کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد دلی با کربلا
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 202.png]

سلام دوستان عزیز...
به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم...
هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن.
امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم...
ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن...
(البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم)

بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم:

سعی کن حرص و طمع خانه‌ خرابت نکند
غافل از واقعه روز حسابت نکند
ای که دم می‌زنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام)
آنچنان باش که ارباب جوابت نکند

برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید...

[تصویر: 2252.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، yasin ، MAHDI59 ، meshkat ، parisan ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، sunrise59 ، montazer ، أین المنتظر ، hesam110 ، hamed313 ، MEHJR ، ANTI satan ، hajiali.m ، tanhaye_aram ، mohammad008 ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، مسافر ، حسن.س. ، Marziyeh ، Abasaleh ، somayeh ، یا ثارالله ، SARV ، shakiba ، EMPERATOR ، Farzaneh ، mahdy30na ، behzad-jn ، taleb ، a_boy399 ، nasimesaba ، saloomeh ، یوسف خان ، seyed313 ، 59-11(یامهدی) ، نگار ، میثاق ، N.Mahdavian ، ایمانی ، يك منتظر ، پرستوی مهاجر ، jamandeh ، m.hossein ، طالب نور ، Nmm ، rastin ، azade ، علی ابوتراب ، حسنیه ، bahareh ، یاران مهدی ، amir11 ، سرباز منتظر ، سجاد313 ، فدک زهرا ، nafas ، شیدا ، mohammad reza ، zahra.shakiba ، جویای حقیقت ، aboutorab ، ساجد ، مهدی110 ، ali.khm ، ساقی ، حلما ، yamin ، یا زهرا(س) ، مفقود الاثر ، elnaz alavi ، rahgozar.f ، حقیر ، Ramin_Ghn ، یاوران مهدی ، ZaHrA110M ، تازه مسلمان ، AFG Shia ، vahid1878 ، fazel ، ريحانه الرسول ، مجید املشی ، black ، UNNAMED ، Reza71 ، KABOOTAREHARAM ، alipc9000 ، یاســین ، mahdy_mir ، vahrakan ، فاطمه خانم ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، AMINI ، چشم به راه آقا ، عبدالرحیم ، میلاد مسلمی ، كارمند پيمانی ، zryy ، montazer 128 ، در جستجوی سختی ، tazevared ، fatemeh ، mohaddese ، منادی حق ، مجنون الحسین ، MANI110 ، fiftynine ، SARA 2020 ، Bahar ، ztb ، نسیم ، آلاله ، آفتاب ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، boghz ، s-r ، ADAM ، sagheb ، Tolou ، یا امام رضا ، آیات ، محب الزهرا ، محمد حسین ، انديشه نو ، help me ، Night moans ، mohamad ، رضوانه ، mahramaneh ، رهگذر. ، SAViOR ، Sakineh ، صهبا ، آیلار ، Night_World ، fotha ، احمد شاکر ، سیمرغ ، meisamtiger ، ali-0110 ، fafa* ، السا ، صبا ، حسین14 ، مجتبی110 ، نرگس594 ، bi-ehsaas ، مصطفي مازح7610 ، soora ، عشقم کربلا ، sayed reza ، انتصـار ، آیدا77 ، 135 ، Mohammad Trust ، مصباح ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، S.A.M ، دالاهو ، یااباصالح ، آوا ، مهشاد ، mortozpasha ، ( علقمه ) ، mkashipazha ، جواد مخبریان ، فدايي ولايت ، قبیله منتظر ، مجنون العباس ، Ali#59 ، علی املشی ، حدیث عشق ، Hadiss313 ، ندا دهنده ، Anti gods ، عمار94 ، غریب ، ماحی ، میم.حسین.الف ، سدرة المنتهی ، A.E

آغاز صفحه 65 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۱۰, ۱۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۲ ۳:۱۱ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #641
آواتار
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

چقدر دلم میخواست ایام اربعین جزو کاروانهای پیاده ی نجف به کربلا باشم ولی...

میدونم جوابم چیه!!!
عملت چیست که فردوس برین میخواهی ؟؟؟!!!

دلخوشم با کسانی دوست هستم که بوی ترا میدهند و این ایام پیاده دعوتشان کردید...این همنشینی و دوستی را از ما نگیرکه

آقای من...تا تو نخواهی نمی شود
حتی همین دوستیها!!!

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، محمد حسین ، حسن عزتي ، محب الزهرا ، مصباح ، meshkat ، paradise ، مجنون العباس ، ترنم ، یا امام رضا ، انديشه نو ، yamin ، عبدالرحمن ، شیدا ، Tolou ، help me ، در جستجوی سختی ، یا ثارالله ، Night moans ، rastin ، Farzaneh ، nafas ، Night_World ، رضوانه ، رهگذر. ، Bamdaad
۲۰:۴۳, ۱۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #642

به نام خدا
رفت حاجی به طواف حرم و باز امد
ما به قربان تو رفتیم و همان جا ماندیم ...

سلام بر حسین (ع )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مصباح ، شیدا ، Tolou ، help me ، محب الزهرا ، در جستجوی سختی ، حسن عزتي ، paradise ، یا ثارالله ، Night moans ، rastin ، مجنون الحسین ، Farzaneh ، nafas ، یا امام رضا ، Night_World ، رضوانه ، محمد حسین ، رهگذر.
۱۶:۳۰, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #643
آواتار

همه صحبت مادرم اینه که
تو رو دست آقام حسین داده ام
.
.
.
.
همین .

[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night moans ، حسن عزتي ، rastin ، مصباح ، محب الزهرا ، yamin ، عبدالرحمن ، مجنون الحسین ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، Tolou ، nafas ، یا امام رضا ، Night_World ، رضوانه ، محمد حسین ، رهگذر. ، help me
۱۵:۵۷, ۱۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #644
آواتار
بیچاره اون که حرم رو ندیده
بیچاره تر اون که دید کربلاتو...

نرفته ها بشنوند و بسوزند
و
رفته ها یبشتر

دانلود کنید

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، عبدالرحیم ، Tolou ، nafas ، paradise ، یا امام رضا ، عبدالرحمن ، Night_World ، رضوانه ، محمد حسین ، مجنون الحسین ، محب الزهرا ، yamin ، رهگذر. ، help me
۱۱:۱۲, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #645
آواتار
سلام
نمیدونستم چه مطلبی باید تو این تاپیک بذارم اما خوده ارباب نطقم رو باز کرد(میخواستم بگم خوده ارباب جای گلگی گذاشت گفتم خاک بر دهانم،مگه میشه از کسیکه همه چیزش رو برای خدا داده گلگی هم کرد،لال شدم)
چند روز قبل از محرم قرار بود کارای سفر اربعین رو انجام بدم اما بخاطر یکسری دلایل نشد،گفتم اقا اشکال نداره،فدای یه تار موی علی اکبرت.
داغ کربلا موند به دلم اما دیشب دیگه آقا تیر خلاص رو به قلب من زد.یکی از دوستان نزدیکم دیشب رفت کربلا،موقع خداحافظی بهش گفتم به اراب بگو آقا جان منم دوست داشتم بیام،بهش گفتم به ارباب بگو خوب هوای ما رو داشتی،بهش گفتم به ارباب سلام ما رو برسون و بگو خیلی دوست دارم اما مثل اینکه ارباب دیشب قصد جون ما رو کرده بوده،بعداز اینکه از رفیقم جدا شدم رفتم هیئت،روضه از عبدالله بن حسن رفت تو قتلگاه و کربلا...
دیگه هیچی نمیفهمیدم،انگار دیگه داشتم میمردم.ارباب با وفا من رو هم بطلب...
هوا هوای کربلا،هوای بین الحرمین
هوای شور و مستی،هوای گریه بر حسین
دلم دوباره پر زده،شبیه این کبوترا
حس میکنم پر میشکم تو آسمون کربلا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، عبدالرحمن ، Night_World ، paradise ، مصباح ، Tolou ، حسن عزتي ، رضوانه ، محمد حسین ، مجنون الحسین ، محب الزهرا ، yamin ، رهگذر. ، help me ، Farzaneh
۱۱:۵۶, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #646
آواتار
بسم رب الحسین

عرض سلام و احترام ..

(۱۸/آبان/۹۲ ۱۱:۱۲)یا امام رضا نوشته است:  چند روز قبل از محرم قرار بود کارای سفر اربعین رو انجام بدم اما بخاطر یکسری دلایل نشد ...

داغ کربلا موند به دلم ...

کربلا که رفتی خواهی دید،
آزمودن نه چنان سهل است که می پنداشتی!

و اینکه؛

فرمود: هر که مقروض است، برود،
اگر دل در گرو داری، کربلا نمان ..

هوا هوای کربلا، هوای بین الحرمین
هوای شور و مستی و، هوای گریه بر حسین
دلم دوباره پر زده، شبیه این کبوترا
حس میکنم پر می‌کشم، تو آسمون کربلا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مصباح ، Tolou ، در جستجوی سختی ، انديشه نو ، حسن عزتي ، رضوانه ، محمد حسین ، مجنون الحسین ، یا امام رضا ، Night_World ، rastin ، محب الزهرا ، yamin ، رهگذر. ، help me ، Farzaneh
۱۹:۵۹, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #647
آواتار
سلام برکربلای حسین وکربلای عباس وزینب.......آدم تا نیومده که خوب نیومده ولی وقتی میادمجنون میشه عاشق میشه دلم برات تنگ شده اصلا میدونی چیه دلم برات تنگ شده نمیتونم اینجا بمونم اینجابرام جهنمه بااینکه تازه ازپیشت اومدم ولی دلم برات بیشترازقبل تنگ شده هیچی سرگرمم نمی کنه نه درس ودانشگاه نه سرکاردلم برای شبای کربلا که تاصبح توحرم میشستم تنگ شده این قدرمیشستم تااطراف ضریح خلوت بشه وبرم گوشه شش گوشه بشینم وبگم یاعلی اصغریاعلی اکبرادرکنی دلم برای توبین الحرمین نشستنوخیره شدن به گنبداقاابالفضل واقاحسین تنگ شده .......دلم برای گریه وبغض وخلاصه دردودل با اقاتنگ شده.....اقاچقدرقشنگ به حرفام گوش میدادی اینو ازارامش بعددردودلام می فهمیدم......اقالیاقت ندارم ولی بزاربیام پیشت اینجابرام جهنمه

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، Tolou ، رضوانه ، محمد حسین ، مجنون الحسین ، یا امام رضا ، عبدالرحمن ، paradise ، در جستجوی سختی ، Night_World ، محب الزهرا ، yamin ، رهگذر. ، help me
۲:۴۹, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #648
آواتار
حالاکه من ازحرم دورم درمونم صبره اخه مجبورم یه سلام میدم باحسرت طرف کربلا ارزوم اینه بمیرم غروب عاشورا غم کربلا منو میکشه دل من فقط توحرم خوشه........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، paradise ، در جستجوی سختی ، Night_World ، مصباح ، حسن عزتي ، محب الزهرا ، Tolou ، help me ، مجنون الحسین ، Farzaneh
۱۱:۱۰, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #649
آواتار

خسته از نگاه عالم گوشه گير جنگلا

خيلي دوست دارم برم به سرزمين كربلا

اما اين همه پرنده چرا طاووس شدن

اي خدا ببين چطور از همه مايوس شدن

آخه چي مي شد منم عقاب و شاهین مي شدم

مي تونستم بپرم به آرزو هاي خودم

همه زل زدن به پاي زشت من

نمي دونند كه چيه سرشت من

نمي دونن كه مي خوام چيكار كنم

دلمو به عشق كي دچار كنم

دوست دارم راهي كربلا بشم

تا منم سري توي سرها بشم

حالا از كجا برم پاي پياده اي خدا

راهمو نشون بده مي خوام برم به كربلا

حالا از كجا برم پاي پياده اي خدا

راهمو نشون بده مي خوام برم به كربلا

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، Night_World ، مصباح ، paradise ، محب الزهرا ، yamin ، مجنون العباس ، Tolou ، رهگذر. ، حسن عزتي ، help me ، مجنون الحسین
۲۱:۱۵, ۲۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۲ ۲۱:۱۶ توسط paradise.)
شماره ارسال: #650
آواتار

من دگر آن نوکر خوب قدیمی نیستم
این لباس نوکری گرید به حال زار من

[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، Farzaneh ، Tolou ، sakineh110 ، محب الزهرا ، yamin ، رهگذر. ، SAViOR ، در جستجوی سختی ، حسن عزتي ، ترنم ، help me ، عبدالرحمن ، میلاد.م ، rastin ، صهبا ، یا ثارالله ، مجنون الحسین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا