|
چطور پاسخ مخالفین رو بدم؟
|
|
۲۳:۴۸, ۴/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۳ ۱۶:۳۶ توسط "شهید".)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشید
مستقیم میرم سر اصل مطلب و از شما ها درخواست کمک دارم. من چطوری میتونم جواب کسانی رو بدم که مخالف این دین هستن . همش میگن دین مملکتو خراب کرده یا از دین دارن بد استفاده میکنن و یا همش از مسئولین میگن ( شاید بعضی از حرفاشون درست باشه در این مورد ) و میگن 300 میلیون دلار رو تو این مملکت هپولی کردن و همه راه دزدی رو یاد گرفتن و حتی رهبر عزیزمون رو هم بد میدونن و میگن رهبر همه چی رو بهم ریخته و ... خسته شدم از این حرفا واقعا خسته شدم. اگرم بخوام جواب بدم میگن تو بچه ای و حالیت نیست در صورتی که اون تحقیقاتی که من انجام میدم و مستندات و مقالاتی که میخونم رو هیچ کدومشون انجام نمیدن در واقع ( نمیدونن دنیا دست کیه ) و همش حرف های همدیگه رو کپی پیست میکنن و میگن . من استاد رائفی پور نیستم که بتونم در جا جواب دندون شکنی بدم سوادشم ندارم. ازتون خواهش میکنم از بزرگوارانی که واقعا میتونن جواب دندون شکن بدن میخوام که بهم کمک کنن لطفا حرف هایی که همه میدونن نزنین خواهش میکنم اونایی که واقعا میتونن جواب درست درمون بدن Reply کنن چون میخوام جمع بندی کنم. پیشاپیش از همگی ممنونم . |
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
|
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســــ♥ـــــلام عـــ♥ـــزیز ![]() شــ♥ــــما چند سالتون هست........ . اگه دوســـ♥ـــت دارید بگید ![]() ✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
راهکارهای زیادی وجود داره به نظرم بستگی به نوع مخاطب و سطح سواد و سواد خودتون داره که هر کدوم قاعدتا راه حل خودش رو داره مثلا بعضی وقت ها لازمه حرفی رو بزنید و برید!همین اگه فیلم انسپشن رو دیده باشید به قولی "فکری رو در ذهن طرف بکارید" البته باید حساب شده باشه طوری که طرف متوجه نشه یا اینکه شما هم مقابله به مثل کنید به قول دکترعباسی" به خود دشمن حمله نکنید به استراتژیش حمله کنید و نیتش رو ناکارآمد کنید" البته اینها بیشتر تهاجمی بود تا دفاعی و .... یاعلی |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۵/آذر/۹۳ ۲۳:۳۶)ABCDE نوشته است: ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ من 26 سالمه (۵/آذر/۹۳ ۲۳:۴۰)اولولالباب نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم والا یک دکتری هست که خیلی درگیر اینم که چطوری بهش ثابت کنم. تنها کاری که تونستم بکنم راجع به موضوع تناسخ بود. کتابش رو خونده بود و کاملا جو گیر شده بود من حرف هایی بهش زدم که کلا نظرش عوض شد.راجع به معاد و این حرف ها . همیشه از از دولت بد میگه و ... که تو پست اول نوشتم |
|||
|
|
۰:۲۵, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ خیلی ممنون ولی یه طوری گفتید اگر بخواهید به کسی جواب بدید، میگن شما بچه هستید ![]() که فکر کردم مثل خودم دانش آموز هستید ![]() من خودم توی مدرسه همین مشکلو دارم ولی من اطلاعاتمو خیلی بالا بردم ![]() و بچه ها هم خیلی دوست دارند بیان با من بحث کنند (البته یه خورده براشون جنبه ی سرگرمی داره) ![]() به طوری که من دوتا جزوه ی بزرگ و یک DVD پر از همه ی این موضوعات (از نهان سازی در برگردان موسیقی گرفته، تا پیام های ناخودآگاه فیلم ها قبل از حادثه ی 11 سپتامبر و نمادها و علامت ها و رازهای دلار و خیلی چیزهای دیگه که حتی برای کاربران همین تالار تازگی داره و مطمئنم اصلا به گوششون هم نخورده جمع آوری کردم) ![]() و به قدری این مستندات معتبر و انکار ناپذیر هست که هیچکدوم از دوستانم تا حالا ![]() حتی یک بار! حتی یک بار هم حرف های من را رد نکردند ![]() ولی 99% در آخرش به من میگن خوب که چی؟ ![]() به ما چه مربوطه؟ ![]() البته بعضی هاشون به خاطر غرورشون این حرف ها را می زنند ![]() واقعیتش این هست که دانستن و آگاه کردن افراد در مورد موضوعی باعث نمیشه که آنها ایمان بیاورند ![]() خداوند در آیه ی 99 تا 100 از سوره ی یونس می فرمایند: ![]() و اگر پروردگار تو می خواست، هر کس که در زمین است همگی ایمان می آوردند پس آیا تو می خواهی مردم را مجبور کنی که (به اکراه) ایمان بیاورند؟ (99) هیچ کس نمی تواند ایمان بیاورد مگر با رخصت خدا و (او) پلیدی را بر آنهایی که تعقل نمی کنند قرار می دهد. (100) ✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۰:۳۵, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یاد یه حرفی از رائفی پور افتادم
میگفت یه امامی( اسمش یادم نمیاد کی بود؟ ) رو دیدن داشت میدویید بهش گفتن داستان چیه گفت داشتم با یه ابلهی بحث میکردم ( احتمالا در مورد مسائل دینی بوده ) باور کنید منم بدجور کلافه میشم وقتی با این جور ادما حرف میزنم ماشاال... پر حرفم هستن همشون. |
|||
|
|
۱:۱۴, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۳ ۲۳:۴۸)"شهید نوشته است: سلام و خسته نباشید سخنرانی های آقای حسن عباسی در باره اقتصاد غرب و فرهنگ غرب دقیقا پاسخ همین قیاس های باطل بین ما و خارجیا رو میده.البته باید با لحن خود استاد بگید تا اثر بذاره
|
|||
|
|
۴:۳۳, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برادر شما نگفتی بالاخره اشکالشون یا سوالشون دقیقا چیه که میخواید جواب بدیم؟ هر سوال یا اشکالی هست تو اینترنت سرچ کنید جوابش هست اگر نبود اینجا بگید. همزمان با دادن پاسخ هم یه مشت آهنین رو دهان طرف مقابل بزنید تا هم دندوناش بشکنه هم جواب بره پایین
|
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با اجازه آقای شهید من یکی از شبهاتی که داره رایج می شه رو بگم چون خودمم در جوابش موندم
![]() چند وقتی هست که شعار فرزند کمتر زندگی بهتر جای خودش رو داده به فرزند بیشتر... سوال مردم اینه چرا از اول اون شعار رو مطرح کردن چرا اون سیاست فرزند گمتر رو اجرا کردن برای فرزند سوم این همه محدودیت گذاشتن حلوی بارداری و توانایی باروری خانوم ها وآقایون رو تو اون سالها بستن. و اینهمه خیانت کردن به این مردم اینهمه بهشون ظلم کردن و جلوی بچه دارشدن یه نسل رو به صورت کامل گرفتن اما حالا دیدن که شیعه داره کم می شه سنی وهابی زیاد حالا بیایم فشار بیاریم که بچه بیارین...کی جواب اون خیانت 20ساله رو می ده ...البته خب آدما توهینهای زیادی هم می کنن و راس همه رهبری رو مقصر می دونن واسه این مشکل...شما باشید چی می گید...ببنید من یکی از نزدیکانم پزشک زنان هست ودقیقا توی اون دوران این سیاست بهشون ابلاغ می شد که مردم رو تشویق کنید به صورت کامل راههای بارداری شون رو ازبین ببرت که این واقعا وحشتناکه. وهمین ها هر روز که می گذره مردم رو بی اعتماد تر می کنه سیاست هایی که به راحتی عوض می شن... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: rose.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/rose.png)

رو میده.