کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا ما ها هیچوقت علاج واقعه قبل از وقوع نمی کنیم.
۱۲:۵۳, ۲۹/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
یا رحمان
نمی دونم چرا دولت مردان ما هیچوقت آینده نگری ندارن
همین مسئله حجاب : باید قدر اون شیر زن هایی رو میدونستن که با چادر راهپیمایی میکردن. ندوستن ،یواش یواش چادر شد مانتو بلند بعد مانتو کوتاه حالا هم بلوز شلوار(حتی از فیلم های صدا و سیما این مسئله کاملا محسوس است) بعدش هم خدا می دونه .... قراره چی کارا بکنن
حرفم اینکه اون زمانیکه چادر شد مانتو اون موقع باید به فکر می افتادن نه حالا که کار از کار گذشته تازه دارن حجاب حجاب می کنن اونم با چه روش های غلطی به خیالشون می تونن این وضعیت رو درست کنن.

یا همین مسئله آب: به ما کی تو بچگی یاد دادن صرفه جویی کنیم.Sadحالا که کار از کار گذشته هی داد بزن چه فایده؟؟

منتظر نظراتون هستم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، غریب ، amirak
۱۳:۰۷, ۲۹/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #2

سلام،
کلا تو این مملکت در هیچ موردی نمیتونن فرهنگ سازی کنن
تو بچگی بجای اینکه بچه رو این همه کلاس بفرستن و سرشو با بازی های کامپیوتری و درس گرم کنن یه کم به بچه ها درست زندگی کزدن و چطور زندگی کردن رو یاد بدن خیلی بهتره
بنظر من باید این فرهنگ سازی ها باید با آینده نگری و از زمان بچگی به طور درست به بچه آموزش داده بشه .
فقط بحث حجاب و صرفه جویی نیست در خیلی زمینه ها این ضعف فرهنگی وجود داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب پنهانی ، غریب ، شیدا
۱۵:۰۷, ۲۹/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
سلامSmile

حرفتون درسته همیشه پیشگیری بهتر از درمانه.
یکی از بستگان ما دخترشون به سن تکلیف نرسیده بود خیلی کوچیک بود. لباس های راحت و آزاد تن بچه میکردن خب دختری که همش لباس های آزاد بپوشه مطمئنا نمیتونی تو سن 9 سالگی بهش بگی باید حجابتو رعایت کنی ... باید بستر سازی کرد

حالا میگیم این پیشگیری صورت نگرفته و بیماری حاصل شده. نباید به فکر درمانش بود؟
مطمئنا در مان از پیشگیری سخت تره ولی نمیشه همینطوری هم رهاش کرد

میدونید چیه؟ ما همش منتظریم بقیه فرهنگ سازی کنن و کمتر خودمون قدم بر میداریم
اگه بهمون یاد ندادن تو آب صرفه جویی کنیم، خب از همین الان من نوعی بیام تلاشمو بکنم که از همین الان صرفه جویی کنمو نیمه پر لیوانو نگاه کنم که همین صرفه جویی من هم بی تاثیر نیست و سعی کنم این تلاش رو به بقیه سرایت بدم نه اینکه منتظر باشم
یه کار بزرگ و اتفاق خاصی رخ بده

من باید سعی کنم حجابم خوب باشه و در کنارش با اخلاق خوب رو دیگران تاثیر مثبت داشته باشم

نباید منتظر باشیم بقیه قدم اول رو بردارن
برداشتن قدم اول هر چند کوچیک خیلی با ارزشه

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، آفتاب پنهانی ، عقیق ، نرگس مهدوی ، amirak ، السا
۱۶:۲۴, ۲۹/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #4

سلام.

(همین ابتدا حساب موارد استثنا رو جدا می کنم و درباره اکثریت صحبت می کنم)

چرا همیشه فکر می کنیم مشکل از دولت هست و اینکه پیشگیری نکرده و کار به درمان رسیده؟

مگه نه اینکه حجاب از نه سالگی واجب می شه؟ دولت که دو سال جلوتر هم شروع می کرده و می کنه و حجاب و مفاهیم دینی رو به افراد اموزش می ده. تا هر زمان هم که فرد در حال تحصیل باشه دائم براش تکرار می کنه تا نهادینه بشه.

به نظرتون گاهی این خود افراد نیستن که لذت بی حجابی یا بد حجابی رو ترجیح می دن به پوشیده بودن؟
به نظرتون این خود افراد نیستن که همه چیز دین به اونها اموزش داده شده اما باز با روش خودشون زندگی می کنن؟

مگر در قرآن نیامده که ای پیامبر عده ای هستند که هرچقدر اونها رو موعظه کنی آموزش بدی بازهم رویگردان هستن؟ سرپیچی می کنن، ایمان نمیارن، مجادله می کنن، مغلطه می کنن، لجاجت می کنن، بهانه میارن و....

ماها باید سهمی رو برای این موضوع در نظر بگیریم که یه عده هستن که ترجیح می دن حتی اگه جلوشون معجزه بشه باز هم به همون لذت های دنیوی دلخوش باشن، اومدیم و دولتی در کار نبود، انسان مومنی وجود نداشت، آیا خدا حجتی به نام عقل و وجدانی بیدار در همه انسان ها قرار نداده تا راه رو بهش نشون بدن و دیگه جای بهانه نباشه؟

........................

قبلا فکر می کردم مشکل از اطلاعات کم و ناآگاهی هست، اما کم کم به این نتیجه رسیدم همیشه مشکل از اموزش و پیشگیری نیست و یه عده هستن حتی پیامبر هم بهشون بگه حجابت رو حفظ کن باز کار خودشون رو می کنن. دولت و مدرسه و تلویزیون و .. که دیگه جای خود داره...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب پنهانی ، شیدا ، نرگس مهدوی ، amirak
۲۲:۲۷, ۲۹/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
به نظر من این مطالب شما در مورد عده ایی کم از بد حجاب ها صادق است است
چون: بعضی ها به خاطر اینکه بد حجابی مد شده دارن ای نکار رو میکنن
بعضی ها هم اصلاا نمی دون برا چی باید حجاب رو رعایت کنن
حالا یکی باید بیاد به اینا بفهمونه ای کار درست نیست اما هیشکی نیست فقط می گن خواهرم حجاب . بعد هم صد تا مارک به اون می چسپونن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، شیدا
۲۳:۲۵, ۲۹/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۴ ۲۳:۳۷ توسط غریب.)
شماره ارسال: #6

در ابتدا حساب استثناها رو جدا کردم. بحث کسانی که واقعا اطلاعات ندارند و بی خبر بوده اند جداست. چون با اندک اطلاعاتی که بهشون داده بشه هشیار می شن و به چشم می بینی شروع به رعایت کردن قیود دینی می کنن.

اما خیلی ها هستن که خودشون رو پشت این "ندونستن های دروغین" پنهان می کنن تا من و شما بهشون خرده نگیریم.

مگه مد وحی منزل هست که هیچ راه فراری ازش نداشته باشی؟
خیر دوست عزیز. این عده دنبال لذت هایی هستن که از جلب توجه کردن از طریق مد به دست میاد.

یه دوستی بود بارها باهاش صحبت می کردم و به قولی دائم شبهه مطرح می کرد و من هربار سعی می کردم در حد اطلاعاتم صحبت کنم باهاش. یه بار وقتی داشت با شور و شوف از روابط (ناسالم) دختر و پسر در فضای لاین و وایبر و... صحبت می کرد بهش پیشنهاد دادم بشین یه بار قران رو بخون. برگشت خیلی صادقانه بهم گفت: من می دونم چیزایی که قران می گه درسته اما وقتی سمت دین میای همش مجبوری یه کارایی که وظیفه ات هست رو انجام بدی. همش حس می کنی مسئول هستی. همش عذاب وجدان پیدا می کنی...!

همیشه مشکل از اموزش نیست...گاهی هم طرف می دونه و باز کار خودش رو انجام می ده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، آفتاب پنهانی
۱۸:۴۹, ۳۱/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۰۷ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #7
آواتار
اطراف محل زندگی ما حجاب دختر خانم ها خیلی بد شده
بعضی وقت ها خیلی اعصابم خرد میشه
بعضی وقت هام دلم میسوزه که چرا به جایی رسیدیم که دختر خانم ها اینطوری میکنن
یه زمانی دختر های بد حجاب یه جوری تیپ میزدند که تو جمع پسرونه ماها ،
بچه ها میگفتن چه خوشگلی داره میاد
یا یکی میگفت کاشکی به غلامی قبولم کنه
اما الآن دختر ها یه جوری تیپ میزنن که رفقا چیز های دیگه ای میگن (حالا این تالار که همه بچه ها خودین بدون سانسور میگم و گرنه تو اینستام این مطالبو نمیگم)
بعضی وقت ها که با دوستامون تو دانشگاه یا خیابونیم و یه دختر اینجوری رد میشه ، بچه ها یه الفاظی مترادف با فا*شه براش به کار میبرن
خیلی بده یه دختر ظاهرش یه جوریه که فکر میکنه برا دوست پسرش جذابه اما نمیدونه وقتی تو جمع پسرونه یکی به این آقا میگه مخ چه فا*شه ای رو زدی اونم جواب میده قابل نداره.شمارشو بدم باهاش قرار بذاری؟
شاید خانم ها این چیزا رو ندونن اما ما که تو جمع پسرا هستیم خیلی از این چیز ها میشنویم
.
خیلی جای تاسف داره که یه دختری که خدا بهش نعمت زیبایی رو داده جوری خرجش میکنه که هر پسری قبل از تعریف کردن ازش یواشکی به بغل دستیش میگه به نظرت با چند تا.....
.
ببخشید حرف هامو رک ردم.ناظرا اگه خواستن پاک کنن
اما خانم ها باور کنید با جلوه گری بیش از حد اینطوری در موردتون فکر میکنن
دل پری داشتم ، شرمنده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، شیدا ، آفتاب پنهانی
۲۲:۳۷, ۳۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
اتفاقا باید بگم خیلی خوبه که رک حرف می زنین.
واقعا جامعه یه جوری شده که غیر ممکن به جامعه 30 سال قبل برگرده یا حداقل یه خورده نزدیکش بشه.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا