|
منتشر شدن آلبوم شاد آرش در شب عاشورا...
|
|
۱۵:۱۸, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() آرش یکی از پر طرفدار ترین خواننده های ایرانی است که هم در داخل وهم در خارج از کشور طرفداران بسیاری دارد ... آلبوم سوپرمن او درست درشب عاشورا منتشر شد ... شاید او این آلبوم را از عمد در شب عاشورا منتشر کرده باشد و شاید هم اصلا نمیدانسته و کار او از روی جهل بوده -که بعید می دانم - ولی ناراحتی من اصلا این نیست که چرا او این آهنگ را در شب عاشورا خوانده بلکه ناراحتی من از این است که بسیاری از سایت های مجاز - که فی*ل*تر هم نمی باشد - آلبوم او را انتشار داده اند و ناراحتی من از تعداد بالای دانلود و لایک های آن است و سوال آخر اینکه چرا مسئولین اینچنین سایت هایی را که به اعتقادات مردم احترام نمی گذارند فی*ل*تر نمی کنند ؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۱۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۱۵:۵۵ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
والا ما هیچ وقت مبنای فی*ل*تر کردن رو تو کشورمون نفهمیدیم؟!سیاسیه مذهبیه چیه!!تا الانم هرچی ما انتقاد کردیم گفتن حواسشون نبوده گزارش بدین فی*ل*تر می شه ...خب چه فایده داره وقتی همه دیدن دانلود کردن تازه فی*ل*ترشه بعد حالا کافیه یه مساله سیاسی باشه اصن سایته هنوز رو صفحه نیومده متلاشی شده!!!
|
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فی*ل*ترینگ الکی نیست و بر اساس قانونه. اگر سایتی رو دیدید نقض قوانین کرده بجای هر کار دیگه ای اون رو گزارش بدید. بند ز ماده 21 قانون جرایم رایانه ای : ز) محتوای مجرمانه مربوط به امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی . معرفی آثار سمعی و بصری غیرمجاز به جای آثار مجاز. ( ماده 1 قانون نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت غیرمجاز دارند ) . عرضه تجاری آثار سمعی و بصری بدون مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ( ماده 2 قانون نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت غیر مجاز دارند ) . تشویق و ترغیب به نقض حقوق مالکیت معنوی ( ماده 1 قانون حمایت از حقوق پدید آورندگان نرم افزار های رایانه ای و ماده 74 قانون تجارت الکترونیکی ) |
|||
|
|
۰:۵۴, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۳ ۱۵:۱۸)peymantr نوشته است:سلام دغدغه شما درسته ولی سوال شما به واقعیات توجه نداره. مثل اینکه بگید چرا انقدر مثلا مواد راحت تهیه و توزیع میشه ... به حداقل رسیدن معضلات با تعدادی نیروی انتظامی و نیروی دولتی و ... که میسر نیست فکر می کنید اینها که سایتها رو رصد میکنن و فی*ل*تر میکنن چند نفرن؟ در حالیکه سایت ساختن مثل آب خوردنه و هر کسی میتونه بره 100 تا سایت به نامهای مختلف بسازه همه افرادی که دغدغه دارن میتونن در امر پاکسازی سهیم باشن. ما روش پاسخ به این دغدغه رو مدتهاست گفتیم: گزارش تخلفات سایبری، فعالیتی موثر در عرصه جنگ نرم! |
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام.
من هم بسیار متاسفم که مدیران سایت ها اینکار ها را میکنند. ما هم سایت موزیک داریم ولی پخش نکردیم. این چیزی نیست. سایت هایی هستند که همه آهنگ مستهجنی میگذارند و رتبه 200-300 کشوری الکسا را هم دارند و راست راست راه میروند. و سایت های تازه کار بدبخت که نگو... اشکال از چیه ؟ مدیر سایت ها ؟ فی*ل*ترینگ ؟ دست پشت پرده همه جا هست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Arash%20-%20Superman.jpg]](http://s1.khazarmusic.ir/Files/Album/1393/08/13/Arash/Arash%20-%20Superman.jpg)