دارند(از وضع اقتصادي و اجتماعي ) و يا جشن هاي رقص شمشير و بساط لهو لعب شاهزادگان سعودي با سران امريكايي و يهودي و اسرائيلي و هزاران جنايت و كثافت كاري هاي ديگر قربان مظلوميت و غربت مولايمان - به وقتش بايد فحش و بدتر از فحش هم نثارشان كرد - فعلاً كه با گفتن يك صفت از صفات رذيله اون حرومزاده اين قدر آشوب و بلوا شده تو تالار و اين همه مدافع حقوق ملك عبداشيطان پيدا شده واي به روزي اگه بخواهيم چهارتا فحش هم بديم موفق باشيد يا علي عليه السلام (۲۶/مهر/۹۳ ۲۰:۰۵)Kol نوشته است: من از این حرفا اینجور برداشت کردم که از بین این همه آدم فقط شیعه ها حلال زادن. هر انسان آزاده و منطقي و اهل دين و مذهبي حق داره چنين برداشتي كنه - چون هركي حلال خدا را حلال و حرام خدا رو حرام بدونه و رعايت كنه حلال زاده است حالا با هر نامي شيعه باشه اهل سنت نبوي باشه و يا هر ديني كه الهي باشه اما بقيه چي هستند بماند براي بعد به بقيه اش كار نداريم البته فعلاً بله شيطان موفق بوده ولي اينكه شخص با شيطان همكاري كنه يا نكنه هم شرط ديگرش هست ( اختيار است اختيار است اختيار ) حالا ببين كدوم قابل ستايش هست بستاي اين وهابي هاي مرتد و از خدا بيخبر كه دين و مذهبشون رو از كفار گرفتند با اون افكار و عقيده پليدشون دارند زندگي مي كنند؟ يا دارن جنايت مي كنند ؟ اين حرامزاده هاي از خدا بيخبر تنها از شيطان پيروي مي كنند و آمده اند وارد امت اسلامي جا خوش كردند و متاسفانه از سادگي برادران اهل سنت نهايت سوء استفاده را مي برند و بر جان و مال و ناموسشان حكومت مي كنند و خون شيعه و محب مظلوم را تنها براي عدم همكاري با اين فرقه ذاله به زمين ميريزند والا اگر شيعه هم مثل اهل سنت با اين فرقه راه مي آمد شيعه اي كشته نمي شد هرگز و اما كلام آخر زياد ناراحت اين كلمه نباش - نه تنها اين كلمه بلكه كلمات شديد تري مستحق اونهاست و آنها اين را از شما بهتر ميدانند كه سزاوارشان هست و در نهان خود بر اين كلمات باور دارند موفق و سلامت باشيد در راه كسب معارف دين حق يا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |