کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد دلی با کربلا
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 202.png]

سلام دوستان عزیز...
به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم...
هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن.
امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم...
ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن...
(البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم)

بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم:

سعی کن حرص و طمع خانه‌ خرابت نکند
غافل از واقعه روز حسابت نکند
ای که دم می‌زنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام)
آنچنان باش که ارباب جوابت نکند

برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید...

[تصویر: 2252.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، yasin ، MAHDI59 ، meshkat ، parisan ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، sunrise59 ، montazer ، أین المنتظر ، hesam110 ، hamed313 ، MEHJR ، ANTI satan ، hajiali.m ، tanhaye_aram ، mohammad008 ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، مسافر ، حسن.س. ، Marziyeh ، Abasaleh ، somayeh ، یا ثارالله ، SARV ، shakiba ، EMPERATOR ، Farzaneh ، mahdy30na ، behzad-jn ، taleb ، a_boy399 ، nasimesaba ، saloomeh ، یوسف خان ، seyed313 ، 59-11(یامهدی) ، نگار ، میثاق ، N.Mahdavian ، ایمانی ، يك منتظر ، پرستوی مهاجر ، jamandeh ، m.hossein ، طالب نور ، Nmm ، rastin ، azade ، علی ابوتراب ، حسنیه ، bahareh ، یاران مهدی ، amir11 ، سرباز منتظر ، سجاد313 ، فدک زهرا ، nafas ، شیدا ، mohammad reza ، zahra.shakiba ، جویای حقیقت ، aboutorab ، ساجد ، مهدی110 ، ali.khm ، ساقی ، حلما ، yamin ، یا زهرا(س) ، مفقود الاثر ، elnaz alavi ، rahgozar.f ، حقیر ، Ramin_Ghn ، یاوران مهدی ، ZaHrA110M ، تازه مسلمان ، AFG Shia ، vahid1878 ، fazel ، ريحانه الرسول ، مجید املشی ، black ، UNNAMED ، Reza71 ، KABOOTAREHARAM ، alipc9000 ، یاســین ، mahdy_mir ، vahrakan ، فاطمه خانم ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، AMINI ، چشم به راه آقا ، عبدالرحیم ، میلاد مسلمی ، كارمند پيمانی ، zryy ، montazer 128 ، در جستجوی سختی ، tazevared ، fatemeh ، mohaddese ، منادی حق ، مجنون الحسین ، MANI110 ، fiftynine ، SARA 2020 ، Bahar ، ztb ، نسیم ، آلاله ، آفتاب ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، boghz ، s-r ، ADAM ، sagheb ، Tolou ، یا امام رضا ، آیات ، محب الزهرا ، محمد حسین ، انديشه نو ، help me ، Night moans ، mohamad ، رضوانه ، mahramaneh ، رهگذر. ، SAViOR ، Sakineh ، صهبا ، آیلار ، Night_World ، fotha ، احمد شاکر ، سیمرغ ، meisamtiger ، ali-0110 ، fafa* ، السا ، صبا ، حسین14 ، مجتبی110 ، نرگس594 ، bi-ehsaas ، مصطفي مازح7610 ، soora ، عشقم کربلا ، sayed reza ، انتصـار ، آیدا77 ، 135 ، Mohammad Trust ، مصباح ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، S.A.M ، دالاهو ، یااباصالح ، آوا ، مهشاد ، mortozpasha ، ( علقمه ) ، mkashipazha ، جواد مخبریان ، فدايي ولايت ، قبیله منتظر ، مجنون العباس ، Ali#59 ، علی املشی ، حدیث عشق ، Hadiss313 ، ندا دهنده ، Anti gods ، عمار94 ، غریب ، ماحی ، میم.حسین.الف ، سدرة المنتهی ، A.E

آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۳۶, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #241

به بزدان دانا

از كربلا كه آمدي خواهي دانست ؛ فراق بهشت با آدم چه كرد ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، seyed313 ، یا ثارالله ، meshkat ، nasimesaba ، Tolou ، میلاد.م ، أین المنتظر ، fazel ، peimane ، ساقی ، حسن عزتي ، EMPERATOR ، hajiali.m ، hesam110 ، taleb
۰:۴۰, ۲۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #242
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

وجعلنا من الماء كل شى حيا

حتی دل مرا

با اشک...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، nasimesaba ، Tolou ، paradise ، yamin ، fazel ، ساقی ، حسن عزتي ، hajiali.m ، hesam110 ، taleb
۹:۵۷, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #243
آواتار
چشم وا کردم وخود را وسط صحن وسرا ، عرش خدا، کرب وبلا ، مست و رها در دل آیینه جدا از غم دیرینه ولی دست به سینه یله دیدم من سر تا به قدم محو حرم بال ملک دور و برم یک سره مبهوت به لاهوت رسیدم چه بگویم که چه دیدم که دل از خویش بریدم به خدا رفت قرارم نه به توصیف چنین منظره ای واژه ندارم سپس آهسته نشستم،و نوشتم (فقط ای اشک امانم بده تا سجدهء شکری بگذارم )که به ناگاه نسیم سحری از سر گلدستهء باران واذان آمدو یک گوشه از آن پردهء در شور عراقی و حجازی به هم آمیخته را پس زدو چشم دلم افتاد به اعجاز خداوند به شش گوشهء معشوق خدایا تو بگو این منم آیا که سراپا شده ام محو تمنا و نماشا فقط این را بنویسید رسیده است لب تشنه به دریا دلم آزاد شد از همهمه دور از همه مدهوش غم وغصه فراموش در آغوش ضریح پسر فاطمه آرام سر انجام گرفتم.

سید حمید رضا برقعی

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، حسن عزتي ، nasimesaba ، paradise ، yamin ، meshkat ، EMPERATOR ، یا ثارالله ، hajiali.m ، Tolou ، hesam110 ، taleb
۱۷:۴۸, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #244
آواتار
بیعت ها فرق می کنند
درشام دست می دهند
در کربلا دست می دهند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، paradise ، nasimesaba ، meshkat ، hajiali.m ، saloomeh ، أین المنتظر ، peimane ، Tolou ، hesam110 ، taleb
۹:۰۱, ۳۰/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۱ ۹:۲۱ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #245
آواتار
بهشت ارزانی خوبان عالم ،
بهشت من تماشای حسیــن (علیه السلام) است

شب با قنوت های شبت روشنا گرفت
اصلاً تمام عرش در این سایه جا گرفت
ازآن زمان که دورسرت چرخ می زند
خورشید و آسمان و زمین هم بها گرفت
این حُسن را بگو که خدا ازکجا کشید؟
این عشق راببین که درین سینه جاگرفت
این دل کجا و آن همه الطافتان کجا
دست مرا عنایت آن خاک پا گرفت
چون فطرسیم گرچه به زنجیر می شویم
شـــکر خدا که پای شما پیر می شویم

سلام
دوستان من نمیدونم این تشرف درست هست یا نه ولی اگه درست هم نباشه مهم نیست چون مطلبی که عنوان شده مطلب بر حقی هست
توصیه حضرت بقیة الله الاعظم به سید بحر العلوم در مورد گریه کردن بر حسین بن علی
سید بحرالعلوم (ره ) به قصد تشرف به سامرا تنها براه افتاد. در بین راه راجع به این مساله , که گریه بـر امـام حسین (ع ) گناهان را مى آمرزد, فکر مى کرد. همان وقت متوجه شد که شخص عربى که سـوار بـر اسـب اسـت بـه او رسـید و سلام کرد. بعدپرسید: جناب سید درباره چه چیز به فکر فرو رفته اى ؟ و در چه اندیشه اى ؟ اگر مساله علمى است بفرمایید شاید من هم اهل باشم ؟ سـیـد بـحرالعلوم فرمود: در این باره فکر مى کنم که چطور مى شود خداى تعالى این همه ثواب به زائریـن و گریه کنندگان بر حضرت سیدالشهداء (ع ) مى دهد, مثلا در هرقدمى که در راه زیارت بـرمـى دارد, ثواب یک حج و یک عمره در نامه عملش نوشته مى شود و براى یک قطره اشک تمام گناهان صغیره و کبیره اش آمرزیده مى شود؟ آن سوار عرب فرمود:
جناب بحرالعلوم , حضرت سیدالشهداء (ع ) هرچه از مال و منال و اهـل و عـیـال و پـسر و برادر و دختر و خواهر و سر و پیکر داشت همه را در راه خدا داد پس اگر خـداونـد بـه زائرین و گریه کنندگان آن همه اجر و ثواب بدهد, نباید تعجب نمود, چون خدا که خـدائیش را نمى تواند به سیدالشهداء (ع )بدهد, پس هر کارى که مى تواند, انجام مى دهد, یعنى با صـرف نظر از مقامات عالى خودش , به زوار و گریه کنندگان آن حضرت , درجاتى عنایت مى کند.در عین حال اینها را جزاى کامل براى فداکارى آن حضرت نمى داند. چون شخص عرب این مطالب را فرمود, از نظر سید بحرالعلوم غایب شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، meshkat ، Tolou ، saloomeh ، hajiali.m ، peimane ، hesam110 ، taleb
۱۰:۲۰, ۳۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #246
آواتار
واست علمدارنمیشم
میثم تمار نمیشم
زحیر و حر و حبیب و

\کیان و مختار نمیشم
اگه آقا یه نوکر ساده میخوای در خدمتم
ساده ولی چه عرض کنم
سر تا به پا خجالتم
حسین بیا منو بخر بیا منو حرم ببر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، saloomeh ، Tolou ، أین المنتظر ، paradise ، hesam110
۱۱:۱۴, ۳۰/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۱ ۱۱:۲۲ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #247
آواتار
وقتي كه سوغات فرشته تربت توست
عرش خدا هم گوشه اي از هيئت توست
پس تا كه در عرش خدا روضه بگيرند
پیراهن پاره نشان هيئت توست
بالا ترين تسبيح در بين ملائك
هنگام روضه اشك و ذكر غربت توست
چشمان دريايي فطرس داد ميزد
بال و پري دارم اگر از منت توست
اي افرينش بر مدار چشمهايت
عزت اگر داريم ما از عزت توست
فرداي محشر پرده ها تا كه بيفتد
چشم همه بر بخشش و بر رحمت توست
آه اي قتيل گريه ها اي صاحب اشك
چشمان باراني ما در خدمت توست

رسد روزی که در سجده بگویم ... رسیدم کربـــــــلا الحمدلله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، saloomeh ، hesam110 ، باهتول ، peimane ، paradise ، حسن عزتي ، hajiali.m
۱۳:۵۸, ۳۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #248
آواتار
به نام خدا

(۳۰/فروردین/۹۱ ۱۰:۲۰)hajiali.m نوشته است:  واست علمدارنمیشم
میثم تمار نمیشم
زحیر و حر و حبیب و

\کیان و مختار نمیشم
اگه آقا یه نوکر ساده میخوای در خدمتم
ساده ولی چه عرض کنم
سر تا به پا خجالتم
حسین بیا منو بخر بیا منو حرم ببر

کلیپ تصویری این شعر زیبا رو با اجرای حاج مهدی مختاری مشاهده کنید و بر دل بیمار حقیر دعا کنید.

حاج مهدی مختاری---واست علمدار نمی شم ...

التماس دعا

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hajiali.m ، Tolou
۱۴:۰۶, ۳۰/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۷ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #249
آواتار
تویی حسین! شروع تمام عاشقی ام
برای عشق٬حسینیه ی عزا کافیست
همه حوائج من بسته بر اشاره ی توست
همه حوائج من هیچ٬ کربلا کافیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، meshkat ، أین المنتظر ، hajiali.m ، paradise ، حسن عزتي ، Tolou ، یا ثارالله ، nasimesaba ، yamin ، peimane ، taleb
۱۴:۵۹, ۳۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #250
آواتار

حسین (علیه السلام) مي فرمايد :
ایمان بنده مومن کامل نمیشود مگر اینکه در او چهار خصلت باشد: 1.اخلاقش نیکو باشد، 2.بخشنده باشد، 3.از گفتن حرفهای زیادی خودداری کند، 4.زیادی مالش را انفاق کند. ( ارشاد القلوب جلد 1 صفحه 454 )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، أین المنتظر ، saloomeh ، حسن عزتي ، Tolou ، یا ثارالله ، nasimesaba ، EMPERATOR ، yamin ، peimane ، taleb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا