|
«پرده نشینی بهروز شعیبی...»
|
|
۲۱:۰۸, ۷/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۳ ۲۱:۱۱ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
باسلام
خداراصدهزارمرتبه شکربالاخره بعدازمدتها دوباره یک سریال خوب ودلنشین به شبکه های تلویزیونی اومدکه ارزش دورهم نشستن ودیدن داره. یک کارخوب واقعی شامل کارگردان خوب ،نویسنده خوب ،انتخاب بازیگر قوی ونکته قابل توجه مشاوران مذهبی کارآمد که همه ازاهالی حوزه علمیه هستند وباتوجه به موضوع داستان که ارتباط باخانواده های روحانی ومذهبی دارد کمک بسیاربزرگی به این مجموعه کرده. «بهروز شعیبی »پس از پشت سرگذاشتن دوران نوجوانی وبازی در آژانس شیشه ای حاتمی کیا بابازی جلوی دوربین همایون اسعدیان درطلاومس بیشترشناخته شد،واولین بار با فیلم سینمایی دهلیز خودش را درمقام کارگردان موفق دردلهای مردم جاکرد،وامروز با سریالی خوش ساخت ساده وصمیمی باعنوان« پرده نشین »هرچند باداستانی که شاید تکراری باشه اما بازهم بیش ازپیش درخشید. ناگفته نماند که بازی هنرمندانه فرهاد آییش درنقش یک روحانی مورد اعتماد وگریم وطراحی لباس بسیار طبیعی نقش بسیاری در مقبولیت این سریال داره... هرچند که بعدازگذشت سه دهه ازانقلاب وبرپایی حکومت اسلامی خیلی دیرشده برای ساخت چنین سریالهایی وخیلی دراین زمینه کم کاری شد(شناساندن جامعه روحانیت مثبت وحقیقی به مردم )اما بازهم امیدوارم ادامه دارباشه وتموم نشه و آدم های پردل وجرات مثل بهروز شعیبی زیادهمت کنند... البته اینها نظرات منه دوستان اگر نقد ونظری نسبت به این سریال دارید منتظر خواندن اون هستم ... ![]() یاعلی... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۲, ۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
البته من چند قسمت اول رو ندیدم . ولی از قسمتهایی که دیدم خوشم اومد و به قول آقاسید از وقتی که برای این سریال گذاشتم پشیمون نشدم . در حد خودش خوب بود و انتظار من رو بر آورده کرد ![]() از آقای شعیبی هم تشکر می کنم . قدم خوبی برداشتند
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |