کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
۱۹:۴۷, ۱۱/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۹:۵۳ توسط ghoran.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم. وقتی که عبدالله درگذشت مردم برای حکومت به کسی توافق نمی کنند و فروانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد.چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد.
الغيبةللطوسي ص : 448؛ بحارالانوار ج52 ص210

[تصویر: 1420042466_201402310302_arab3-f.jpg]

[تصویر: 13910702000601_PhotoA.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، Kol ، mohammad reza ، قلب ، sarallah ، فدايي ولايت ، حسن.س. ، عبداللهی ، help me ، Muhammad-Ali ، نورالسادات ، vahrakan ، 135 ، سیمرغ ، عدالت ، ali0077 ، امیریان ، pop110 ، علائم ظهور ، Hadith ، yektasepas ، حضرت عشق ، Ramin_Ghn ، سدرة المنتهی ، مرتضی اقبالی ، mkashipazha ، منتظرمهدی عج ، N2376DIR ، -abel-

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۵۱, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
کذب الوقاتون.....
با عرض پوزش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghoran ، پارمیس ، Eve ، Ali#59 ، قلب ، حضرت عشق ، مرتضی اقبالی
۰:۲۲, ۱۲/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۳ ۰:۲۳ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #12
آواتار
درست مشخص نیست که این یارو همونه که توی حدیث اومده

ولی اگه به مضمون حدیث دقت کنید نکات ظریفی داره!

حضرت میگن هر کس مرگش رو تضمین کنه!!!
ببینید اوضاع الان رو.
هی میمیره و بهد روز بعد تکذیب میشه.

حالا حضرت تضمین میخواد برای مرگ اون ملعون.
خیلی جالبهSmile

در ضمن بعضی از دوستان از اونطرف بوم میفتن
این که ما به ظهور حضرت نزدیک شدیم مشخصه
همین طوری که این همه حدیث نگفتن
گفتن که ما آماده بشیم
الته نباید وقت خاصی رو تعیین کنیم.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Kol ، ghoran ، Ali#59 ، Agha sayyed ، فدايي ولايت ، اولولالباب ، آیدا77 ، حضرت عشق ، مرتضی اقبالی
۱۳:۰۲, ۱۲/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۳ ۱۳:۰۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #13
آواتار
ممنون،اصل این حدیث مثل اینکه در روایات اومده...
اما اینکه عبدالله پادشاه کجاست،صراحتا نیومده،
اون روایتی هم که بین مردم معروف شده و اینجا هم آورده شد :
(۱۱/دی/۹۳ ۲۰:۲۸)ghoran نوشته است:  
رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : مردی در حجاز حکومت خواهد کرد که اسمش چون اسم حیوان است. هنگامیکه او را از دور ببینی، تصوّر می کنی که در چشمش کژی (انحراف) است ولی وقتیکه به او نزدیک می شوی در چشمش چیزی دیده نمی شود. بعد از او برادرش که نامش عبدالله است به خلافت می رسد.
منابع :
۱- کتاب مائتان و خمسون علامة حتی ظهور المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف): تألیف سید محمّد علی طباطبائی حسنی ناشر مؤسّسه ابلاغ بیروت چاپ دوم ۱۴۲۵ قمری ص ۱۲۲ - 2004 میلادی
۲- کتاب مسند احمد بن حنبل

این حدیث از لحاظ رجال ضعیفه Confused
به نظر درست نمیرسه...
به هر حال همه (نه فقط مسلمونها!) دوست دارند که زودتر وضعیت دنیا یه تکون اساسی بخوره.
اما اینطور که نمیشه!!مهم ترین چیز توی بحث ظهور و مهدویت «خودسازیه»
وگرنه از این جریانات زودگذر خصوصا توی سال های اخیر زیاد بوده،تا یکی میمیره یا یه جریانی ظهور میکنه،رگ مهدوی جامعه میزنه بیرون...و بعد ؟؟
مثال بارزش همون زمان بیرون اومدن سی دی «ظهور نزدیک است»به عینه دیدم که مردم همه رفته بودن تو فاز مهدویت!!اما بعد که توسط مرجعیت گفته شد که اینها صحت نداره،حتی به همون وضعیت قبلی هم صدمه خورد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Kol ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، MohammadSadra ، ghoran ، Muhammad-Ali ، حضرت عشق ، مرتضی اقبالی
۱۳:۲۷, ۱۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله
سلام علیکم

اولا شاید این ملک عبدلله نباشد و یک ملک عبدلله دیگر که شاید چند سال دیگر بیاید منظور باشد .
دوم، اینگونه برداشتها از احادیث شبهاتی ایجاد میکند ،
(۱۱/دی/۹۳ ۲۳:۱۱)مجتبی110 نوشته است:  ... اگر عبدالله سعودی مرد و هیچ اتفاقی نیافتاد ممکنه خیلی ها رو به دچار شبهه و شک و تردید کنه!
سوم، در روایت قطعی و مسلم امده است که هر کسی که زمان ظهور را تعیین نماید دروغگوست ، پس بپرهیزید از تعیین وقت .
چهارم، ما سالهاست که در عصر ظهوریم ، یعنی اگر شیعیان خود را برای ظهور آماده میکردند ، در هر زمان ، پس این اتفاق می افتاد .
پنجم، برخی احادیث در کتب آمده اند که اگر به سندیات انها دقت شود خیلی صحیح نیستند و برخی کم و زیادی دارند . خصوصا درباره علائم ظهور و وقت ان که بسیار احادیث وارد شده از سوی غیر معصوم داریم .
ششم ، آنچه مهم است خود ظهور است و علائم میتوانند اتفاق بیافتند و می توانند اتفاق نیافتند . اصل ظهور است که قطعی است و اصل آمادگی فردی و اجتماعی است برای این اتفاق . پس بهتر آنست که بجای تعیین وقت به خود سازی و جامعه سازی بپردازیم .

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، فدايي ولايت ، MohammadSadra ، عشقم کربلا ، ghoran ، sarallah ، یاوران مهدی ، بیداری12 ، افشین ، حضرت عشق ، مرتضی اقبالی
۱۴:۰۷, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۱/دی/۹۳ ۲۲:۴۷)Kol نوشته است:  سلام بر شما. خوب هستید؟
با کدوم حساب؟
شما دقت کنید میفهمید که مردم این دوره زمونه ظرفیت ندارند. ظهور الانا نیست.
سلام
اتفاقات آخرالزمان به هم پیوسته هستند
من گفتم اگر این همون عبدالله باشه پس اینقدر طول میکشه و این اتفاقات میفته
شما فقط اطراف رو نبین امام ع ماله همه انسانها هست
اتفاقا شرایط دنیا امادس
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، Muhammad-Ali ، مرتضی اقبالی
۱۴:۰۸, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
پایگاه الکترونیکی روزنامه فلسطینی «المنار» روز شنبه در گزارشی نوشت: «عبدالله بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان در حالت اغما قرار داد و این آن چیزی است که به اعزام هیئت سیاسی و امنیتی آمریکایی از واشنگتن به ریاض منجر شده است.

این روزنامه هدف از سفر هیئت آمریکایی به ریاض را مقابله با پیامدهای بیماری پادشاه عربستان و نگرانی از درگیری داخلی در خاندان حاکم عربستان برشمرد و افزود: درگیری‌های داخلی در عربستان از سه سال گذشته بروز یافته اما به عرصه عمومی نکشیده شده است.

منابع آگاه در مصاحبه با «المنار» با اشاره به اینکه اوضاع جسمی پادشاه عربستان به رغم سانسور شدیدی که از سوی دولت این کشور اعمال می‌شود، دشوار و خطرناک است، افزودند: نشست‌های بین شاهزادگان و مقامات عالی‌رتبه آل‌سعود از اوضاع دشوار پادشاه عربستان حکایت دارد.

یک منبع دیپلماتیک غربی در ریاض با تاکید بر اینکه پادشاه عربستان هوشیاری خود را هنگامی‌که به بیمارستان گارد ملی ریاض منتقل شده، از دست داده است، گفت: صدور بیانیه از سوی دیوان پادشاهی برای جلوگیری از درز شایعاتی که از مرگ «ملک عبدالله» در محافل شاهزادگان منتشر شده بود، صورت گرفت.

این منبع دیپلماتیک با تاکید بر وخامت حال پادشاه عربستان، قرار گرفتن «ملک عبدالله» را در حالت اغما رد نکرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghoran ، رکن الهدی ، یاوران مهدی ، بیداری12 ، Muhammad-Ali ، حضرت عشق ، مرتضی اقبالی
۱۴:۱۲, ۱۳/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۲۵ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۱/دی/۹۳ ۲۳:۱۱)مجتبی110 نوشته است:  درسته که بسیاری از اتفاقات عصر ظهور محقق شده اما بسیاری از علائم هست که حتی بهش نزدیک هم نشدیم!

القای اینکه ما در عصر ظهور قرارداریم بسیار بسیار اشتباهه! اگر عبدالله سعودی مرد و هیچ اتفاقی نیافتاد ممکنه خیلی ها رو به دچار شبهه و شک و تردید کنه!

راستی! مسعود خان دجال رو از کجا فهمیدید که انسانه و اینکه از اصفهان خروج می کنه! الان دیگه همه می دونن دجال به احتمال قریب به یقین انسان نیست و یک جریانه. که خیلی ها هم معتقدند همون فراماسونریه!
سلام
ما در عصر ظهور قرار داریم به هزاران نشانه تمام محققان مهدویت اینو قبول دارن در حرفهای امام و رهبری هم هست
الان که بعضی ظهور رو نزدیک نمیدونن خطرش بیشتر ه

دجال رو هم بر اساس تحقیقات به چند نوع تقسیم می شن که من دجال اصلی رو گفتم که از یهودیان اصفهان هستن

(۱۱/دی/۹۳ ۲۳:۲۶)رکن الهدی نوشته است:  به نظر منم اصلا درست نیست چنین پیش بینی انجام بشه ؟!
حالا گیریم این عبدالله همون عبدالله باشه از کجا. می دونید تا کی عمر می کنه اومدیم وخدای نکرده زبونم لال اگه این همون عبدالله باشه تا 10سال دیگه نمرد
امام زمان عج نباید ظهور کننHuh
سلام
معصومین علیهم السلام بیخود این همه حدیث نگفتم

(۱۱/دی/۹۳ ۲۳:۵۱)Bidel.s نوشته است:  کذب الوقاتون.....
با عرض پوزش
سلام
هزاران نشانه معصومین علیهم السلام تعیین کردند که خودش وقت تعیین کردنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghoran ، یاوران مهدی ، Muhammad-Ali ، مرتضی اقبالی
۱۴:۲۰, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۳/دی/۹۳ ۱۴:۱۲)masoudmoosavy نوشته است:  دجال رو هم بر اساس تحقیقات به چند نوع تقسیم می شن که من دجال اصلی رو گفتم که از یهودیان اصفهان هستن
شواهد وجودش رو هم نشون میده من خودم اصفهان هستم خبر هایی هست

در احادیث داریم که دجال اصفهانیه اما به نظر من این که فکر کنیم الان در اصفهانه اشتباهه.

اولا اصلا مشخص نیست که دجال یه شخص یا انسان باشه و با نشانه هایی که ذکر شده تقریبا غیر ممکنه که انسان باشه .

دوما الان چون اصفهان بخشی از یه نظام اسلامیه دیگه پرورش دجال در اون و یا آغاز کارش از اونا خیی بعیده.
به احتمال زیاد اصلیتش به اصفهان بر میگرده چون همونطور که میدونید قبل از انقلاب یکی از محله های اصفهان مرکز یهودی ها بوده ولی بعد از انقلاب همشون میرن اسرائیل.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghoran ، رکن الهدی ، قلب ، یاوران مهدی ، Muhammad-Ali ، حضرت عشق ، مرتضی اقبالی
۱۵:۰۱, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان.

هدف بنده از ایجاد این پست خدایی نکرده تعیین وقت برای ظهور حضرت یا تعیین مصداق نبود.

هدف بنده این بود که با مرور این روایات دلمون قرص تر بشه به اینکه:

اولا امام زمان وجود داره

دوما ظهور حضرت خیلی نزدیکه

سوما ما در عصر ظهور حضرت حضور داریم و یه تلنگری به خودمون بزنیم تا آماده بشیم برای سربازی امام زمان بهتر از جانمون.

اما درباره این روایات چند نکته ای رو خدمت شما دوستان عزیز بیان می کنیم.

* روايات منابع شيعه و سنى در مورد در حجاز (عربستان)، بر پيدايش خلأ سياسى و كشمكش بين قبائل بر سر فرمانروايى همداستانند . اين حادثه در پى مرگ پادشاه يا خليفه اى رخ مى دهد كه با مردن او گشايش و توسعه در امور به وجود مى آيد . نام وى در برخى روايات ، « عبدالله » ذكر شده است . بعضى از روايات مرگ او را در روز عرفه تعيين مى كنند ، كه حوادثى پياپى آن ، در حجاز تا خروج سفيانى ، نداى آسمانى ، درخواست نيرو از سوريه از جانب حجاز و سرانجام ظهور حضرت مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به وقوع مى پيوندد.
از اميرالمؤمنين على بن ابى طالب (علیه السلام) نقل شده است ، كه فرمود : سه پرچم به مخالفت با يكديگر برافراشته مى شود پرچمى در مغرب ، پرچمى در عربستان و پرچمى در شام . فتنه و جنگ بين آنها يك سال طول مى كشد.
امام صادق (علیه السلام) در اين زمينه مى فرمايد : زمانى كه مردم در سرزمين عرفات در حال وقوف مى باشند ، سوارى بر شترى سبك سير به آنجا وارد مى شود و مرگ خليفه را خبر مى دهد با مرگ او فرج آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و گشايش كار تمام مردم فرا مى رسد.
آنگاه كه مرگ عبد الله فرا رسد ، مردم در جانشينى او نسبت به هيچكس به توافق نمى رسند و اين جريان تا ظهور حضرت صاحب الامر همچنان ادامه مى يابد ، عمر سلطنت هاى چندين ساله بسر آمده ، نوبت پادشاهى چند ماهه و چندين روزه فرا مى رسد . ابوبصير مى گويد:
پرسيدم : آيا اين وضع به طول مى انجامد ؟ فرمود : هرگز . و اين درگيرى بعد از كشته شدن اين پادشاه ( عبدالله ) منجر به كشمكش بين قبيله هاى حجاز مى شود.( بحار 52 ص 210 و 240)

* آقای کورانی درباره این روایت و مسائل مشابه آن به تفصیل بحث کرده است،(عصر ظهور/ ص 292) اما تطبیق «عبدالله» در این روایت به ملک عبدالله، پادشاه عربستان، هر چند احتمال دارد. اما قطعی نیست، چه بسا صد سال دیگر پادشاهی از خاندان آل سعود به نام عبدالله در آن سرزمین به مسند قدرت بنشیند و منظور از این روایت، او باشد.
اندیشه مهدویت دچار آسیب هايی شده است. مسئله تطبیق یکی از این آسیب ها به شمار می رود که برخی با خواندن یا شنیدن چند روایت در علائم ظهور، آنها را بر افراد یا حوادثی خاص تطبیق می دهند. این گونه تطبیق ها پی آمد هایی نامطلوبی دارد که به آن اشاره می شود:
1 ـ تعیین وقت و استعجال (عجله کردن و صبر و تحمل نکردن)
2 ـ نومیدی و یاس بر اثر واقع نشدن ظهور
3 ـ به دلیل احتمال تحقق نیافتن تطبیق های مطرح شده، افرادی به اصل ظهور بی اعتقاد می شوند و یا در اصل روایات به شک می افتند

او خواهد آمد ....................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، قلب ، sarallah ، یاوران مهدی ، Agha sayyed ، حضرت عشق ، Wakeup
۱۵:۳۴, ۱۳/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۳ ۱۵:۴۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱۳/دی/۹۳ ۱۴:۲۰)sarallah نوشته است:  در احادیث داریم که دجال اصفهانیه اما به نظر من این که فکر کنیم الان در اصفهانه اشتباهه.

اولا اصلا مشخص نیست که دجال یه شخص یا انسان باشه و با نشانه هایی که ذکر شده تقریبا غیر ممکنه که انسان باشه .

دوما الان چون اصفهان بخشی از یه نظام اسلامیه دیگه پرورش دجال در اون و یا آغاز کارش از اونا خیی بعیده.
به احتمال زیاد اصلیتش به اصفهان بر میگرده چون همونطور که میدونید قبل از انقلاب یکی از محله های اصفهان مرکز یهودی ها بوده ولی بعد از انقلاب همشون میرن اسرائیل.
سلام
همانطور که گفتم چند نوع دجال در روایات آمده که فراماسون یکی از آنهاست دجال اصفهانی نزدیک ظهور در اصفهان ادعای مهدی بودن می کند
چند وقت قبل شخصی به یکی از مشاوران دوستان مراجعه کرده بود که عاشق چنین شخصی شده بود و حرفهای دیگر که بماند
چند وقت قبل شخصی در همین سایت ادعا کرده بود که مهدی ع از ایران ظهور می کند و مصر در قرآن یعنی ایران که این تاپیک بسته شد
مقدمات ظهور دجال آخرالزمان داره فراهم میشه
متاسفانه هرکسی درباره وقایع آخرالزمان حرف میزنه بهش ایراد می گیرن مگر معصومین علیهم السلام کار بیهوده می کنن که هزاران حدیث را نادیده بگیریم
معصومین کار بیهوده نمی کنند

(۱۳/دی/۹۳ ۱۵:۰۱)ghoran نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان.

او خواهد آمد ....................
سلام
معصومین علیهم السلام کار بیهوده نمی کنند اگر نشود اتفاقات آخرالزمان را با روایات تطبیق داد پس احادیث بیهوده خواهند بود و معصومین معصوم هستند و کار بیهوده نمی کنند
احادیث آخرالزمان در ظهور حضرت نقش مهمی دارند که شوق و آمادگی یکی از اثرات آن است و اثر بعدی تحمل مشکلات است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، ghoran
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا