|
چطور میشود این رسم های غلط را از بین برد(در عزاداری ها)؟؟؟؟
|
|
۱۵:۳۰, ۱۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۳ ۱۴:۳۹ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.
یه موضوعی هست که این روزها ذهنمو درگیرکرده این رسم غلط که تو عزاداری ها ، خانم ها راه میفتن دنبال دسته های عزاداری ، و هم حواس خودشون رو پرت میکنن و هم خلق الله رو، چرا هنوز هم ادامه داره؟ چرا هیچ کس نمیگه همچین رسمی غلطه؟ واقعا آدم بیرون که میره اصلا عزاداری نمیتونه بکنه.... من که سالهاست الحمدالله قبح این کارو درک کردم... حالا باز شهرستان ها... چند سال پیش من شام غریبان تهران بودم... واقعا داشتم دیوونه میشدم دختر پسرا یکی یدونه شمع گرفته بودن دستشون عشقولانه میرفتن اینور اونور ![]() چرا برنامه درستی برای اینجور مراسم ها ریخته نمیشه؟؟؟ هیئتی ها فقط به فکر خودشونن البته بعضیها اگه کسی قرار باشه مسولیت خوب برگزار شدن این مراسم ها رو داشته باشه همین هیئتی ها هستن که معمولا تو این روزها اصلا نیستن و نمیبینن این بی حرمتی هارو شاید هم میبینن و .... نظررهبری درمورد حضور زنان در دسته های عزاداری منظور مقام معظم رهبری در خصوص عدم شرکت زنان در دستهجات عزاداری چیست؟ لطف نظر مبارک ایشان را تبیین فرمایید. چرا که در ایام شهادت ائمه بسیاری از هیئات مذهبی اقدام به راهاندازی دستهجات مذهبی مینمایند و زنان نیز پشت سر مردان حضور دارند. آیا این حضور زنان در پشت سر مردان در دستهجات اشکال دارد؟ اولا اگر مصداق اختلاط محرم و نامحرم باشد که حرام است که دیگر حدودی برای این مسئله مشخص شده است و همین جا توصیه میکنیم در هیئتها و در مجالس عزا، همه جا باید این رعایت شود و خانمها حجابشان را مراعات کنند و همه نگاهشان را نگه دارند؛ نگاه به نامحرم. اما در خصوص اینکه خانمها هم دنبال دسته عزا راه بیافتند و دسته عزاداری راه بیاندازند گفتند این شایسته نیست که خانمها هیئت عزاداری و دسته عزاداری داشته باشند؛ حتی دنبال دستههای عزاداری راه بیافتند. شیوه عزاداری از قدیمالایام مرسوم بوده و خانمها هم در مجلس عزا شرکت میکردند با مراعات حدود و ثغور شرعی و حجاب و عفاف. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۹, ۲۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
|
۱:۳۰, ۲۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۳ ۳:۴۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
|
۵:۲۹, ۲۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
![]() بنظرم بعضی از شاخسی ها رنگ لعاب عزاداری دارن ولی روح عزاداری درش خبری نیست (بخاط پسرم سعی کردم شرکت کنم ولی نشد آقا نشد) طبالهایی که رقص رو ........ کسانی(مثلا مداح) که تقلید از آهنگهای غیرمجاز میکنن که ریتم عزا از یاد میبره ... جوانانی که برای حضور در دسته قطعا کلی وقت و هزینه برای ظاهرشون کردن ... و با کمال تاسف زنانی که با حجاب شان درد دل امام زمان را زیاد میکنن بعضی ها بعد عزاداریشون کم رنگ شده و چه نمازهای صبحی که قضا میشود الله اعلم اگر اشتباه میکنم خدا منو ببخشه ![]() یادمــــان باشد : اول نمــاز حســین، بعد عــزای حسین اول شعــور حسـینـی، بعد شــور حسینی محــرم و صفــر زمان بالیــدن است نه فقـط نــالیــدن بســاطش آمــوزه است نه مــوزه تمــرین خــوب نگـریســتن است نه فقــط خــوب گـریســتن نمـاد شعــور مذهــب است نه فقـط شــور مذهــب ![]() ![]() من نمیدونم چطور مداحان این دسته جات حاضر شدن یک دختر بیاد طبل بزنه یا زنجیر بزنه؟ |
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۲۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
کلا نه مردامون سرجای خودشونن نه زنان جامعه عزاداری یعنی چیزی ک امام بپسنده نه اینکه من بپسندم هنوز در عبودیتمون مشکل داریم |
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۲۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۲/آبان/۹۳ ۱:۳۰)درست پسند نوشته است: نه منظور من کسانی هست که بخاطر امام حسین سینه میزنند و تو خیابان میان ولی در مورد موضوعات مهدوی حسی ندارند. _________________________________________________________________ دوستان در مورد عکس هایی که گذاشتید بگم میدونم نیتتون خیر بوده اما اینگونه تصاویر عمدتا ساخت طراحان و سایت های وهابی هست.من تو اینستاگرام خیلی با وهابی ها بحث میکنم.تا محرم شد همشون از اینگونه عکس ها استفاده کردند. |
|||
|
۲۱:۰۸, ۲۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۳ ۲۱:۱۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
این متن مورد داره
نقل قول:اول نمــاز حســین، بعد عــزای حسین شور و شعور دقیقا در کنار هم هستند و هیچ کدوم اولویت بر دیگری ندارند حتی میشه گفت اگر شخصی کاملا و کاملا تقوی داشته باشه شور شعور براش میاد اگر شور داشته باشه خوب نگریستن معنیش دقیقا چی میشه؟ گریستن همونطور که بارها اشاره شده بحثش کاملا فرق داره نقل قول:من نمیدونم چطور مداحان این دسته جات حاضر شدن یک دختر بیاد طبل بزنه یا زنجیر بزنه؟ چرا فکر کردید افراد مذکور شعورشون به این قضیه میرسه؟ وقتی پای روحانیت متعهد باز نشد یا پاشو بریدن افراد احمق سرکار میان (۲۲/آبان/۹۳ ۲۰:۲۱)aaaaa نوشته است: دوستان در مورد عکس هایی که گذاشتید بگم میدونم نیتتون خیر بوده اما اینگونه تصاویر عمدتا ساخت طراحان و سایت های وهابی هست.من تو اینستاگرام خیلی با وهابی ها بحث میکنم.تا محرم شد همشون از اینگونه عکس ها استفاده کردند. کدوم عکسا دقیقا؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۸, ۲۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول:دوستان در مورد عکس هایی که گذاشتید بگم میدونم نیتتون خیر بوده اما اینگونه تصاویر عمدتا ساخت طراحان و سایت های وهابی هست.من تو اینستاگرام خیلی با وهابی ها بحث میکنم.تا محرم شد همشون از اینگونه عکس ها استفاده کردند.اگه منظورتون عکس هایی که مرتضی پاشا گذاشته که همون بهتر وهابی ها از این ها استفاده کنن همون بهتر که ما هم متوجه این اعمال بشیم این که وهابی ها استفاده کردن دلیل نمی شه ما سمتش نریم اگه وهابی ها به این مسئله واکنش نشون دادن کار درستی می کنن(که فقط این نیست) یواش یواش می فهمیم وهابی ها با چی مطهر شدن بهتره بفهمیم |
|||
|
|
۱:۳۲, ۲۳/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۳ ۱:۴۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۲/آبان/۹۳ ۲۰:۲۱)aaaaa نوشته است: نه ![]() بله، میدونم منظور شما اونهاست، میگفتم بهشون نگیم «حسینی». در مورد اون عکسه که دختره زنجیر میزنه: پارسال خانوادهی ما تعریف میکردن که توی محلهی ما یه دختره رفته بوده وسط دسته و شروع کرده بوده زنجیر زدن و در برابر پرسش و تعجبی که در نگاه متولیان هیأت بوده، گفته: نذر کردهام برای امام حسین زنجیر بزنم!! مداح پیر اون هیأت هم با ملایمت هرچه تمامتر ازش خواهش کرده بوده(یههمچین چیزی): دخترم، تو عزادار حسینی، من نمیتونم تو رو از اینجا برونم، و ... بقیهاش اصلاً درست یادم نیست. فقط یادمه که نصیحت کرده بوده که اینطوری درست نیست، و دختره اول گوش نداده بوده و اینها هم یهکم به عزاداریشون ادامه دادهاند و بعد باز نصیحت کردهاند و ... تا اینکه بالأخره چند بار که گفتن دختره گوش کرده(شاید هم نذرش رو ادا شده تلقی کرده) و رفته. من فقط اینجاش برام بیشتر از همه سؤاله: کی گفته نمیشه جایی غیر از وسط خیابون و جلوی چشم همه زنجیر زد؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 23481703289325535394.jpg]](http://up.tractorfc.com/images/23481703289325535394.jpg)
![[تصویر: 57545362800501174338.jpg]](http://up.tractorfc.com/images/57545362800501174338.jpg)
![[تصویر: 91839116086725956125.jpg]](http://up.tractorfc.com/images/91839116086725956125.jpg)
![[تصویر: 33449181012498367933.jpg]](http://up.tractorfc.com/images/33449181012498367933.jpg)