کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«شان استون» مسلمان شد
۱۷:۰۹, ۲۵/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار

تاریخ انتشار:
۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۲
[تصویر: 137591_617.jpg]«شان استون» پسر فیلمساز معروف آمریکایی «الیور استون» با حضور در ایران به دین اسلام روی آورد.

به گزارش فارس، «شان استون» پسر الیور استون فیلمساز بزرگ آمریکایی ظهر امروز -۲۵ بهمن ماه- با حضور در دفتر آیت الله ناصری واقع در اصفهان به دین اسلام تشرف آورد.

بنا بر این گزارش، شان استون که خود نیز در زمینه فیلمسازی فعالیت می‌کند، مدتی پیش برای حضور در همایشی با موضوع بررسی فیلم‌های هالیوودی به ایران آمد و طی حضورش در ایران با فرج الله سلحشور نیز دیدار کرد.

استون به منظور تشرف به دین اسلام چند روزی است که در اصفهان به سر می‌برد. او لحظاتی پیش با قرائت شهادتین به دین اسلام و مذهب شیعه روی آورد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tohid_Prince ، Islam ، اکبر.ع ، فاطمه خانم ، Agha sayyed ، soldier ، MohammadMeraj ، راز گل سرخ ، zarati313 ، yamin ، r_bashiri89 ، 208 ، mrfarzadj ، EMPERATOR ، Yaser_h2011 ، revenger ، حسن.س. ، ali.khm ، عبداللهی ، خادمة الزهرا ، آرین (الهه.ع) ، Elia ، فدک زهرا ، vahrakan ، حلما ، hamid_mol ، saloomeh ، أین المنتظر ، ساجد ، Amirsaeed ، خاک ، Mason_yab ، peimane ، انصارالمهدی ، AllahoAkbar ، yashar1374 ، عاشورايي ، netlog36 ، MohammadSadra ، sadegh-a ، ساقی ، بیداری اندیشه ، blue sky ، Hadith ، انتصـار ، محمد667 ، مجید121 ، یا صاحب الزمان ، parisan ، ترنم بهاری ، seyedmahdi ، a.l.? ، mohammad reza ، am_po ، soshiant ، شهرام ، محمدهادی ، سدرة المنتهی ، faraz_223 ، Bran ، nasim.h ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، آفتاب ، mofa

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۵۶, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #71
آواتار
شان استون در حضور خبر نگاران اعلام کرد که من اسلام را فقط به عنوان یک دین الهی مثه سایر ادیان دیگر قبول کردم یعنی تازه باور کردم که خوب این مسلمونا اسلامو از خودشون در نیاوردن و این خبر رو اگه اشتباه نکنم در صرفا جهت اطلاع هم نشون داد به این سایت سر بزنید تا شان استون واقعی را بشناسیدwww.kooh27.blogfa.com یادتونه انجلینا جولیم خبر مسلمون شدنش پیچید یا مایکل جکسون Huh
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۱۵, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #72
آواتار
چطور ایشون اسمشون رو به علی استون تغییر دادند؟؟؟
و احیانا شهادتین گفتن ایشون رو چطور توجیه میکنید؟؟؟
پس خبر ندارید که ایشون به صرفا جهت اطلاع پیام تندی دادند... (کلیک کنید)

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب
۱۴:۰۵, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #73
آواتار
بعله از پیام تندشون خبر دارم اما ایا شما از حربه ی دشمن بی اطلاع اید؟! این اقا ی به اصطلاح محترم بیاد و خیلی راحت قبول کنه نقشه هاش نقشه بر اب شده
ودر ضمن به نظرتون هالیوود میپذیره که یه فرد مسلمان در اونجا کار کنه !هرگز و تغییر اسم هم برای این افراد کار بسیار راحتیه وظاهرا شما مطالب اون سایتی رو که ادرسشو دادم درست وحسابی نخوندین یا هم برداشتتون درست نبوده به عکس اون با لباسی که تنش بود دقت کردین لابد میگین اون گذشته بوده اما الان عوض شده نه این ها همش یه حربه است
۱۸:۳۱, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #74

برادر آدرس وبلاگی که دادی به شدت کوبنده جناحی هست و از تیتر و چند مقاله اش کاملا واضح بود که چه شخصی را لگد مال می کند . در باره "استون" هم گویا ایشان در دوره همان آقای لگد مال شده نطقی کرده به نفع زمام دار آن وقت
حالا نتیجه گیری بماند با شما
بنده طرفدار هیچ شخصی نیستم اما این وسواس ها باعث فراری شدن هر شخصی می شود که عزم مسلمان شدن دارد حالا نظری که دادید دور از ذهن نیست از شیطان حیله گر هر چیزی بر می آید اما ما نباید بشویم استاد شیطان و ازش جلو بزنیم خیلی بلد باشیم باید هوشیار باشیم .
اگر فرض کنیم "استون" نفوذی باشد باید ببینیم به کجا نفوذ می خواهد بکند مگر اسلام مانند ماسون ها مخفی کاری دارد و یا انجمن های سری دارد ؟! برای همه عیان است . تا زمانی هم که مسجل نشده دروغ و خیانتش و یا حتی آزارش ما حقی نداریم در امور شخصی اش کنکاش کنیم .
کهنه مسلمان آداب اسلام را برگزنید
۱۸:۵۴, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #75
آواتار
آقای A.E
این لینکی که دادین آخرین پستش مال آبان 92 ئه.
این بنده خدا چه مسلمون باشه و چه نباشه، ما نباید مثل پاپاراتزی های فرنگ زندگی خصوصیش رو بجوریم تا دستشو رو کنیم.
به خودش مربوطه و لاغیر.
اگه یه روزی مثل بقیه یهودی های صدر اسلام بعد از یه مدت گفت که به نظر من اسلام نقص داره و من از اسلام برگشتم، اون وقت یه فکری براش میکنیم.
فعلاً که مثل من یا حتی بهتر از من مسلمونه.
در پناه حق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، A.E
۱۹:۰۹, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #76
آواتار
حرف شما درست اما من هرگز قصد نداشتم وندارم که ابرویه مومنی رو بریزم اما اینکه این اقا مومن باشن رو باور نداشتم و لی شما درست میگین ؛زمان که بگذره همه چیز مشخص میشه در رابطه با پست ابان 92 مگه مهمه که ماله چه تاریخیه؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم
۱۹:۲۵, ۱۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۳ ۲۱:۰۴ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #77

ابتدا اظهار فضل می کنم بعد یاد قرآن می افتم (استغفرالله). خداوند بر این حقیر ببخشد که عجبی مرا گرفته باشد . (الهی العفو)در جهت روشن شد قضیه کمی در این آیات تامل کنید انشاءالله خداوند عنایتی فرمایند و درک کنیم در چنین شرایطی رفتار صحیح چیست
نقل قول:
اى كسانى كه ايمان آورده‏ ايد ! اگر شخص فاسقى خبرى براى شما بياورد، درباره آن تحقيق كنيد، مبادا به گروهى از روى نادانى آسيب برسانيد و از كرده خود پشيمان شويد(حجرات/6)

نقل قول:
اى كسانى كه ايمان آورده‏ ايد از بسيارى از گمانها بپرهيزيد، چرا كه بعضى از گمانها گناه است‏؛ و هرگز [در كار ديگران‏] تجسّس نكنيد؛ و هيچ يك از شما ديگرى را غيبت نكند، آيا كسى از شما دوست دارد كه گوشت برادر مرده خود را بخورد؟! [به يقين‏] همه شما از اين امر كراهت داريد؛ تقواى الهى پيشه كنيد كه خداوند توبه ‏پذير و مهربان است‏ (حجرات/12)

نقل قول:
و إذا قلتم فاعدلوا و لو کان ذا قربی(انعام: 6/152)
هنگام سخن گفت، حق و عدالت را رعایت کنید، گرچه به ضرر خویشان شما باشد.

نقل قول:
پس اگر توبه كردند و نماز برپا داشتند و زكات دادند ، راه برايشان گشاده گردانيد ، زيرا خدا آمرزنده مهربان است . (توبه/5)

نقل قول:و(پرهیزگاران واقعی) کسانی اند که برآنچه به سوی تو نازل گشته (یعنی : قرآن) و (همچنین) به آنچه پیش از تو نازل گشته است (یعنی : دیگر کتب آسمانی)ایمان می آورند ، و به روز و سرای دیگر(یعنی: قیامت،نیز) آنان یقین می دارند .(بقره/4)

نقل قول:(پرهیزگاران واقعی) کسانی اند که به نادیده وغیب ایمان می آورند، و نماز را برپا می دارند ، و از آنچه ما به آنان روزی داده ایم خرج و انفاق می کنند. (بقره/3)

در تفسیر و توضیح آیات و بسط دادن آنها به موضوع سخن زیاد است اما لطفش به این است که خوتان در آنها اندیشه کنید اگر مطلب طولانی نمی شدو از حوصله کاربران خارج نمی شد می شد از سخنان و سیره ائمه هم چند مطلبی را بیان کنم
شرمنده ام بابت اشتباهم . التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A.E
۱۹:۴۶, ۱۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۳ ۱:۵۲ توسط A.E.)
شماره ارسال: #78
آواتار
دشمنمون شرمنده محتاجیم به دعا برادر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا