کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهدی و صفات او در تالار گفتگو(منتدا) احمدالله ابراهیم
۲۲:۲۵, ۲۱/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۲۲:۵۰ توسط antares.)
شماره ارسال: #1
آواتار
این تاپیک بر اساس رویاهای منتدی احمد الله ابراهیم در خصوص مهدی موعود و ... است

کاربران این تالار گفتگو از برادران اهل سنت هستند

۱-سيحدث قريبا زلزال بإيران تقع منه العمارات في العالم كله

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
وصل اللهم على سيدنا محمد وعلى اله وصحبه وسلم

رأيت أنني واقف مع شخص وقع في ظني أنه الشيخ سيد قطب-رحمه الله-
ومعه خريطة كبيرة مفتوحة أمامه للمنطقة العربية وإيران وتركيا وأوروبا،
وهو يشير لي إلى غرب إيران قائلا:
(سيحدث قريبا زلزال بإيران تقع منه العمارات في العالم كله)
ووقع في روعي أنه إنما يعني البلدان الموجودة في الخريطة
وتأملت نفسي أسير في أحد شوارع القاهرة وأتخيل لو حدث الزلزال ووقعت العمارات فعلا.
انتهت الرؤيا، وقد رأيتها ليلة الجمعة ٣٠/٥/٢٠١٤
وبعدها بنحو أسبوعين سمعت عن سيطرة الدولة الإسلامية على الموصل

الرؤيا منقولة

تعبیر :

الزلزال يرمز لقوة تخرج من ايران تسقط كل اصحاب المناصب العليا في العالم وهم الرايات السود الذي يخرجون لقتال السفياني ثم يوطئون للمهدي سلطانه على الارض وهم من يغيرون خريطة العالم وكما سيطر الغرب مرة على العالم سيكون للشرق كرة

تاریخ این رویا سی ام ماه مه امسال بوده و تاریخ زلزله پنج و شش دهم ریشتری منطقه مورموری هیجدهم اگوست امسال بود یعنی حدود ۸۰ روز بعد رویا و در ادامه از تاثیر این منطقه در جهان گفته شده که موطن اصلی بنی اسراییل بوده و احتمالا موطن مهدی موعود هم هست

۲- السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
رأيت الليلة اني اقف في ساحة او ميدان به سيارات وانطر للسماء وهيا مظلمة وكأنه اليل وهاتف يهتف لي ان أقول لهم (١٢) الإنزار الأخير اي للناس ولا أدري اكن المقصود الساعة أمالشهر
ارجو من الله أن تكون خيرآ
وجزاكم الله عنا خيرآ

معبر تالار :
الرؤيه تبشر وتحذر
تبشر بالمهدى وتحذر من علاماته القادمه اولها فى شهر 12
اللهم استر
والله اعلم

ماه دوازده میلادی دسامبر است و این رویا در مورد هشدار عذاب در این ماه است که در مورد این ماه رویا های زیادی است در این تالار
الان ۱۳ امین روز از ماه یازدهم م
یلادی است

۳-

رأيت قبل حوالي ثلاثة أشهر أو أربع أنني كنت أطير في الفضاء وكنت أنظر إلى الكرة الأرضية وكنت فوق الجزيرة العربية وكان بإمكاني رؤية الجزيرة العربية بأكملها إضافة إلى أجزاء من الشام وأجزاء من قارة إفريقيا مثلما نشاهد الكرة الأرضية عبر الأقمار الصناعية وما لفت انتباهي أن الجزء الشرقي من الجزيرة العربية كان مغطى بماء المحيط وكان لون الماء أزرقا غامقا مثل لون أعماق المحيطات... ولقد التهم الماء كل سلطنة عمان والإمارات وقطر والمنطقة الشرقية من السعودية لدرجة أصبحت اليابسة في الجزيرة العربية عبارة عن شبه مستطيل كبير بعد أن اختفى القرن الأيمن من الجزيرة تحت الماء.

لم أكن أفكر في الموضوع وقت الرؤيا اللهم إلا أن بالي مشغول بما يحصل لإخواننا المسلمين في سوريا.

بارك الله فيك
نقشه احتمالی جهان بهد از انعکاس مغناطیسی قطبین زمین که یک طوفان مغناطیسی قوی خورشیدی در کلاس ایکس و برخورد ان به زمین میتواند باعث کاهش مغناطیس زمین و انعکاس ان از شمال به جنوب میشود

[تصویر: world_melt.JPG?width=721]

طبق رویا جز شرقی شبه جزیره عربستان زیر اب میرود و در روایات اخرالزمانی از زیر اب رفتن بصره هم روایت داریم

http://poleshift.ning.com/profiles/blogs...-locations

این حادثه اب و هوای خاورمیانه را تغیر میدهد و روایت پیامبر از سرسبزی و برگشت رودها به شبه جزیره عربستان

[b]

وعن النبی صلى الله علیه وآله وسلم قال : لا تقوم الساعة حتى تعود أرض العرب مروجا وأنهارا

[/i]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۰۸, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
بسم الله النور
جناب Antares:

از انجاییکه هم بنده و هم کاربر faateme-313 مطالبی را در مورد نوشته شما بصورت تفسیری و سوالی مطرح نموده و هیچ پاسخی ندادید و صرفا اوهام و خیالات خود و دیگر خیالپردازان را برایمان مطرح نموده اید ،و نیز به جای پاسخ گویی و مباحثه ادعیه قرار میدهید ،
از این به بعد هر نوشته ای از شما که جوابیه مطالب کاربران نباشد حذف خواهند شد و اگر این روند ادامه یابد موضوع بسته میشود ، چرا که اینجا یک تالار گفتگو محور است و نه محفلی برای رویاها و خیالات .

خداوند خود هادی و راهنمایمان باشد.

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، أین المنتظر ، Havbb 110 ، حضرت عشق
۸:۰۵, ۲۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۸:۱۷ توسط antares.)
شماره ارسال: #12
آواتار
در خصوص جواب شما :

در مورد
:وبعدها بنحو أسبوعين سمعت عن سيطرة الدولة الإسلامية على الموصل

کاربرد دولت اسلامی از سوی ان کاربر دلیل بر تایید جنایات داعش نیست و اکثریت بالای کاربران اهل سنت اون تالار مخالف اعمال داعش هستند

در مورد برج دوازده میلادی :

نوستراداموس پیشگوی معروف فرانسوی- در قرن ۲ قطعه ۴۱ میگوید: ستاره ای بزرگ هفت روز خواهد سوخت گویی از ورای ابرها دو خورشید نمایان خواهد شد سگ ماستیف در طول شب زوزه می کشد در این هنگام پاپ محل اقامت خود را تعقیر می دهد

Nostradamus

Quatrain II.41

The great star for seven days will burn, The cloud will cause two suns to appear: The big mastiff all night will howl, When the great pontiff changes countries

این شخص اکثر پیشگویی هاش براساس کتب مقدس و روایات اسلامی است و در زمان اقامتش در مصر اهرامات با انها اشنا شد و زمان این رویداد را دسامبر میداند
نمایان شدن دو خورشید از نشانه های اخرالزمان در بین مسیحیان است و زمان او هم هنگام روز است زیرا گفته شده نمایان شدن دو خورشید و معمولا در تصاویر این دو را کنار هم نشان میدن

چنین اتفاقی قطعا یک ابر نواختر است که نور خیره کننده سفید دارد و در ماه دسامبر خورشید در فاصله نزدیک از ستاره قلب العقرب یا انتارس قرار میگیرد و این ستاره در حال تولید فلزات سنگین است یعنی در اخرین مراحل ابرنواختر شدن و اما زمان وقوع را نوستراداموس هم زمان با یک سفر خارجی پاپ میداند که در اواخر نوامبر و اوایل دسامبر سال جاری پاپ در ترکیه است و از مرز عراق هم دیدن میکند و همچنین در چهارم دسامبر که قلب العقرب و خورشید در یک راستا هستند به استکهلم سفر میکند

و این اتفاق در روایات اسلامی

[/b]

لَا یَخْرُجُ الْمَهْدِیُّ حَتَّى تَطْلُعَ مَعَ الشَّمْسِ آیَةٌ،. مهدی ظهور نمی کند مگر آنگاه که با خورشید نشانه ای پدیدار گردد.[بحارالأنوار ج : 52 ص : 217].

قَالَ الْوَلِيدُ : " وَقَالَ كَعْبٌ : هُوَ نَجْمٌ يَطْلُعُ مِنَ الْمَشْرِقِ ، وَيُضِيءُ لأَهْلِ الأَرْضِ كَإِضَاءَةِ الْقَمَرِ لَيْلَةَ الْبَدْرِ "

موضوع: رد: الدعاء للمهدي فهو في كرب ومسحور حسب الرؤى [تصویر: empty.gif]الأربعاء فبراير 26, 2014 2:37 pm

رأيت ان احدهم يكلمني بالمنام ويقول أن المهدي رجل طرق كل ابواب الحياة ولم يفلح بأي واحد منها !

تعبير علامة فارقة
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
المهدي رجل ابتلاة الله في كل شيئ حتى في رزقه ان هذا الرجل محص تمحيصا شديدا والله اعلم

بسته بودن همه درهای زندگی برروی مهدی یعنی ایشان در طلب روزی در اکثر مواقع با مشکل روبروست
و رویاها های کثیری دلالت دارد براینکه مهدی فقیر است

ال علی علیه السلام : عجبت للشقی البخیل یتعجل الفقر الذی منه هرب ، و یفوته الغنی الذی إیاه طلب فیعیش فی الدنیا عیش الفقراء ، و یحاسب فی الآخرة حساب الأغنیاء. الشرح : الفقر یضعّف سکون الانسان الذی لیس له توکّل علی الله ولا له یقین بعونه تعالی .و خوف الفقر یجرّ صاحبه الی العجز و الفزع و الجزع الی النوع . و لذا الانسان یطلب الغنی لیصونه من آثار الفقر . و أما إذا کان للانسان مایکفیه و یسدّ جوعه و یستر عورته و یصونه عن بذل ماء وجهه للطب من الغیر و مع ذالک الغنی الموجود هو من خوف الفقر یسعی للجمع و یحرص فی الإکتساب و یتذلل للنوع لیکثر من المال. فهو فی الحال واقع متعجلاً فی آثار الفقر من التذلل و الفزع و الجزع التی منها هرب ، و لذا یفوته الغنی الذی طلبه و أکتسبه و لم یدرک آثار هذا الغنی الموجود لإشتغاله بهموم الخوف من إصابة الفقر ، و یجرّه ذالک الخوف الی البخل علی الناس و علی نفسه و أهله ، وفهو عیشه مع الغنی الموجود عیش الفقراء و یحاسب فی الآخرة حساب الاغنیاء .

همچنین رویاها دلالت دارد بر مریض و مسحور بودن مهدی که سحر ان یک سحر شیطانی و ماسونی است که فقط توسط خدای باری تعالی باطل میشه و در شب اصلاح مهدی

[b]رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: « المهدي منا اهل ابيت يصلحه الله فی
ليله»[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۳:۳۸, ۲۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۱۴:۱۶ توسط antares.)
شماره ارسال: #13
آواتار
رويا دیگه در مورد برج ۱۲

كنت واقفة بمكان ظلمة و شايلة هم الدنيا جاءني واحد برسالة فتحت الرسالة و قرأتها مكتوب فيها 4 ديسمبر يغفلون بعدين سمعت صوت بيقول لها( يا غفران لو انتي عايزاني أوقفي على مكان عالي و قولي 4 ديسمبر يغفلون )
انا كنت واقفة على مكان عالي فقلت 4 ديسمبر يغفلون
بنظر الى تحت لقيت برج عليه ساعة مدورة و عمارتين على الجناب و الدنيا سوداء و الناس سوداء و ماشية بكل مكان و السماء حمراء زي الدم عليها تشبيحات سبيضاء

وبقية سلسلة 4 ديسمبر يغفلون سوف اخبركم بها ان شاء رب العزة.
انا من رات هذه الرؤي و لمحبي الاطلاع اكتب في الجوجل 4 ديسمبر يغفلون
http://adel15.ba7r.org/t1288-topic
۴ دسامبر ۲۰۱۴ برابر ۱۱ صفر ۱۴۳۶ است

۴ دسامبر همان روز سفر پاپ به سوئد

[تصویر: graph_8b_likenoother1.jpg]

رايت ان مجموعة ناس بلبس عسكري تستعد ويقفو بجنب بعض وسمعت هاتف يقول الحرب تبدا في شهر جمادى الاول وهو يوافق شهر 5 هجريا
الرائي من بلاد الحرمين
منقولة
طبق روایات از اغاز جنگ ایرانیها تا تصرف ایلیا (فلسطین )حدود ۸ ماه طول میکشد و جمادی الاول در اسفندماه است

اخرین خسوف کلی از چهار خسوف کلی این دوسال که مطابق اعیاد فصح و مظال یهود است در ۱۴ ذیحجه است

و پایان دجال هم ان زمان است ان شا الله
حکومت دجال طبق روایات ۴۲۸ روز است و از دوم مرداد امسال شروع شد و تا ششم مهر سال اینده برابر ۲۸ سبتامبر و نیمه ذیحجه به پایان میرسد
28/9/2015
اين به این معني است كه حمله دجال به تاسیسات اتمی ایران قبل از اسفند ماه رخ خواهد داد

سالها قبل از لو رفتن طرح اسراییل برای حمله به تاسیسات اتمی ایران با یکصد جنگنده خود من خواب دیدم که یکصد جنگنده به ایران حمله کرده بودن

بیشترین احتمال حمله در اذرماه است

چون برخی از رویاها از سکوت ایران برای مدت کمی خبر میدن و این شاید به معنی پیگیری مسئله در مجامع بین المللی است یعنی فی الفور ایران مقابله به مثل نمیکند

[تصویر: n00009699-b.jpg]

رووین ریولین رییس جمهور اسرائیل

همیشه قمرهای چهارگانه خونین در اعیا یهود برای انها خوش یمن بود اما اینبار کیدهم فی نحورهم باذن الله

رووین ریولین در 9/9/1939 به دنیا امده یعنی ایستایی سه عدد ۹ کنار هم

۹۹۹ و این عدد مقدس ماسونی است این فرد در برج ششم از سال جاری در کنست انتخاب شد و برج ۱۲ شش ماه فاصله دارد یعنی کاملا مخالف

همچنین خداوند مقدر کرد تا دجال این روز متولد شود و مهدی موعود را هم احتمالا با همین عدد برای نابودی دجال اشکار میکند

۹۹۹ در برابر ۹۹۹
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۴:۱۹, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله النور

آنچه جنابتان در باب جواب بنده فرمودید ،راحت ترین فرار از جواب بود . حرف بنده این بود که تعابیر شما با رویا ها همخوانی ندارد و خود رویایی بیش نیست . آنچه در رویای اول آمده بود نقد شد و شما جوابی برای آن نیاوردید .
در مورد اینکه اهل سنت با داعش موافق نیستند بنده هم میدانم و لازم به ذکر آن نبود . هر کسی که انسانیت در وجودش باشد این اعمال را زشت ترین اعمال میداند .
در مورد رویا دوم کلام بنده این بود که کجای رویا از برج دوازدهم میلادی نام برد که تفسیرش را آوردید ؟
حال هم به نکته ای اشاره دارید که باز تفسیر و تخیل شما از آن رویا محسوب میشود .

و اما جالبی نوشتار شما با آوردن تخیلات و رویا های نوسترآداموس کامل میشود . فردی شاعر و خیالپرداز که هیچ مدرکی دال بر صحت گفتار او نیامده و جالبتر اینکه کتاب رباعیات منسوب به ایشان همه در راه پیشبرد اهداف صهیونیسم است ،حادثه 11 سپتامبر ، چیرگی آلمانها بر اروپا و جنگ دوم جهانی ، کشته شدن ولیعهد اتریش و راه اندازی جنگ اول جهانی و از هم پاشیدن حکومت اسلامی عثمانی و ...
آنچه شما از سانتوری 2،قطعه 41 بیان داشتید هیچ ربطی به واقعه اخر زمان ندارد و تعبیر و تفسیر کردن آن با استفاده از روایات اسلامی یک کار کودکانه است .
نه خود ایشان و نه کس دیگری ادعایی بر استفاده ایشان از روایات اسلامی نکرده است ،عجیب است که شما چنین ادعایی دارید و آنچه ایشان در رباعیات خود آورده صرفا استفاده از دو کتاب عهد عتیق و عهد جدید است ،که همگان (دانشمندا و تاریخ نگاران اهل فن ) معترف به دستکاری و تحریف این دو کتاب دارند .

و البته این روایت
لَا یَخْرُجُ الْمَهْدِیُّ حَتَّى تَطْلُعَ مَعَ الشَّمْسِ آیَةٌ،. مهدی ظهور نمی کند مگر آنگاه که با خورشید نشانه ای پدیدار گردد.[بحارالأنوار ج : 52 ص : 217]
را چگونه به پیشگویی نوسترآداموس ربط دادید درجای خود بسیار جالب است !!!

و باز در پایان بدون انکه جوابی برای سوالات بنده و کاربر faateme-313 آورده باشید ،باز از سایت دیگری رویایی مطرح نمودید که اینبار جناب علامه فارقة تعبیر نموده اند و چه جالب و خنده دار از یک وهم و خیال تعبیری اینچنینی مطرح نمودند .
اینهم ادرس سایتی که ایشان تعبیر خواب دارند : http://www.almobshrat.net

بهر حال انچه که بنده در نوشتار شما میبینم یکسری اوهام و خیالاتی است که با اوردن احادیث از کتب شیعی درصدد درست و صحیح دانستن انها بر امده اید ،و بدون انکه جواب و ادله ای برای گفتار خود داشته باشید تاکید بر رویاهایی دارید که تنها خود انها را صادقه میدانید .
فکر میکنم که استقبال زیادی از نوشتار شما و بیان خیالات شما و دوستانتان در این تالار نشود ،لذا این موضوع بسته میشود .
اگر حرفی و ادله ای برای ثبوت کلام خود داری بفرمایید تا موضوع باز شود، وگرنه گوش ما بچه شیعه ها پر از خیالات و اوهامات اینچنینی است .

خداوند خود هادی و راهنمایمان باشد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، m.hossein
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا