|
چگونه دیگران را تشنه حقیقت کنیم!!!!!
|
|
۲۱:۳۶, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام الله
سلام به همه ی دوستان بیدار شده من دانشجوی پزشکی یکی از دانشگاه های دولتی ایران عزیز هستم دانشکده ای با کلاس های صد و چند نفری و اغلب تیز هوش... امیدوارم فک نکرده باشین منظور من از این حرفا... دوستان بنده غالبا افراد دل پاکی هستن ولی متاسفانه با مباحث اخر زمانی مثل مستند ظهور و سخرانی های استاد رایفی اشنایی چندانی ندارن.من تا حالا چند بار از جمله در چند کنفرانس مربوط به دروس عمومی ویا جمع های دوستانه با نام بردن از مستند ظهور یا استاد سعی در ترغیب دوستان به این مسایل رو داشتم اما طبق همون ضرب المثل چینی تا کسی تشنه نباشه به دنبال اب نمیره سوالی که من از شما دوستان روشنفکر و بیدار داشتم اینه که اگه شما جای من بودین برای بیداری دوستاتون چی کار می کردین یا بهتر بگم چجور اونا رو تشنه ی حقیقت می کردین؟؟؟؟ (لازم به ذکره کلاس ما یک فروم داره که میتونه مکان خوبی برای این کار باشه...) |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام
والا کار سختیه و باید از هوش و خلاقیتتون استفاده کنید من تا حالا به خیلی از دوستام رایت کردم دادم دستشون خیلی هم تاکید کردم ببینن اما فقط یک نفر... اولش خودتون رو غنی کنید و تو بحث ها از اون موارد استفاده کنید بعد شاید کنجکاو شدن حالا باز دوستانی که تجربه بیشتری دارن شاید بتونن کمک کنن |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
پیشنهادم اینکه من توی مدرسه قرآن و عترت دانشگاه تهران درس تدبر قرآن می خونم،بچه های پزشکی خیلی خوب از این کلاس ها استقبال می کنند.پیشنهاد می کنم سری به سایت این مدرسه بزنید و ثبت نام کنید به دوستانتون هم پیشنهاد کنید که یه جلسه توی این کلاس ها بشینند. مطمئن باشید کسی که تشنه حقیقته جذب قرآن می شه. امیدوارم موفق باشین. |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
موضوع خوبی رو مطرح کردید که به عینه دیدم باید این مستندها، حرف ها، گفتمان ها و ... اطلاع رسانی قوی داشته باشن که ندارن. وقتی چیزی زیاد تبلیغ می شه، مردم احساس می کنن که زیاد داره مورد استفاده قرار می گیره و خودشون، مصرف کننده ی اون می شن. مثلا اگر برنامه های تلویزیون پر از برنامه های مختلفی در مورد مسیحیت بشه، مردم فکر می کنن تعداد مسیحی ها زیاده و خیلی از مردم، به مسیحیت، علاقه دارن. یا اگر نوشابه زیاد تبلیغ بشه، مردم فکر می کنن، نوشابه زیاد مصرف می شه. پس باید این گفتمان ها، مستندها، آثار، افراد و ... تبلیغ بشن؛ از رسانه ها و توسط افراد و ... . خودتون رو تصور کنید که تعداد زیادی از دوستاتون، در مورد مستندی صحبت کنن که دیدند، اون موقع فکر خواهید کرد که تعداد زیادی از افراد جامعه، اونو دیدند و چیزی رو از دست دادید و به دنبالش خواهید رفت. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |