کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ؤابطه حجاب و عقل
۲۰:۱۵, ۲۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1

به نظر من اگر انسان فقط یک کم عقل داشته باشه حتی ایمان هم نداشته باشه به خدا و اسلام و دین هم کاری نداشته باشه فکر و عقلش اونو متوجه می کنه که حجاب برای زندگی همین دنیا حالا به جهنم و بهشت واخرت هم کاری نداشته باشیم برای زندگی دنیایی انسان لازمه چه این که بسیاری از متفکرین غربی (حالا از مردم عادی آنها انتظار بروز دادن فکر و عقل و ... نداریم) به این مسئله اشاره کرده اند:

تولستوی (فیسوف روسی):سبب ازدیاد طلاق در اروپا که افکار عمومی را مشوش کرده است ، نبود حجاب است.مردان بواسطه معاشرت با زنان نسبت به همسر خود بی میل می شوند.
ویکتورهوگو:
می گویند بردگی در اروپا از بین رفته است ، اما بردگی همچنان ادامه دارد و به صورت فحشاء بر زنان تحمیل می شود.

به نظر من زنی که حجاب نداره یا بدحجابه (که چندان فرقی با هم ندارند) انگار یک تابلو بالای سرش گرفته که رویش نوشته من با عقل و فهم و منطق رابطه ای ندارم.
[تصویر: 02721342478073545938.jpeg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، حسن.س. ، رکن الهدی
۲۱:۴۹, ۲۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #2

نقل قول:به نظر من زنی که حجاب نداره یا بدحجابه (که چندان فرقی با هم ندارند) انگار یک تابلو بالای سرش گرفته که رویش نوشته من با عقل و فهم و منطق رابطه ای ندارم.
اصولا انسانها میل به بروز خود دارند اما برخی چون به کمال فهم نرسیدن و با عقل خودشون نمیتون بدرخشن به ناچار برای پاسخوگیی به این نیاز رو میارن به نمایش جذبه های مادی و جسمانی خودشون در آقایونم هست این رفتار صرفا منحصر به خانم ها نیست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، رکن الهدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا