کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مداومت بر ذکری خاص : آری یا خیر!!
۱۶:۳۷, ۱۹/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۲۰:۵۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

استفاده از اذکار هم مثل دارو هست.
مداومت بر . لاالله الا الله هم برای انسان معمولی ممکن هست خودش مشکلاتی ایجاد کند. بعض جاها نوشته و توصیه این هست که فقط فرد یک بار باید بگوید و نه بیشتر.امیدوارم حالتون بهتر بشه.
ما برای شما دعا میکنیم.
تشکر از شما

توضیحات مفصله در این پست Smile

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدهادی ، قلب
۴:۰۵, ۲۰/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #2

(۱۹/آبان/۹۳ ۱۶:۳۷)فاطمه خانم نوشته است:  مداومت بر . لاالله الا الله هم برای انسان معمولی ممکن هست خودش مشکلاتی ایجاد کند. بعض جاها نوشته و توصیه این هست که فقط فرد یک بار باید بگوید و نه بیشتر.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!

پس وقتی نماز چهار رکعتی میخونیم ممکنه مشکل پیدا کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این حرف رو از کجا آوردید که گفتن لا اله الا الله میتونه مشکل ایجاد کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
برهان شما؟؟؟
برهان شما در مورد چنین توصیه‌ی سنگینی.
در مورد چنین توصیه‌ی بشدت بشدت بشدت سنگینی.

(من نمیدونم چیکار کنم که عمق ماجرا رو برسونم. باز بعداً افرادی ایراد نگیرند که شما فلان کردید و فلان بود و رفتارتون آرامش نداشت و ... یه‌کم هم ببینند که عمق ماجرا چقدر زیاد بود)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، حضرت عشق ، دل خسته ، آیات
۱۲:۳۶, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
اقای درست پسند منم از یسری از بزرگان شنیدم مدامت بر ذکر لااله الا الله اونم به تنهایی سبب فقر می شه در واقع افراد به امتحان فقر که بسیار سخته ازموده می شن که خب ادمه معمولی مثه من نوعی از پسش برنمیاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، دل خسته
۱۷:۴۲, ۲۰/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۳ ۱۸:۰۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #4

(۲۰/آبان/۹۳ ۱۲:۳۶)رکن الهدی نوشته است:  اقای درست پسند منم از یسری از بزرگان شنیدم مدامت بر ذکر لااله الا الله اونم به تنهایی سبب فقر می شه در واقع افراد به امتحان فقر که بسیار سخته ازموده می شن که خب ادمه معمولی مثه من نوعی از پسش برنمیاد
از فلانی شنیدم قابل قبول نیست.
خداوند در قرآن کریم، جوابی که باید به هر ادعایی که مطرح میشه بدیم رو اینطور می‌فرماید:

«بگو برهان خویش را بیاورید، اگر راست می‌گویید.»

چرا؟
چون انسانها به جز برهان راهی ندارن برای اینکه بفهمن یک چیز درست هست یا غلط.
کسی که حق‌طلب هست و حرفی رو مطرح میکنه، برهانی داشته و به حقانیت این حرف رسیده و از روی باد هوا مطرح نمیکنه. غیر از اینه؟
پس ما هم اگر حق‌طلب باشیم، باید ابتدا اون برهان رو ببینیم و به حقانیت حرفش برسیم و بعد بپذیریم.

اینکه فلان آیت‌الله یا بزرگ یک حرفی رو فرموده باشه، به معنی پذیرش بدون برهان نیست، به همون دلیلی که خدایی ِ خود خدا رو بدون برهان نپذیرفته‌ایم(که اگر چنین کرده باشیم در واقع مؤمن نیستیم و تنها دنباله‌رو هستیم).
خود خدا از انسان نخواسته که خدایی‌اش رو بدون برهان بپذیره، بلکه برهان‌های بی‌شمار ارئه فرموده.
نخواسته که پیامبری ِ رحمتٌ للعالمین رو بدون برهان بپذیریم، بلکه برهان‌های بی‌شمار ارائه فرموده.
علما هم همینطور.
علما هم نخواستن که حرفشون رو بدون برهان بپذیریم، بلکه برهان‌هاشون رو در حرفشون ارائه میکنن و هرچقدر که برهان‌ها قطعی باشن، تنها در همون حد قطعی نتیجه‌گیری میکنن.
البته با بحث تقلید کوچکترین منافاتی نداره. در بحث تقلید، ابتدا مسائل اعتقادی(اصول دین) رو با برهان پذیرفته‌ایم، ضروریات دین رو با برهان پذیرفته‌ایم، مسلک خودمون(شیعه یا سنی) رو با برهان پذیرفته‌ایم، نیاز به تقلید در مسائل ِ غیراعتقادی و غیر از ضروریات دین رو با برهان پذیرفته‌ایم، مجهتد اعلم رو با برهانی انتخاب نموده‌ایم، و سپس در اون بخش از فروع دین که جزء ضروریات دین نیستند از ایشان تقلید می‌کنیم.
(ببخشید زیاد توضیح دادم. آخه وقتی بنده از این توضیحات میدم، زیاد پیش میاد که سوءتفاهم میشه برای بعضی افراد. بنابراین مجبورم نسبتاً کامل توضیح بدم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، دل خسته ، رهگذر. ، آیات
۱۸:۲۳, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
حالا من دیگه اینجا بحث های فلسفیش رو بلد نبودم براتون عرض کنم به قول شما اونا حتما برهان داشتن واسه حرفشون...شما رساله می خونی پایه هرحکمی آیه قران و برهانش رو می بینید!!!!یا نه اگه برهان نداشت بیخیال تقلید می شین...اگه من می تونستم حکم و دلیل همه چیز رو بدونم خودم مجتهد می شدم ...گفتن این اذکار هم تا جایی که می دونم به این راحتی نیست نیاز به اجازه داره هر ذکری رو که نمی شه تجویز کرد...چون هرکدوم از یه تعدادی بگذرن اثراتی دارن که عقل جهنوز تو این قضیه وارد نشده...ولی هیچ ضرری نداره شما یه پرس وجو بفرپایید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۱۸:۴۹, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
فک نمیکنم ذکر خدا مشکل ایجاد کنه در زندگی....

ینی ممکنه؟؟؟؟Huh

پس فرقش با گفتن چیزهای حرام چیه؟

هردو که مشکل ایجاد میکنن کهDodgy
۱۹:۰۴, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
کلا میگن که هر ذکری رو به عدد خاص نگین مگه اینکه از معصوم گرفته باشین یا عالمی که شخصا به شما داده
مثل تسبیحات حضرت فاطمه سلام الله علیها
تنها ذکری که هر چی دوست دارید میتونید بگید صلوات هست
اذکار موکل دارن و غیره ....
اما کلا ذکر ها مثل دارو میمونن و سرخود نباید به تعداد گفت

مثلا برای افرادی که غلبه سودا دارن طبیب میگه که ذکر یا لطیف رو زیاد بگن،خوب ادمی که نقطه مقابل این شخص هست،خوب اگه خیلی زیاد بگه از تعادل خارج میشه.
این مطالبیه که بنده شنیدم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، حضرت عشق ، بیداری12 ، دل خسته
۱۹:۰۶, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
نه اینکه مشکل داشته باشن ببین هرچیزی تو این عالم تاثیر داره اذکار هم همینطورن ما چقدر حدیث داریم درباره صلوات اما اذکار دیگه با دقت بیشتری نسبت بهشون حدیث داریم من فقط می دونم اگه از یه تعدادی بگذره تاثیرات خاصی تو زندگی میذاره که ما ظرفیت شونو نداریم نه اینکه اونا بد باشن ما آمادگی پذیرشش رو نداریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، دل خسته
۱۹:۰۹, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
من اینجوری فهمیدم...

مثلا یه سری ذکرا اینقد مارو درجه مونو بالا میبره که خدا ازمون امتحانای سخت میگیره؟؟؟Huh

آخه با عقل جوردرنمیاد یاد خدا مشکل ایجاد کنه....

Huh
۱۹:۱۰, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #10

(۲۰/آبان/۹۳ ۱۸:۲۳)رکن الهدی نوشته است:  شما رساله می خونی پایه هرحکمی آیه قران و برهانش رو می بینید!!!!یا نه اگه برهان نداشت بیخیال تقلید می شین...اگه من می تونستم حکم و دلیل همه چیز رو بدونم خودم مجتهد می شدم ...
خواهر گرامی،
دقیقاً برای اینکه دچار همین سوءتفاهم نشین اون همه توضیح داده بودم. لطفاً دوباره با دقت بسیار فراوان مطالعه بفرمایید.

(۲۰/آبان/۹۳ ۱۸:۲۳)رکن الهدی نوشته است:  گفتن این اذکار هم تا جایی که می دونم به این راحتی نیست نیاز به اجازه داره هر ذکری رو که نمی شه تجویز کرد...چون هرکدوم از یه تعدادی بگذرن اثراتی دارن که عقل جهنوز تو این قضیه وارد نشده...ولی هیچ ضرری نداره شما یه پرس وجو بفرپایید
همین تعداد اذکار رو هم که میگن شامل همین بحث میشه.
مثلاً کسی که بعد از نماز تسبیحات حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) رو میگه - فرض می‌کنیم که اذکاری که توی نمازش گفته بود باهاش قاطی نمیشه - اگر بعدش بخواد برای خودش الحمدلله یا سبحان‌الله بگه، آیا با اونها قاطی میشه و اثرشون رو خراب میکنه؟

(۲۰/آبان/۹۳ ۱۸:۲۳)رکن الهدی نوشته است:  حالا من دیگه اینجا بحث های فلسفیش رو بلد نبودم براتون عرض کنم به قول شما اونا حتما برهان داشتن واسه حرفشون...
آخه خیلی عجیب و غیرقابل‌باور هست.
چنین مطلبی، با ذات اذکار که قراره یاد خدا باشه، متضاد می‌نماید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، آیات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]