|
انرژی هسته ای برای بدن
|
|
۱۱:۲۸, ۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۳ ۱۱:۱۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان عزیز در این تاپیک شما با انواع مختلف انرژی هسته ای و نحوه تولیدشون اشنا میشید. من در خلال حرفای دوستان گاهی اوقات به مواردی برمیخورم که بچه ها گله از کم انرژی بودن و رخوت دارن. مواردی که گفته میشه یکی از دلایلی که نبودش باعث این اتفاق میشه. یه سری مواد هستند که بهتره هر روز مصرف شن تا نیازهای بدن رو جبران کنن. درواقع وقتی ادما مریض میشن اگه بدن مواد مورد نیازش رو در اختیار داشته باشه میتونه خودش رو ریکاوری کنه.برای خانم ها مهمتره(بخاطر بحث بچه دار شدن)،چون دوره جوانی جذب صورت میگیره و اگه به بدن به جای مواد خوب،هله هوله و فست فود برسونید،پیری خوبی نخواهیم داشت،تازه اگه به پیری برسیم. 1- جوانه گندم مخصوصا ماها که نان ها مون بدون سبوس هست،هرزگاهی یه مشت گندم رو بردارید،یکی دو روز خیس کنید بعد تو دسمال نم دار نگه دارید(رو سینی پخش کنید) تا ریشه بده. حالا هر روز 4-5 قاشق تازه یا خشک کنید،اسیاب کنید و روزی دو قاشق با عسل ترکیب کنید و مصرف کنید. بعضی ویتامین ها هست مثل ،گروه ب،که از بدن دفع میشه و دائم باید به بدن برسه(برعکس ویتامین دی). 2-انگور و محصولاتش الان که فصل انگور هست،تا میشه انگور بخورید.فقط یادتون باشه بعد از انگور و کشمش نباید آب خورد.انگور باعث شادابی میشه و سموم بدن رو دفع میکنه،اقای دکتر خیر اندیش میگن که اقایونی که دوست دارن صورتشون پر شه،انگور زیاد بخورن. مویز هم که برای مصرفش کلی حدیث داریم که دیگه میدونید برای حافظه مفیده. 3-خرما-زیتون-انجیر(البته در مصرف انجیر نباید افراط شه) 4-بادام روزی 7-14 عدد مثل ادامس به ارامی جویده شود،بادام پادشاه مغزیجاته،اقای دکتر خیر اندیش خیلی تاکید دارن که مصرف شه.کلسیم خوبی هم داره،برای افرادی که لبنیات مصرف نمیکنن مفیده. 5-شربت عسل یه قاشق عسل رو در اب جوش حل کنید،بزارید یخچال و موقع خوردن چند قطره اب لیمو ترش تازه بریزید.اینم برای رفع خستگی پیشنهاد میشه. 6-برای افرادی که تابستون خیلی اذیت میشن،حالا یا مزاجشون صفراویه یا خیلی زیر افتاب هستن و به عبارتی جیگرشون خیلی داغ میشه،بهترین چیز کاهو سکنجبین هست.دستور سکنجبین تو نت هست،به جای شکر از نبات استفاده کنید،ضرر نبات از شکر کمتره،سکنجبین عسلی هم داریم.هر وقتم نبات خریدید ساده اشو بخرید (اگه خواستید خودتون زعفرون اضافه کنید).سکنجبین طبع رو متعادل میکنه. قند و شکر رو حذف کنید.،حتی میگه برای تشخیص بعضی سرطان ها،مولکول قندی رو نشان دار میکنن. بعد از غذا هندوانه و طالبی و خربزه مصرف نکنید. هندوانه هضمش سخته و برای افراد سرد مزاج اصلا خوب نیست و دل پیچه میاره،خربزه رو ناشتا نخورید،در مصرفش افراط نکنید که ضرر داره،طالبی هم چون لطیف هست نباید با غذا مصرف شه چون در معده فاسد میشه،کلا میوه ها رو با شکم نسبتا خالی بخورید. 7-اقایون هرزگاهی تخمه کدو استفاده کنند،مثلا روزی یه مشت کوچیک. 8-بعضی میوه هاهست که در فصل خودش باید به اندازه کافی مصرف کنید.البالو-شاتوت-انگور-به-انار-لبو- کدو حلوایی و ... اینا استثنایی اند 9-هرگز ابی که توش یخ هست نخورید،میگن در پیری رعشه میاره و برای گوارش هم مناسب نیست. 10-ماء الشعیر و نوشابه و اب میوه های مصنوعی رو هم جدا ترک کنید. خیلی ها فکر میکنن این مزایایی که در طب هست از ماء الشعیر منظورشون همین بوده که الان تو مغازه ها هست.در حالیکه تو مقاله ای نوشته بود بخاطر استفاده از رازک در ماء الشعیر،نه تنها مفید نیست بلکه ضررم داره،طرز تهیه ماء الشعیر طبی تو نت هست که میتونید پیدا کنید. به جای اینا شربت سکنجبین،سرکه شیره،تخم شربت،خاکشیر،گلاب زعفران و ... استفاده کنید،خداییش حیفه اینا،همشون روح بخشن 11-در مصرف لبنیات افراط نکنید،هیچ کس با مصرف لبنیات زیاد از پوکی استخوان رها نشده.کلا نژاد ایرانیا ویتامین د3 اشون کمه،ربطی به پوشش خانوما هم ندارم،در اقایون هم همینه،هر وقت ازمایش خواستین بدین،بدید دکتر براتون بنویسه بعد از قرص استفاده کنید،قرص روزانه با دوز کم از همه بهتره،الان تو بازار معمولا هفتگیش هست یا امپول(ماهی یبار) البته و متاسفانه امپولش در امریکا منسوخ شده اما تو ایران هنوز میزنن،چون درست نیست به اندازه دوز یک ماه این ماده وارده بدن شه و رسوب میکنه. خلاصه سالی دو-سه ماه مصرف شه،البته با تجویز پزشک،کافیه موقع جوشاندن شیر،چند عدد چوب دارچین بندازید توش،هم سردیش رو کم میکنه،هم اینکه برای استخوان و مفصل مناسب میشه. خوب اینا رو داشته باشید،تا بعد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۱, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۳ ۲۲:۴۷)یاســین نوشته است: سلام اگه کمبود ویتامین دی بیماری یا عامل بیماری حساب میشه که شما براش قرص تجویز می کنید .افراد سالم یا کمبود ندارند یا مرض هستند ؟؟؟؟ بعد از چند هفته هنوز منتظر منبع و ماخد برای طالبی هستم (البته اگه وجود خارجی ...) |
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۲۰:۰۷ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
همونایی که ویتامین دی شون کمه،همونایی هستن که در سنین بالا پوکی میگیرن شما هم اگه مشکلی دارید میتونید با متخصصین تغذیه مطرح کنید،من گفتنی ها رو گفتم و بیش از این هم فکر میکنم داره حالت جدل میگیره که اصلا تمایلی بهش ندارم مخصوصا از جمله اخرتون تون مطمئن شدم. در مورد طالبی از بنده انتظار نداشته باشید که از اول عمرم برم تمام فایل های صوتی و متنی که خوندم رو بازنگری و بازبینی کنم چون وقتشو ندارم.اما اینا نظر ادمایی هست که برای من سندهاقای
دکتر علیان نژاد: گفتن درسته و طالبی استحاله پیدا میکنه.حالا اگه شما حرف دکتر رو هم قبول ندارین باز میپرسم ازشون که منبع یادشون هست یا خیر. این هم جواب اقای دکتر منتظر گرامی هست:" من این مطلب را در مورد هندوانه و خیار و لیموشیرین خواندم که در افراد صفراوی اگر احتیاط نکنند این میوه ها استحاله به صفرا پیدا می کند
شرح و نگارش نو و روان از تسهيل العلاج و رساله حافظ الصحة، ص: 98
..... در روزهاى صرف منضج، مىتوان از ميوههائى از قبيل خيار، هندوانه، ليمو شيرين و امثال آنها به جاى غذا استفاده كرد؛ خصوصا كه التهاب و عطش داشته باشد يا از شوربا و نخوداب متنفر باشد؛ ولى بايد در استحاله به خلط غالب احتياط كنند؛ مثلا اگر صفرا زياد است، هندوانه كم دهند «1» و در صورت احتمال چنين خطرى اگر قبل از ميوهها شربت نارنج يا تمر بدهند، منع استحاله [به صفرا] مىكند.
البته بعید نیست بشود این مطلب را به طالبی هم تعمیم داد"
|
|||
|
۱۹:۰۷, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
لطفا همه ی دوستانی که به اینجور بحث ها علاقه دارن به این سایتی که معرفی میکنم مراجعه کنن و مورد مطالعه قرار بدن و ببینن که چگونه فردی ایرانی با کشف جدید خودش (سیستم خود درمانی دنسروخ بدن) کل نظریات سیستم دارو درمانی را منسوخ کرده و تیری در تاریکی میداند و با این روش غذا درمانی چگونه همه نوع بیماری حتی بیماری های لاعلاج رو درمان می کنم http://www.khorsand.org و این برایمان تکلیفی میشه تا همه هموتنامونو به این روش سالم سوق بدیم تا منزلتی در پیشگاه خداوند داشته باشیم و اگر فردی در این رابطه سوال یا راهنمایی خواست به ایمیل من پیام بگذارد تا راهنماییش کنمmortezababri@yahoo.com
|
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بنام خداوند شادی وتندرستی
۱-زمانی که ازخواب برخواستید لحظه ای نام خدارا ازدل بگذرانید ۲-در اولین اقدام به دستشوئی بروید وخودرا از سموم ایجادشده دربدن تخلیه کنید زیرا ادامه آن انرژی شمارا میکاهد ۳-وضو گرفته نماز بجای آورید واگر در نماز کاهلید ویا عقیده ندارید بمدت یک دقیقهبه مبدا هستی بیاندیشید ۴- یک لیوان آب بنوشید البته سرد نباشد شما در طول روز از بامدادان تا پیش از نهار حتما بین ۸ تا ۱۰ لیوان نیاز به آب دارید ۵-اگر هوا روشن نیست میتوانید مجددا استراحت کنید ۶-با روشن شدن هوا وپیدائی خورشید میتوانید به بام یا حیاط ویا یک پارک رفته وبمدت ۲۰ دقیقه از نور مستقیم آفتاب بهره برید نور آفتاب انرژی سالم ورایگان را به اعماق وجودتان میبرد ۷- در فرصتی مناسب در فضای پاک بمدت ۱۰ دقیقه تنفس عمیق انجام دهید زیرا بدن شما نیاز به اکسیژن لازم دارد نفسهارا بلند فرو برید وکامل بیرون آورید زیرا هر نفسی ممد حیات است وچون برمیاید مفرح ذات ۸- روان وذهن شما نیازهای خودرا دارد از هر فرصتی که دست داد برآگاهی های خود بیافزائید روزنامه یا سیما وصدا وکتاب که دارای مطالب مفید است ورود هر مطلب مفید به ذهن آدمی را از انرژی خاصی برخوردار میکند ونیاز مادی را بکنار میزند ۹- حتما بخشی از اوقات خودرا به اندیشیدن بگذرانید چرا که علاوه بر تقویت روان شما شمارا دربرابر مشکل مادی نیرومندتر میسازد ۱۰-چون هدف از این وبلاگ تقویت انرژی رایگان وحفظ آنست نیاز بورزش ندارید تنها تحرک شما راه رفتن است ورزشی طبیعی وجامع که نه نیاز بهزینه دارد ونه انرژی شمارا تلف میکند باندازه ضروری راه بروید . ۱۱- پیش از خواب کمی قدم بزنید وتمامی برنامه های فردارا در ذهن تنظیم کنید وپس ازفراغت از اینگونه امور به بستر بروید تمامی موارد یادشده رایگان ودر هستی موجود است .معنویت نور هوا آب اندیشه مطالعه و… چنانچه موارد یادشده را انجام دهید ۹۰ درصد انرژی لازم را تامین کرده اید برای بقیه میتوانید از مواد غذائی مانند سبزیها ومیوه هابهره ببرید. |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم جناب به آبادی ؛ در جواب مورد 3) کسی که به مبدا هستی و خداوند یگانه ایمان ندارد و نماز نمیخواند ، فکری هم در اینباره نمیکند . باید در مورد آفرینش و آفریده های خالق بی همتا تعقل و تدبر داشته باشیم . امام صادق علیه السلام: اَفضَلُ العِبادةُ اِدمانُ التَّفکُّرفی اللهِ و فی قُدرَتهِ؛ برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست. الکافی،ج2،ص55 و این در کنار نماز و عبادات دیگر معنا میابد . در جواب مورد 5) امام زینالعابدین (علیه السلام) میفرماید: قَالَ لَا تَنَامَنَّ قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْسِ فَإِنِّی أَكْرَهُهَا لَكَ إِنَّ اللَّهَ یُقَسِّمُ فِی ذَلِكَ الْوَقْتِ أَرْزَاقَ الْعِبَادِ عَلَى أَیْدِینَا یُجْرِیهَا؛ هرگز قبل از طلوع خورشید نخواب که من آن را برایت خوب نمیدانم، زیرا خدواند در آن وقت، روزی بندگانش را به دست ما تقسیم میکند. (وسائلالشیعة، ج 6، ص 498) امام رضا(علیه السلام) نیز میفرماید: الملائکه تقسم ارزاق بنی آدم ما بین طلوع الفجر الی طلوع الشمس فمن نام فیما بینها نام عن رزقه؛ مابین طلوع سپیده صبح تا طلوع خورشید ملائکه الهی ارزاق انسانها را سهمیهبندی میکنند. هر کس در آن زمان بخوابد، غاقل و محروم خواهد شد. (وسائل الشیعه ج 6 ص 49) در جواب مورد 8) جالب اینکه در هیچ جای این مقاله اشاره ای به خواندن قرآن و یا نهج البلاغه نشده است . خداوند خود هادی و راهنمایمان باشد . |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۲۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۳ ۲۱:۵۲ توسط behabadi.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
باسلام وتشکر ازمواردی که برمطلب بنده افزودید مطلب بنده برای همه مردم بدون توجه به دین ومذهبشان بود ولذا دردرجه اول هرکسی باید به آغاز هستی وافریدگار ان بیاندیشد بقیه پیشکش موفق باشید
|
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بنام خداوند شادی وتندرستی
۱-درطول روز هرچند یکبار به دستشوئی رفته وخودرا تخلیه کنید تا موجب کاهش انرژی خود نشوید نکته مهم:یکی از مهمترین عوامل ناراحتی کلیه ومثانه نگاهداری ادرار است بنابراین برای پرهیز ازهرگونه موارد گرفتاری بعد از خواب وپیش ازغذا ونمازواستراحت وخروج ازمنزل وسوارشدن بهر وسیله نقلیه مانند ترن وهواپیما واتوبوس وهمچنین پیش ازرفتن به مسجد ومحلهای بسته حتما درون خودرا تخلیه کنیدتا گرفتار مشکل نشوید این امرانرژی شمارا حفظ میکند. ۲- از مطالعه ودیدن وشنیدن هر مطلب گزنده ویا برانگیزنده احساسات بشدت پرهیز کنید چون انرژی شمارا تحلیل میبرد ۳- ازورزشهای سنگین بپرهیزید وتنها راه بروید ۴- ازنوشیدن نوشابه های گازدار ومست کننده بپرهیزید که انرژی شمارا کاهش میدهد ۵-ازهرحرکت جنسی بیمورد پرهیز کنیدچرا که انرژی شمارا میکاهد. ۶-در بستر نوعی بخوابید که برای شما آرامش دارد زیرا اگر درشرایط دلخواه نخوابید بامدادان با خستگی وکوفتگی برمیخیزید ۷-اگر درمیان خواب بیدار شدید حتما به دستشوئی بروید تا ازسموم ایجاد شده دربدن تا آن لحظه آزاد شوید ۸-تلاش کنید بهنگام خواب از بینی تنفس کنید زیرا تنفس از دهان علاوه برمشکلاتی چند انرژی شمارا کاهش میدهد ۹-محل استراحت خودرا از صدا ونور دور نگهدارید در تاریکی وسکوت شما نور دیگری را در وجود خود حس خواهید نمود ۱۰- در کنار تلویزیون ورادیوی روشن ویا محل بحث وجدال هرگز نخوابید . ۱۱-ازاستمال دخانیات وموادافیونی بشدت خوداری نمائید چرا که انرژی شمارا میکاهد ۱۲-از مصرف فست فود وآشغالهائی مانند پفک بشدت بپرهیزید چون شماراتضعیف میکند |
|||
|
۲۱:۲۴, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:بنام خداوند شادی وتندرستی و ... === عنوان تاپیک خلاف سبک زندگی اسلامیه انرژی! نقل قول:-اگر هوا روشن نیست میتوانید مجددا استراحت کنید اینم مثل بقیه نوشته های شما شیک و تر و تمیز داره خلاف میگه خواب بین فجر کاذب و صادق مشکل داره حدیث داریم از امام حسن مجتبی علیه السلام و باقی نوشته هاتون هم مثل ارسال هاتون مشخصه که وقت نمیزارم و ... و ... .... |
|||
|
۲۲:۰۹, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
اقا سید من یه سوال داشتم
منظور از نماز ، نماز ما مسلمون هاست یا شامل عبادت غیر مسلمون ها هم میشه ؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۲۷/آذر/۹۳ ۲۲:۰۹)Mohammad Trust نوشته است: اقا سید من یه سوال داشتمسلام علیکم ببین محمد جان ، آنچه جناب به آبادی عنوان کردن ، نماز مسلمانان است ، چرا که در هیچکدام از ادیان دیگر ، تا انجا که حقیر اطلاع دارم چیزی به عنوان وضو با این شکل و شمایل وجود ندارد . هرچند بعد از خرده گرفتن بنده ایشان اظهار میدارند که منظورشان همه مردم بدون در نظر گرفتن دین و مذهبشان هست . و اما در مورد نماز غیر از مسلمانان ، هر کدام از ادیان دیگر نمازهایی باشیوه و روش خود دارند . نزدیکترین انها نمازهای پنجگانه زرتشتیان است که در 5 وعده میخوانند . البته نوع و گویش و کلمات کاملا متفاوت است . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |