کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایران مساعد است یا نه؟ دیگران چی فکر میکنند؟
۱۸:۵۲, ۱۳/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۳ ۱۳:۵۱ توسط Kol.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام.
اولا که من نمیخوام بگم ایران نامساعد هست و من واقعا ایران رو دوست دارم. فقط میخوام بدونم دلایلش چیه. آیا باید کاری کرد؟
دوما داشتم تو یک سایت میچرخیدم که با آمار عجیبی برخوردم درباره اینکه آیا ایران کشور مساعدی هست یا خیر. تحقیقات مال سال 2013 هست. این چیزی که میزارم صرفا ترجمه و چکیده ای از مطالب اون سایت هست:

------
بررسی اجمالی:
همین طور که میدونید، تصویر ایران در جهان منفی هست. اکثریت کسایی که در نظر سنجی ما در 39 کشور شرکت کرده اند نظر نامساعد و بدی راجب به ایران دارند. و بیشتر آنان میگن که در تهران به آزادی مردم احترام گذاشته نمیشه.
دیدگاه های بد به ایران بیشتر در اسرائیل ( هههه ) و بیشتر کشور های غرب اروپا دیده میشه. حدود 80% از مردم این کشور ها نظر بدی راجب به ایران دارند. در آمریکا هم 70% از کسایی که مورد پرس و جو قرار گرفته اند هم همین نظر رو دارند.
[تصویر: vy6ynxrjns2spt1jdfs5.png]
همچنین کشور هایی با اکثریت مسلمان هم نظر منفی نسبت به ایران دارند. اردن با 81% نظر منفی، مصر با 78%، ترکیه با 68%، لبنان با 60% و فلسطین اشغالی با 55%. از کشور هایی که نظر مساعد دارند میشه به پاکستان با 70% نظر مساعد و اندونزی با 55% نام برد.
----------
آپدیت 1:
اکثریت مردم 24 کشور از 39 کشوری که مورد بررسی قرار گرفته اند فکر میکنند که تهران (یا همون ایران) به حقوق شهرونداش احترام نمیزاره. سه چهارم کسایی که این نظر رو دادن تو اروپا، آمریکای شمالی، برزیل، اسرائیل (ای بابا ) ، استرالیا و کره جنوبی اند.
این ارزیابی در کشور های دیگه اینگونه است : در روسیه 24% بر این عقیده اند که ایران به حقوق شهرونداش احترام میگذاره، 42% بر این عقیده نیستند و 34% چیزی راجب به این قضیه نمی دونستند.
و در چین این درصد ها به صورت 33% (احترام به حقوق) و 37% (عدم احترام) است و 30% عدم اطلاع.
تنها کشوری که رای مثبت به ایران داده پاکستان با 60% رای مثبت در زمینه احترام به آزادی مردم است.
[تصویر: sylavxczd9r8nzkccym8.png]
---------------
آپدیت 2 :
نگرانی در مورد جاه طلبی های ایران در زمینه هسته ای (جاه طلبی رو خوب اومد) ، عامل دیگری هست که به خراب تر شدن چهره ایران تو دنیا کمک کرده. در گروه 5+1 هم بیشترین نگرانی در زمینه دستیابی ایران به بمب هسته ای است.
در خاورمیانه، اسرائیل با اکثریت آرا 96% نگران و مخالف با ایران در زمینه تولید بمب هسته ای هستند، کشور های مسلمان منتطقه هم همین نظر رو دارند، تقریبا 60% کشور های منتظقه مخالف ایران در زمینه های هسته ای هستند، اردن با 79%، مصر با 73%، ترکیه با 69% و لبنان با 59% از جمله این کشور ها هستند.
این ها محور تحقیق و نظرسنجی ما درباره ایران بوده.
دقیق تر راجب به این :
تصویر منفی ایران تقریبا در همه جای دنیا هست و به خصوص در اروپا شایع شده است. از 88% در فرانسه تا 59% در بریتانیا که مردم نظر منفی نسبت به ایران دارند. روسیه هم با 49% از قضیه عقب نیوفتاده.
در آمریکای شمالی تقریبا 7 نفر از 10 نفر نظر فوق رو دارند، در آمریکا 69% و در کانادا 70% هستند. به جنوب که میرویم ، کشور های آمریکای لاتین هم تقریبا این نظر رو دارند. 72% در برزیل، 55% در شیلی، 52% در مکزیک و 51% در ونزوئلا
در خاور میانه و شمال آفریقا، اسرائیل در صدر با 92%، اردن با 81% ، مصر با 78%، تونس با 44% . در لینان، 11 درصد از جمعیت شیعه هم همین نظر رو دارند.
[تصویر: avjfn931p9qyk09t9lxw.png]
کشور های دیگه عبارت اند از :
آفریقای جنوبی با 57% نظر منفی، ژاپن با 75%، استرالیا با 68% فیلیپین با 60%، کره جنوبی با 58% و چین با 57% .
کشور هایی که رای مثبت به ایران داده اند :
پاکستان با 69%، اندونزی با 55% و مالزی با 48% هستند.
مقایسات نظر سنجی با 7 سال گذشته نشان میدهد که نظرات منفی راجب به ایران افزایش یافته است. مقایسه نسبت به سال 2007 نشان میدهد که در کشور های مصر و اردن، نظرات منفی درباره ایران 28 درصد افزایش یافته.
همچنین در فلسطین نسبت به سال 2007، 16 درصد، کره جنوبی 16 درصد، ترکیه 12 درصد، اسپانیا 12% و روسیه 9 %
[تصویر: we2fuafpm3q6uea2sc3n.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، شهرام ، پارمیس ، آیدا77 ، سعید714

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۲۵, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
جوون بچه 5 ساله نیست که بشه چیزی رو بزور براش الگو کنی خدا بهش عقل داده الگوی خوب و بدم داده شاید تبلیغات خیلی زیاد نباشه اما کسی نمی تونه بگه من اون جوونا رو نمی شناختم یا نمی دونم کی بودن و چیکار کردن
مگه الان اهل بیت ما واسه همه الگو هستن !!!
دیگه شهدا که از اونا بالاتر نیستن غیر از این بود باید بوجود شیطان شک می کردی چون همه می شدن شیعه واقعی تا الانم 100 سال از حکومت امام زمان گذشته بود
اون تظاهراتم که دیدی نمی دونستن تهش اینه که قصاب کشورشون تبروه می شه وگرنه اون قیام اول که برای براندازی مبارک انجام دادن از سر رضایت نبوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی
۱۳:۰۵, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
شما اهل بیت رو با کی مقایسه میکنی؟؟؟
ضمنا فکر نمیکنم ما یا شما بتونیم به جای کل ملت مصر صحبت کنیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۰۹, ۱۵/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۳ ۱۳:۱۱ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #43
آواتار
اهل بیت با کی مقایسه کردم؟!یجوری حرف نزنید انگار اینا شهید نیستن ما زورکی داریم اینا رو خدایی می کنیم...
مقامشون تو بهشت قرآن معلومه بنده از خودم درنیوردم...بعدم همون اهل بیت خدا وکیلی چند درصد زبونی فقط اسمشون رو میارن چند درصد زبونی عملی محبتشون رو نشون میدن...

بعله منو شما نمی تونیم قضاوت کنیم خودتون بحثش رو پیش کشیدین و اولین قضاوت رو کردین بنده ام جواب دادم
۱۳:۲۹, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #44
آواتار
من نمیدونم شما چرا بحثو تغییر میدی مدام یه چیزی دیگه میگی؟؟
من کی گفتم شهید نیستن؟؟
من فقط میگم اهل بیت رو نباید با آدمهای عادی مقایسه کرد....همین.یعنی معلوم نیست منظورم چیه؟؟؟؟
اتفاقا این شمایی که توی همه ی پست هات داری قضاوت میکنی در مورد مردم منطقه یه جا میگی مردم ترکیه با ما هستن یه جا دیگه میگی ملت مصر مبارکو نمیخوان اخوان المسلمین رو میخواستن اشتباه کردن وگرنه سرنوشتشون این نمیشد.....
من نمیدونم اینا قضاوت نیست؟؟من کی اینجوری گفتم ؟؟؟؟
۱۵:۱۵, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
ای با بآ شما نگفتی واسه چی می گین اینا از انقلاب الگو گرفتن در صورتی که اینطوری نیست؟
شما از کجا می دونستی اینطوری نبود مشکل اینجاست شما حرفهای خودت برات سنده حرف دیگران قضاوته
آدمه معمولی هم به من می گن نه به شهدا
۲۰:۱۲, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #46

فقط کابران گرامی توجه بفرمایند که اولا دچار استحاله موضوعی نشوند . مشخصا مباحثی که راجب حجاب مطرح فرمودید بعضا نشان از استحاله حجاب را داشت کمی با دقت و ظرافت بیشتری مد نظرتان را بیان کنید که چنین سو تفاهمی پیش نیاید

عرض دیگر اینکه سخن هرکدام از بزرگواران یکروی سکه است اطلاعاتی که شما و دیدی که شما دارید طرف مقابل ندارد و بالعکس اینگونه بحث کردن ثمری ندارد فقط به اعصاب خودتان فشار می آورید . دانسته ها و دیدگاهتان را روی هم بریزید که به یک نتیجه ای برسید و من خواننده هم یادبگیرم چیزی

لطفا در تاپیک هایی خود به خود محیط اضطراب و تشویش فراهم میشود برخی فاکتور های تحریک کننده را حذف کنید .مثلا اگر امضای شما باعث ظن می شود آنرا در این ارسال ها قرار ندهید بعد هرجایی که دوست داشتید بگذارید بدرخشد

و کلام آخر
اگر دیگران را با زیبا ترین منش ها و صفات بخوانیم چیزی از ارزش های ما نمی کاهد بلکه اورا دلگرم ساخته ایم آنگونه باشد که ما می گوییم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، پارمیس ، علی املشی
۰:۱۵, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
(۱۵/آذر/۹۳ ۱۵:۱۵)رکن الهدی نوشته است:  ای با بآ شما نگفتی واسه چی می گین اینا از انقلاب الگو گرفتن در صورتی که اینطوری نیست؟
شما از کجا می دونستی اینطوری نبود مشکل اینجاست شما حرفهای خودت برات سنده حرف دیگران قضاوته
آدمه معمولی هم به من می گن نه به شهدا

ببخشید الان منظورتون از شهدایی که توی این پیام نوشتین شهدای جنگ هست یا اهل بیت؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف
۱۱:۴۰, ۱۶/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۳ ۱۱:۴۲ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #48
آواتار
اهل بیت که مقامشون جداست منظورم خود شهدا هس
ما مقام صالحین هم داریم مقام ابرار هم داریم همگی در اهل بیت جمع هستن اما مصداق های مجزا هم دارند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، میم.حسین.الف ، شهرام
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]