کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سناریو خطرناک آمریکا برای مذاکرات
۱۵:۲۵, ۲۷/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۳ ۱۵:۲۸ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سناریو چند قسمتی آمریکا در مذاکرات جدید هسته ای

بعد از حدود 8 ماه مذاکرات در طی مدت اجرای توافقنامه ژنو . و اصرار آمریکا بر تعطیلی برنامه هسته ای ایران یا همون برنامه غنی سازی دکوری و همینطور در جبهه مقابل تعیین خطوط قرمز از سمت رهبری (190 هزار سو) و اصرار تیم مذاکره کننده به حقوق هسته ای ملت ... امروز مذاکرات وارد فار جدیدی شده است .
سکانس اول
از زمان تمدید 7 ماهه توافقنامه ژنو تا امروز ، قیمت نفت به طور مرتب کاهش داشته . متاسفانه طبق سیاست های غیر مقاومتی بودجه امسال قیمت نفت بشکه ای 100دلار تحمین زده شده بود .الان قیمت نفت بشکه ای زیر 55 دلار است . این یعنی دولت در حال حاضر با کسری بودجه مواجه است .
[تصویر: %D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA_%D9%86%D9%81%D8%AA.JPG]

کاهش قیمت نفت به خاطر رشد یکدفعه ای استخراج نفت عربستان است که به دستور کدخدای خودش یعنی آمریکا و برای فشار به ایران برنامه ریزی شده است .
نتیجه مهم : دشمن کاملا فهمیده که ما نسبت به فشار اقتصادی ضعیف هستیم و حتی ممکنه رای ملت به خاطر تحریم اقتصادی عوض بشه !!!
سکانس دوم
برای اولین بار (تا جایی که من یادم هست) به طور رسمی ، واضح و شفاف . در یک همایش دانشگاهی ، برخی چهره ها به صراحت اعلام کردند : انرژی هسته ای به درد نمیخوره ... تعطیلش کنید !!!
تا حالا اینطور رسمی و شفاف سراغ نداشتم در یک همایش اینطوری و به صورت یکطرفه صحبت بشه ... درنوع خودش بی سابقه است !!!
چهره های این همایش که تحت نام درباره یک توافق دردانشگاه تهران برگزار شد ، اصلاح طلب های شناخته شده و بعضا حامیان دولت یازدهم به شمار می روند .
از جمله صادق زیبا کلام از حامیان سرسخت آقای روحانی در دوران انتخابات ، نقش ویژه ایشون در فیلم تبلیغاتی آقای روحانی رو از یادمون نرفته . ایشون در این همایش گفتند :
من زمانی در یک جا گفتم هسته‌ای چه گلی به سر ملت زده است و فقط به خاطر این مسئله برایمان پرونده درست شد ... فعالیت‌های هسته‌ای دست کم از سال 82 به این سو خیلی شیره گلوسوزی برای مملکت نبوده است، نه از نظر پیشرفت علمی خیلی خبری بوده و نه از لحاظ اقتصادی و چه بسا با مطالبی که مطرح شد به ضرر ما بوده است
چهره دیگر این همایش که نماینده اصلاح طلب مجلس ششم بودند ... آقای شیرزاد است . ایشون در این همایش گفتند :
اگر جمهوری اسلامی ایران به جای 10 هزار دستگاه سانتریفیوژ 500 یا هزار و یا حتی 1 دستگاه داشته باشد چه اتفاقی رخ می‌دهد؟
وی با تاکید براینکه جامعه ایرانی رگ زیر بار زور نروی را دارد، افزود: وقتی غرب و دیگران به دنبال ضربه به منافع ملی ما نیستند و خاک کشورمان را نگرفته‌اند، چرا باید فشارها و تحریم‌ها را تحمل کنیم؟
داشتن فناوری و صنعت هسته‌ای برای کشور ما هزینه تحمل تحریم‌ها و فشارها را در بر داشته است و اگر قرار بود این فشارها را تحمل کنیم، آیا بهتر نبود که نیروگاه و رآکتور کانادایی و یا فرانسوی را خریداری کنیم که بسیار بهتر از نیروگاه‌های عقب‌مانده با تکنولوژی قدیمی روس‌هاست

http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930926001407
[/font]
[font=B Mitra]
در مورد این همایش و اظهارات این آقایون میتونیم در اینجا بحث کنیم . اما چیزی که واضح است این است که این دو سکانس ، لبه های یک قیچی اند و ممکنه در روز های آینده فشار های دیگری هم توسط متحدین داخلی و خارجی آمریکا وارد بشه ... این فشار ها تنها علیه یک نفر است :
اون هم شخص مقام معظم رهبری است برای قبول نوشیدن جام زهر !!!

[تصویر: rahbaram.jpeg]

مذاکرات هنوز ادامه دارد ... به احتمال بالا در روز های آینده سکانس های سوم ، چهارم و ... این سناریو آمریکایی رو در داخل و خارج ازکشور خواهیم دید .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، رضوانه ، ghoran ، السا ، سرباز ولایت
۱۵:۳۶, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
چرا به جای اقای خامنه ای تصمیم میگیریددددددددددددددددددد!

خودشون حواسشون هست و هیچ سناریویی تا ایشون هستن و سایه شون بالا سر ماست ، وجود نداره و ذره ای با هیچ چیزی مشکلی نداریم
۱۶:۲۷, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
من نمی دونم اینا روشن فکرن یا کور خدادان...درباره آقای زیبا کلام حرف نمی زنم که هروقت تو متاظره های ایشون رفتم انگار تو برنامه کمدی شرکت کردم فقط نمی دونم این دست دانشگاه تهران چی داره که هنوزم استاده...
برای این آقایون که نه هوش سیاسی دارن ونه علمی دعا می کنم با تمام وجود کمبود داروهای هسته ای رو لمس کنن شاید اونوقت بفمهن چه فرقی داره که ما انرژی هسته ای داشته باشیم یانه ...هرچند رفتار وکردار این آدما ثابت کرده که حزب باد هستن وبیشتر برای سوت جیغ وکف حرف می زنن نه مملکت ومردم...
حضرت آقا هم اگه حرف بزنن یا نع هیچ مسءولیتی از این مردم سلب نمی شه چه اینگه پارسال آقای اوباما به خودش حرات داد به این مردم بگه من که می دونم شما برای چی به این حکومت رای دادین واسه خاطره مذاکره با آمریکا...گدایی مردم از آمریکا فقط خفت میاره که تا حالا تو این دو سال آورده جرات می کنن به ایرانیا بگن حرومزاده بعد ما بگیم خب انرژی هسته ای تعطیل کنید موشکی رم بدید جون مردم هم قابلشون رو نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، دیدگاه نوین
۱۶:۳۱, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۷/آذر/۹۳ ۱۵:۳۶)Mohammad Trust نوشته است:  چرا به جای اقای خامنه ای تصمیم میگیریددددددددددددددددددد!

خودشون حواسشون هست و هیچ سناریویی تا ایشون هستن و سایه شون بالا سر ماست ، وجود نداره و ذره ای با هیچ چیزی مشکلی نداریم

بسم الله

کسی به جای ایشون تصمیم نمی گیره!
واما خواص جامعه نه تنها ایشون بلکه امام معصوم رو به تصمیم می رسونن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، دیدگاه نوین ، سرباز ولایت
۱۸:۵۱, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
طبق توصیه ها سکوت میکنیم و نظاره
جالبه اونا! انرژی هسته ای ما رو برای ما برگه برنده میدونن...ولی خودمون نمیدونیم!Cool
خدایا صبر بده به ما
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱۲:۳۵, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام.
سرنوشت این موضوعات مشخص هست.
این موضوع هم بسته میشود متاسفانه.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]