کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست در مورد برگشت به ذات، برگشت به خدا و برگشت به خود
۱:۳۲, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
راستش مدت خیلی زیادی هست که من از دین و اصل خودم فاصله گرفتم. نماز می خونم، روزه می گیرم اما اون حس و حالی که قبلا" داشتم رو ندارم. اون زمان اون حس و معنویتی که در من ایجاد شده بود من رو جذب خدا و دینش کرد اما با گذشت زمان و بالا رفتن سنم طوری شده که بدون منطق و دلیل قبول کردن هر اصل یا فرعی تو دین برام سخت شده. ازتون می خوام، انگار که تازه می خوام شروع کنم مثل سال ها قبل توی دوران راهنمایی و دبیرستان که خدا رو بشناسم، اصل ها و فرع هایی رو که گفته درک کنم، امام ها رو بیشتر بشناسم، بدونم چرا می گن حضرت علی (علیه السلام) حق هست و حق غیر او نیست و ...، با این تفاوت که می خوام دلیل چرا ها تو دین رو بدونم تا قسمت منطق من اجازه باور و یقین قلبی رو به مسایل معنوی بده، بهم کتاب ها، منبع ها یا روش های <<گام به گامی>> رو پیشنهاد کنید که ان شاالله باور و عقیدم به یقین قلبی برسه. انتظار هم ندارم یک شبه ره صد ساله رو برم اما با کمک خدا و مشاوره شما امیدوارم گام اول از این راه هزار فرسنگی رو بردام. پیشاپیش یک دنیا تشکر.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، شیدا ، میم.حسین.الف ، السا ، 59-11(یامهدی)
۳:۲۶, ۲۱/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۳ ۳:۳۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام خدمت شما برادر گرامی
خیلی خوشحال شدم نوشته شما رو دیدم.
اعتقادات مثل ساختمونی هستند که ما باید اونها رو در وجود خودمون بپرورونیم و بهش کمک کنیم تا ساخته بشه.
درواقع، همه ما باید هر سوالی که توی ذهنمون بهش میرسیم رو باید پاسخ مطمئن براش پیدا کنیم تا این اعتقادات درست شکل بگیرن.
توی نت هم صفحات خوبی هست که هر سوالی که توی ذهنتون پیش میاد رو میتونید پیدا کنید.
البته من کوچکتر از اون هستم که بخوام راه به کسی نشون بدم. اما بزرگان گفتند که:

سعی بفرمایید یاد خداوند و توسل به ائمه معصومین رو سر لوحه زندگیتون قرار بدین که بسیار راه گشاست و انسان رو خاضع میکند نسبت به خداوند و حقایق و...
و همینطور استغفار و راز و نیاز و صحبت با خداوند که به انسان خیلی کمک میکند...
تشکر میکنم.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: FCBOY ، شیدا ، میم.حسین.الف ، السا
۱۹:۴۹, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۱/آذر/۹۳ ۱:۳۲)FCBOY نوشته است:  سلام و عرض ادب خدمت دوستان
علیکم السلام
راستش مدت خیلی زیادی هست که من از دین و اصل خودم فاصله گرفتم.
اتفاقا با چیز هایی که شما نوشتید معلوم میشه معرفتتون بیشتر شده
اما با گذشت زمان و بالا رفتن سنم طوری شده که بدون منطق و دلیل قبول کردن هر اصل یا فرعی تو دین برام سخت شده.
معلوم قبول هر حرف بی دلیل برای یک مومن سخت هست.
باید هم اینطور باشه.
خوشحال شدم نظرتون رو دیدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: FCBOY ، فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا