|
آقای خامنه ای : بنده با تمدید مذاکرات مخالف نیستم
|
|
۱۵:۰۸, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
- بنده با تمدید مذاکرات مخالف نیستم به همان دلیل که با اصل مذاکره مخالف نبودم، هیئت مذاکرهکننده ایران حقا و انصافا پرتلاش و جدی هستند، ایستادگی میکنند و زیر بار حرف زور نمیروند و با جدیت منطق و دلسوزی کار میکنند.
- طرف مقابل یعنی عمدتا آمریکا غیرمنطقی است و هرروز یک حرف میزند/درمجلس خصوصی و نامهپراکنی یکجور ودراظهارات عمومی طوردیگر/آمریکا میخواهد از مذاکرات برای مشکلات داخلی خود استفاده کند. - امام فرمود هرچه فریاد دارید برسر آمریکا بکشید، ایشان حفظ نظام را اوجب واجبات میدانست.
|
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۳ ۱۹:۰۰ توسط السا.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اول از همه بهتون پیشنهاد می کنم ک حداقل پست اول این تاپیک رو بخونین : اینجا
تا با قرار دادن چندتا جمله، نتیجه گیری ای ک دوست دارین رو ننویسین ![]() و دوم اینکه، خواهش می کنم متن کامل سخنرانی رو قرار بدین علی الحساب این چند جمله رو قرار میدم، تا بعدا شما متن کامل رو قرار بدین ![]() رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: با قاطعیت و استدلال محکم معتقدیم که قصد واقعی استکبار، جلوگیری از رشد و عزت و اقتدار روزافزون ملت ایران است. رهبر انقلاب با انتقاد از سخنان برخی مقامات امریکا بعد از تمدید مذاکرات افزودند: آنها می گویند ایران باید اعتماد جامعه جهانی را جلب کند که در این حرف دو نکته ی کاملاً غلط وجود دارد. ایشان افزودند:اولین نکته این است که این چند کشور معدود، نام خودشان را جامعه جهانی گذاشته اند و برای اثبات این حرف حدود 150 کشور عضو غیرمتعهدها و میلیاردها نفر از جامعه بشری را عملاً از جامعه جهانی حذف می کنند. رهبر انقلاب تأکید کردند: نکته دوم این است که ما اصلاً به اعتماد کردن امریکا هیچ احتیاجی نداریم و نمی خواهیم اعتماد او را جلب کنیم چرا که برای ما اهمیتی ندارد. حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اینها مستکبرند و ما آبمان با مستکبران در یک جوی نمی رود. |
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۳ ۲۱:۰۵ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من چیو دوست دارم ؟ :دی
از اول که گفتیم به مذاکرات خوشبین نیستیم همین که مردم متوجه بشن طرف مقابل خیر مارو نمیخواد کافیه. آقا که گفتند برنامه هسته ای مشکل اصلی نیست . اونا از پیشرفت ایران میترسن. در مورد اینکه فرمودید متن کامل رو بذارم ، خیلی زیاد میشد و مطمئنا دوستان حوصله نمیکردند که بخونند. برای همین چکیده گذاشتم. من هیچ وقت تاکید میکنم هیچ وقت نخواستم و نمیخوام نظر خودم و چیزی که دوست دارم رو به کرسی بشونم. اگه روزی اینطور شدم ، مطمئن باشید اکانت من هک شده. تشکر ﻣﺎﻡ ﺧﺎﻣﻨﻪ ﺍﯼ : ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ ﮐﻨﻨﺪﮔﺎﻥِ ﺑﺎ ﻣﺎ ﯾﮏ ﻟﺸﮑﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺁﻧﻬﺎ، ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺑﺪﺍﺧﻼﻕ ﺗﺮ ﻭ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺫﯼ ﺗﺮﻧﺪ . ﻫﻢ ﻣﻠﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ ﻫﻢ ﻃﺮﻓﻬﺎﯼ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺑﺪﺍﻧﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﺑﻪ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻧﺮﺳﺪ ﺁﻧﮑﻪ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺿﺮﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ﻫﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻧﻪ ﻣﺎ . ﻣﻌﺘﻘﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﻗﺼﺪ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﺳﺘﮑﺒﺎﺭ، ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺭﺷﺪ ﻭ ﻋﺰﺕ ﻭ ﺍﻗﺘﺪﺍﺭ ﺭﻭﺯﺍﻓﺰﻭﻥ ﻣﻠﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ . ﺁﻧﻬﺎ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺍﻣﺎ ﻫﺪﻑ ﻭﺍﻗﻌﯽِ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﻭ ﻓﺸﺎﺭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻋﺎﻣﻠﯽ ﻣﻬﻢ، ﻣﺘﻮﻗﻒ ﮐﺮﺩﻥ ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ . ﻣﻘﺎﻣﺎﺕ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺭﻭﺯ ﺍﻓﺰﻭﻥ، ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﻭ ﭘﯿﺮﻭﺯﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﺩﺍﺭﻧﺪ . ﺍﻣﺎ ﺑﺮﺧﻼﻑ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ، ﺍﮔﺮ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﺑﻪ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻧﺮﺳﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﻤﯽ ﺁﯾﺪ ﭼﻮﻥ ﺭﺍﻩ ﺣﻠﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩ ﻣﻘﺎﻭﻣﺘﯽ . ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﺟﻠﺐ ﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻑ ﺩﻭ ﻧﮑﺘﻪ ﯼ ﮐﺎﻣﻼً ﻏﻠﻂ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ . ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﭼﻨﺪ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﻌﺪﻭﺩ، ﻧﺎﻡ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻑ ﺣﺪﻭﺩ ۱۵۰ ﮐﺸﻮﺭ ﻋﻀﻮ ﻏﯿﺮﻣﺘﻌﻬﺪﻫﺎ ﻭ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩﻫﺎ ﻧﻔﺮ ﺍﺯ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﺸﺮﯼ ﺭﺍ ﻋﻤﻼً ﺍﺯ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺣﺬﻑ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ . ﻧﮑﺘﻪ ﺩﻭﻡ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺍﺻﻼً ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﻫﯿﭻ ﺍﺣﺘﯿﺎﺟﯽ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺟﻠﺐ ﮐﻨﯿﻢ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﺍﻫﻤﯿﺘﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ . ﻫﺪﻑ ﺍﺻﻠﯽ ﻣﻘﺎﻣﺎﺕ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ، ﺭﺍﺿﯽ ﻧﮕﺎﻩ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺷﺒﮑﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﺩﺍﺭﺍﻥ ﺻﻬﯿﻮﻧﯿﺴﺖ ﺍﺳﺖ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺷﺒﮑﻪ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺷﻮﻩ ﻭ ﭘﻮﻝ ﻭ ﻣﻘﺎﻡ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ، ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﻬﺪﯾﺪ، ﺭﺳﻮﺍ ﻭ ﯾﺎ ﺣﺘﯽ ﺗﺮﻭﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﺩﻟﯿﻠﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﺻﻞ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﻧﺒﻮﺩﯾﻢ ﺑﺎ ﺗﻤﺪﯾﺪ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﻫﻢ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﻧﯿﺴﺘﯿﻢ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻫﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﻋﺎﺩﻻﻧﻪ ﻭ ﻋﺎﻗﻼﻧﻪ ﺭﺍ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﺍﻣﺎ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﯿﻢ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﻟﺖ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﯿﺎﺯﻣﻨﺪ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﺯ ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ ﻋﺪﻡ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﺿﺮﺭ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺍﯾﻦ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻧﺮﺳﺪ، ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺿﺮﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ . ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ ﺑﯿﭽﺎﺭﮔﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻓﺘﻨﻪ ۸۸ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﺷﺪﻧﺪ، ﺩﺭ ﻓﻀﺎﯾﯽ ﻏﺒﺎﺭﺁﻟﻮﺩ ﺣﺮﮐﺖ ﻭ ﻋﻤﻞ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﻋﻠﺖ ﭼﻪ ﺑﺴﺎ ﺑﻪ ﺩﺷﻤﻦ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺭﺍ ﻫﺪﻑ ﺣﻤﻠﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻨﺪ . ﺍﻣﺎﻡ ﺑﺰﺭﮔﻮﺍﺭ ( ﺭﻩ ) ﻫﻢ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺑﺴﯿﺞ ﺭﺍ ﺻﺎﺩﺭ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻫﻢ ﺟﻬﺖ ﮔﯿﺮﯼ ﻭ ﻫﺪﻑ ﺍﺻﻠﯽ ﺭﺍ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ : «ﻫﺮﭼﻪ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺑﺮ ﺳﺮ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﮑﺸﯿﺪ » . ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺷﻤﻦ ﺑﺎ ﺧﺒﺎﺛﺖ ﺗﻤﺎﻡ ﺗﻼﺵ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﻭﯼ ﻣﻠﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺒﻨﺪﺩ ﻭ ﻣﺎﻧﻊ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﯿﺎﺑﯽ ﺑﯿﻤﺎﺭﺍﻥ ﺑﻪ ﺭﺍﺩﯾﻮ ﺩﺍﺭﻭﻫﺎ ﺷﻮﺩ، ﺷﻬﯿﺪ ﺷﻬﺮﯾﺎﺭﯼ ﻭ ﻫﻤﮑﺎﺭﺍﻥ ﻭﯼ ﺑﺎ ﺗﻼﺷﯽ ﺑﺴﯿﺠﯽ، ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻨﺪ ﺍﻭﺭﺍﻧﯿﻮﻡ ﻏﻨﯽ ﺷﺪﻩ ﺑﯿﺴﺖ ﺩﺭﺻﺪ ﻭ ﺻﻔﺤﻪ ﺳﻮﺧﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﻨﻨﺪ . ﻫﯿﺄﺕ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺣﻘﺎً ﻭ ﺍﻧﺼﺎﻓﺎً ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺣﺮﻑ ﺯﻭﺭ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﮔﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﺮ ﺧﻼﻑ ﻃﺮﻑ ﻣﻘﺎﺑﻞ، ﺣﺮﻓﺶ ﺭﺍ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻋﻮﺽ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻣﺠﺎﻟﺲ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﻭ ﺩﺭ ﻧﺎﻣﻪ ﭘﺮﺍﮐﻨﯽ ﯾﮏ ﺟﻮﺭ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺳﺨﻨﺎﻥ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﯾﮏ ﺟﻮﺭ ﺩﯾﮕﺮ ! ﮔﺮ ﺩﺭ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﻨﻄﻘﯽ ﺯﺩﻩ، ﻭ ﻗﺮﺍﺭﻫﺎﯼ ﻋﺎﺩﻻﻧﻪ ﻭ ﻋﺎﻗﻼﻧﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﺍﻣﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﺍﺯ ﺻﺪﺭ ﺗﺎ ﺫﯾﻞ ﺍﺯ ﺁﺣﺎﺩ ﻣﺮﺩﻣﺶ ﺗﺎ ﻫﻤﻪ ﻣﺴﺌﻮﻻﻧﺶ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﻣﯽ ﺍﯾﺴﺘﻨﺪ |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۷/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۳ ۱۴:۵۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
هیأت مذاکرهکننده پرتلاش، جدی، دلسوز، مستحکم و منطقی هستند. همین جمله کافیه تا اونایی که نه به خاطر دلسوزی مملکت و نظام بلکه به خاطر منافع حزبیشون دلواپس می شن، کمی سکوت کنند! ما هم خوشبین نیستیم، اما دلواپس هم نیستیم! با امریکا نمی شه توافق دائم کرد ، اما با تاکتیک صحیح می شه یکسری منافع از دست رفته رو برگردوند!
|
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بگذار نتیجهء مذاکرات هرچه میخواهد باشد.
وچه زیبا آنروز که پیرِ جماران فرمود: راهِ قدس از کربلا میگذرد وتفسیرِ این کلام را امروز در می یابی وقتی که حاج قاسم سلیمانی را در بیابان های تفتیدهء عراق و دربین مجاهدانِ عراقی میبینی... و امروز که رهبرِعزیزمان در جمع بسیجیان فرمودند: ![]() "چه توافق بشود و چه نشود، اسرائیل روز بروز ناامنتر خواهد شد" و باز تو خودت را به این وعده نزدیک و نزدیک تر حس میکنی که : "راهِ قدس از کربلا میگذرد" و وقتی به حقیقتِ این مطلب رسیدی ، دیگر نتیجهء مذاکرات برایت اهمیت ندارد. به قولِ شهیدِ مظلوم آوینی که فرمود: بگذار امریکا با مانورهای ستاره ی دریایی و جنگ ستاره ها خوش باشد. دریا ، دلِ مطمئنِ این بچه هاست و ستاره ها نور از ایمانِ این بچه مسجدی ها می گیرند! همان ها که درجواب تو می گویند، ما خط را نشکستیم خدا شکست، و همه ی اسـرار در همیـن کـلام نهـفـته است. هدیه به پیشگاه حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و سربازانِ شهیدش صلوات.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |