|
ختم صلوات هدیه یازدهمین میلاد
|
|
۱۷:۲۲, ۲۹/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۱ ۸:۱۶ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا ابا محمد یا حسن بن علی ایها الزکی العسکری یابن رسول الله با سلام وعرض تبریک به مناسبت میلاد باسعادت یازدهمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام *ختم 14000صلوات جهت سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان ارواحنا فداه و هدیه به پیشگاه مقدس 14معصوم علیهم السلام* که در یک گروه 40نفره سهم هر فرد شرکت کننده 350صلوات میباشد...در صورت تمایل به شرکت در این هدیه 14000صلواتی حضور خود را با ذکر شماره و یک صلوات اعلام فرمائید. متشکرم والتماس دعا 1: اللهم صل علی محمد وآل محمد بعدد ما احاط به علمک و عجل فرجهم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۷, ۵/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۱ ۲۱:۲۱ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله
61 و 62) به نیابت از مادر و پدر عزیزم که بر گردنم حق دارند اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وآل محمد بعدد ما احاط به علمک و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
67-اللهم صل علی محمد وآل محمد بعدد ما احاط به علمک و عجل فرجهم |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
با سلام و ادب
68- اللهم صل علی محمد وآل محمد بعدد ما احاط به علمک و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله
69)اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۱۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۳۰/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۶)مجنون الحسین نوشته است: به لطف خدا یک گروه ختم 14000صلوات کامل و وارد گروه دوم شدیم... 70-71-72-73-74-75-76-77-78-79-80 : اللهم صل علی محمد وآل محمد بعدد ما احاط به علمک و عجل فرجهم(دوستان) خدا رو شکر دوستانی دارم که تا اسم ختم صلوات بیاد رو هوا میزنند ![]() الحمدلله دو دوره ختم 14000تایی هدیه به پیشگاه مقدس 14 معصوم کامل شد ![]() _________________________________________________________________________ فکر میکنم اوایل سال 91 بود که در برنامه سمت خدا جناب اقای فرحزادی در بین فرمایشاتشون در مورد مجرب بودن "ختم 14000صلوات" صحبت کردند......به این ترتیب که هر 1000ذکر به ترتیب به یک معصوم هدیه بشه: 1000اول......هدیه به حضرت رسول الله (صلی الله علیه واله) 1000دوم...........هدیه به حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) 1000سوم..........هدیه به حضرت فاطمة الزهرا(سلام الله علیها) و...........تا1000چهاردهم هدیه به حضرت صاحب الزمان (ارواحنافداه) درست ایامی بود که تو مشکل بدی افتاده بودم و از لحاظ روحی مضطر بودم واونروز tv رو اتفاقی روشن کردم.....از نذر کردن خوشم نمیاد..(مکروه هم هست) نیت کردم که شروع کنم به توسل از طریق ذکر 14000تایی به نیت سلامتی اقا و تعجیل در فرج و حل شدن این مشکل......به 1000تای دوم(حضرت امیرالمومنین علیه السلام)که رسید اوضاع شروع کرد به تغییر و تا 1000تای سوم رو شروع کردم خیلی ماجراهای قشنگی پیش اومد و خیلی مسائل حل شد!!! جالب اینجاست که بعد از اون تا الان پشت سر هم مشکلات داره میاد و هر بار تا به 1000تای سوم میرسم مشکل حل میشه!!! خوب هر چی باشه یک عالم هست و یک فاطمه زهرا!!!!!!!!!!!! ![]() دردانهء افرینش و نگین هستی!!!!!!!!!!!!! ![]() هربار به1000تای سوم که رسیدم مشکل حل شده و ادامه دادم و جالبه هنوز به 8000تا نرسیده یکی دیگه پیش میادو تند تند تموم میکنم که 14000تای بعدی رو شروع کنم برای مورد جدید ![]() گویا خود حضرات معصومین هم صلوات رو خیلی دوست دارند ![]() (جانم فداشون) ___________________________________________________________________________ این قصه ها رو عرض کردم که دوستانی که میخونند هم با این نوع ختم انس بگیرند ![]() به بهانه مشکلات و........... اما ..............لذت اینکه اجازه میدهند به یادشون باشیم بالاترین لذت دنیاست ![]() الـتـمــــــــــاس دعــــــــــــــــــــــــــــــــا
|
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
مجنون الحسین امضاتو خوندم بهت حسودیم شد.
التماس دعا |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمدوآل محمد
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یازدهمین اجتماع بزرگ مدافعان حرم | ehsan8taherian | 0 | 1,136 |
۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۴۸ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| ختم 14000 صلوات هدیه به امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) | یوسف יוסף | 20 | 8,307 |
۱۷/شهریور/۹۳ ۰:۱۶ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| ختم صلوات ،هدیه به روح مقدس *کریم اهل بیت علیه السلام* | Bahar | 27 | 9,735 |
۲۲/تیر/۹۳ ۱:۴۱ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| چهار رمز سعادت هدیه میلاد چهارمین ولایت | مجنون الحسین | 1 | 1,462 |
۹/خرداد/۹۳ ۰:۰۷ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| نُه گوهر ناب, هدیه میلاد نهمین گوهر اهل بیت علیهم السلام | مجنون الحسین | 2 | 1,882 |
۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: مجنون الحسین |
|
| پنج گوهر ناب، هدیه میلاد پنجمین گوهر اهلبیت | مجنون الحسین | 5 | 3,145 |
۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: مصباح |
|
| 11گوهر ناب،هدیه میلاد یازدهمین گوهر اهل بیت علیهم السلام | مجنون الحسین | 1 | 1,593 |
۲۰/بهمن/۹۲ ۲۱:۵۱ آخرین ارسال: aboutorab |
|