|
یک قدم مانده به صبح (دانلود مستند علائم ظهور)
|
|
۱۹:۴۵, ۱۴/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم «قَالُواْ يَا لُوطُ إِنَّا رُسُلُ رَبِّكَ لَن يَصِلُواْ إِلَيْكَ فَأَسْرِ بِأَهْلِكَ بِقِطْعٍ مِّنَ اللَّيْلِ وَلاَ يَلْتَفِتْ مِنكُمْ أَحَدٌ إِلاَّ امْرَأَتَكَ إِنَّهُ مُصِيبُهَا مَا أَصَابَهُمْ إِنَّ مَوْعِدَهُمُ الصُّبْحُ أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ» (سوره هود / آیه ۸۱) (فرشتگان عذاب) گفتند: «ای لوط! ما فرستادگان پروردگار توایم! آنها هرگز دسترسی به تو پیدا نخواهند کرد! در دل شب، خانوادهات را (از این شهر) حرکت ده! و هیچ یک از شما پشت سرش را نگاه نکند; مگر همسرت، که او هم به همان بلایی که آنها گرفتار میشوند، گرفتار خواهد شد! موعد آنها صبح است; آیا صبح نزدیک نیست؟!» اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر وجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه یک قدم مانده به صبح (دانلود مستند علائم ظهور)
![]() مستندی که پیش روی شماست به بررسی برخی اشخاص و وقایع آخرالزمان در روایات اسلامی می پردازد. با توجه به اینکه تعداد زیادی از علائم غیر قطعی ظهور رخ داده و بسیاری از بزرگان و علما سالهای پیش رو را بسیار نزدیک به ظهور می دانند ، این مستند می تواند راهنمای خوبی در این زمینه باشد. در پایان لازم است تاکید شود که این مصادیق با وجود شباهتهای فراوان ، به هیچ وجه قطعی نیستند و نمی شود بر روی آن حساب شرعی باز کرد.کارکرد آن برای آماده شدن هر چه بیشتر منتظران ظهور است برای آن رخداد بی نظیر. به امید آن روز... دانلود نسخه با کیفیت عالی دانلود در یک قسمت: راهنما: پس از دانلود تک فایل با فرمت ZIP آن را در یک فولدر قرار دهید و با استفاده از نرم افزار WinRar آن را Extract نمایید.نتیجه ۶ فایل با پسوند RAR است که شما باید آنها را نیز Extract نمایید نتیجه یک فایل نهایی با فرمت MP4 بوده و با نرم افزارهایی مثل KMPlayer یا MediaPlayer Classic اجرا می شود. حجم حدود ۱۲۰ مگابایت دانلود در ۶ قسمت: راهنما: پس از دانلود هر ۶ قسمت آنها را در یک فولدر قرار دهید و با استفاده از نرم افزار WinRar آنها را Extract نمایید. نتیجه یک فایل نهایی با فرمت MP4 بوده و با نرم افزارهایی مثل KMPlayer یا MediaPlayer Classic اجرا می شود. حجم هر قسمت حدود ۲۰ مگابایت مجموعا حدود ۱۲۰ مگابایت
دانلود از سرور 4shared
Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part01.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part02.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part03.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part04.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part05.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part06.rar دانلود از سرور mediafire Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part01.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part02.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part03.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part04.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part05.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(high).part06.rar دانلود نسخه با کیفیت خوب راهنما: پس از دانلود هر ۴ قسمت آنها را در یک فولدر قرار دهید و با استفاده از نرم افزار WinRar آنها را Extract نمایید. نتیجه یک فایل نهایی با فرمت WMV بوده و با نرم افزارهایی مثل VLC media player یا MediaPlayer Classic اجرا می شود. حجم هر قسمت حدود 17 مگابایت مجموعا حدود 60 مگابایت
دانلود از سرور 4shared
Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part1.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part2.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part3.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part4.rar دانلود از سرور mediafire Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part1.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part2.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part3.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Normal).part4.rar دانلود نسخه با کیفیت پایین و حجم کم راهنما: پس از دانلود هر ۴ قسمت آنها را در یک فولدر قرار دهید و با استفاده از نرم افزار WinRar آنها را Extract نمایید. نتیجه یک فایل نهایی با فرمت WMV بوده و با نرم افزارهایی مثل VLC media player یا MediaPlayer Classic اجرا می شود. حجم هر قسمت حدود 6 مگابایت مجموعا حدود 25 مگابایت
دانلود از سرور 4shared
Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part1.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part2.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part3.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part4.rar دانلود از سرور mediafire Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part1.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part2.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part3.rar Mostanade_Alaeme_Zohur(Low).part4.rar در پایان هرگونه کمبود با نقصی که مشاهده فرمودید ، بفرمایید تا در صورت توان آن را رفع کنیم! و من الله توفیق 28 ذي الحجة 1431 / يکشنبه 14 آذر 1389 / Dec 05 2010 |
|||
|
|
۶:۴۵, ۳۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
جهان گرگ و ميشه = یک قدم مانده به صبح
از علايم ظهور فقط مونده نداي حضرت جبرئيل و بعدشم برو كه رفتيم/ سپاس////// |
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من فایلها به تدریج دارم در مدیافایر آپلود می کنم.ظاهرا دوستان از اینجا راحت تر می تونن دانلود کنن
|
|||
|
۲۲:۵۶, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز مستند بسیار جالبی بود از شما متشکرم
|
|||
|
|
۳:۵۵, ۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به زودی یک مستند دیگر که ساخت یکی از هموطنان عزیز است را هم در تالار میزارم.البته کارهای اولی همیشه سطح بالا نیست ولی امیدوارم الهام بخش کارهای بزرگ بشود
منتظر باشید ... |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
فدای همه ی عزیزانی که زحمت می کشند و فعالیت های جالبی مخصوصاً آپلود مستند ها رو انجام میدند
|
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۲۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام من تازه عضوشدم . وقتی مستندظهوررومیدیدم یه قسمتایی گریه کردم یه قسمتایی ترسیدم.... ولی وقتی تموم شد امیدوارشدم...که ظهور نزدیکه ......
ودیدن مستندرو به چندنفرتوصیه کردم ....ودیگه نمیدونم ازدست من یکی چه کاری برمیاد............ اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۲۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۸۹ ۱۴:۵۲)سیما سمیعی نوشته است: سلام من تازه عضوشدم . وقتی مستندظهوررومیدیدم یه قسمتایی گریه کردم یه قسمتایی ترسیدم.... ولی وقتی تموم شد امیدوارشدم...که ظهور نزدیکه ......حالا چرا ترسیدی؟ برای شیعیان علی باید این چیزا خوشحال کننده باشه اونایی باید بترسن که شیعه رو مسخره می کن و چشماشونو رو همه چی بستن. |
|||
|
|
۵:۵۳, ۳۰/دی/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بله ترس و نگرانی در حال پایان یافتن است.اندکی صبر...سحر نزدیک است
|
|||
|
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکاتی در مورد یکی از علائم حتمیه ی پیش از ظهور..!! | علی 110 | 79 | 45,888 |
۲۶/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: قلب |
|
| صهیونیزم و شبیه سازی علائم ظهور | مصباح | 0 | 1,338 |
۱۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۷ آخرین ارسال: مصباح |
|
| کتاب بسیار ارزشمند در باب علائم حتمی ظهور!!! | علی 110 | 0 | 1,936 |
۵/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۳ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| دانلود ویدیو (کلیپ)نشانه های ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از لسان معصومین با تفسیر و تشریح | ghadimi2 | 9 | 11,177 |
۱۲/اسفند/۹۰ ۷:۴۲ آخرین ارسال: راز گل سرخ |
|

![[تصویر: j0veuu8futhjylue1dg.jpg]](http://www.up.iranblog.com/images/j0veuu8futhjylue1dg.jpg)

![[تصویر: 2.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/sobh/2.jpg)
![[تصویر: 3.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/sobh/3.jpg)
![[تصویر: 1.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/sobh/1.jpg)
![[تصویر: 4.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/sobh/4.jpg)