|
ذات نجس سگ
|
|
۱۸:۱۲, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه.
ما معتقدیم که خدا در عالم ذرع از همه مون یه سوال و جوابی کرد و همه به خاطر اون سوال و جواب اینجوری آفریده شدیم. آقای رائفی پور تو یکی از سخنرانی هاش میگفت دلیل این که سگ و خوک نجس شدن این بود که با ولایت امام علی مشکل داشتن. من یه سوالی برام پیش اومد؟ چطور سگی با ولایت علی ع مشکل داشته اما به دنبال نور حقیقت پشت اصهاب کهف میره و اونم مشمول معجزه خدا میشه؟ اون ذاتش نجس و مخالف خدا بوده. چطور نور خدا رو تبعیت کرده؟ |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۹:۲۸ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من راجع به ایشون غیبت نمیکنم و خبری از کارای جدیدشون ندارم ، اما اون موقع ها گاهی اوقات هم میشد که خرافه و بد و خوب همینجوری هرچی بود قاطی میکرد میداد به خورد مردم! کلا تناقض های شدیدی تو حرفاشون وجود داشت و برای من که به هیچ وجه سند نیستن
پ.ن : (به جهت رفع هرگونه سو تفاهم) نمیدونم ، شاید حالا درست شده باشم . اینو گفتم که بی سند بد گویی نکرده باشم و همچنین حرفای من به معنی رد کامل ایشون نیست ، بازم میگم از الانشون خبری ندارم حرفهای من به منزله ی یک نقطه نظر ساده هست و قصد هیچ توهین و بدگویی نداشتم |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:ما معتقدیم که خدا در عالم ذرع از همه مون یه سوال و جوابی کرد و همه به خاطر اون سوال و جواب اینجوری آفریده شدیم.سلام. سوالی دارم! یعنی تو عالم ذرع فقط از انسان ها سوال جواب شد یا از حیوانات هم شده؟ یعنی یک کرم خاکی بدبخت تو اون دنیا خواسته کرم خاکی شه؟ فکر کنم عالم ذرع فقط برای آدم هاست. نه حیوانات! |
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوستان قبل از هرگونه قضاوتی خواهشا این لینک رو بخونید
http://www.soalcity.ir/node/1916 |
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۹:۲۴ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله
بحث عالم "ذر" بسیار پیچیده است. ولی در آن عالم از همه چیز سوال شده و این سوال فقط مخصوص بشر نبوده است. به نظر شما چرا یک تکه آهن تبدیل می شه به ذوالفقار و یکی دیگه تبدیل می شه به شمشیر ابن ملجم ملعون. قطعا این ها برمی گرده به همون روز ازل. اینها در مورد خاک های حاصلخیز و بیابان ها هم صدق می کنه. اما باید یک نکته را نیز در نظر بگیریم که اشیاء و حیوانات، و گیاهان چیزی به اسم برزخ یا دوزخ و بهشت ندارند. و همه آنها در هر حال خداوند را تسبیح می کنند آیه اول سوره حدید "سَبَّحَ لِلَّـهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ" یعنی "آنچه در آسمانها و زمين است، خدا را به پاكى مىستايند". ولی اینکه چرا سگ به ذات نجس هست به نظر بنده ربطی به پذیرش ولایت امیر المومنین (علیه السلام) نداره. البته منتظر نظر دوستان هستیم با سپاس یا علی مدد |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
عالم ذر در زمینه عالم ذر منابع و سندها خیلی زیاد نیستند. به همین خاطر حتی درباره کیفیت عالم ذر برای انسانها هم نظریات و آرا متفاوتی وجود دارد اساسی ترین منبع مورد اشاره به پیمان گرفتن از انسانها(نه عالم ذر) آیه 172 سوره اعراف است: وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّکَ مِنْ بَنی آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّیَّتَهُمْ وَ أَشْهَدَهُمْ عَلی أَنْفُسِهِمْ أَلَسْتُ بِرَبِّکُمْ قالُوا بَلی شَهِدْنا أَنْ تَقُولُوا یَوْمَ الْقِیامَةِ إِنَّا کُنَّا عَنْ هذا غافِلینَ. «به یاد آور زمانی را که پروردگارت از پشت فرزندان آدم، ذریه آنها را بر گرفت و آنان را گواه بر خویشتن ساخت و فرمود: آیا من پروردگار شما نیستم؟ گفتند: آری، گواهی میدهیم. برای اینکه در روز رستاخیز نگویید ما از این غافل بودیم.» گذشته از کیفیت عالم ذر، حضور حیوانات در عالم ذر از آن سخنان بدیع است! گوینده باید حتما منبع معتبری ارائه میداده |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۹:۳۹ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ببخشید می شه انقدر با قطعیت قضاوت نکنید
![]() من اون لینک رو گذاشتم باید اضافه کنم ما ایه داریم واذا الوحوش حشرت یعنی چی ؟ یعنی اونام روز حشر برانگیخته می شن ...پس حتما به اندازه خودشون مسئولن چرا می گن گناه کاران در روز قیامت در قالب قیافه بعضی حیوانت میان ؟ چرا بعضی حیوانت خبیث تر از بعضی دیگرن؟ چرا خدا تو قران می گه بعضی انسانها پست تر از حیواناتن ؟ |
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۳ ۱۸:۱۲)زینب خانوم نوشته است: سلام خدمت همه.حالا ایشون یه چی گفته! شما ببخشید! |
|||
|
۲۰:۰۳, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۲۰:۰۴ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من قبل از آقای رائفی پور از یه بنده خدای دیگه ای هم این مساله رو شنیده بودم.
مثلاً از میان سنگ ها قبل از همه سنگ ها عقیق و بعدشم فیروزه به ولایت علی ابن ابی طالب شهادت دادن. اینه که خواص مفید بسیار زیادی در سنگ های عقیق و فیروزه گنجونده شده. (من همیشه فکر میکردم خدا مثلاً چرا زیبایی سنگ الماسو به فیروزه و عقیق نداد در کنار همه محاسنشون؟) یا این که حضرت یونس (علیه السلام) به ولایت ائمه شک کرد که رفت تو شکم ماهی. نمیدونم... تو حکمت خدا نمیتونم فضولی کنم. این که سگ چرا نجس شده یا خوک چرا نجسه رو نمیدونم! اما همیشه برام جای سواله... موجودی که ذات نجسی داره، میتونه به پاکی برگرده؟ مثلاً شیطون مختاره... از اجنه است دیگه... آیا شیطون نمیتونه یه روزی تصمیم بگیره توبه کنه و دیگه آدما رو اغفال نکنه؟ نمیدونم... شاید منظورم این باشه که اگه انسان از نسل ناپاک و ذات خرابی هم باشه، ممکنه نور حقیقت به دلش بتابه و راه راست رو بره. آیا انسان از سگ اصهاب کهف نجس تره؟ آیا در دیدن نور حقیقت نابینا تر از یه حیوونه؟ هر چی تو نت سرچ میکنم، به جوابهایی میرسم واسه اونایی که میخوان از این قضیه استفاده کنن که سگ نگهداری کنن. من هدفم این نیست. من واقعاً میخوام بدونم اگه موجودی بالذات با ولایت ائمه مشکل داشته، چطور میتونه ناگهان نور خدا رو ببینه؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
من قبلا یه مطلبی خونده بودم که داشتن در مورد نجاست سگ صخبت میکردن یکی یه حرفی زد که نه تونستم درکش کنم و نه ردش!! (((گفته تو قرآن هیچ سخنی از نجاست سگ نبوده و فقط یه حدیث از امام صادق(علیه السلام) هست که درمورد نجاست سگ سخن میگن. و اون حدیث به مقتضای اون زمان بود چون مردم از ظرفی که سگ ها درونشون غذا میخوردن، غذا میخوردن این حدیث رو فرمودند))) البته من فقط خواننده اون متن بودم حالا اصلا مگه میشه سخنان ائمه محدود به زمان و مکان باشه؟؟ نظر شما چیه؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |