|
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
|
|
۱۹:۴۷, ۱۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۹:۵۳ توسط ghoran.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم. وقتی که عبدالله درگذشت مردم برای حکومت به کسی توافق نمی کنند و فروانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد.چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد. الغيبةللطوسي ص : 448؛ بحارالانوار ج52 ص210![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۳, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم دوستان : اولا موضوع را به انحراف نکشید ، بحثی که در ارسال اول شده را پیگیری نمایید . بزودی ارسالات نامربوط حذف میشوند . دوم اینکه دوستانه با هم مباحثه نمایید و علم خود را چماق نکنید . با ارامش و صمیمانه با هم گفتگو کنید . سوم نظرات شخصی خود را مستند نمایید ، نظراتی که پایه و اساس نداشته باشند مفید نخواهد بود . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱:۱۲, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
اصولا افرادی که با ظهور منافعشون به خطر میفته برای اینکه در آرامش کاذب باشن و به بقیه تلقین کنند اما و اگر میارن
کیه که نفهمیده باشه خبرایی هست؟ |
|||
|
|
۱:۲۲, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۳ ۲۰:۲۸)ghoran نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام درسته سند حدیث ضعیف هست ، اما وقتی اتفاق افتاده نمیشه ردش کرد! من خودم هر دفعه عکس فهد رو می دیدم یاد مستربین می افتادم ، می گفتم چقدر شبیه مستربین هست ، بعد می رفتم جلو عکسش رو که می دیدم می گفتم این که سالمه! |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها
میگم اسم برادرش چیه؟
|
|||
|
۱۵:۴۷, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فوايد علايم ظهور چيست؟ در رابطه با اينکه ظهور علايم ياد شده، چه فايده هايى دارد، مى توان در سه فايده خلاصه کرد: اول اينکه: ظهور اين علامات، بر عظمت آن حضرت واهميت مقاصد ومنويات او دلالت دارد. دوم اينکه: اعلام خطر وجنگ به دشمنان است، يعنى به وسيله اين امور، دشمنان آن حضرت را قبل از شروع به جنگ، تهديد و ارعاب مى کند، وشايد همين امور هم از اسباب رعب و وحشتى باشد که در احاديث وارده شده که آن حضرت به وسيله رعب و وحشت نصرت ويارى مى شود و به هر سمتى حرکت کند، به اندازه دو ماه راه پيشاپيش او رعب حرکت مى کند. سوم اينکه: مژده وبشارت به منتظرين و طالبان وصال است، تا هم تسکين خاطر پيدا نمايند وهم آماده خدمتگزارى شوند، ترسى که از دشمنان داشتند از خود زايل، وقوت قلبى حاصل کنند.
|
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نرسیدم مطالب دوستانا بخونم.ولی در مورد حدیث در این ارسال توضیح دادم نقل قول:برنامه ماه چهاردهم در مورد امام زمان هست که روزهای جمعه پخش میشود دقت کنید ایشان حاج اقا شهبازی از محققین مرکز مهدویت بودند و تاکید زیادی داشتند این سری از احادیث جعلی در فضای مجازی رونق دارد که باید جلوی ان گرفته شود. یا علی. |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه سند رجالیش مشکل داشته باشه یعنی یکی واسه خودش یه چیزی گفته و تو این برهه تاریخی همون حرف واقع شده و این خیلی نکته جالبیه!!! |
|||
|
۲۳:۵۲, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۱۵/دی/۹۳ ۲۳:۳۳)حفیظ نوشته است: سلامعلیکم السلام ببینید ، برخی احادیث هستند که در زمان کنونی ساخته و پرداخته میشوند و با برچسب منبعی معتبر انرا مستند نشان میدهند . البته بنده این حدیث را بررسی نکرده ام ، ولی به منبع نگاهی کنید . (( بحارالانوار ج52 ص210 )) . چند نفر هستند که به این منبع دسترسی داشته باشند ؟ در زمان براندازی حکومت مبارک در مصر هم اینچنین حدیثی رونمایی شد : نقل قول:2.امام علی ع فرمود:صاحب مصر علامت علامتهاست و نشانه او آن است که دارای امارات(حکومت)است.قلب اوحسن است وسراومحمدد ونام جدش را تغییر میدهد.اگراوبیرون رفت بدانید که مهدی دربهای شما را خواهد کوبیدپس قبل از اینکه دربهایتان را بکوبد به سویش ولو برروی ابرها پرواز کنید یا سینه خیز بروی یخ بشتابید.کتاب ماذا قال علی ع عن آخر الزمان ص330 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1420042466_201402310302_arab3-f.jpg]](http://eirib.ir/uploads/posts/2014-12/1420042466_201402310302_arab3-f.jpg)
![[تصویر: 13910702000601_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/07/02/13910702000601_PhotoA.jpg)